2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3serpilcim beni nasıl hayalettin .....

ne yalan söyleyeyim benimde aklıma bir tek derya gelmiştii zayıf uzun boylu felan diye...............önceki halleri felan nsıl bilmiyorum deryanın ama öyle hayalimdeydi..yakından görmedim ama ....

18:05 te eve geldı normalde buçuğa doğru gelırdı

neyse tabı yıne konsmaya calısıyor yemege cıkalım fln dedı hayır dedım

bu arada ben pek bısey yemıyorum yemekte yapmıyorum .. arala yedırıyorum sadece ztn babaannesı yemek yapıo ogluma bende ara ogunlerını verıyorum yogurdunu meyvesını
bugun parka gıttık kum yedı orda eve zor getırdım nasıl aglıyor gelmıcem dıye
agzını yuzunu yıkadım ama ınsallah hasta olmaz ztn grıp burnu fışş fışş akıyor

serpilcim Allah rahmet etsin...

denizcim eşin çok tepki göstermiş sonuçta annen senin ailen yani... erkekler niye böyle kendi ailesine gelince herşeye okey bize gelince yokk

Al benden de o kadar Denizcim ,hadi ben bizimkine alışığım bu hal ve tavırlarına ama senin eşine şaşırdım doğrusu çünkü anlattığın kadarıyla bence fazlaca anlayışlı ve özverili..taki bu son anlattıklarına kadar işte böyle şeyleri görünce insan gerçekten çıldırıyor aynı şeyler hep bizde de var zoraki bi hoşgeldin deyip,suratını asıp konuşmamak..ablamın gelmesi zaten olay çocuklar hep beraber çok şımarıyorlarmış ev dağılıyormuş,eşyaları zarar görüyormuş gibi saçma sapan şeyler..büyük yeğenim her defasında ağlar fatih canımı acıttı diye..ablamda çok kızıyor artık eşim varken gelmiyor..2 gün önce eniştem (ablamın eşi) biraz yüksek sesle ablama seslendi annem hemen panter gibi atladı valla kızımı ezemez kimse hele ki benim yanımda diye bizimkine de ders olmuştur annemden laf yememk adına yapmaz umarım o tarz bişey,anneme kızmıştım tepki vermesine ama iyi oldu:)
Serpilcim başınız sağolsun canım..
ne yalan söyleyeyim benimde aklıma bir tek derya gelmiştii zayıf uzun boylu felan diye...............önceki halleri felan nsıl bilmiyorum deryanın ama öyle hayalimdeydi..yakından görmedim ama ....

zayıf ve uzun boylu ben!ha haa haaa sositososito

eskiden böyle değildim tabi yasemincim kilo olarak ama zayıf hiç olmadım hayatım boyunca hep balıketli bi hatundum..offf yine öyele olcam yaaaamafoldumben yıllar önce 57 kiloyum çok şişkoyum diye eşime ağlardım şimdi ise 57 kilo rüya gibi:)) ama o zaman da şimdi de Allahı var her gün güzelsin lafını duydum ondan kilomdan dolayı hiç şikayetçi olmadı.

yaa bu arada ben avatarımı değiştirmiştim 2 gün önce baktım ki siz türkan sultanın kulağını çınlatmışsınız meğer..ben çok hayranıyım yaaa çok güsell bence!

üniversitede beni de çok benzetirlerdi o zaman saçlarım siyahtı ve makyaj falan biraz ağır yapardım göz ağırlıklı benim de acayip hoşuma giderdi gerçekten..

Aaa yazmayı unuttum bugün oğluşumu arı soktu..cama çıktı dışarı seyredim,pencereye vuruyordu ,bende teyzem geldi onunla laflıyordum bi baktım elini sallayıp bağırıyor bi baktım baş parmağında arı kovuyorum,vuruyorum gitmiyor Allahtan tam zamanında gördüm tam batıramadı sanırım iğnesini ama ne ağladı,ne ağladıı..

zor susturdum aşkımı buz tuttum falan bi de korktum alerjisi falan varsa diye ağrı kesici verdim sonra sustu..zaten bugün uyandıında çok keyifsiz uyandı ve 2 gündür hiç bişey yemedi desem yeridir dün sırf süt ve süt ürünleri yoğurt,kahvaltılık gevrek,yoğurt falan yedi bugün kakası bembeyazdı ve ishal oldu süt mü yaptı bilmem..yaseminnn süt ishal edermi yaaa bugün 6 kez kaka yaptı su gibi (normalde bi kez yapar)ilk defa böyle ishal oldu ilaç da vermedim umarım yarın devam etmez gerçi bişey de yemedi ki ne çıkcak..

beki de diştendir ne biliyim çok ağlıyo teo da el ağızda iştah yok falan dişler çok pis geliyoo valla!

yaaa şu yovilleyi anlayan varmı serpil,ayşegül siz çözmüşsünüzdür kesin..

geçmiş olsun canım kıyamam nasılda girmiş arı .......bişey olmamış ALLAH TAN...bana mı sordun canım adaşımamı ama bildiğim kadarıyla süt ishal yapar .....

Son düzenleme:
avatarını çok güzel olmuş çok hoşuma gitti...

demek öyle düşündün heeee ama ilk doğum yaptığımda gerçekten tarifine uyuyodum gözlük haricindeeeeee hatta attım o resimlerimi kimse görmesin diye eee 80 kiloyla doğuma girersen olacağı bu şimdi çok mutluyum kilomla fiziğimle 53 kiloyum ve 52 kiloydum hamile olduğumu öğrendiğimde eskiye döndüm sayılır nedersiniz

günaydın dostlar sağolusunkızlar Allah sizlere ömür versin yaşlıydı yoğun bakımdaydı zaten urtuldu kadıncağız Allah yerinde dinlendirsin

geçmiş olsun teo ya kıyamam yaa alerjisi olsaydı hemen şişerdi morardı zaten canım ben öyle biliyorum yani birde süt ishal yapar bişey yemden süt içmiş ya o yüzden olmuştur inş iştahı düzelir teonunda bizde çok fenayızz kahvaltı yapmak istemiyo varsa yoksa ıhlamuruyla oynııcak üstü başı çay oluyo walla kızdırıyo beni gecede zırıl zırıl kaç kere uyanıyo eşim kalkyı sabaha doğru halim kalmıyo artık onadada durmuyokii anne anneeee parçalıyo kendini yabancı dimi o adam kızım tanımıyoz kaçırır belki seni diyorum yaa sabah oldumuda babasına gidiyo uyasndırıyo adamı ahh bu çocuklar çok fenaa

yaaa şu yovilleyi anlayan varmı serpil,ayşegül siz çözmüşsünüzdür kesin..

hiiiççççççç anlamadfım istek gelmiş girdim giydiremedimbile adamımı sonradan değiiyomuş çok rüküş oldum bi daha girmedim sonraa

şimdi çok güzelsin canım bence kilon süper sen çok iyi verdin yaa bravoo bende yok o azim malesef

teoyu arımı soktu canım benim geçmiş olsun
o durumda ben napardım hiç bilmiyorum sen buz koymuşsun hemen
bir ara boş zamanımda ilk yardım konularını okumam lazım
inşallah gerekmez ama bu aralar bu konuda bilgili olmamız lazım diye düşünüyorum

ayşegül sanada bravo canım ya 53 kilo benim içinde bir hayl artık
baksana 57 ye bile inemiyorum ben
altı üstü 2 kilo ama onu bile veremiyorum

bu arada kızlar rejim listesi ararken bunu buldmu netten
bana çok ilginç geldi ben bu kadar ekmek yesem daha çok kilo alırım diye düşünüyorum
denemeye değermi ne dersiniz ?

Bu rejim tek gıda rejimi grubuna giren ve en fazla 3 gün süreyle yapılabilecek bir diyettir. Yeniden başlamak için aradan 4 günlük bir süre geçmesi gerekir. EKMEK DıYETı

Hedef kilo : 3 günde 1.5-2 kilo
Hedef kalori : 900 Kcal

Günlük Menüler

Ne yapılmalı?

3 gün boyunca günde 10-12 dilim kızarmış ekmek yenilen bu diyette ekmeklere çok az tereyağı sürebilirsiniz. (Tek bıçak hareketi ile sürülebildiği kadar) 10-12 dilim ekmek gün boyunca istendikçe de yenebilir ancak öğün düzenine uyulması daha doğru olur. Ancak aralarda da sayıyı aşmamak kaydıyla yiyebilirsiniz. Tek gıda rejimi olduğu için sağlık açısından sakıncalı bir diyet olup bir kereden fazla uygulanmaması kuvvetle önerilir. Bu diyette istediğiniz kadar şekersiz çay veya kahve içebilirsiniz.

3 Gün boyunca

Sabah: 2-3 dilim ekmek.

Öğle: 3-4 dilim ekmek.

Akşam: 3-4 dilim ekmek.

Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır

aaa gecmıs olsun dero
ay evlenmeden once benıde arı sokmustuu besıktastaydım bankamatıgın onunde para cekmeye calısıyordum yanımda da bı arkadasım vardı ensemın bıraz daha asagısından arkadan sen gel saldır pislikkkk bı soktu ben hemen acıylaa bagırdım arkadasım ıgneyı cıkardı hemen eczaneye koştum arı soktuuu arı soktuuu ölucem fln dıyorum yyy eczacı amca ne gulmuştu bana :)) ılac lfn varmı bunun ıcın dedım yok kızım bısey olmaz dedıydı

Asrının kakası sütten dolayı öyledır süt içmeye başladımı artık..

bırde dişlerde yapıyor deryacım bılıyorsun .. yenıler gelıyor sanırım
bız hala 8 dişteyız her gece sabaha karşı uyanıoruz ezandan sonra gerı yatıyoruz yada yatmıyoruz parmagımı asla bırakmıyor ortamıza alıyoruz aglayınca . artık parmaklarım uyuşuyor bı muddet sonra ama ancak oyle sakın duruyor ..

Oncelikle cok gecmmis olsun. Ama alerjisi olmasindan korkum neden agri kesici verdiginizi iki kere okudum ve anlamadim! Ne alakasi var agri kesici ve alerjinin? Oyle bir supheniz varsa cocugunuza hekiminizin onerdigi bir "antihistaminik" vermeliydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…