2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada şu oyuna baktım da yovilleye sanırım para kazanmaya çalışıyorsun kazandığın paralarla da evini döşüyorsun tam benlik! :)) fırınlara pasta koymuştum unutmuşum yanmış hepssi (oyunda ) :)) bi de bunu sardırmasam bari..

kızlar bakın bu da benim hani gece yazmıştım ya üniversite zamanındaki halim..
maşallah deryacım çok güzelsin opuyorumnanaktan hala güzelliğinden bişey kaybetmemişsin o ayrı
bu arada da geçmiş olsun teoya şimdi nasıl oldu??

batuhan da 1-2 aydır keşfetti buzdolabını açıyo döküyo kapat hadi diyincede içinden bişey almadan hayatta kapatmıyo yakında bozulur bu buzdolabı :bbo:

Son düzenleme:
batuhanda grip oldu burnu çok tıkalı gece düzgün yatamıyo geçen gece sabah 5 e kadar oturduk yaa
şimdi burnu daha iyi
Allahtan halsizliği falan yok iştahı yerinde

buzdolabı bizim için tehlikeli alan hangi odaya gitssek bi şey alıyo line şimdidie acayip uykusu geldi 1 saattir ağlıyo sonnuda uyudu gece vay benim halime yibe zmansız uyudu cadıı kızdım küstü dudak büktü gönül aldı öpüştük yine bağrıştık filan hareketli bi gün
ya kızlar sorcam hep unutuyorum flor tableti kullanıyodunuz derya senle ayşegül galiba dimi yanlış hatırlamıyosam ben ihmal ettim hiç almadım hap şeklinde çiğneniyomuş herhalde ece son zmanalarda çikolata şekere aşırı düştü vermesek yıkıyı ortalığı bayramda alıştı bide demirde veriyorum yaa ben o daleke yapıyo yapar diye korkuyorum su veriyorum demirden sonra ama ilk çıkan dişinde sanki ufak bişey var gibi etkilimi lekeyide yok diyomu acaba flor tableti napalım geç çıktı lekelenmez diyolardı sözde ama demir mahvetcek herhalde ya kzuumu zaten ailede var diş probleme bana çekerse yandık babasına çekse keşke off offf

canım diş lekesi zamanla gidermiş....

serpilcim ben bi ara verdim üşendim ezmeye tableti ya suyuna katıyodum ezip çok minik bi tablet toz halinde veriyosun ya bide şu var ben kuzenimi hatırlıyorum küçükken bütün dişleri çürüktü sütler döküldü sonra şimdi normal dişleri var çürüksüz koca adam oldu çokta faydası olacağını sanmıyorum bana bi diş dr. şey demişti insanın dişinin yapısı sağlıklı oluşu ana karnında başlar demişti kökleri doğmadan oluşuyomuş yani olduysa oldu değiştirmek zor işte burada hamileleikteki beslenmenin önemi çıkıyo çok önemli beslenme özelikle kalsiyum yönünden ben hem süt hem ayrı kalsiyum alıyodum sütü çok içemiyodum açıkcası çok fazlasıda taş yaparmış ondan tırsmıştım

bu arada eve yeni geldik biz eşimle eşim yemeğe çıkardı bizi çok eğlendik doğaça lego falan aldık parkta oynadı azcık bide yemek yediğimiz restaurant çocuk bahçeliydi ordada salıncak at falan oynadı yürüyerek eve geldik sonra yediklerimizi eritmek için güzel bi gündü allah ağız tadımızı bozmasın kızlar eşim gerçekten çok iyi bu sefer sanki içten artk değişimi bana karşıda çok yumuşak davranıyo daha uyumlu maşallah diyeyim nazar değmesin :)

haaa buzdolabı olayına değinmişsiniz doğaç buzdolabını karıştırmıyo çünkü ben hep bişey alıcağımda yada koyacağımda ona yaptırıyorum tadını çıkardığı için merak uyandırmıyo kendi başına zaten açamıyo mıknatısı kuvvetli yeni olduğu için daha 1sene oldu alalı mesela sütünü alıyoruz mama yapmak için yerini ezberledi alıyo bana veriyo mamasını yapıp eline tekrar sütü veriyorum dolaba koy hadi diye taşıyo dolaba kadar aç diyo bana kapaktaki rafa koyuyo ört oğlum hadi diyom şak diye kapatıyo başka şeylere dadanmıyo iştahsız çocuk napsın mamaları işi olmaz :)

canım sen ilaç kullanmıyormuydun yoksa ben mi yanlış anladım dr.gitmiştin değil mii depresyon için..o yüzden dedim yan etikleri nedir diye benim çok fena oldum da bu gün....

canım kullanmıştım doğum sonrası ama şu an kullanmıyorum şükür ha sen kullanmaya başladın anladığım kadarıyla şunu söyleyim yasemincim ve diğer kullanmak isteyen arkadaşlara 1hafta sersemlik yapıyo sora alışıyosunuz sersemlik geçiyo sonrasında sorunlarla karşı karşıya kaldığınızda duyarsızlaşyosunuz çok şeye boşver diyosunuz baya bi sakin yapıyo mesela normalde sizi kızdırcak bi durum çıktı karşınıza oldukça sakin bi şekilde karşılıyosunuz durumları iyi yönleri çok gerçekten belki size sarhoşluk gibi geliyodur asla öyle değl bilinciniz herşey açık dediğim gibi ben diyodum bu hapı içtiğimde bana biri ana baba küfür etse eyvallah derim diye sizi üzcek şeyleri takmıyosunuz

canım çok sevindim eğlenmenize kuzum benim doğaçta ne kadar sevinmiş ....inşallah tadınız bozulmaz bitanem eşinin iyi olmasına çok sevindim valla yüüzm güldü böyle güzel şeylr okumak içimi açıyor...

evet canım kullnamaya başladım 2 gün iyiydim 3.günü bir sersemlik uyuşuklyk başladı bir tuhaf oldum...

Anladim canim. Benim penisilin alerjim var. Ari sokmasi bildigin gibi son derece tehlikeli bir durum bu halde. Aman yine de dikkat edin hanimlar. Cunku alerji ne zaman cikar hic belli olmuyor. Hele ari cok tehlikeli. Tekrar gecmis olsun, boyle boyle buyuyorlar iste :))

yasemin inanmıcaksın seninle yazışıyoduk a facebookta ben gittim hani doğaçın ve ecrinin uykusu hakkında konuşurken bil nereye gittim doğaçı yanıa feryat figan ağlıyo ve kusuyo hemen banyoya soktum her tarafı pislendi çünkü nasıl ağladı anlatamam yeni uyuttum tekrar üşüttümü nedir bugün dışarda anlamadım bide kendi nazarım değdi yine sanırım yasemine yattığı saati söyledim değdi işte ben ne zaman iyi bişey söylesem oğlumla ilgili tam tersi oluyo ya delircem hiç bi yorum yapmamam gerek sanırım

maşallah ayşegül inşallah ehp böyle iy olursunuzcanım benimde bu akşma annem geliyo galibaa ece çıldırdı iyice akşam oldumu başlıyo ağlamaya sabaha kadarda haddi hesabı yok uyandığının nerde yatıımız berlildeğil oda oda geziyoz anneme iyi bi kere kalkıyo filandiyodum bi aralar öyleydi çünkü şimdi bu ne bee bebek gibi hala diicek

ya bende diş için korkuyorum hele görümcemin oğlununkileri görünce 4 aylıkken çıkardı demirde veriyodu o zaman hem erken çıktığından hem demirden bide şekerden filan heralde 4 yaşında şimdi ve üst dişleri ya çürük ya kırık çocuk küçük ne anlıııcak çürük ya kırılıyomuş yemek yerken kıtır kıtır yerdi diyo görümcem vermezdide ağzındakini şimdi ekemk içi yiyebiliyo sadece bişey ısırırken sağlam dişe denk getircke diye nasıl uğraşıyo yawrum görseniz dra gittier süt dişleri dökülene kadar bişey yapamayız demiş ağrıyomuş antibiyotik kullanıyo filan iltihap için o yüzden tırsıorum bugün alayım bakalım bende başlayım flora inş üşenmemde veririm arkadaşın ikizlerie 4 aylık çıkardılar çok ağlıyolar diye diş hekimine gittiler şimdi 18 tane filan dişleri var galiba ya bizdeb 2 ay küçükler zuhal senin oğuln gibi aynı dr dişleri çürümeye meyilli demiş flor yazmış o da veriyodu ama benim merak ettiiğim var olan lekeyi yok ediyomu acaba

canım inanki maşallah dedim içimden birde zaten biz alışkınız gece geç yatmaya.....kıyamam kuzuma geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur....

serpilcim anene gelmesine çok sevindim çünkü sen hem iş güç gece birde eceye bakmak sana zor oluyordu...bizde de farklı değil durumlar aslında gündüz iyi ama geceleri 40 sefer kalkıyor mızıklıyor başım çok fena oldu...

daha hiç bi iş yapamadım yaa sabah markete gitti babasıyla da ütüyü hallettim daha o da bitmedi acayip birikmiş babasına da gitmiyo bu aralar dışarı çıkıyorum bile dese kahvaltıda azarladı biraz sona küstü babasına konuşmadı bu akşamda nöbette napıcak bakalım yine bana

iyipazarlar kızlar ayyy çook huysuz doğaç hiç bişey yemiyo ya delircem yasemincim senden kaynaklı değil canım ya benim nazarım çok değiyo doğaça konuşup içimden geçiriyorum bişey olmasa diye dakikasına oluyo anlamıyorum ya hiç överek söylemyorum normal bi durum gibi anlatıyorum oysaki abartmadan ama yinede değiyo işte antibiyotiği bitti ama sabahları hala azcık öksürüyo ve ağlayarak uyanıyo en son bebekken ağlayark uyanırdı noluyo bu çocuğa ya sanıırım bu durum hepimizin çocuğunda var değilmi kızlar mevsim geçişinden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…