2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 10 sayfa oku oku bitmedi....

evet şimdi aklımda kalanlardan başlayayım...

teoşuma geçmiş olsun.....

zeynep maaşallah baya büyümüş çok tatlı olmuş

yasemincim ben doktordan özellikle hafif ilaçlar istedim o yüzden sersemlik falan yok...

deryacım foto da gerçekten türkan şorayı andırıyorsun......

denizcim eşinin sürprizine bayıldım aranızın düzelmesine çok sevindim...

doğaçın göktuuu diyen ağzını yerim....

serpilcim ya aynen benimki de geceleri babayı istemiyor beni tuvalete bile göndermiyor

furkana da maaşallah......

nurancım eneste bulaşık makinası, çamaşır makinasıyla çok uğraşıyo.... beni çok kızdırıyo çalışan makinayı ilerletiyo...

buzdolabına kafayı taktı canı sıkılsa önüne geçip ağlıyoooo
hepsi aynı bunların ya hepsini bir odaya koyup izliceksin.....

iyi geceler kılzar...furkana maşallah bi<zde tık yok kilo almıştı bu geeçtiğimiz ay yemeye başladoı sevinmiştim bu ay yine iştahı gitti 6 ayda biir uğruyor bu iştah bizede 15 gün anca o zman ne alırsa kilo artık ama bu sefer aldığının azını vermiş bile yemeyin herhalde....

denizcim bende çözemedim sabah yemişti biraz akşama kadar aç durdu annelmre gittik ablalar felan vardı büyük oynadı iyi hoş kalabalıktada yemiyor gece geldim ağlaya aülaya zor zar yedirdim öldüm sinirimden birde yani ilaç alıyorum almasam ne kadar sinir olacağım o rasıda ayrı bir dert..off off sabır gecelri sorun bizde de aynı hoop kalkyoor hep uynıyor 2 günüdr gündü<leride hep mı<zm ız babasına da gitmiyor hep yanımda kucağımda hep parmağımı tutuyor hiç rahat bırakmıyor sinir oluyorum artık...

yasemincim söylemeden geçemicem bu avatarındaki resimde çok tatlısın ya ne bileyim içimden geldi bunu demek çıkıyorum yatıcam şimdi yatmadan diyeyim dedim içimde kalmasın kaydirigubbakcemile3 iyi gecelerrrrrr herkese

Slmmm
gece kuşu kondu yine..:)

ayşegülcüm teo da gece üstü açık yatıyor bacağına,ayağına bişey değsin ciyak ciyak ağlayarak uyanıyor o yüzden bıraktım ben pijamasının üzerine yünden bi yeleği var onu giydiriyorum gece öyle uyuyor şimdilik havalar biraz daha soğuyunca uyku tulumuna geçerim..beni bi görseniz gece tecavüze uğramış gibi uyuyorum yani belden yukarısı çıplak teo memeyi bırakmıyo bazen emerek uyuyor e bende dalıyorum ve bi uyanıyorum bazen buz gibi olmuşum ve şu anda da onların sonucu nezleyim umarım gribe çevirmez başım ağrıyo çok kötü vs..umarım teoya geçmeden atlatırım..

Serpilcim taş desenli halılardan benim salonda var acayip memnunum tavsiye ederim canım desenlerden leke falan da belli olmuyor ve çok değişik bi hava katıyor ben Royal halıdan almıştım canım..

maşallah furkana..ya şu balıkyağı meselesi hep kafama takılıyor teo da balığı hiç yemiyor hep alsammı acaba diyip kalıyorum..

denizcim valla bilmiyorum anladılarmı hatalarını ama gözümün içine bakarak konuşamıyorlar artık onu biliyorum..aman bende ortamı kullnıyorum zaten gideceklermiş gidene kadar teoyu oraya bırakıp işimi hallediyorum herkesin işine geliyor ne ben onlara gitmiş oluyorum ne de onlar,mesafe var samimiyet yeteri kadar işte..

Biz bugün ilk kez diş fırçaladıkkkk..bana baktı her zamanki gibi fırçamı istedi bende kendi fırçasını verdim biraz diş macununu yaladı biraz da benim yardımımla fırçaladık olan dişlerini eğlendi ama yarın yine deniycem..

serpilcim hani senin aldığın o çıkartmalardan dün markette gördüm deniz kabuklu vardı aldım ve mutfak fayanslarıma yapıştırdım ve karar da veremedim nasıl olduğuna pek beğenemedim yarın resmini çekip sizin de fikrinizi alıyım çıkartıyımmı kalsınmı diye..

bizim badana tahmin ettiğim gibi tek duvar boyandı ve öylece kaldı dün fırça ıslak kalmış suda o yüzden boyamadı bugünde markete gittik falan yarın teo uyurken ben girişebilirim yoksa bitmiyecek..

bu arada bugün pencere için kilit aldık aklınızda olsun kızlar pimapenler için çocuk kilidi derseniz büyük yapımarketlerde bulursunuz 3 odanın camınada takıcaz Allah korusun ne olur nolmaz hep cama çıkmak istiyor teoş..

bir de bugün şu sandalyeler için bel ve sırt için bi aparat satıyorlar ya ondan aldım acayip rahat ettim pc başında iki büklüm oturuyordum tavsiye ederim..(deniz özellikle sana)

günaydın herkese
ya bu çocuklar ne zaman düzen gircek derya güldürdün beni sabah sabah hee tecavüze uğramış gibi yatıyon hee bende hiç kendimi bilmiyorum bi bakıyorum ecenin yaında yatıyorum bi bakıyorum kocamın yanında ece kesinlikle babasıyla yanyana gelmek istemiyo geceleri bizide getirmiyo şaka gibi mızıklıyo diye kalkıyorum tam gidecem yanına uyuyo bekliyorum ses yok tam yatıcam oturuyorum yatağa yine ağlıyo zaten iki gündür işte acayip yoruluyorum bide ecenin yaptıkları nasl sabah oluyo hiç anlamıyorum bide eşime trip yapıyorum lambayı söndürdün uyandı sen kalk ben yatıcam kahvaltı hazırladım aşkım gel diyo sen ye ben kalkmııcam dedim sbahta halbuki adamın ne suçu var kızı zırıldıyo cadı bi düzelseydi şunların uykuları offofff

deryacım ben taş desenli alıcam kesin karar verdim padişahtada bi model beğendim onu alıcam gibi son kararı eşimle vericez o ders çalışıyo akşamları bize takılmıyo bizim bide her akşam çarşı turumuz var 2 saat iyi oluyo gerçi yediklerimi eritiyorumdur da daha bi yoruluyorum kışın rehavetide çöktü hava soğudu bugün napcaz bakalım nasıl alışcak evde durmaya ece hanım

zeynepin fotolarını görmüştüm geçen sayfalarda büyümş çok tatlı olumş maşallah açık hava iyi geliyo bizde pikniğe gitmiştik geçen hafta götürdü orda köfteleri hayret ettim bu aralarda iyi iştahı gündüz problemimiz yok çok şükür gece oluyo noluyosa

sabahları bende dişlerimi fırçalarken eceye veriyorum oda fırçalıyo ama ben macun koymuyorum 2 yaşına kadar gerek yok sanırım macuna derya , flor tabletinide aldım bi kere verdim daa arkadşım haftada 2 3 versne yetr dedi bu sıraar aksatıyorum herşeyini bide annem geldi ya çok düzenli değiliz haftaya toparanırız pazar dönücem diye tutturdu hee fırçayı anlatıyodum bugün diş fırçalıyo sözde bi baktım kitaplığın yanından mukavva çıkarmış onlarada boyama yapıyo hanım onu fırçalıyo off dedim ece yaa diliyle ıslatıp sürüyo mukavvaya

ayrıca ben suyla oynamaktan vazgeçiremiyorum napıcam yaa çay içirtmiyo bize önüne koyuyoruz artık iki tabak bardak ondan ona aktara aktara oynuyo elindrn alınca ağlıyo kızıyo kışnı napcaksak -tatlicadiarzu-

günaydin kizlar..zeynep bir türlü ne yazdiriyo ne okutuyo..acip acip kapatiyom sayfayi kac gündür..uyanikken bana bisey yaptirmiyo ben bunla nasil tusa calisacam ya..tam oyuna daliyo bana bi bakiyo elimde kitap varsada pc basindaysamda kaldirincaya kadar zorluyo..
arada gördüm tam okuyamadim ama domuz gribi gecti sanirim..ya burda sanki tik yok..gazetelerin saglik köselerine bakim netten göremedim..bu ülkede neden tik yok ya..asiyida sanki denemk icin fakir ülkerlere yolluyorlar..kizlar emin olmadan yaptirmayin ben düsünmüyom..

serpilcim o yollukları bende cok begenıyorum yanı o desenı ama cok kısıde gordum yaa herkes alıyor .. taş desenlı gercek gıbı duruyor hatta taşları ama koyu renk hıc bırseye ben evet demıyorum .. yaşadım gordum cok cok zor

zuhalcim hoşgeldın demek herkeste aynı durumlar oluyor hakkketten yaa . furkanada maşallahh cok ıyı gıdıyor

esracım cok tesekkur ederım begenmene sevındım..
sende tavrını koy bakalım degısıcekmı esın ?
bırde ılaclarla nasıl aran .. alıstın mı etkılerı nasıl ?

bu arada hakketten dedıgın gıbı bunları bı odaya koysak ne yaparlar acepp sımdı hayal ettımde cokkomık goruntuler cıkar ortaya heralde

suyla oynama bızde de mevcuttt ay neler yapıyor neler uzun sımdı anlatmıyayım
bırde banyo yaparken kuvetten cıkmak ıstemıyor cok cok aglıyor
hadı oglum bıcı bıcı yapalım dedıgımde koşarak banyoya gıdıyor kıyafetlerıyle bacagını kaldırıp kuvete gırmeye calısıyor komıkler yaaa :))

bızde dun gece eşımle evın şeklını degıştırdık yıne ..bıraz daha genış bır alana sahıp olduk tv sehpadını kaldırdık cunku aral yetısık tv ye bvuruyordu ha bıre elındekılerleç. konsola koyduk tv yı bakalım ne yapcak Aral bey

dero yazına cok guldum yaa tecavuze ugrasmı gıbı yatıyorum kısmına :))

günaydııın kızlar ayyy ne yaramazlarmış bu yaramazlar doğaçta aynı dün eşim nöbetciydi gündüz 2arkadaş yaptım apt. en gençleri olarak attım arabaya hatunları hadi gidiyoz dedim alışverişe bayıla bayıla geldiler valla çok eğlendik sağolsunlar çok yardım ettiler malum onların çocukları büyük ve okuldalardı bende doğaç yaramazı rahat durmuyo neyse eve geldik akşamda sıkıldım gezdiğim arkadaşlardan birini çağırdım onun eşide şırnakta çalışıyo ayrı düştüler hani göktuğ vardı ya onlar işte geldiler doğaç göktuğun boynuna nasıl atladı nasıl oynadılar çok güzeldi bizde sohbet ettik 11 de gittiler doğaç çok yorulmuştu hemen uyudu valla naz yapmadan kadınla karar verdik bundan sonra takılcaz hep beraber oda çok sıkılıyomuş apt. hep yaşlılarla dolu napalım

Eneste geceleri çok deli uyuyor
ya br o tarafa bir bu tarafa dönüyor sonra ortamıza alıyorum yastığın üstüne çıkıyor altına giriyor day deli ediyor iki dakka hareket etmeden uyu ya uykuda bile hiperaktif....

Deryacım geceleri emziriken bende seninle aynı duyguları paylaşıyordum.... kaydirigubbakcemile3
10 günü geçti enes hala hemmeee diyip meme istiyor unutmadı hala... :gitme:

eneste akşam babası dişlerini fırçalarken ortalığı ayağa kaldırdı fırçayı isitiyorum die dedim şunun diş fırçasını getir kaptı fırçayı bize geri vermiyorda 10 dakikada anasını ağlattı fırçanın mahfetti bıraktı :mymeka:

Denizcim ben tavrımı koyuyorum ama eşim Çok üzgünüm çoook

Spacula Yasemincim Allah sana da kolaylık versin... bu yaramazlarla nasıl ders çalışılır kiii akannehir

Ayşegül ne güzel işte kafana göre arkadaş bulmaya başladın sende...

yasemincim bende domuz gribi aşısını yaptırmak istemiyorum açıkçası ama nasıl koruncaz merak ediyorum ordada hiç bi kıpırtı olmaması da enteresan dimi burda çıkmış mesela bilkent kolejinde bu akşam haberleri seyretsem barii okulu tatil edebiliriz filan demişler bi kaç öğrencide ve velide çıkmış Allah korusunn

denizcim bende değiştirmek istiyorum evimin şeklini sıkılıyorum hep aynı düzenden ama hiç bi odada bişey yapamam en iyi yerleşim şeklini bulduk şuanda ben artık bu kış ylluk alıp mutfak dolaplarımın kalan kısmıyla portmanto ve banyonun oraya bi dolap yaptırmayı düşünüyorum madem borcu bitene kadar burda oturcaz herşeyini yapalım bari diyorum bakalım eşim ne diyecek

ayşegül çok sevindim arkadaş bulmana apt da birilerinin olması güzel gidip gelebilceen eşim nöbetteyken benimde canım sıkılıyo ama bizim aptdekilerde hep büyük genelde ben bekar arkadaşlarıma gidiyorum yada onlar bana geliy kalmaya bizimde pazar günü günümüz başlıyomuş ilk defa tanışcam çoğuyla inş iyi insanlardır sonuçta 7 ay ayda bir görücez birbirimizi hepside lojmanda oturuyo bana gitmesi biraz zor olcak ama çift vesaitle gidecem artık

ne kadar sanslisin..bende komsu istiyom yaaa..zeynep bana takmis duurmda hava 6. derece yarin 4e iniyo disari cikarsam bi türlü cikarmasam bi türlü..eldiven sapkada almadim..

saolasin..sabah o kalkmadan 1-2 saat calisayim dedigimden beri erken kalkiyo:bbo:
bu arada 3 yasina kadar dis macunu kullanilmiyor yutuyorlar cünkü..

ya bende sastim kaldim kus gribi aktif oldugu zamanlar havalaninda arama yapiyorlardi vs vs..bu sefer bekliyorumdum ki biseyler yapsinlar ama hic bir faliyet yoktu..türkiyede havalaninda en azindan insanlari kontrol ediyorlardi..anlamadim gitti...:1no2:

anladım canım bizi mi kandırıyolar yoksa o kadar korkulacak bişey değil mi bu yaww anlamadım gitti yoksa bu virüsü bizemi gönderdiler sadece muza bindirip :roflolnlara bulaşmıyo sonuçta onlar daha haşır neşir bu heyvanlarla anlamadım gitti bende hayırlısı diyelim artıkk
bende ders çalışmak kpssye tekrar girmek istiyorum bu sene ama çalışamıyorum arada bi gaza geliyorum o kadar ecede elimizebişey alsak deli oluyo bıraktırmak için yada yanına uzanıp gözümü kapatamıyorum hep açık olcak yoksa parmağını ittiriyo sokmak için gözüme
annemde aradı bugün sinirliymiş yüzü gülmüyomuş kızıveriyomuş hemen keyfi yok diyo bide annemi 2 buçuk aydır görmüyodu hiç yabancılık çekmedi kan çekiyo heralde bakıcıya gitmiyo anneme gidiyomuş hep bide bakıcıya terlik giydirmiyomuş onlar annemin diye annemde anlatıyo akşam ayağında sizin terliklerden görsün çıkartırıyo hemen diyo haftasonu terlik alıp koycam eve sadece bakıcı giysin de istemesin bizimki nasıl da biliyo valla anneme yapmıyomuş öyle trip delikafadulden

Ece zillisine baksen opuyorumnanaktan maaşallah

yasemincim ben macun vermem zaten şu an ne bulursa ağzına atıyor

deryacım yazcam unutuyorum yaa stickerı fayansa mı yaptın merak ettim foto koycan sanırım ben fayans üstünde gördümde pek beğenmedim açıkçası çok renkliydi belki ondan badanalı duvarda daha güzel duruyo sanırım benim duvarda lila mesela tam istediğim gibi olmadı açık renk olsaydı daha iyidi yazın kum beji yapıcam bakalım inş iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…