inat bizdede var canım
illa yapılcak dediği yoksa basıyo çığılığı
ayşegül gününüz hayırlı olsun kuzum paraylamı yapıyorsunuz ?
dünde benim günüm vardi..bizim kizlarin cogu ögrenci dersten gelenler filan oluyo bizimki ögrenci isi oldu o yüzden herkes biseyler yapip getiriyo yada aliyo ev sahibide cay filan öle gecistiriyoruz ama ben dedim suan bostayim dersi olan yapmasin ben yaparim degisilik olsun diye kizlara asure filan yaptim güzel oldu Allahtan i ara dibini tutturdum ama kurtardim canim asureyi..iyi geceler kızlar bugün çok gezdik çok yorulduk yarında güne gidecem daha uykum yok yawww şimdi tam ben yatarım ece uyanır bakalım nasıl bi gece olcekkk
geçmişi okuyamadım herkes iyidir inş sabah annem ece ve ben ankaraya gitik annemin amcasının kızına 9 senelik evli kimse gellmedi doğrudürüst diyo çok mutlu oldu ama biz yorgunluktan öldük yaa şaşkın annemde ben aştiden eskilehire geçeyim dedi valizini aldı ama yolda baktı ece durmııcak gibi acıdı bana vazgeçti benle bize döndü bizde valizini taşımış olduk dikmenlere o taşıdı gerçi ben eceyi taşıdım
akşamda döndük geldik yarın sabah kuaföre gidecem ordan güne ilk başlıyo bakalım tanımıyorum da çoğunu 7 kişiymişiz kura çekilcekmiş bakalım bana kaçıncı öıkacak 3 yada 4 istiyorum aralıkta filan öğrenim kredimin bi kısmını vericem inş ayşegül sizde başlamışsınız hayırlı olsun bizimkilerde hep lojmanda bi tek merkezden ben gidecem nasıl olcakbakalım
sağol canım seninkide hayırlı olsun aman bizimkisi laf olsun artık burda gelenek olmuşiyi geceler kızlar bugün çok gezdik çok yorulduk yarında güne gidecem daha uykum yok yawww şimdi tam ben yatarım ece uyanır bakalım nasıl bi gece olcekkk
geçmişi okuyamadım herkes iyidir inş sabah annem ece ve ben ankaraya gitik annemin amcasının kızına 9 senelik evli kimse gellmedi doğrudürüst diyo çok mutlu oldu ama biz yorgunluktan öldük yaa şaşkın annemde ben aştiden eskilehire geçeyim dedi valizini aldı ama yolda baktı ece durmııcak gibi acıdı bana vazgeçti benle bize döndü bizde valizini taşımış olduk dikmenlere o taşıdı gerçi ben eceyi taşıdım
akşamda döndük geldik yarın sabah kuaföre gidecem ordan güne ilk başlıyo bakalım tanımıyorum da çoğunu 7 kişiymişiz kura çekilcekmiş bakalım bana kaçıncı öıkacak 3 yada 4 istiyorum aralıkta filan öğrenim kredimin bi kısmını vericem inş ayşegül sizde başlamışsınız hayırlı olsun bizimkilerde hep lojmanda bi tek merkezden ben gidecem nasıl olcakbakalım
dünde benim günüm vardi..bizim kizlarin cogu ögrenci dersten gelenler filan oluyo bizimki ögrenci isi oldu o yüzden herkes biseyler yapip getiriyo yada aliyo ev sahibide cay filan öle gecistiriyoruz ama ben dedim suan bostayim dersi olan yapmasin ben yaparim degisilik olsun diye kizlara asure filan yaptim güzel oldu Allahtan i ara dibini tutturdum ama kurtardim canim asureyi..
ben sirf kizim icin girdim güne iyide etmisim 4-5 cocuk vardi en sosyal masaallah bizdik..oyuncaklarini tanitiyo düzenliyo sen suna al vs. sastim kaldim..hic bana dokunmadi onlar gelmeden uyutmustum sesten uyandi bakti hemen oyuna daldi onlar yerken mama sandalyesine oturttum eline bi dilim pizza verdim mmmm yapa yapa yedi bütün millet güldü umarim nazar degmemistir..aksamda ilk defa babasi ders calisti ben kitap okudum oda oyun oynadi..ayyy hep böle olsa da bende biseyler yapabilsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?