2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hiç sorma esracım benimde 1 hft.iyiydi etkisi gitti yaa 1 ay kullanıcam dr.çağırıd bakalım az kaldı devamediyorum belki faydaeder...

serpilcim çok güzel desen halılar var ben evimizi değiştirirken koridorumuz taş olduğundna yeni yolluk almıştım duvarımın rengi pembe ve vbende bembe krem almıştım ...yuvarlahk yuvarlak desenleri var...

günaydıııın hanımlar bugün çok güzel bi sürpriz oldu bana eşim not yazmış pcnin üstüne koymuş seni çok seviyorum karıcım kocan diye yazmış ilk defa böyle bişey yapıyo çok sevindim ama kendi düşünerek böyle bişey yapması bayıldım doğrusu

ya kızlar çocuklar varken çiçek besleyeniniz varmı biraz önce balkondaki çiçekleri talan etmiş doğaç ya artık yüksek yer kalmadı kaldıracağım ne zaman rahata ereceğiz bu yaramazlarla yaaaa

canım annem çok sever çiçekleri hatta bizim girişte bir sürü saksı vardır enes onlara saldırıyor
birde camın önünde menekşe saksıları vardır annemin gelen geçen mutlaka bakar geçen birisini yolmuş annem kızıyordu dövücem senin bu oğlunu çiçeklerimi yoluyor diye....

o yüzden ben diyorum ya göklere raf yaptırasım var.... :roflol:

bu arada eşinin sürprizi güzelmiş
Allah ağız tadınızı bozmasın canım hep mutlu olun inşallah a.s.

o yüzden ben diyorum ya göklere raf yaptırasım var.... :roflol:

bu arada eşinin sürprizi güzelmiş
Allah ağız tadınızı bozmasın canım hep mutlu olun inşallah a.s.

amin canım inşallah seninkide yola gelir ve seni üzmez bidaha eşim gerçekten gayretl ya bu sefer kısa zaman almadı değişmesi ama bende sorun var dediğim gibi bu seferde bende başladı sanki içim geçmiş yaşlanmışım gibi yoruldum herhalde artık diyorum şimdi yoluna giriyo herşey ama benimde canlanmam gerek sıkıldım ben ya doğaçın hemen büyümesini istiyorum sözden anlamasını eski özgürlüğümü istiyorum sanırım büyüdüğü zaman elinden tutup tabi sözde dinlicek o özgürlüğü birlikte yaşamak istiyorum eşimde çok bunaldı doğaç elimizi kolumuzu bağlıyo bi yere gidemiyoruz gitsek burnumuzdan getiriyo içimizden gelmiyo bizimde böyle olunca bu yazıları yazarken bile nasıl zorluk çekiyorum durmuyo doğaç

belki esra eneste büyüyünce sizde düzelirsiniz canım eşimin bi akrabası var çocukları özürlü gibi yüksek ateşten sonra gözü kaydı 2gün önce ameliyat edildi düzelmiş şimdi ama zihinsel ve bedensel özürü var diyoruz biz hala ne emekliyo ne yürüyo doğaçtan 2ay büyük prematüre doğdu ve 2kilo doğdu anne karnında beslenemedi anne hastaydı safrada taş ve yüksek tansiyon şeker hepsi vardı kadında diet yapmak zorunda kaldı çocukta sorunlu oldu anlıcanız iki eş arasında sorunlar varmış şimdi ben diyorumki bu sorunlar geneld çocuklardan kaynaklanıyo onlara olana kadar bu kadar yoktu sorunlar ağır sorumluluk ve özgürlük kısıtlanması ve 2tarafında çocuğa odaklanması hepsi bence etken onun için ilk çocuğu baya büyüdükten sonra rahata kavuşmuşken çoğu kadın 2. çocuğu istemiyo korkuyo aynı şeyleri yaşamaktan çocuğumuz bi yemeğini yemesin yada ağlasın evde bi ses tonlarında gerilme sinir hakim oluyo hepimizde oluyo bence bu ama tahammüllü olan var olamayanlar var olamayanlarda zaten ailevi sorunlar

ayşegülcüm çocuk olduktan sonra sorunların daha büyüdüğüne katılıyorum bizde öyle oldu....
dediğin gibi kısıtlanıyorsun istediğin bir şeyi yapmak istediğin zaman yapamıyorsun
eşin senle sen eşinle eskisi gibi ilgilenmiyor vs.vs.vs.

bende enesin bir an önce laftan sözden anlayacak bir büyüklüğe gelmesini istiyorum ama bunlar büyüdükçe problmeleri de büyüyor hayırlısı olsun inşallahhhh

hepsi hayırlı evlat olsunlar... amin.......

ayşegülcüm eşinin jesti çok güzelmiş ALLAH AĞZINIZIN TADINI BOZMASIN ...

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR...

ayşegülcüm eşinin jesti çok güzelmiş ALLAH AĞZINIZIN TADINI BOZMASIN ...

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR...

sağol yasemincim mutsuz olan herkese mutluluk diliyorum kötü şey kalp kırmak inş. herkes yuvasında huzurla yaşar bu arada sanada hayırlı cumalar canım

kızlar cafe world oynuyomusunuz bana zevkli geldi firm vlle gibi yorucu değil yemek pişince servis tabağına alınıyo sen kapatıncada oyunu o kendi servisini yapıp para kazandırıyo cafeni süslüyosun püslüyosun firmville çok yorucu topla ek bilmem ne çok detay bi iş o ben sıkıldım ondan sadece ekip biçiyom valla paralarda birikip duruyo level falan umrumda değil

ben artık firmvile yede giremiyorum arkadaşım benim için ekip biçiyor şeklini bile değiştirmiş :gitme:

ayşegül eşinin davranışı gerçekten çok hoş canım
istediğini başardın işte bravo sana alkisalkisalkis

kızlar şu firmvile nasıl vakit ayırıyorsunuz şaşıyorum size vallahi
anlattığınız kadarıyla baya vakit alan bir oyun
yok ben gelemem öyle yorucuişlere benim işim bana yeter :))))

evet resmen vajkit ayırıyorsun doğru ben akşamalrı ve ecrin uyuyunca hemen bi bakıp çıkıyorum zaten ecrin günde 1 kere uyuyor o zamanda yemeği yapıp ecrinede ayrıca yemek yapıcam diye koşuşturuyorum şuan çok yoruldum daha da işlerim bitmedi bugün ecerin uyuynca yemeğide yetiştiremedim zaten başka işlerim vardı ecrin uyanıkken bana hiç iş yaptırtmıyor sizde de durunmlar aynımı kızlar yaa uyuz oluyorum hep benim yanım şuan bile çekiştirip ağlıyor durmadan off off neyse ben kaçtım....

yasemincim maalesef aynıı... geçecek inşallah....

herkese iyi hafta sonları a.s.

ayşegülcüm eşinin süprizi çok hoş olmuş:asigim:

deryacım süslemeler biraz kalabalık tutmuş. bu arada mutfağın çok hoş

ali babanın çiftliği sarkısını indirdim batuhan bayılı valla

farmville gerçekten çok zaman alıyo bazen sıkılıyorumkafamçokkarıştı

batuhan bu aralar huy değiştirdi
hayır diyince inadına yapıcak onu bide öyle bağırıyoki sinirden sanki kriz geçiricek gibi nasıl sıkıyo kendini sonrada dayak yemiş gibi ağlıyo off napcam bilmiyorum ya
zaten zararı olmayan şeyleri ellemesine izin veriyorum ama bazen öyle şeyler buluyoki nerde zararlı tehlikeli şeyler var batuhan orda

selam kızlar
dün gecearkadaşıma oturmaya gittik kız yeni evlendi
heryer kremrengi mobilya koltuklar falan krem halısı kremli
ayyy geceyi kazasız belasız atlatabilmek için ne çabalar sarfettim kızlar
sonuçmu hüsran zeynep yere çay döktü :))
halbuki okadarda dikkat ediyordum ama durmuyolarki elini oraya buraya atrken döktü çayı
zaten oturduğumdanda hiç birşey anlayamadım babasınada gitmedi gece boyu
meraklı bütün evigezdi dolandı aman bişey kırmadan biz kalkalım dedim eşime
allahtan çocukluk arkadaşımdı evsahibi ama yinedeinsan mahçup oluyo ya aa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…