2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dero ben begenmedım fisfisfis
mutfagın harıka cok guzel ve onlar oraya gıtmemış bence

acep banyoya nasıl olurlar
saol canım bardak camımız kırık babamız hızla kapatınca kırıldı halaaaa takılcak neyse siz onu da görmeyin..
güzel olamamış dimi,bir de sen mutfakta bulaşık yemek falan varken gör iyice dağınık görünüyo..

deryacım rafı tam yeşil bölgeymi yaptırıcaksın anlamadım....

aslında tam da karar vermedim oyeşil bölgeye mi yoksa yan tarafındaki duvara fıstıkyeşili mi raf koysam iki tane paralel durcak birbirine,bilmiyorum yeşilin üzerinde kapatırmı fonu?

valla dediğim gibi çok kullanışlı bence serpil royalin halılarıdagüzel çıkıyor benim diğer halılarım da aynı marka..

ben portmantomu da aynı kişilere yaptırdım mutfak dolaplarımla takım oldu yani..o aralar takmıştım wenge diye kayınvalidemlere kalsa kremrengi dolap yaptırıyorlardı dolaplarım çok kullanışlı değil ama görüntü olarak idare ediyor işte en azından rengini falan seçebildim..

aaaaaaaaaaaa dunde Aral sabaha kadat yatagında yattıı cok rahattık vallaaa

aysegul evı sık sık havalandır temız hava gırsın bacım eve evdekı mıkrobık hava kırılsın
havalandırıyorum canım özellikle yatak odasını yatarken daha iyi olur diye ama malum havalar çok soğuduuuuu

çok güzelmiş ya burda tek tekzen diye bi yapı market var sorayım bi bakayım varmı bundan varsa arabayada evede alayım bizimde sırtımız çok ağrıyo laptop olduğu için doğaçtan saklamak adına konsolun üstünde kullanıyoruz ayak diretecek yer yok tabi masada çıkıyo masaya

sevdacım valla benim shagyleri alalı 1sene oldu ve halı yıkamayada gitti hiç bi ezilme falan söz konusu değil belki cinsine göre değişiyodur onlarında cinsi var dur bende foto çekip koyayımda bakın ben kaşmir halıdan aldım shagyi

deryacım olmamış mutfağında sticker denize katılıyorum canım

bu arada kızlar doğaç enteresan bişekilde sözümü dinledi şimdi o blenderdan korkar hep çorbayı blenderdan geçicektim annecim vuuu vuuu yapıcam ben dedim hadi sen içeri git tv izle dedim bu arada tv kapalı kendisi açabiliyo tvyi kumandadan gitti yanımdan ve arkasından gitmedim işimi bitirdim odaya bi gittimaçmış tvyi oturmuş izliyooo

Yazıya çok güldüm..:)))
Paylaşmak istedim..

PROF. ÜSTÜN DÖKMENiN ÇOK GÜZEL BiR YORUMU :
"...Çocuğumuz düşüp kafasını masaya çarpınca biz hemen masayı
döveriz,
"he masa ehhhh sen niye orada duruyorsun" diye. Çocuk masa orada
durmasa kafasını çarpmayacağını sanır ve büyüdükçe yaptığı her
hatayı yükleyecek birini veya bir şeyi mutlaka bulur."
Malum...
.................................................. ....................................
Mesela, bizim Balkan harbinden kalma, dandik vagonlara 160
Kilometre hız yaptırdılar. ılk virajda sizlere ömür...
Kimin üstüne kaldı?
Makinistin.. .

Gelene geçene ayran, tost falan satan, kendi halinde sakin bir kasabaydı,
Susurluk... ıçişleri Bakanlığı, MıT, Jitem, generaller, özel tim polisleri,
kumarhaneciler, bakanlar, milletvekilleri, işadamları... 1000 kişi falan
yargılandı. Her şey kimin başının altından çıkmış?
Yeşil'in...

Deprem oldu... 7 vilayette 50 bin kişi öldü. Binlerce bina yıkıldı, on
binleri ağır hasarlı. Hepsinin sorumlusu olarak kimi kulağından tutup
hapse tıktık?
Veli Göçer'i...

Edirne'de b ebeler şakır şakır öldü... Hiç utanmadan biskuvi kolilerine
koyup, gömdüler. "Araştırdık, ihmal yok" dediler. Peki neden öldü bu
yavrular? Klima'dan...
Dikkat isterim, klimacı bile değil, klima.

Rakıdan öldük. O gün ile bu gün arasında ne değişti?..
Kapağın rengi...

Sanal "sorumlumuz" bile var... Yollarda her gün 20 insanımız heba oluyor.
Trafik Canavarı'ndan. ..

Dolar patlarsa?
Enflasyon Canavarı'ndan. ..

Hatta "sorumlu olmayan sorumlumuz" da var... Milli takım o ynayıp
yeniliyor. Suçlusu kim?
Takıma alınmayan Hakan...

Domatesleri Ruslara kakalayamıyoruz. ..
Sinekten...

Deli dana geliyor.
inekten...

Millet hormonlu diye tavuk yemiyor.
Erman Toroğlu'ndan...

Evleri su basıyor.
Yağmurdan...

Ormanlar yanıy or.
Sigaradan...

Gemi batıyor.
Dalgadan...

ıyi de kardeşim, uçak neden düşüyor?
Rahmetli pilottan...

Peki bu şartlarda hayatta kalmayı nasıl başarıyoruz?
Allah'tan...
:roflol::roflol::roflol:

derya dolaplarını bende çok beğendim tam istediğim renk
bakalım denizin dediği gibi biraz cilveyle halletmeye çalışıcam hemde en münasip sırada :) belkim o zaman hayır diyemez :)))
gerçi konumuz mutfağındaki sticer di ama dolaplar çanrptı gözüme ilk önce
stecar o mutfağa bencede pek uymamış mutfak modern bir mutfak onlarda sanki fayansın kendi deseni gibi durmuş hani eski model fayanslar gibi olmuş bencede çıkarmalısın canım

ayşegül seninki çok güzel görünüyo yeni gibi benimki roylalın shaggysi belkide simli shaggy filan olmalı normal benimki ve ezildi silkemiyoruzda ağır yolluk shaggy olabilir ama hlaıda çok kullanışlı bulmadım çok iyi süpürülmüyo içleri gibi geliyo bana

yeşilin üstüne raf daha güzel olur gibime geliyor

Aynen bende sırf ondan almadım sanki içine tozlar birkirmiş gibi geliyor bana da..

ya kızlar kaç kere sordunuz hep cevap vermeyi unutuyorum..... kusura bakmayın....

ilaçlar bana hiç bir etki yapmadı....
özellikle ağır ilaç istemedim ama bunlar da çok hafif geldi sanırım ya da bana öyle geliyor...
doktor bana bu ilaçlar seni geveşetecek rahatlıcaksın dedi ama maalesef öyle bir şey olmadı....
çok sinirliyim kızlar enes hiç durmuyor ben akşamları bağırmaktan bir hal oluyorum bire dur iki dur derken sinir krizi içinde buluyorum kendimi.... enese bu zamanlar da bağırdığım zaman sonrasında çok büyük suçluluk hissediyorum hepimiz aşağı yukarı aynı problemleri yaşıyoruz ama bende ki bu asabiyet ve sinir hali beni mahfediyor.....

canım bu enesten kaynaklanmıyo bizdede çocuklar fena yaramaz söz dinlemez durumdalar senin diğer sorunlarından kaynaklanıyor eşnle olan durumlara sinirleniyosun yada hayatındaki mutsuzluğun sıkıcı hayat seni bu hale getiriyo tabi enesin yaptığı yaramazlığada tahammülün kalmıyo istersen dr.la görüş değiştirsin ilacını ya ilaç zaten herşeye çare değil insanın birazda kendini düzeltmek için gayrette bulunması gerekiyo ilaç sadece bu konuda yardımcı oluyo kişi gayret etmezse hiç bir faydası dokunmaz ben kayınvalideyi götürdüm dr. en ağırını verdim dedi ilacın daha ağırı bitkisel hayata sokar hayattan tamamen koparsın bi köşede oturur kalırsındedi ama bu tedavi için önermdeğimiz bi durum dedim kişinin en iyi dr.u yine kendi komşumun titizlik hastalığı var dr.a gitmiş demişki sen sorununun farkında olduğun için geldin karşıma demiş demekki aşabilecek psikolojidesin demiş ilaç vermicem kendin aşıcaksın demiş sonra kendi kendine gayrete girmiş biraz olsun başardığını söyledi mesela diyoki damacana su alırdım önce bi çamaşır suyuyla falan silerdim diyo eve sokmadan önce diyo mikrop gelmiştir dışardan diye şimdi önemsemiyorum diyo aldığım gibi koyuyorum diyo eşime bile hayatı zindan etmiştim resmen diyo adam kendi evinde rahat edemiyodu diyo ben oturduğum yerde ne pislik var gözümle onu arıyodum diyo aştım baya diyo doğaçla gittiğimizde doğaç top almış gelmiş nerden bulmuş bilmiyorum oğlu sokakta oynuyomuş topla neyse hadi gel dedi doğaça ellerini yıkayalım teyzem dedi pistir o top dedi sonrada böyle dedim diye kızmıyosun demi dedi sen takmıyosun herhalde dedi hayır dedim mikropada alışsın vücudu dedim bağışıklık kazansın dedim haklısın aslında diyo ne bileyim diyo elini ağzına sokacak diye içim gitti diyo yani bu iyi haliymiş kısacası kimbilir hangi aşamalardan geçti kendini biraz olsun düzeltti kendi kendini telkin et biraz esracım umursamamaya çalış şunu düşün sen umursasanda umursamasanda bişey değişmiyecek hayattan kendini yıprattığınla kalırsın

halı konusunda ben hiç endişe etmiyorum kızlar çok endişe ediyosanız çırpın süpürgeyle iyi temizlendiğini düşünüyorum ben hem buda kiri göstermiyo bence 1 senedir hiç hssetmedim kir leke falan daha iri ipli olanladı var hani makarna diyolar ondanda düşünebilirsiniz bence aralarıda gözüküyo onda ankarada ankamaldaki mağazalarda görmüştüm eskiden onlarda şık bence

haklısın ayşegülcüm kişi kendi kendinin ilacıdır....
bende ilaçlara bağımlı kalmaktan çok korkuyorum.... çok direndim ama tıkandığım noktada doktora gitme ihtiyacı duydum........
eşim pazar günü ttilden döndü konuştum baya içimi döktüm....
dedim ben iyi değilim psikiyatriye gittim dedim şok olduuu sen ben yokken neler çeviriyorsun diyor bana
hayır dedim sen yokken gitmedim sen burdayken gittim doktora dedim
sorunum sensin dedim senin yüzünden sinir hastası oldum dedim....
ben kendimi düzeltebilmek için gittim doktora sende kendini düzelt artık dedim....
evliliğimizin en başındna beri ne olursa olsun herşeyden kaçıyorsun tartışmak istemiyorsun, iki gün sonrada hiç bişey olmamış gibi davranıyorsun dedim özür dilemek nedir gönül almak nedi rbilmiyorsun dedim evliliğimiz başından beri yaşadığımız tüm problemlerin üstü açık dedim....
oooo sen böyle yaparsan deli olursun ozaman diyor... ne olursa olsun anında benimle konuş diyor bide ya dedim senle konuşamıyorum ki daha tatile gitmeden iki gün önce suss konuşma tartışma benimle diye beni susturan sen değilmisin neyi konuşayım senle dedim.... sustu kaldı bu sefer... ben sana senden soğudum artık seni istemiyorum boşanalım diyorum yine iki gün sonra yanıma geliyorsun hiçbşey olmamış gibi davranıyorsun sana mevzuyu hatırlattığımda bunlar önemli meseleler değil pişkinlik yapıyosun işte beni çıldırtan en son nokta bu dedim.... içimde kileri az çok döktüm... ilk defa kavga etmeden konuşabildik.... tartışabildik.... bakalım bugünlerde iyi gibi inşallah böyle devam eder....

deryacım senini evin halıları ve mobilyaların çok güzel....

sevdacım çok kullanışlı olmuş raf doğrusu benimde aklıma yattı sende görünce acaba bende ni yapsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…