- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
iyi geceler kılzar...furkana maşallah bi<zde tık yok kilo almıştı bu geeçtiğimiz ay yemeye başladoı sevinmiştim bu ay yine iştahı gitti 6 ayda biir uğruyor bu iştah bizede 15 gün anca o zman ne alırsa kilo artık ama bu sefer aldığının azını vermiş bile yemeyin herhalde....
denizcim bende çözemedim sabah yemişti biraz akşama kadar aç durdu annelmre gittik ablalar felan vardı büyük oynadı iyi hoş kalabalıktada yemiyor gece geldim ağlaya aülaya zor zar yedirdim öldüm sinirimden birde yani ilaç alıyorum almasam ne kadar sinir olacağım o rasıda ayrı bir dert..off off sabır gecelri sorun bizde de aynı hoop kalkyoor hep uynıyor 2 günüdr gündü<leride hep mı<zm ız babasına da gitmiyor hep yanımda kucağımda hep parmağımı tutuyor hiç rahat bırakmıyor sinir oluyorum artık...
ne kadar sanslisin..bende komsu istiyom yaaa..zeynep bana takmis duurmda hava 6. derece yarin 4e iniyo disari cikarsam bi türlü cikarmasam bi türlü..eldiven sapkada almadim..günaydııın kızlar ayyy ne yaramazlarmış bu yaramazlar doğaçta aynı dün eşim nöbetciydi gündüz 2arkadaş yaptım apt. en gençleri olarak attım arabaya hatunları hadi gidiyoz dedim alışverişe bayıla bayıla geldiler valla çok eğlendik sağolsunlar çok yardım ettiler malum onların çocukları büyük ve okuldalardı bende doğaç yaramazı rahat durmuyo neyse eve geldik akşamda sıkıldım gezdiğim arkadaşlardan birini çağırdım onun eşide şırnakta çalışıyo ayrı düştüler hani göktuğ vardı ya onlar işte geldiler doğaç göktuğun boynuna nasıl atladı nasıl oynadılar çok güzeldi bizde sohbet ettik 11 de gittiler doğaç çok yorulmuştu hemen uyudu valla naz yapmadan kadınla karar verdik bundan sonra takılcaz hep beraber oda çok sıkılıyomuş apt. hep yaşlılarla dolu napalım
saolasin..sabah o kalkmadan 1-2 saat calisayim dedigimden beri erken kalkiyo:bbo:Eneste geceleri çok deli uyuyor
ya br o tarafa bir bu tarafa dönüyor sonra ortamıza alıyorum yastığın üstüne çıkıyor altına giriyor day deli ediyor iki dakka hareket etmeden uyu ya uykuda bile hiperaktif....
Deryacım geceleri emziriken bende seninle aynı duyguları paylaşıyordum.... kaydirigubbakcemile3
10 günü geçti enes hala hemmeee diyip meme istiyor unutmadı hala... :gitme:
eneste akşam babası dişlerini fırçalarken ortalığı ayağa kaldırdı fırçayı isitiyorum die dedim şunun diş fırçasını getir kaptı fırçayı bize geri vermiyorda 10 dakikada anasını ağlattı fırçanın mahfetti bıraktı :mymeka:
Denizcim ben tavrımı koyuyorum ama eşim Çok üzgünüm çoook
Spacula Yasemincim Allah sana da kolaylık versin... bu yaramazlarla nasıl ders çalışılır kiii akannehir
Ayşegül ne güzel işte kafana göre arkadaş bulmaya başladın sende...
ya bende sastim kaldim kus gribi aktif oldugu zamanlar havalaninda arama yapiyorlardi vs vs..bu sefer bekliyorumdum ki biseyler yapsinlar ama hic bir faliyet yoktu..türkiyede havalaninda en azindan insanlari kontrol ediyorlardi..anlamadim gitti...:1no2:yasemincim bende domuz gribi aşısını yaptırmak istemiyorum açıkçası ama nasıl koruncaz merak ediyorum ordada hiç bi kıpırtı olmaması da enteresan dimi burda çıkmış mesela bilkent kolejinde bu akşam haberleri seyretsem barii okulu tatil edebiliriz filan demişler bi kaç öğrencide ve velide çıkmış Allah korusunn
denizcim bende değiştirmek istiyorum evimin şeklini sıkılıyorum hep aynı düzenden ama hiç bi odada bişey yapamam en iyi yerleşim şeklini bulduk şuanda ben artık bu kış ylluk alıp mutfak dolaplarımın kalan kısmıyla portmanto ve banyonun oraya bi dolap yaptırmayı düşünüyorum madem borcu bitene kadar burda oturcaz herşeyini yapalım bari diyorum bakalım eşim ne diyecek
ayşegül çok sevindim arkadaş bulmana apt da birilerinin olması güzel gidip gelebilceen eşim nöbetteyken benimde canım sıkılıyo ama bizim aptdekilerde hep büyük genelde ben bekar arkadaşlarıma gidiyorum yada onlar bana geliy kalmaya bizimde pazar günü günümüz başlıyomuş ilk defa tanışcam çoğuyla inş iyi insanlardır sonuçta 7 ay ayda bir görücez birbirimizi hepside lojmanda oturuyo bana gitmesi biraz zor olcak ama çift vesaitle gidecem artık
ya bende sastim kaldim kus gribi aktif oldugu zamanlar havalaninda arama yapiyorlardi vs vs..bu sefer bekliyorumdum ki biseyler yapsinlar ama hic bir faliyet yoktu..türkiyede havalaninda en azindan insanlari kontrol ediyorlardi..anlamadim gitti...:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?