bu arada ayşegülde girince okur ben bide onu hatırlıyorum farklı düşündüğümü doğaç ın kolik zamanlarıydı yazardı burayada ben onu hep kiloul kısa boylu esmer uzun dalgalı saçlı saçlarını hep topluyo siyah dikdörtgen çerçeveli gözlükleri var filan diye gözümde canlandırmıştım ayyyyyyyyyyy hiç tutmadı heeee gerçek ayşegül çok güzel aam valla benim hayalimdeki de güzeldi ayşegül tombul güzel :roflol:
başka kimseyi hatırlamıyorum düşündümmü nasıl biridir diyee
zeynep yazdirmiyo,parmaklarimi tutuyo..herkes sekil sen renk baba diyo zeynep icin..ben aleni esmer bugdayz tenliyim gözlerimde koyukahve..
Al benden de o kadar Denizcim ,hadi ben bizimkine alışığım bu hal ve tavırlarına ama senin eşine şaşırdım doğrusu çünkü anlattığın kadarıyla bence fazlaca anlayışlı ve özverili..taki bu son anlattıklarına kadar işte böyle şeyleri görünce insan gerçekten çıldırıyor aynı şeyler hep bizde de var zoraki bi hoşgeldin deyip,suratını asıp konuşmamak..ablamın gelmesi zaten olay çocuklar hep beraber çok şımarıyorlarmış ev dağılıyormuş,eşyaları zarar görüyormuş gibi saçma sapan şeyler..büyük yeğenim her defasında ağlar fatih canımı acıttı diye..ablamda çok kızıyor artık eşim varken gelmiyor..2 gün önce eniştem (ablamın eşi) biraz yüksek sesle ablama seslendi annem hemen panter gibi atladı valla kızımı ezemez kimse hele ki benim yanımda diye bizimkine de ders olmuştur annemden laf yememk adına yapmaz umarım o tarz bişey,anneme kızmıştım tepki vermesine ama iyi oldu:)aynen arkadasım .. gecen gun gecen gun dedıgım baya oluyor ramazanda annem ve yegenım 7yaşına yenı gırıcek ıkısı geldıler bnm aılem esımı cok severler sureklı overler sureklı bı tartısmamızda benı susturular fln.. (ki bu cok yanlıs bana gore)
neyse daha sonra ablam geldı kucuk yegenımle ( araldan 1 ay kucuk) ablam annemı ve yegenımı alıp donecektı gelmısken cok ısrar ettık ıkı gun kalın dıye cunku ablamla muhabbet etmek ıkı satır konusmak ıstıyordum
tabıkı aral ve ırmak ortalıgı sureklı dagıttılar bırde bı kaç kez yere fln vurdular
esım onlar bızde oldugu surece hep surat astı hep cocukları azarladı alt kattakı kadın rahatsız olurmus fln dıye bagırdı
hatta ablamı da azarladı (aynı yaştalar)
ablam ve annem seslerını cıkartmadılar annem bana kıslık melemenf asulye fln yapmaya gelmıstı ztn
o 3 gunu bana zından ettı burnumdan getırdı .. esımı hıc boyle bılmezdım yanı tövbe haşa peygamber gıbı adam derlerdı
ama artık degısmeye basladı bnm aıleme karsı
onların yanında benı cok kez azarladı normalde ban karsı pek sesı cıkmayan bırıdır
ablamı azarladı
eve gelıyor annem hoşgeldın oglum nasılsın dıyor ıyıım deyıp yerıne oturuyordu
sen nasılsın anne yada herhangı bı muhabbette gırme gereksınızmı duymadı
bende herseyı soyledım .. ıkı gun oncekı tartısmamızda da avazım cıktıgı kadar bagırdım bnm aıleme ıyı davranıcaksınnnnn dıye .
cunku ınanırmısınız onun aılesıne ben cok ıyı davranıyorum bana espırıyle laflar sokulsada ben hep onlara gıderım aralı gostermek ıcın yada bayramlarda ozel gunlerınde ararrım
dogum gunlerınde teyzelerı olsun anası babası olsun srprız partı yaparım hedıyeler alırım elımde olanla.. ama artık benden hıc bısey beklemesın senın aılende dedım ıkı gun once.. cunku bunlar deıldı bnm hakettıklerım..
Serpilcim başınız sağolsun canım..bugün kafamı toparlıyamıyorum işlerimde öyle çok ki bıraktım artık amaannnn pzt yetiştirebilirim inş
eşimin babannesi vefat etti kurtuldu kadıncağız arifeden beri yoğun bakımdaydı Allah taksiratını affetsin
annem geliyo haftasonu özlemiştim onuda keşke oda mutlu mesut gelseydi kardeşim orda yedim iiçtimi naptı diye düşünüp durcak inş kafasını dağıtır biraz burda yaww bu kadar problem varken benim sinirler iyi sağlam duruyo maşallah diyim Allah yardımcımız olsun bende ilaç yazdırıp kardeşimin ve annemin yemeklerine koymak istiyorum biraz rahat olsunlar herşeyi kafayı takmasınlar istiyorum ama nerdeeeeeeeeeee nasıl yapıııcam
ne yalan söyleyeyim benimde aklıma bir tek derya gelmiştii zayıf uzun boylu felan diye...............önceki halleri felan nsıl bilmiyorum deryanın ama öyle hayalimdeydi..yakından görmedim ama ....
Aaa yazmayı unuttum bugün oğluşumu arı soktu..cama çıktı dışarı seyredim,pencereye vuruyordu ,bende teyzem geldi onunla laflıyordum bi baktım elini sallayıp bağırıyor bi baktım baş parmağında arı kovuyorum,vuruyorum gitmiyor Allahtan tam zamanında gördüm tam batıramadı sanırım iğnesini ama ne ağladı,ne ağladıı..
zor susturdum aşkımı buz tuttum falan bi de korktum alerjisi falan varsa diye ağrı kesici verdim sonra sustu..zaten bugün uyandıında çok keyifsiz uyandı ve 2 gündür hiç bişey yemedi desem yeridir dün sırf süt ve süt ürünleri yoğurt,kahvaltılık gevrek,yoğurt falan yedi bugün kakası bembeyazdı ve ishal oldu süt mü yaptı bilmem..yaseminnn süt ishal edermi yaaa bugün 6 kez kaka yaptı su gibi (normalde bi kez yapar)ilk defa böyle ishal oldu ilaç da vermedim umarım yarın devam etmez gerçi bişey de yemedi ki ne çıkcak..
beki de diştendir ne biliyim çok ağlıyo teo da el ağızda iştah yok falan dişler çok pis geliyoo valla!
yaa bu arada ben avatarımı değiştirmiştim 2 gün önce baktım ki siz türkan sultanın kulağını çınlatmışsınız meğer..ben çok hayranıyım yaaa çok güsell bence!
üniversitede beni de çok benzetirlerdi o zaman saçlarım siyahtı ve makyaj falan biraz ağır yapardım göz ağırlıklı benim de acayip hoşuma giderdi gerçekten..
bu arada ayşegülde girince okur ben bide onu hatırlıyorum farklı düşündüğümü doğaç ın kolik zamanlarıydı yazardı burayada ben onu hep kiloul kısa boylu esmer uzun dalgalı saçlı saçlarını hep topluyo siyah dikdörtgen çerçeveli gözlükleri var filan diye gözümde canlandırmıştım ayyyyyyyyyyy hiç tutmadı heeee gerçek ayşegül çok güzel aam valla benim hayalimdeki de güzeldi ayşegül tombul güzel :roflol:
başka kimseyi hatırlamıyorum düşündümmü nasıl biridir diyee
yaaa şu yovilleyi anlayan varmı serpil,ayşegül siz çözmüşsünüzdür kesin..
Aaa yazmayı unuttum bugün oğluşumu arı soktu..cama çıktı dışarı seyredim,pencereye vuruyordu ,bende teyzem geldi onunla laflıyordum bi baktım elini sallayıp bağırıyor bi baktım baş parmağında arı kovuyorum,vuruyorum gitmiyor Allahtan tam zamanında gördüm tam batıramadı sanırım iğnesini ama ne ağladı,ne ağladıı..
zor susturdum aşkımı buz tuttum falan bi de korktum alerjisi falan varsa diye ağrı kesici verdim sonra sustu..zaten bugün uyandıında çok keyifsiz uyandı ve 2 gündür hiç bişey yemedi desem yeridir dün sırf süt ve süt ürünleri yoğurt,kahvaltılık gevrek,yoğurt falan yedi bugün kakası bembeyazdı ve ishal oldu süt mü yaptı bilmem..yaseminnn süt ishal edermi yaaa bugün 6 kez kaka yaptı su gibi (normalde bi kez yapar)ilk defa böyle ishal oldu ilaç da vermedim umarım yarın devam etmez gerçi bişey de yemedi ki ne çıkcak..
beki de diştendir ne biliyim çok ağlıyo teo da el ağızda iştah yok falan dişler çok pis geliyoo valla!
yaaa şu yovilleyi anlayan varmı serpil,ayşegül siz çözmüşsünüzdür kesin..
demek öyle düşündün heeee ama ilk doğum yaptığımda gerçekten tarifine uyuyodum gözlük haricindeeeeee hatta attım o resimlerimi kimse görmesin diye eee 80 kiloyla doğuma girersen olacağı bu şimdi çok mutluyum kilomla fiziğimle 53 kiloyum ve 52 kiloydum hamile olduğumu öğrendiğimde eskiye döndüm sayılır nedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?