2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım nasıl bır aparatmıs o bıraz anlatırmısın

nereden aldın kaça aldın ?

eceeee bıtırımm senııı ay opesım geldı yerıme op serpılcım

öpmem mi denizzz eve gidince yarım saat öpüşüp koklaşıyoruz tabiii hanfendinin işi yoksa dün babasından kalem istemiş reim defterinide açmış karalıyo bana dönüp bakmıyo aldım öptüm anaaa bi kızdı benden daha önemli işleri varmış meğerr
sende aralı öp canım bizimkiler çok yaramaz çok hareketliler valla maşallah hepsine böyle olması daha iyi sanırım ilerde şikayet edermiyim bilmiyorum ama hep otursun dursun istemezdim hihoyyyt

duvar stickerı bende istiyorum koçtaşa gittiğimde bi bakayım modellerine

mutfaktaki küçük elektrikli aletlerimi koymak için raf yapalım diyodum eşime
geçen koçtaşa gittik perforjeden ayaklar vardı onlardan aldık duvara monte etti eşim üzerinede tahtası vardı onu aldık
rondomu falan koydum çok kullanışlı oldu
göz önünde olunca daha çok kullanasım geliyo benim diğer türlü dolaptan çıkarıp kullanmak aklıma bile gelmiyodu

iki tane daha ayak var onlarıda girişe taktırıp üzerine tahta değilde siyah cam aldırıcam eşime onada zeynebin resimlerine küçük çerçeveler alıp koyucam
oda şık olur diye düşünüyorum
mutfak rafımın resmini çekip ekyiyeyim size

kesınlıkle bende oylee köz köz oturan cocuk ıstemezdım.. bugun asagıya ındık bahceye top oynamak ıcın cok yaramazlıklar yaptı yınee ayagını bırıekn sulara sokuo ellerıyle vurup agzına suruo o ellerını .. neyse komsu gordu senı ıncecık yaptı bu cocuk cok yaramazz yaa cok sasırıyoruz dıyor

Allah evlatlarımızın acılarını gostermesın hergun Allahımdan dolegım butun cocukları koruması hıc bır bebegı cocugu ana baba sevkatınden ayrı tutumaması

deryanın dediği aparat ney deniz
ben okudum az önce geçmişi ama aparat falan görmedim kız
o kadar hızlı okuyorumki kızlar varya bazen atlıyabiliyorum satırları :)

resım beklıyorum gozumde canlandıramadım sevdacımm mrk ettım ya benım mutfakta rafafım var cok guzel bır raf degısık otantık bısey ama bende dolaba koyuyorum ama cok ıyı fıkır esasında
ben rafıma baharat takımımı koydum bırde cıcegım var

bizimde öyle bi kçtaplığımız vardı evlenmeden önce odamda çok kullanışlıydı sonra annem kullanmamış atmış çöpeee gitti caaanım ferforje ayaklar ben kullanırdım şimdi onları

:Saruboceq::Saruboceq: denizcimm

yaa öff çok kararsız kaldım kızlar ben yolluğumu ne renk alcam şimdi benim karolarım mavi koridorda duvarı kum beji yapıp ceviz portmantı yaptırsak diyodum ama mavi karolarla sırıtrmı bu taş desenli yolluklarrr heeeeeeee akıl verin bakeemmmmm

valla sanırım koltuga fln konuluyor sırt ve bel ıcınn ve cok ıse yarıyormus cok rahat etmıs derya.
pc basıan oturanlar ıcınmıs sanırsamkü

yahu sen bu yollukları hol e almıcan mı kuşum canım

hanı kum rengı badanayla cok ıyı uyum saglarlar yolluklar ama fayans nerde var onu anlamadım

yerdemı var nan yoksam fayans dedıgın ben mutfakta yada banyodakı duvarlra kaplanan taşlara bı tek fayans dıodumda hahhehhe

yerdemı var nan yoksam fayans dedıgın ben mutfakta yada banyodakı duvarlra kaplanan taşlara bı tek fayans dıodumda hahhehhe

ya yerde işte ewet ne bilim herkes bişey diyo bendefayans diyom işte benim mutfağım banyom wcem tavana kadar mavi fayans yerdekide aynısı koridorumdada sadece yerde var aynı fayanslardan
işte burda biraz belii oluyo rengiiii

denizcim sanırım serpil yerdeki döşemeden bahsediyor
onun adını gerçekten bende bilmiyorum kalebodur diyoruz bizler genelde ama zaten kalebodur bir marka
onun başka adı vardır heraldem biz yinede yer kaleboduru diyelim :))))))

serpilim dediğin yolluk duvarla çok uyumlu olurda hane yerlerin rengi biraz bozdu işi
yerlerde açık kahve olsa tam süper olcak

serpillll
royal halının sitesine gir orda salsa koleksiyonuna bak bide
tam senin fayanslara uygun halılar var
morlu falan ben çok beğenmiştim onları

serpilim dediğin yolluk duvarla çok uyumlu olurda hane yerlerin rengi biraz bozdu işi
yerlerde açık kahve olsa tam süper olcak

işte müteahhitim gıcıklığı arsa sahibinin evlerini mavi yapmış kendi satıklarını toprak rengi gıcık adam nolcak
açıkçası orda mavili yolluk filanda istemiyorum salondaki halım mavi lacivert filan değişik bişey olsun dediydimmm yawww kafamçokkarıştı

serpillll
royal halının sitesine gir orda salsa koleksiyonuna bak bide
tam senin fayanslara uygun halılar var
morlu falan ben çok beğenmiştim onları

bakıyorum canım hatmettim ordaki halıları kaydirigubbakcemile3
salsa shaggy onuda kullanması zor ben mor alcam diye mor paspas bilem örmüştüm ama kararım değişti şu mavi karolar bozuyo işi ayşegülll sen gördün benim karoların rengini hatırlıyosan bi fikir ver bakalım kahve nasıl olur

royalın taş desenli halılarıda natura serisinde
ben bi ara çok araştırmıştım bunları
misafir odamdaleri değiştirmek istiyorum bende bunu çok beğendem salsa ürünlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…