slm kizlar..
adasim kahve icin saolsin..ben delisiyim bu aralar 2 kupa kocamn götürüyom walla..esim bi ara takti bide saglikci olancan filan diye ama ben onu ikna ettim saglikli olduguna..
suanda kahvemi yaptim ama zeynebim icirmiyo,o uyaniksa yarisi bosa gidiyo..
kiskanclik sanirim multifaktöriyal bir sey biraz yapi biraz yetistirme biraz cevre..esim asiri degil ama ben kendimi telkin etmesem cok kisnkanirim..biliyorum..oyüzden asla birine yakisikli demem cünkü oda birine güzel dese dayanamam elimde degil..
persembe derse gittim beni 23 yasinda sandilar,30 dedim inanmadilarzemuszemus...ögrencilerimin birinin 1.5 yasinda kizi var üstelik 5 ay hamile ve dersleri birakmamis azmine hayran kaldim..
ayycanım bnm yaa nasılda bıldım kızınız olucagını...
Allahım bızlerde gostersın kız evlat sevgısını hayırlısıyla ınşallah.. ve hayırlı zamanlarda ınşallah.. senın eşınede cok kızıyomm yaa gul gıbı karısını uzuyor ay ben olsam haytat senı tek bırakmam datlummmmm delikafadulden
sanada hayırlı cumalarr canım..
aynen sedacım yegenler cok sevılıyor bnm cok yegenım var hepsını cok cok sevıyorum kucuklugumden berı calıstıgım ıcın hepsıne hedıyeler alırdım suan bıle kendı cocuguma almam bazen ırmaga fln alırım hemde zevkle
bende kendıme turk kahvesı yaptım yazılanları okudum cvpladımmm kahvem bıttı kapadım sankı faldan anlarmısım gıbı snaırım delırmeye baslıyorum
dunde kendı kendıme konusuyordum soru soruyorum kafamda sonra seslı cvplıyorum
bu normal mı ?
doktora gıdıp ılac mı alsam bende cok uyku yapıyormu ? ıse yarıyormu ?
canım ya bunlar depresyon belirtisi istersen bi görün dr.a çok uyku yapmadı bana ben demiştim dr.a küçük çocuğum var aman uytmasın beni gece kalkamam demiştim bişey yapmaz demişti yapmamıştıda sende söylersin dra ona göre verir benimde tekrar gitmem gerek aslında bendede eşim iyi gerçekten uzun zamandır şoktayım bu duruma bu seferde ben fenayım toparlanıp adama ayak uyduramıyom bu kez kendimi kapattım eve çıkmak içimden gelmiyo hiç bişeyden zevk almıyorum sürekli somurtuk geziyorum ama sinirli değilim oldukça sakinim
slm kizlar..
adasim kahve icin saolsin..ben delisiyim bu aralar 2 kupa kocamn götürüyom walla..esim bi ara takti bide saglikci olancan filan diye ama ben onu ikna ettim saglikli olduguna..
suanda kahvemi yaptim ama zeynebim icirmiyo,o uyaniksa yarisi bosa gidiyo..
kiskanclik sanirim multifaktöriyal bir sey biraz yapi biraz yetistirme biraz cevre..esim asiri degil ama ben kendimi telkin etmesem cok kisnkanirim..biliyorum..oyüzden asla birine yakisikli demem cünkü oda birine güzel dese dayanamam elimde degil..
persembe derse gittim beni 23 yasinda sandilar,30 dedim inanmadilarzemuszemus...ögrencilerimin birinin 1.5 yasinda kizi var üstelik 5 ay hamile ve dersleri birakmamis azmine hayran kaldim..
ya Esracim yazdiklarini okudukca cok üzülüyom Allah yardimcin olsun..sonrada adam olanda adamliktan cikanda cok oluyo..en kisa zamanda hersey güllük gülistanlik olur senin icin insallah
aysegulcum sen ozel dr amı gıttıydın bacım ?? senı dınlıyorlarmı devlete gıttıysen ? yoksa zırt dıye ılacı yazıp yolluyormu
bnm benı boyle sureklı takıp edıcek dınlıyecek bana yorum yapacak bırıne ıhtıyacım var .. once anlatıcam teshısımı koyucak sonra ılacımı alırım yazınca...
yasemın cımm anasına bak kızını al demısler zeynep maşallah sübhanallah cok guzel bır kız sende ondan bence gerı kalmıyorsundur..
ay bnm oyle kıskanclıgım yoktur arkadaslarımla esım cok samımıdır gelırler gıderler .. sakalasırlar .. ama ben esımın arkadaslarına yada kuzenlerıne cok agrııımdır buna ragmen adam benı kıskanıo ben kıskanmıom
sanırım o benı benm onu sevdıgımden daha cok sevıyor
ne kadar sessız buralar bugun böleeee
o kadar sey yazdım kımsecıkler yok
bırde ruyamda ıkı gun once esımle bnm alyanslarımızı yerde gordum tıpa tıp aynısıydı ne dımek acep kızlar
hayir olsun denizcim aklina kötü seyler getirme..hayra yor hayir olsun ben anlamam rüya yorumundan..
aysegülcüm iyi dileklerin icin saol..benim icin gercekten iyi olacagini düsünüyom doktoraya basvurmamamin bir nedenide arastirmalar her nekadar ingilizce olsada hocalarla iyi bir iletisim icin yeterli alancam kalmadi gözden gecirmek yeniden aktif hale getirmek icin böle bisey lazimdi ayagima geldi cok sükür..
kizim konusunda haklisin denizcim onu gören komsular lebendige puppe yani canli tas bebek diyor biz onlarin yanindan gecerken..ben konusunda ise beni bir kere türkan soraya benzetmislerdi bence alakasi yok ama en hos benzetme oydu hatirladigim..zaten sisko oldum ciktim kurtulamiyom tatli krizinden..
bugün kafamı toparlıyamıyorum işlerimde öyle çok ki bıraktım artık amaannnn pzt yetiştirebilirim inş
eşimin babannesi vefat etti kurtuldu kadıncağız arifeden beri yoğun bakımdaydı Allah taksiratını affetsin
annem geliyo haftasonu özlemiştim onuda keşke oda mutlu mesut gelseydi kardeşim orda yedim iiçtimi naptı diye düşünüp durcak inş kafasını dağıtır biraz burda yaww bu kadar problem varken benim sinirler iyi sağlam duruyo maşallah diyim Allah yardımcımız olsun bende ilaç yazdırıp kardeşimin ve annemin yemeklerine koymak istiyorum biraz rahat olsunlar herşeyi kafayı takmasınlar istiyorum ama nerdeeeeeeeeeee nasıl yapıııcam
sevdacim burdan olsa olur dimi pek belli degil ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?