deryacım maşallah çok güzel bir hatunsun...gerçektende benziyorsun burdaki resminde türkan şoraya .....
Sizlere de tsk ederim kızlar güzellik sizin bakışınızda,öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktanmaşallah deryacım çok güzelsin opuyorumnanaktan hala güzelliğinden bişey kaybetmemişsin o ayrı
bu arada da geçmiş olsun teoya şimdi nasıl oldu??
Ya varya sen yazınca hatırladım serpilcim ben o flor tabletlerini,unutmuştum kaldırdım dolaba sanırım iyi hatırlattın bende veriyim hem dişlerini temizliyormuş hemde çıkarken daha kolay çıkıyormuş o tabletlerle,doğru yaaaa niye unuttum..saol valla :))ya kızlar sorcam hep unutuyorum flor tableti kullanıyodunuz derya senle ayşegül galiba dimi yanlış hatırlamıyosam ben ihmal ettim hiç almadım hap şeklinde çiğneniyomuş herhalde ece son zmanalarda çikolata şekere aşırı düştü vermesek yıkıyı ortalığı bayramda alıştı bide demirde veriyorum yaa ben o daleke yapıyo yapar diye korkuyorum su veriyorum demirden sonra ama ilk çıkan dişinde sanki ufak bişey var gibi etkilimi lekeyide yok diyomu acaba flor tableti napalım geç çıktı lekelenmez diyolardı sözde ama demir mahvetcek herhalde ya kzuumu zaten ailede var diş probleme bana çekerse yandık babasına çekse keşke off offf
iyipazarlar kızlar ayyy çook huysuz doğaç hiç bişey yemiyo ya delircem yasemincim senden kaynaklı değil canım ya benim nazarım çok değiyo doğaça konuşup içimden geçiriyorum bişey olmasa diye dakikasına oluyo anlamıyorum ya hiç överek söylemyorum normal bi durum gibi anlatıyorum oysaki abartmadan ama yinede değiyo işte antibiyotiği bitti ama sabahları hala azcık öksürüyo ve ağlayarak uyanıyo en son bebekken ağlayark uyanırdı noluyo bu çocuğa ya sanıırım bu durum hepimizin çocuğunda var değilmi kızlar mevsim geçişinden olmasın
denizcim eşin çok güzel bir jest yapmış sana
hatasını anladı sanırım
demekki biraz tavır işe yarıyo böyle durumlarda
o kaşarlarla baya uğraşmş çok belli :))
canım ben zeynebin saçını hiç kestirmedim daha herkes kazıt bir kere diyo ama ben doktorla konuştum kazıtınca gürleşir inancı tamamen yanış bir inanç dedi
hemde bunu bursanın en ünlü cilt doktoru var hüseyin durmuşlar o söyledi
bende bi ara kaşıntılar vardı o yüzden gitmiştim ona zeynebin saçınıda sormuştum o zaman
tünaydınnnnn...
Denizcim eşin çok tatlı yaaa ne güzel bi kahvaltı öyle bayıldım murat enişteye kocaman alkışşşş! değerini bil kocanın ve huzurunuzun öyle herşeye uzun vadeli küsme sende yaaa..iyi çok sevindim barışmanıza allah mutluluğunuzu bozmasın!
hemen akşam eşime göstercem fotoyu iyiki çekmişsin böyle şeyler yapılabileceğine pek inanmıyo da bizim üşengeç lafta taaaa evlenmeden önce şu yatak tepsilerinden almıştı bana (eve aldığı ilk şey) bununla sana ne kahvaltılar hazırlıycam diyerek ama halaaaa kullanıma giremedi o tepsi yaa..
slm kızlar deryacım teonun odasını merakla bekiyorum
sevdacım zeynep çok tatlı olmuş maşallah iştahınada hayranım bu arada bizde gitsek yeşillik bi alana ama burda yoook yada biz bilmiyoruz
bu arada kızlar dün çok korktum doğaç uyuyodu ve eşim dediki ben arabayı alıp sürecem daha hiç trafiğe çıkmamıştı dur dedim komşuyla git falan dinlemedi illa kendim başaracam dedi uzun zaman olmuştu ben göstermeyeli unutmuştur diye çok korkmuştum aldı anahtarı gitti bekledim 9 doğurarak neyse kazasız belasız geldi ama nasıl heyecan vardı üstünde anlatamam sorun yaşamamış hiç bundan sonra ben çıkıp çıkıp sürecem diyo çok sevindim artık içinde istek oluşuna öğrensin çok istiyorum uzun yollarda beraber kullansak yorulmadan iyi olmazmı mesela antalyaya yazın gitsek tatile 12 saatlik yol tek başıma zor olurdu
denizcim eşinin jesti süper olmuş canım ya bak eşin çok seviyo seni ondan çok kıskanıyo çokta zevkli ve yaratıcı buldum enişteyi inş. hep böyle sürer
yasemincim dün cvp yazamadım sana facedeki sorununu bende anlamadım canım bölgesel bişey olabilir başkalarıda girememiş gördüğüm kadarıyla firmvilleye
bu arada kızlar 1levelim kaldı firmvillede bakalım bitecekmi devammı edecek 36dayım 37de son bi sebze hakkı var 38 gözükmüyo hiç biterse bırakıcam artık diğeri zaten devam ediyo iki taneyle uğraşmak zor oluyo eşimde ilgilenmiyo bana kalıyo
deniz yaa bak dedin baktım meraktan;valla enişteyi tebrik ederimmmalkisalkisalkis
uğraşılmış belliopuyorumnanaktan
hepinizi öpüyorummm canlarım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?