2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yasemincim ben ilgilenmiyorum artık bi lokma dahi yeter diyorum napıyım ya demin bi komşuma çıktım oğlu baya bi tombalak kadın incecik eşimin tarafına çekmiş diyo tek hastayken yemezdi diyo hiç sorun yaşamadım diyo genetik yani bu olay bende zayıfmışım ama yermişim yinede eşim yemezmiş ona çekmiş herhalde ama şimdi eşim çok iştahlı biri çeşit çeşit yer yemek yemek onun için yaşamak demek o derece iştahlı biri ama yakıyo yediğini normal kilolu biri ailesindede herkes zayıf benim ailem tombalak bende ergenlikte yemek yemeye düşüp çok kilo almıştım büyüyünce iş değişiyo bide doğaç çikolatayı falan hiç sevmezdi bayramda bi alıştı abur cuburcu oldu çok eşimde çok abur cucburcu bende saldım artık bişey yemediğinde veriyorum napıyım yesin yeterki diye yoksa aç bırakıyorum yer belki diye banamısın demiyo ağzına sokmuyo inat mecburen göz yumuyorum ama vitaminlerini muhakkak veriyorum balık yağı ve iştah açıcı demir pekmezli içiyo şükür onları inat etmiyo

destek veriyorum canım artık ilkinde başardı artık diyorum iş çıkışı bi tur at gel öyle yemek yiyelim diyorum yemekten sonra hava kararıyo çünkü zor oluyo ya ben bilmeme rağmen akşam trafik çok zor göz gözü görmüyo resmen çok güzel ya istekli olması dediğim gibi eşimde çok güzel gelişmeler var çok mutluyum onu böyle görmekten bende artık bugünkü gibi genç olan komşularımla diyaloğa geçtim yeni komşum geldi altıma benden 2yaş küçük ama oğlu 8 yaşında o da kafa dengi gibi bugün teklif ettim ikisinede yarın bizim arabayla pazara gidelim diye alttaki yeni ya hiç bi yeri bilmiyo gezdirmişte oluruz dedim ilk adımı attım bakalım nasıl olacak kızlar bende bide şu var çocukluyum ya çekiniyorum evime davet ederken misafiri sizlerdede oluyomu her yer her yerde dolaplar iple bağlı süs eşyaları örtüler her şey kalkmış durumda mobilya show roomları bile daha gösterşli dekorlu oluyo ya çekiniyorum bu halinden evin her yerde oyuncak parçaları

aral ızın vermıyor yazamıyorum bır arada gelıp pc yı kapamıs prızden ufff cokertcek bılgısayarı ya

deryacım esının tarafının jestlerıde cok hoss hatalarınımı anladılar acabaa..

bende de oluyor aysegulk aral ıttıgım yerde de evde de bı rahatlık vermıo daha cok kucukkken bıle hıc ama hıc durmuyordu hala soylerler komsularım es dost hıc rahat edemıyorum

agırlamayada korkuyorum rezıl edıo benı yaa

bugun karsı komsum hacı teyze ve kayınvalıdem bendelerdı ev dagınıktı cunku her yerde aralın oyuncakları corapları fln vardı dagınık dedıgım o yanı ama caktırmadan bı yandan da topladım ben

bu konuda rahatsızlık duymuyorum cunku cocuklu ev elbette olucak ve onlarda yaşadılar bu durumları

canım bnde fazla üzerine düşmüyorum çokta takmıyorum zaten bu yüzden dr.gittim sinir oluyordum sabah 2,3 kaşık yedi onuda yarım saat sıonra kustuı daha da yiyecek öyle 1 öğün biile yok aburcuburuda sevmiyor anlamıyorum ben ecrini...

deoğrusu evet canım bizimkide aynı biri ansızın gelsin ev hep dağın8ık oluyor ben topluyorum ecrin çok seviyor dağıtmayı birde odadan odaya taşıyor alakasız şeyelr evde mıtfakta tencere tava taşıyor yani utanıyorum bazen biri geldimi hep bişeyeler oluyor ortada şuan inanki müzik setinin kolonunu indirdi üzerine çıktı hep böyle bizim ev hiç ben toplarkwen arkamda dikiliyor tekrar dağıtıyor ...

ayy aynıyız demekki bide ben yine dağıtacak diye isteksizleşiyorum bişey yapmaya komşunun evindede dirlik vermedi gitmiş kadının salonuna bilgisayarı açmış dolapları çekmeceleri indirmiş deli oldum ya kadında çok titiz hastalığı var titizlik ama sağolsun olsun bırak o çocuk falan diyo ama işte ben rahat edemiyorum onunda 10 yaşında oğlu var bu arada onun oğlunun adını söyledi kadında bende şok olduk oğlunu çok seviyo doğaç oğlanda doğaçı adı göktuğ çocuğun goktuuuu dedi oyuncaklarıyla oynuyodu kimin bunlar dedik goktuuu dedi annesi söylemiş çocuğa doğaç adını söyledi diye geldi benim adımı söylemiş doğrumu diye dışarı götüreyimmi gezdireyimmi diye başladı dedik hasta abisi çocuk tutturmuş annesine kardeş istiyorum beeen diye

maşallah doğaça dillendmiş iyice.....o da çok yaramazmış baksana bende senin gibi rahatedemiyorum gittiğim yerde ecrin o rayı burayı karıştırdımı uyuz oluyorum ...doğaçta göktuğu çok sevdi herhalde ki onun için adını söyledi..hediye içide teşekkürler canım....

günaydıııın kızlar firmvillede sebze alımı bitiyor ama leveller bitmiyor ya 37deyim 38de gözüküyo hala saldım artık ben süslücem bahçemi

gunaydınnn hatunlarrrrrr

ay bende ecrını anlamıyorum yaa hıc bısey yemeden nasıl yasıyor yaa hayret dogrusu

günaydın kızlarr
dün çok yoğundum hiçççç giremedim yaa bi ara azcık takıldım evede geç gittim mesaiye kaldım işlerim bitmeyice annem burda ya ona güvndim eşiminde dersi vardı görüşemedik taa 10 da geldi ece uyudu uyuadı derken hoop yattık kalktık geldik işe hala uykusuz ve yorgunum

deniz eşin ne güzel bi kahvaltı hazırlamış sana tebrik ederim enişteyiii eşimde sabah bana hazırladı ama bizimki alelacele sabahın 6 buçuğundahazırlanmış kahvaltıydı böyle güzel şeyler yoktu ama olsun kocacım yorgun halyle onu bile hazırlamsı çok hoşuma gitti eşek ece uyutmuyo ki beni geceleri 5 buçukta uyandığında en son eşim aldı onu görünce acayip ağlıyo ve uykusu kaçıyo su getiriyo ağlıyo battaniye getiriyo ağlıyo niyeyse valla geceleri tanımıyo babasını şakkıdı

ayşegül sen iyi ilerledin hee samanlarla bana bi zor geliyo bide bileğimi incittim bi kere yaptımda şimdi yawaş yawaş ileriyorum farmvillede bi iki ödülüm kaldı alcammm hayvan ve ağaçlardan ondan sonra onlarıda satıcam ekili alanlarımıda küçültüm para biriktirip villa alcam inş delikafadulden

unutuğum bişey varsa kusura bakmayın kızlar bu kafayla bu kadar okuyabildim

günaydın geçmişi okuyamadım nasılsınız kızlar?????? geçmişi okuyayım ben....

günaydınlarr..

biz dün suçiçeği aşımızı olduk sonunda.11800 olmuş oğluşum boyu da 82 balık fazla yemiyo balık yağı falan gerekmez mi dedim dr.a o da tamam verelim dedi.dişleri için şu flor tabletleri sordum onu da verelim dedi.ben sormasam adamın bişey vereceği yok.sanırım bidaha götürmicem bu dr.a ağzından cımbızla laf alıyorum valla.bi de d vitamini veriyo musun dedi yok deyince 2 yaşına kadar vermeliymişim.onu da yazdı.siz veriyo musunuz? çok gerekli mi yaa 2 yaşına kadar.zaten seven seas içinde d vitamini de varmış.versem mi karar veremedim.

ayşegülcüm eşin iyi kendi başına çıkmış trafiğe.ben hala eşimle çıkıyorum ve tırsıyorum.pazar günü hava kararmaya başlamıştı çıktığımızda.olsun karanlıkta kullan alış dedi bana.
sanki öğlen çok iyi kullanıyomuşum gibikaydirigubbakcemile3 karşıdan gelen arabaların farları çok gözümü aldı.korktum çok panik oluyorum ben yaa.off nasıl tam anlamıyla öğrencem ben araba kullanmayı bilmiyorum..

denizcim furkan da aynı babasının omzunda et beni var.onu koparcam diye uğraşıyo her defasında.bir kere kanatmıştı bile nasıl daldıysa artık..ayrıca eşinin yaptığı jest de çok hoşmuş..bravo enişteyealkisalkisalkis

ev dağınıklığı bizde de mevcut.ben de aniden biri gelcek böyle görcek diye çok çekiniyorum.her yerde oyuncak.ayşegülcüm dediğin gibi dolaplar bağlı veya bantlı.bazen ben görmeden çekmeceleri boşaltmış oluyo.görünce topluyorum ama arkamdan yine dağıtıyo.bazen dağıttığını dolduruyo çekmeceye.ama üst üste kırış kırış herşeykaydirigubbakcemile3

geçen gün buzdolabını bi açtım baktım oyuncak var içinde ne zaman koyduysa artık.bayılıyo buzdolabı karıştırmaya.yiyecek bişey geçsin eline hiç affetmiyo.geçende patlıcanı almış yicem diye uğraşıyodu:roflol:

kızlar yolluk alıcam şu taş desenlilerden evime hiç bişey yapmıyoum artık alcam ya tüllerimide değiştircem önce yolluktan başlıyımda eşlim mesaini sen istediğin gibi harca dedi banaaa delikafadulden dün akşam baktım angoranın beğengim bi tane ama netten buladım siz angora aldınız mı hiç nasıllll

batuhan gittiğimiz yeri dağıtmıyo ama takıldığı yerler var
mesela çamaşır mak. bulaşık mak.onların düğmeleriyle oynamayı çok seviyo bozacak yakında bütün makinaları
ha bide sandelerle oynuyo dönen sandelyeler en büyük merakı

ayyyy gece mahvoldum ya bi ağlama bi figan pipisini gösteriyo sürekli acıyomu acaba dedim soydum gülüyo eşşek 5te uyandı oynadık azcık eşim gitti işe bugünde nöbetci 10da tekrar uyuttum üstünüde açıyo sinir oluyorum üşütüyomu acaba diyorum ama hepinizde aynı sorunlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…