- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Oncelikle cok gecmmis olsun. Ama alerjisi olmasindan korkum neden agri kesici verdiginizi iki kere okudum ve anlamadim! Ne alakasi var agri kesici ve alerjinin? Oyle bir supheniz varsa cocugunuza hekiminizin onerdigi bir "antihistaminik" vermeliydiniz.
ya kızlar dün sağlık bakanının söylediklerin göstermi haberlerde izledinizmi eşim diyodudomuz gribinden 5000 küsür kişi ölecek filan diyomuş gerekirse okulları kapatı uzaktan eğitim yapılcak onun çalışmaları yapılıyo demiş ayyy neler oluyo böylee yaa bide şimdi herkes grip kim normal kim domuz giribi nerden anlııcaz bizim orda yurtdışında öğrenciler geliyo hocalar gidiyo durmandan onlarla uhatap oluyoruz Allah korsuun
yasemin sen ne diyosun canım nasıl korunabiliriz şimdi aşısı gelcekmiş almanyada varmı etkilimi nasıl
bana dr.biraz iştahını açar demişti..bu arada benim böyle hiç halim felan yok ayşegüll sevda sizde de bu tür yan etkiler oldum u ilaçlarda acayibim yaa 4. gün oldu geceelri içiyorum ilacı..sizinkiler nasıl etkileri...
Kılo aldırmam sebebı ıstah acmasımı yoksa sısırıyormu ?
ıstah acmasıysa ben almam o zaman kılo :))
derooo nannn hatunn supermıssın kızzz ay bayıldım sana
ztn benım esmer hastalıgım vardır.. esmer kadınlara bıterım sende bı ıcım suymussun beee off be offff MAŞALLAH
deryacım gerçekten türkan sultan gibiymişsin kız hala güzelsin bence dediğin gibi hep balıketliydim demiştin ya çok ark yok herhalinle güzelsin canım eşinde zatenn öyle beğeniyomuş daha ne olsun benimki zayıf seviyo kiloluyken ben hissediyodum vermemi istediğini kendide dikkat eden bi erkek kilo alınca falan hemen frenler kendini
ARAL buz dolabını kesfettı kac gundur açıp ıçındekılerle ugrasıyor delı olucam
hıııı dıyorum parmagımı sallaıyorum yanıma alıyorum bıraz sonra o bana parmagını sallıyor hııııı deyıp ve gozumun ıcın e baka baka koşarak buzdolabını açıyor onune sandalye koymaya basladım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?