2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım maşallah çok güzel bir hatunsun...gerçektende benziyorsun burdaki resminde türkan şoraya .....

maşallah deryacım çok güzelsin opuyorumnanaktan hala güzelliğinden bişey kaybetmemişsin o ayrı
bu arada da geçmiş olsun teoya şimdi nasıl oldu??
Sizlere de tsk ederim kızlar güzellik sizin bakışınızda,öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan Ya varya sen yazınca hatırladım serpilcim ben o flor tabletlerini,unutmuştum kaldırdım dolaba sanırım iyi hatırlattın bende veriyim hem dişlerini temizliyormuş hemde çıkarken daha kolay çıkıyormuş o tabletlerle,doğru yaaaa niye unuttum..saol valla :))

Yok bacım yanlız değilsin bende burda deliriyorum 2-3 gündür çok fenayız ya hiç bişey yemiyo çıldırcam sabahtan beri yarım muz,yarım poğaça (babanesi yedirmiş) ve ayranla duruyor ve öyle yattı neler neler yaptım koydum önüne istemiyor,ağlıyor sürekli el ağızda..ağrı kesici veriyorum keyfi yerine geliyor biraz ama biraz da açlıktan dengesi bozuldu çcuğun sersem gibi yaaa..o ağladıkça çok üzülüyorum..
doğaça da geçmiş olsun inşallah hastalık geçmiştir ayşegülcüm bu mızmızlık sanırım şuan hepsinde var (ne güzel allahtan aynı günlerde doğurduk herşeyleri aynı :)) Çabucak çıkıversin şu dişlerde rahatlıyalım ne uyku kaldı,ne iştah..

Son düzenleme:
Biz de nihayet Asrının odasına başladık eşim şuan halaaaa boyuyor bi yandan da bitiriyim artık diyip duruyor bu hafta sonuna kadar ancak biter çünkü asrın uyuyunca devam edecekmiş akşamları (yavaş yavaş ama itinalı yapıyos :)) bitsin resimlerimzi eklerim

zeynebinde iştahı yoktu son günlerde delirmek üzereydim herşeyi yiyen çocuk en sevdiği şeyleri bile yemedi
nihayet dün biraz açıldı
dün k. pederimin zeytinliği var oraya gittik piknik yapmayaorda çok güzel oynadı toprak taş ne varsa elledi ve çok ilginçtir balık asla yediremezdim zeynebe orda bir güzel yedi ve eve geldikten sonrada iştahı açıldı sabah kahvaltısını beni hiç uğraştırmadan yedi inşallah bu hep böyle devam eder
yasemini bu dönemde çokkk iyi anladım allah yardımcın olsun canım yemeyen çocuk gerçekten çok zormuş
kızlar acaba diyorum temiz havamı açtı zeynebin iştahını gerçi burasıda orasıda deniz havası aynı ama bahçe biraz daha yüksek ağaçlık falan ondanmı
eğr havayla ilgiliyse ben artık sürekli gidicem bahçeye

herkese merhaba kızlarrrrrrrr...

bızde dun barıştık eşımle .. sabah tum gece uyuyamadıgım ıcın her zamankı gıbı .. uyuyordum Aralı babaannesıne vermıştık sabah

neyse gozumu bır açtım karşımda eşım elınde tepsıyle.. tabı ben ayılamadan gunaydınnnnnn dedı
tepsıye bır baktım cok cici kahvaltı hazırlamış bana

onume koydu bende bı guzel yedım
kaşarlardan SENı SEVıYORUM yazmış domatesten de kalp yapmış
tereyağı ve zeytınlerdn de çıçek şeklı yapmış en çok yazıyla ugraşmış sanatçı ruhlu ya ılla degısık bı şekılde sunucak :)

bırde çiçek bulamamış evde bızım mınyatur bır çam ağacımız vardı onu koymuş tepsıye ona cok guldum ya :)

böyle ıştee yerimseniben

bu da resmı dayanamadım çektım

Son düzenleme:
sevdacım zeynep baya buyumuş saçlarıda uzamış

mrk ettım sız zeynep n saclarını hıc kazıtttınızmı hanı yavas uzuyor ya o yuzdne soruyorum ?

bızde geçen hafta annemin halasının ıznık go-lununorda cıftlıgı var oraya gıttık ay superdı yaa ama sonra hava bır bozdu fırtına cıktı cok kötu yagmur yagdı
bısey anlamadık tam olarak

ama kuzulara ot verdık aral bayıldı tavsanları kovaladı tavukları ınceledı traktor surdu (oldugu yerde)
bı suru organık sebze verdı halada bıze resımler babamızın telınde ama

denizcim eşin çok güzel bir jest yapmış sana
hatasını anladı sanırım
demekki biraz tavır işe yarıyo böyle durumlarda
o kaşarlarla baya uğraşmş çok belli :))

canım ben zeynebin saçını hiç kestirmedim daha herkes kazıt bir kere diyo ama ben doktorla konuştum kazıtınca gürleşir inancı tamamen yanış bir inanç dedi
hemde bunu bursanın en ünlü cilt doktoru var hüseyin durmuşlar o söyledi
bende bi ara kaşıntılar vardı o yüzden gitmiştim ona zeynebin saçınıda sormuştum o zaman

tünaydınnnnn...

Denizcim eşin çok tatlı yaaa ne güzel bi kahvaltı öyle bayıldım murat enişteye kocaman alkışşşş! değerini bil kocanın ve huzurunuzun öyle herşeye uzun vadeli küsme sende yaaa..iyi çok sevindim barışmanıza allah mutluluğunuzu bozmasın!

hemen akşam eşime göstercem fotoyu iyiki çekmişsin böyle şeyler yapılabileceğine pek inanmıyo da bizim üşengeç lafta taaaa evlenmeden önce şu yatak tepsilerinden almıştı bana (eve aldığı ilk şey) bununla sana ne kahvaltılar hazırlıycam diyerek ama halaaaa kullanıma giremedi o tepsi yaa..

doğayı seviyolar hepsi yaaa hayvanları falan..Teo da dün tavşan,kedi,köpek falan gösterdim pet center da çıldırdı dokunmak istedi,dişlerini sıkıyo,mıncıklamak istiyo sıpa yaaaaa sadistmi olcak nedir: ) yazın kedileri bacapından,kuyruğundan tutup kaldırıyordu yazık hayvanlar bizi görünce kaçar olmuştu artık..

slm kızlar deryacım teonun odasını merakla bekiyorum

sevdacım zeynep çok tatlı olmuş maşallah iştahınada hayranım bu arada bizde gitsek yeşillik bi alana ama burda yoook yada biz bilmiyoruz

bu arada kızlar dün çok korktum doğaç uyuyodu ve eşim dediki ben arabayı alıp sürecem daha hiç trafiğe çıkmamıştı dur dedim komşuyla git falan dinlemedi illa kendim başaracam dedi uzun zaman olmuştu ben göstermeyeli unutmuştur diye çok korkmuştum aldı anahtarı gitti bekledim 9 doğurarak neyse kazasız belasız geldi ama nasıl heyecan vardı üstünde anlatamam sorun yaşamamış hiç bundan sonra ben çıkıp çıkıp sürecem diyo çok sevindim artık içinde istek oluşuna öğrensin çok istiyorum uzun yollarda beraber kullansak yorulmadan iyi olmazmı mesela antalyaya yazın gitsek tatile 12 saatlik yol tek başıma zor olurdu

denizcim eşinin jesti süper olmuş canım ya bak eşin çok seviyo seni ondan çok kıskanıyo çokta zevkli ve yaratıcı buldum enişteyi inş. hep böyle sürer

yasemincim dün cvp yazamadım sana facedeki sorununu bende anlamadım canım bölgesel bişey olabilir başkalarıda girememiş gördüğüm kadarıyla firmvilleye

bu arada kızlar 1levelim kaldı firmvillede bakalım bitecekmi devammı edecek 36dayım 37de son bi sebze hakkı var 38 gözükmüyo hiç biterse bırakıcam artık diğeri zaten devam ediyo iki taneyle uğraşmak zor oluyo eşimde ilgilenmiyo bana kalıyo

deniz yaa bak dedin baktım meraktan;valla enişteyi tebrik ederimmmalkisalkisalkis

uğraşılmış belliopuyorumnanaktan

hepinizi öpüyorummm canlarım benim

dün babanemizle dedemiz asrına ayakkabı almışlar ,biz ne zamandır bakıyorduk polariste bi model gördük çok beğendik ama numarası yoktu onlar bulmuş (bu arada kalıptanmıdır nedir ancak 25 numara oldu bizim küçük küreğe :)) deri montuna da uydu ikisi birlikte çok şık oldu oğluşum.. kızlar özelllikle erkek çocuk için çok güzel modeller var polariste fiyatlarda uyun 50-60 civarı almadıysanız bi bakın..

bir de oğluma dedesi sallanan atlardan almış gerçi pek sevmedi şimdilik arkaya kayıp düşüyor zamanla sever heralde..dün de biz badana yapıyoruz diye kıymalı pide ,ayran,tatlı falan almışlar getirdiler çok işime geldi,iyi oldu..bugünlerde jest yapıyorlar bakalım haftaya gidiyorlarmış antalyaya ondan sanırım bari onlar gidene kadar teoşu bırakıp yürüyüş falan yapıyım fırsat bu fırsat..

evet baya ugrasmıss o harfı cok zordu dedı ztn :))
bence bı kere kazıtman ıse yarayacaktır aralıns aclarıda cokkınceydı uzuyordu ama cok zayıftı sımdı daha sert ve daha cok cıkmaya basladı .. bazen eskıler dogruyu bılırler .. hekese bana dıyordu bende ınanmıyorudm ama oyle oldu hem bı kere kestırınce daha cabuk uzamasını saglıyor sacların.. bence bı dene ıstersen kaybedıcek bıseyın yok kı sonucta zeynepımızın sacları suan ztn mınıık mınık

bende uzun vadelı dayanamıyorum ztn ama tavrımı koymalıydım tepsıyı ve cok ugrasıtıgnı goruınce dayanmam mumkun deıldı ztn

bende o tepsılerden cok ıstemıstım hatat esıme demıstım alalım bana kahbvaltı hazırlarsın fln dıyee hadee canım ısım olmaz fln demıstı zamanında benı magazadan uzaklaştırmışıtıı ama şımdı evdekı ceyızlık tepsımle hazırlamış tum bunları..

bırde ben ona dedım kı aaa nıye bu çam agacını koydun kı evde yapma gul vardı dedım sana asla yapma gul vermem dedı bızım blogun altında cıcekcı var oraya gıtmıs gul almak ıcın ama açmamış cıcekcı pazar oldugu ıcın kapalıydı alamadım bende bunu koydum dedı alkisalkisalkis

teonun psıkopatlık durumuna gelınce aralda da var bırlerının canını yakınca asırı derecede mutlu oluyor
babasının bı tane et benı var sırtında ay ona takık adam ne zaman dalsa gıdıp arkadan saldırıyor tutmaya tırnaklama calısıyor t-shırtunu sıyırıp
bnm sacımı yoluyor parmagımı ısırıyor
dız kapaklarımı tırnaklıyor ve cok guluyor bunları yaparken
kendıde acıdan hoşlanıyor delımı nee sırnaşık şey

aa superr desenee adaş ogrendı artık kullanmayıı demek kı aksılık yaşamamış kı bı cesaret daha gelmışş bu super bı haber.. onada ıyı yansıyacaktır bu durum

deniz yaa bak dedin baktım meraktan;valla enişteyi tebrik ederimmmalkisalkisalkis

uğraşılmış belliopuyorumnanaktan

hepinizi öpüyorummm canlarım benim

sagol gulşahım begenmene sevındım canım .. bak beklıyorum şubatta heee hihoyyyt

kızlar msn de konusuyorduk gulşaha tepsıyı anlattım resmını koydum ıstersen bak didim oda gırıp bakmış sagolsun

Ayşegülcüm sende destek ver sürekli eşine o da kapsın..yoksa tek başına uzun yol gerçekten zor olur hem herşeyi de üstlenme yaaa bırak ona da bişeyler,sorumluluk ver (hani ankarada konuşmuştuk ya ona istinaden diyorum)

slm kızlar.......iştahdan bahsedilmiş valla ecrinni iştah aynı amam benim iştah açıldı habire yiyorum ohh iyide oldu bu hap baya bii iyi geldi bence eğer sorununuz varsa kızlar gidin şiddetle tavsiyeediyorumdenizcim hiç tadını tuzunu bozma canım eşin çok iyi ve anlayışlı ne güzel jest yapmış bende böyle küserim hemde çok kötü laflar ettiğinden yani küçük bir şeye değil hiç böyle uğraşmaz ...çok sevindim barışmanıza...

deryacım hadi hayırlısı bakalım iyiye gidiyor harelde k.valdenle anlamışlardır belkide kıymetini....

ayşegülcüm çok doğru bizde arabamızla gittik alanya ya esk.den yani eşim ve kardeşi ortak kullandı ama çok uzun yol eşinin kullanması her açıdan iyi olur sizin içinde...ben hala giremedim oyuna sabah bir girdi tmm başkada yok sinir oldum..

sevdacım zeynep çok tatlı olmuş maşallah yerim ben onu büyümüş kız ...saçları uzamış ama iştahının açılmasına sevindim ecrin 11 de kahvaltı yapacaktı uyuz etti beni sinir ..yemiyor yemiyecek bu kız..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…