Ayşegülcüm sende destek ver sürekli eşine o da kapsın..yoksa tek başına uzun yol gerçekten zor olur hem herşeyi de üstlenme yaaa bırak ona da bişeyler,sorumluluk ver (hani ankarada konuşmuştuk ya ona istinaden diyorum)
yasemincim ben ilgilenmiyorum artık bi lokma dahi yeter diyorum napıyım ya demin bi komşuma çıktım oğlu baya bi tombalak kadın incecik eşimin tarafına çekmiş diyo tek hastayken yemezdi diyo hiç sorun yaşamadım diyo genetik yani bu olay bende zayıfmışım ama yermişim yinede eşim yemezmiş ona çekmiş herhalde ama şimdi eşim çok iştahlı biri çeşit çeşit yer yemek yemek onun için yaşamak demek o derece iştahlı biri ama yakıyo yediğini normal kilolu biri ailesindede herkes zayıf benim ailem tombalak bende ergenlikte yemek yemeye düşüp çok kilo almıştım büyüyünce iş değişiyo bide doğaç çikolatayı falan hiç sevmezdi bayramda bi alıştı abur cuburcu oldu çok eşimde çok abur cucburcu bende saldım artık bişey yemediğinde veriyorum napıyım yesin yeterki diye yoksa aç bırakıyorum yer belki diye banamısın demiyo ağzına sokmuyo inat mecburen göz yumuyorum ama vitaminlerini muhakkak veriyorum balık yağı ve iştah açıcı demir pekmezli içiyo şükür onları inat etmiyo
destek veriyorum canım artık ilkinde başardı artık diyorum iş çıkışı bi tur at gel öyle yemek yiyelim diyorum yemekten sonra hava kararıyo çünkü zor oluyo ya ben bilmeme rağmen akşam trafik çok zor göz gözü görmüyo resmen çok güzel ya istekli olması dediğim gibi eşimde çok güzel gelişmeler var çok mutluyum onu böyle görmekten bende artık bugünkü gibi genç olan komşularımla diyaloğa geçtim yeni komşum geldi altıma benden 2yaş küçük ama oğlu 8 yaşında o da kafa dengi gibi bugün teklif ettim ikisinede yarın bizim arabayla pazara gidelim diye alttaki yeni ya hiç bi yeri bilmiyo gezdirmişte oluruz dedim ilk adımı attım bakalım nasıl olacak kızlar bende bide şu var çocukluyum ya çekiniyorum evime davet ederken misafiri sizlerdede oluyomu her yer her yerde dolaplar iple bağlı süs eşyaları örtüler her şey kalkmış durumda mobilya show roomları bile daha gösterşli dekorlu oluyo ya çekiniyorum bu halinden evin her yerde oyuncak parçaları
ayy aynıyız demekki bide ben yine dağıtacak diye isteksizleşiyorum bişey yapmaya komşunun evindede dirlik vermedi gitmiş kadının salonuna bilgisayarı açmış dolapları çekmeceleri indirmiş deli oldum ya kadında çok titiz hastalığı var titizlik ama sağolsun olsun bırak o çocuk falan diyo ama işte ben rahat edemiyorum onunda 10 yaşında oğlu var bu arada onun oğlunun adını söyledi kadında bende şok olduk oğlunu çok seviyo doğaç oğlanda doğaçı adı göktuğ çocuğun goktuuuu dedi oyuncaklarıyla oynuyodu kimin bunlar dedik goktuuu dedi annesi söylemiş çocuğa doğaç adını söyledi diye geldi benim adımı söylemiş doğrumu diye dışarı götüreyimmi gezdireyimmi diye başladı dedik hasta abisi çocuk tutturmuş annesine kardeş istiyorum beeen diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?