2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim ben özele gitmedim hiç bizim askeri hastaneye gidiyom özel gibi valla dinliyo yorum yapıyo falan ben çok memnunum yardımcı olmaya çalışıyo zaten sırada 2kişi olsa baya bekliyosun adam konuşuyo herkesle zaman alıyo tabi

canım senin adına çok evindim gerçekten kendine gurbet elde bi uğraş buldun çok güzel öğrencine hayırlı doğumlar diliyorum

ne kadar sessız buralar bugun böleeee

o kadar sey yazdım kımsecıkler yok

bırde ruyamda ıkı gun once esımle bnm alyanslarımızı yerde gordum tıpa tıp aynısıydı ne dımek acep kızlar

hayir olsun denizcim aklina kötü seyler getirme..hayra yor hayir olsun ben anlamam rüya yorumundan..
aysegülcüm iyi dileklerin icin saol..benim icin gercekten iyi olacagini düsünüyom doktoraya basvurmamamin bir nedenide arastirmalar her nekadar ingilizce olsada hocalarla iyi bir iletisim icin yeterli alancam kalmadi gözden gecirmek yeniden aktif hale getirmek icin böle bisey lazimdi ayagima geldi cok sükür..
kizim konusunda haklisin denizcim onu gören komsular lebendige puppe yani canli tas bebek diyor biz onlarin yanindan gecerken..ben konusunda ise beni bir kere türkan soraya benzetmislerdi bence alakasi yok ama en hos benzetme oydu hatirladigim..zaten sisko oldum ciktim kurtulamiyom tatli krizinden..

rüyanı hayra yoralım hayır olsun deniz

eşinin ailene karşı davranış şekli beni çokkk şaşırttıben eşinin öyle bir yapıda olduğunu hiç tahmin etmezdim
yine ben olaya herzamanki gibi iyi niyetle yaklaşıp o ara işlerden dolayı bir gerginliğimi vardı falan diye düşünmek istiyorum

Canım benim ya sağol...
Allah bizlere de nasip etsin inşallah....
Ben bu kocayla pek düşünüemiyorum ya hayırlsıı olsun bakalım...
beni utandırdın canım... :kedi: keşke azıcık sevgisini gösterseydi ben ondan başka birşey istemiyordum herşeyin hayırlısı bakalaımmm

denizcim ben de devlete gittim bir arakadaşın tavsiyesiyle sağolsun doktor beni dinledi kendinden örnekler verdi rahatlattı yaniiii
birde 153 kadın ve aile sağlığı merkezini aramamı söyledi ücretsiz psikolog terapi hizmeti veriyorlarmış tam sana göre aslında sende konuşmak telkin edilmek istiyorsun sana iyi geleceğine inanıyorum eğer ilaçla tedavi olman gerekirsede yönlerdiriyorlarmış sanırım
benim vaktim olamdığından hiç aramadım psikiyatriye giderken bile annemi doktora götürcem dedim de izin aldım şimdi hepsi erkek anlamazlarda kadın olsa paylaşırsın erkekle ne paylaşıcam
inşallah bursada da hizmet veriyorlardır

ya Esracim yazdiklarini okudukca cok üzülüyom Allah yardimcin olsun..sonrada adam olanda adamliktan cikanda cok oluyo..en kisa zamanda hersey güllük gülistanlik olur senin icin insallah

canım çok sağol....
Allah herkesin gönlün egöre versin...
Bu arada ben tebrik etmişmiydim yeni işin hayırlı olsun...

ne kadar sessız buralar bugun böleeee

o kadar sey yazdım kımsecıkler yok

bırde ruyamda ıkı gun once esımle bnm alyanslarımızı yerde gordum tıpa tıp aynısıydı ne dımek acep kızlar

hayır olsun denizcim.....

yasemincin kızın hakkaten taş bebek gibi maşallah
ama ben senide çok mlerak ediyorum
kısa bir süreliğinede olsa resmine ekle canım ya
kiminle konuştuğumuzu görelim ama demi :)) kaydirigubbakcemile3

bugün kafamı toparlıyamıyorum işlerimde öyle çok ki bıraktım artık amaannnn pzt yetiştirebilirim inş
eşimin babannesi vefat etti kurtuldu kadıncağız arifeden beri yoğun bakımdaydı Allah taksiratını affetsin
annem geliyo haftasonu özlemiştim onuda keşke oda mutlu mesut gelseydi kardeşim orda yedim iiçtimi naptı diye düşünüp durcak inş kafasını dağıtır biraz burda yaww bu kadar problem varken benim sinirler iyi sağlam duruyo maşallah diyim Allah yardımcımız olsun bende ilaç yazdırıp kardeşimin ve annemin yemeklerine koymak istiyorum biraz rahat olsunlar herşeyi kafayı takmasınlar istiyorum ama nerdeeeeeeeeeee nasıl yapıııcam

Serpilcim Allah rahmet eylesin.....
Kafaya takma meselesi kişinin yapısına göre değişiyor maalesef....
Bende çok ince ayrıntısına kadar herşeyi düşünüp kafayı yiyenlerdenim elimde değil ama napimmm

denizcim ben devlete gittim özele gitmedim iyi ilgilenmişlerdi burda bir daha ki ay yine çağırdı işte inş.gideceğim....hayır olsun canım rüyanı iyiyeee yoy kii yiy çıksın her şey iyi olsun...

Son düzenleme:
denizcim ben osmangazi tıp merkezine gitmiştim
benim eşimin çaıştığı kurumla anlaşmalı orası o yüzden bizden fark ücreti almıyorlar
normal ücretini bilmiyorum
ama sen medicale gidebilirsin telefonu varsa bir ara konuş yoksa bende var nosu
bide yalnış anlamada senin mutlaka doktora gitmin gerekir diye düşünüyorum
belki ilaçsız sadece konuşmuyla hallaedilebilir durumun
çünki bu son günlerde biçok şey üstüste geldi

başınız sağolsun serpilcim...

serpilcim allah rahmet eylesin canım

annenin gelmesinede çok sevindim senin adına

adaşım ben görmedim zeynebin resmini ne ara koydun kız.....karanlık çıkmışsın ama evet gözlerin benziyor türkan şoraya...

Son düzenleme:
dostlar sağolsun kızlar sağolun
bende hem sevindim hem üzülüyorum ama bana iyi olacak annemin gelmesi eşime söyledim o da ara dedi bugün binsin gelsin kalsın istediği kadar zaten hep diyo muratı evlendir gel bizle yaşa napcan tek başına maaşını alır yersib kafana göre diyo ama annem yanaşmıyo kardeşimi bi hale yola koysaydık hayırlısıyla

yasemin karanlık biraz resim yaa göremedim ben tam ama gözlerin benziyo sanki türkan şoraya güzel hatunsun maşallah kzıın babasına mı benziyo daha çok gözler renkli filan ben senide bayaa sarışın renkli gözlü diye düşünmüştüm hiç tutturamamışım yaww

bu arada ayşegülde girince okur ben bide onu hatırlıyorum farklı düşündüğümü doğaç ın kolik zamanlarıydı yazardı burayada ben onu hep kiloul kısa boylu esmer uzun dalgalı saçlı saçlarını hep topluyo siyah dikdörtgen çerçeveli gözlükleri var filan diye gözümde canlandırmıştım ayyyyyyyyyyy hiç tutmadı heeee gerçek ayşegül çok güzel aam valla benim hayalimdeki de güzeldi ayşegül tombul güzel :roflol:
başka kimseyi hatırlamıyorum düşündümmü nasıl biridir diyee

zeynep yazdirmiyo,parmaklarimi tutuyo..herkes sekil sen renk baba diyo zeynep icin..ben aleni esmer bugdayz tenliyim gözlerimde koyukahve..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…