2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

berenbebek canım neden bize katılmıyorsun ??
okuyup çıkma lütfen hadi katıl bize canım.....

inat bizdede var canım
illa yapılcak dediği yoksa basıyo çığılığı

öyle canım illa yapacak onu diyorum bu yaşta bu kadar sinir olurmu ya çabuk sinirleniyo babası kılıklı

bizde gittiğimiz yerde batuhan durmuyo sıkılıyo sıkıntıdan da napcağını şaşırıyo
yarın bizde misafiriğe gidicez bakalım nasıl geçicek vukuatsız oucağını sanmıyorum:1no2:

Son düzenleme:
canım batuhan gibi bizimde her istediğimiz olacak yoksa ooo yıkıyor oratalığı bazen duymazlıktan geliyorum ama nerde ağlıyorda ağlıuyor sesi kesilmiyor yaa sinir oluyorum bende..
sevdacım bizde aynı sorunları yaşıyoruız birine gitmeye çekinir oldum adamın evinde kırmadık kuracalamadık yer bırakmıyor ....

alın bizdende o kadar kızlar doğaçta durmuyo her yeri karıştırıyo sanki babasının çiftliği elalemin evi istediği gibi dalıyo odalara falan çekmeceleri özellikle pc manyağı buldumu kasadan açıyo nası beceriyo anlamadım bizim laptop alışık değil kasadan açmaya yerini hemen buluyo başkasında basıyo dün güne başladık hatunlarda kadının çiçeklerine bi rahat vermedi izin istedim bütün süs eşyalarını kaldırdım kadının oynuyodu çünkü kırar mırar kadınlar el emeğiyle kendileri kurslarda yaptılar aynısını bulmamda imkansız yani çok taktir ediyolar beni böyle davrandığım için başkaları saldım çayıra yapıyo ayşegül diyolar ben hep peşinde geziyom sırf bu yüzden diyorumki hanımlara siz bana gelin benim eve doğaça göre dekore diyorum peşinde bu kadar gezmeme gerek kalmıyo diyorum sohbet etmekten bişey anlamıyorum yoksa gidince

bu arada gün başladı kızlar bizim haftaya falan sıradaki komşu açılış yapıyo benim kurada kasım çıkmıştı ama ben martla değiştim doğaç biraz daha büyüsün istedim hazırlık zor olur çünkü

tunaydın herkeseee... ay ruyamdaa maratona mı ne katılmısım kralıcenın arabasının onune ılk gelen arabaya ılk dokunan parayı alcakmışş bana verdıler parayıo ben kazandım ama para binlik şeklişnde kocamanlar 1000 euro her bır tanesı diğerlerine bı bakıom onlarda 1000 ytl yazıo uzerlerınde aıleme haber verıyorum bı sekılde cantaya koyıup bankalara gıtmeye calısıyoruz ama cok engel cıkıyor yolumuzaa ablamlar vede annem var yanımda. bu arada aksam olmazk uzere aradan da bı gun gecmıs neysee bu zaman zarfında parayı pıyangodan kazandıgım ortaya cıkıyor yanı durum degısıyor .. bankada da bı suru problem oluyor ben bu arada parayı nasıl sıkı tutuyorum kucagımda nasıl sakınıyorm çalmasınlar dıye .. ev alırız dıye hayaller kuruyorummm evımı hayal edıyorum ıstanbuldan alrıız dıyorum neyse boyle boyle derken uyandım ulennnnn :gitme:

ne dımek acep

denizcim hayır olsun canım inşallah iyi yorumlaki iyi oolsun....

ayşegülcüm hayırlı olsun canım gününüz bu arada seni dün gece rüyamda seni gördüm oturuyorduk beraber.....benimde günüm var gezmiyorum maksat elime toplu para geçsin fazla değil 50 bizimde...ne yapalım bu kadar oluyor ancak olmayınca....

iyi geceler kızlar bugün çok gezdik çok yorulduk yarında güne gidecem daha uykum yok yawww şimdi tam ben yatarım ece uyanır bakalım nasıl bi gece olcekkk
geçmişi okuyamadım herkes iyidir inş sabah annem ece ve ben ankaraya gitik annemin amcasının kızına 9 senelik evli kimse gellmedi doğrudürüst diyo çok mutlu oldu ama biz yorgunluktan öldük yaa şaşkın annemde ben aştiden eskilehire geçeyim dedi valizini aldı ama yolda baktı ece durmııcak gibi acıdı bana vazgeçti benle bize döndü bizde valizini taşımış olduk dikmenlere o taşıdı gerçi ben eceyi taşıdım

akşamda döndük geldik yarın sabah kuaföre gidecem ordan güne ilk başlıyo bakalım tanımıyorum da çoğunu 7 kişiymişiz kura çekilcekmiş bakalım bana kaçıncı öıkacak 3 yada 4 istiyorum aralıkta filan öğrenim kredimin bi kısmını vericem inş ayşegül sizde başlamışsınız hayırlı olsun bizimkilerde hep lojmanda bi tek merkezden ben gidecem nasıl olcakbakalım

dünde benim günüm vardi..bizim kizlarin cogu ögrenci dersten gelenler filan oluyo bizimki ögrenci isi oldu o yüzden herkes biseyler yapip getiriyo yada aliyo ev sahibide cay filan öle gecistiriyoruz ama ben dedim suan bostayim dersi olan yapmasin ben yaparim degisilik olsun diye kizlara asure filan yaptim güzel oldu Allahtan i ara dibini tutturdum ama kurtardim canim asureyi..
ben sirf kizim icin girdim güne iyide etmisim 4-5 cocuk vardi en sosyal masaallah bizdik..oyuncaklarini tanitiyo düzenliyo sen suna al vs. sastim kaldim..hic bana dokunmadi onlar gelmeden uyutmustum sesten uyandi bakti hemen oyuna daldi onlar yerken mama sandalyesine oturttum eline bi dilim pizza verdim mmmm yapa yapa yedi bütün millet güldü umarim nazar degmemistir..aksamda ilk defa babasi ders calisti ben kitap okudum oda oyun oynadi..ayyy hep böle olsa da bende biseyler yapabilsem...

sağol canım seninkide hayırlı olsun aman bizimkisi laf olsun artık burda gelenek olmuş

ellerine sağlık yasemincim bizede gönder kıs aşureden maşallah zeynebe ya ne kadar usluymu bizimki çok fena ya karıştırır her yeri dağıtır

Slmmmmmm fıstıklar!
aaa ne güzel hepiniz gün olayına girmişsiniz bende antisosyal antisosyal oturuyorum benimde bişeyler yapmam lazım ,niye hiç biriniz ankarada değilsiniz ki sanki?

günaydın kızlarr
o kadar üzgünüm kiiii içim acıyo resmen bağıra bağıra ağlamak istiyorum şimdi (((
cuma günü eşimi çok kırdımm çoookkkkkkk kahroluyorum şimdi o kadar özür diledim affettim diyo ama
annem bendeydi geçen hafta biliyosunuz eşimde çok yoğun iki gün nöbetçiydi eve hiç gelmedi iki gün öğrencisi var akşamları ona gitti evde olduğunda müdür yardımcılığı sınavına hazırlanıyo genelde odasında ders çalışıy olur biz dışarı çıktığımızda siz annemle takılın filan dedi yolluk baktık senle cuma günü bakalım alalım demiştim neyse bi hafta böyle görüşemeyere kgeçti yani gündüz görüşemezsek hiç olmazsa aynı amda yatağa girer biraz sohbet edip uyurduk o da olmadı ya o geç yatı ya ece gecelri hiç uyumadığı için beni ben o uyur uyumaz yattım yüzümüzü göremedik kısacası birde ece son zamanlarda o kadar mızmız sürekli bacaklarıma dolanıyo hiç otutturmuyo beni gece uyanıyo sürekli beni istiyo nerde yattıpım beli olmuyo iş yeri çok yoğundu çook yorgun uykusuzdum cuma günü erken gelicek birlikteyiz diye sevinirken ben arkadaşlarla maç yapıp gelicem deid sigortalar attı bende akşam ece yine mızmız yedirmeye uğraşırken o geldi bende surat yaptım bi sürüde laf söyledim söz vermiştin yolluk bakıcaktık annem geldi hiç birlikte sofraya oturamadık gidiyo kadın da ece yoruyo bi dakka rahat bırakmıyo seb zaten bu hafta yoktum bide maç çıkardın filan adam terli üstüyle oturdu duşa bile girmedi ertesi gün biz ankaraya gittik annemle o evde rahat ders çaşışsın dedim kalkmış temizlik yapmış koltukları silmiş altlarını silmiş dip köşe temizlemiş evi sırf ben yorulmayıpm eve gelince diye yemin ettim kendi kendime bi daha arkadaşlarımla çıkmııııcam diyo senle geircem tüm boş vaktimi kahroldum yaa dün akşam da kırgınlığı vardı ilça verdim terli üstüyle oturduüu için bide hasta olursan ölürüm üzüntümden dedim çok sinirliydim o akşam patladım dedim başka zamanda çıkıyosun arkadaşlarınla bişey demiyorum dedim yok belki üstünden biraz zaman geçsin düzelir ama bana çok kırıldı bunları yzarken bile ağlıyorum şimdi ne kötü bi insanım ben yaa hiçç diyorum haketmiyorum ben böyle bi kocayı adam kendini parçalıyo beni mutlu etmek için sinirli bi anmıda söylediğim bişey yıkıyo unutturuyo herşeyi offffffffffoffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…