2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de iç organlarına bakılıyo diye biliyorum öyle olacak benimki tam tarama yapılacak ama bunu herkes yapamıyormuş bu konuda eğitim almış doçent dr lar yapabiliyomuş ben de oyüzden ünüversite hastanesine gidicem

bende haziran annesiyim iki çocuguda haziranda doğdu kızım 4 haziran 2003 oglum 3 haziran 2007 tesadüf b u sene nasip olöursa ikisinin dogum gününü birlikte kutluycam anne olmak güzel

benimki 3 haziran 2007 doğumlu ama merhabalar benim oglum bir yaşına giricek ALLAH nasip ederse büyüdü işte dişlerinin çıkmasını bekliyorum biraz huzursuz oluyoruz anne olmak çok güzel sizlerle paylaşmakta ayrrıca çok zevkli kızlar sıra bu senenin haziran annelerinde ALLAHkurtarsın görüşürüz inşallah

kızlar çok muluyum oğlum olacakmış bebeğimiz iyi gelişiyormuş 450gr olmuş tosunum benim :))))))))))))))))))))))))

slm cananur o profil resmini de nerden buldun?soruyorum çünkü o resim benim dünyalar güzeli yeğenim ecemin resmi hatta resmide ben çekmiştim görünce şaşırdımkafamçokkarıştı

Çok güzel bi bebek maşşallah,Kadınlar kulübündeki albümden aldım...

kilo durumları nasıl ben 7 kilo aldım
ama çok komik sadece karnım sivrilio geri kalan yerlerimde hiç bir değişiklik yok
görenler hep erkek olacak diyor
yani dr 100%100 kız demese inanacam erkek diye :)))

benim göbeğim sivrildi 21 haftada 8 kilo almışım doktorum çok hızlı kilo aldığımı söylüyor ama ne yapayım bebişim beslensin diye herşey yiyorum :))))))))))))

Biriniz bana bu hamilelik takvimini nasıl yapıcağımı anlatır mı acaba?Bende yapmak istiyorum
........

kızlar doktorum bu seferde bana suyun fazla gibi dedi.200 üstü anormalmiş benim 180 çıktı.takip edelim falan dedi ama..su fazlalılğı hakkında bir bilginiz varmı....çok su içmekle bir ilgisi yokmuş.hamileliğim boyunca ne kadar risk varsa duydum kızlar ya..üzerine çok düşüyorum bu bebeği çok istiyorum diye oluyor galiba...allahım bana yardım et. bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip et.

bende senin gibiyim ayçacım çok fazla üzerine düşüyorum sanırım bu ilk bebişlerimiz olmasından kaynaklanıyor
ikincisindeemin ol böyle hassas davranmayız
benim ablamın ikinci bebeği olacak mart ayında
o haliyle inanırmısın geçen gün evin duvarlarını silmiş
sen delimisin dedim ben bir bahtaniye bile silkelemeye korkuyorum dedim
bişey olmaz diyo :))
su fazlalığına geelince benim o konuda hiç bir bilgim yok ve doktorumda suyla ilgili bi açıklama yapmadı bana fazla yada az şeklinde
rahat olalım canım inşallah sorunsuz alaıcaz bebeklerimizi kucağımıza

Biriniz bana bu hamilelik takvimini nasıl yapıcağımı anlatır mı acaba?Bende yapmak istiyorum
........

cananurcum benim takvimin üzerinde bi adres var baby-gaga.com o adrese gir
ordaki seçeneklerden tıckers tıkla sonra açılan sayfadan pregnancy tıkla
yine açılan sayfada tarih bölümü var oraya son adet olduğun tarihi işaretle ve yanındaki seçenektende bebeğinin cinsiyetine göre renk seç ve üzerine tıkla
açılan sayfadan yes,ı know about cord blood bankıng tıklıyosun ve 3 tane adres gelecek ekrana ortadaki adresten sadece /http://tickers.baby-gaga.com/p/ yani kısaca img hariç ordaki adresi imza ayarlarındaki profil ayarlarında kilo takip çizelgesi var oraya yapıştırıyosun bu kadar canım
umarım net anlatabilmişimdir

cananurcum pardon kontrol panelindeki profil ayarlarında sonda kilo takip çizelgesi var oraya yapıştırıyosun o adresi

Canım sağol yaptım aynısını umarım olmuştur

Sevcecim benimde takvimim olduu.Sağolasın. Sayende başardım canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…