2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sevdacım çok güzel rafın canım güle güle kullan
deryacım doğaç gerçekten sütü taşıyo ve kapat kapıyı dedimi kapatıyo yeltencek gibi oluyo karıştırmaya ben hayır annecim şimdi kapatıyoruz diyorum kapatıyo ama her zaman bu kadar anlayışlı olmuyo oda bi gerçek çok inattır normalde ama bu konuda söz dinliyo bide söz dinlediği bişey daha var inat etmeden banyodayız ya mesela hadi çıkıyoruz diyince zorlamaz kapıya yönelip çıkar hemen balkondada aynı şekide ama bu kadar sadece söz dinlediği şeyler

bu arada kızlar ya doğaç yine grip oldu öksürüğüde var bıktım ben ya bu durumdan sanırım bu kez eşimden geçti yeni oldu oda o bunu kabullenmiyo salgın var zaten diyo fakat çocuk doğru dürüst insan yüzü görmüyoki salgın nasıl geçsin eşimde çok inatcı kışın çok hasta olur aşı ol dedim yüz kere çocuk gibi davranıyo hehe diyo bana ama uygulama sıfır tabiki inatcıııııı fena halde grip şurubuna devam ediyorum havalar soğudu artık tulumuna sokuyorum ve 2gecedir kalkıp beşiğinden yanıma gelmiyo şükür bırakır inş. yanımıza gelme huyundan alışsın istemiyorum bi tanıdık alıştırdığını söylüyo 9 yaşında hala yatıcam diye deliriyomuş braktıramamışlar sakın dediler bana alıştırma zor oluyo diye

shagy halılar zamanla kullandıkça eziliyormu kızlar kullanan varmı
bi kaç arkadaş önermemişti bana eziliyo diye
ama renkleri ve modelleri çok cezbedici demi

aaaaaaaaaaaa dunde Aral sabaha kadat yatagında yattıı cok rahattık vallaaa

aysegul evı sık sık havalandır temız hava gırsın bacım eve evdekı mıkrobık hava kırılsın

Ben de oturma odasına raf alıcam benim oturma odamda bir duvarı kabartmalı duvarkağıdıyla kaplayıp yeşil yapmıştık o duvara paralel iki beyaz raf yapalım istiyorum çünkü teo ayaklandığından beri tüm süs eşyaları dolaplara girdi çerçeveler,mumluklar falan..onları koyarız diyorum hem oraya uzanamaz da..

işte buraya nasıl olur kızlar?(resimde bize bakmayın teo kaymış ben de kilomun doruklarındayım tam 86 kiloyum burda)

Son düzenleme:
aaa ne güzel teo hala yanımızda yatıyor bi cesaret edipte yatağına yatıramadık,gece uyku sersemi kalkıp aşağı iniyor yanımızda olsa bile naptığını bilmiyor yai..tek başına yatsa kalkıp düşer diye korkuyorum ama deniyim yaaa ne bu böyle zaten 4-5 saat uyuyorum ondan da bşey anlamıyorum iki büklüm,üstüm açık..kayınvalidemin tabiriyle de eşimle aramıza soğukluk girermiş çıkarın arada teoyu diyo :))

kızlar bu aralar zeynebin en favori şarkısı
hayvanların seslerinide taklit ediyor

işte bu da benim mutfak..kızlar sizce sticker nasıl durmuş kıro gibi olmuşsa çıkartcam..

habire resim yüklüyorum bir de şu sırt aparatının resmini bulursam tam olcak:))

Çiftliğe ziyaret
bide bu çiftliğe bayıyoruz

bu çiftliği bebişler daha küçükken paylaşmıştım hatrlıyomusun sevda ama teo korkmuştu inekten falan uzun zamandır girmedik uyaınca bi bakalım biz de..

bizde hayvanlara takığız bu aralar demiştim ya çiftlik hayvanları falan..ama en çok kuş ve kedi..onlar vazgeçilmezlerimiz :))

sevda çok güzel olmuş tamda istediğim gibi...

raf fikrini kafama takmış durumdayım....

ya herşey üstüste tıkılı kaldı sinirlerim bozuluyor göklere raf yaptırasım var ya........

deryacım rafı tam yeşil bölgeymi yaptırıcaksın anlamadım....

Son düzenleme:
enes özelikle emzirmeyi bıraktığımdan belli yatağında yatmak istemiyor yakında beni yataktan atıcak....

Son düzenleme:
dero ben begenmedım fisfisfis
mutfagın harıka cok guzel ve onlar oraya gıtmemış bence

acep banyoya nasıl olurlar

Netten aradım aradım bi türlü bulamadım resmini çektm bende işte bu kızlar her tür sandalyeye ,araba koltuğuna falan oluyor lastikli ve çok güzel bel ve sırt desteği yapıyor..ben 14 liraya aldım bauhaustan ama geçen yunus markette de gördüm aynı fiyata bulursanız alın valla..

raf çok hoş olumş mutfakda ayakları annemin çöpe attıklarıyla aynı off offff eceye oda yapsam orda bile kullanırdım bak içim gitti şimdi kaydirigubbakcemile3

shaggy halı oturma odama aldım bi daha almayı düşünmüyrum ezildi ilk günkü gibi değil o yüzden eski halılar gibi dokuma ama değişik bişey olsun istemiştim derya seninkini çok beğendim hatta royalda beğendiğim modeldi ben ya seninkinden yada oval taşlı alıcam sanırım mutfak dolaplarının rengide çok hoşş portmantıyu o renk düşünüyorum ben ama bakalımona bi kaç ay var daha yaaaaaa en iyisi evin hazır olcak evlenirken eşyaların ona uygun yaptırcaksın kirada olmak zorr ev alsan eşyalrı değiştiremiyosun bnimkileri çok gezmeden uygun fiyatlı olsun nasıl olsa tayinciyiz idiye uyduruk almıştık biraz şimdi değişmiyoda hepi bir artık ece büyüyünce inş ama stickerların mutfakta olmamış fayans üstünde güzel durmuyo ya onlar eskiden öyle fayanslar vardı ya onlar gibi olmuşş

doğaçada geçmiş olsun ayşegül bende ecenin başiğin tekrar kurcam bakaım yatacakmı nasıl olsa milyonkere kalkıyo bide onu deneyelim yerde yatmasnada gönlüm çok razı gelmiyo yaa inş alıştırabiliriz :Saruboceq:

ezgi kimmm sevda çıkaramadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…