2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar zeynepte bana iş yaptırmıyo bende uyurken yapanlardanım
tek başına oyun oynayı zaten hiççç sevmiyo ben yanında olursam oynuyo günde onlarca kere anneeee diyo illa yanında olucam kankim anlıcanız :))
laptopu elime alayım geliyo hemen düğmesine basıyo bide kapağını örtüuyo paaatttt diye geçende tuşunu kırdı laptopun parmakları ince oldeuğu için araya sokup kırdı
sürekli ilgi istiyo bize gelen çocuklara oyuncaklarını vermiyo başka bir yere gidincede ordaki oyuncakları sahipleniyo kimseye vermiyo bu huyuna sinir oluyorum çok bencil davranıyo
bunun haricinde kucak huyu hala devam ediyo yemeğimi bile tek elle yapıyorum bazen
yani durum bizdede farklr değil kızlar
masasını aldığımız ilk günlerde çok hevesliydi artık ondanda sıkıldı
ben yanında durursam oturup boyalarıyla resm yapıyo oda bir iki dakika sürüyo
hatta geçen videoya çektim resim yaparken facede paylaşırım

denizcim doktora gitmişsin hapa başladınmı
evetcanım d.kontrol haplarırnr devletkarşılamıyo keyfi olduğu için
yasmin 16 lira
ama benim adet düzensizliğimde olduğu için doktorum tedavi amaçlı olarak bana 2 yıllık rapor çıkardı yani ben ücretsiz alabiliyorum

deryacım 3 aylık iğnelerden bahsetmişsin canım arkadaşım vuruldu ondan ona kilo yaptı
oda şimdi yasmin kullanıyo yaklaşık 5 aydır ve kilo yapmadı onda
kızlar banada kilo yapmaz inşallah yaparsa zaten hemen bırakırım

buna şükür ecrini daha eğitemedim bu konularda nerde pislik orda ecrin çöpü karıştırır kirli sepetindeki bütün çamaşırları dağıtır tv kumandaları dahil çoğu şeyi kirli sepetine atar dışarı atar kapı açılır açılmaz 2 saat yas tutar dışarı çıkıcam diye ....

kızlar şimdi ecrin yanıma geldii bana napan diyor ilk defa duyuyorum..ben geneldei iyimisin derim oda iyiym der babası arada bağırırdı napann diye herhaşde ondan duyduğundan bana soruyor napan diye iyiym ddim sen napan dedim iyiym diyor....

geldim gittim kimseler uğramamış sabahtan beri ecrinle uğraşıyorum 1 kaşık dahi yediremedim iyice gitti iştah .....

slm kızlar cuma akşamı sabhtan akşama kadar rektörü bekledim yaa rektörlükte 4 te geldide hemen verdi sağolsun yarın med den halledicem inş bakalım çrşyı bekliicez heyecanla ondan snra
dün eceyle arkadaşıma gittik 2 ay büyük bi arkadaşıyla tanıştı yaa ece hiç böyle değildi benim ve bıraktan başka bişey demedi oyuncak götürdüm evden gülce ne alsa gitti aldı hepsini kucağında topladı nedne böyle kıskanç oldu acaba bayramdan beri böyle evdede hep pylaşırız aldım verdim aferin derim pekiştirmek için filan başka napmak lazım sizinkilerde böylemiii sinir oldum oturaadım hiçç yaaa

hayırlısı olsun canım....

ecrinde hep böyle paylaşmıyor hepsinide sahipleniyor birde 18 ayı geçince çok farklılaştı daha bi asabi sinirli bildiğini okuyan ve kavgacı oldu zartedemiyorum eskiye göre daha asi...:çok üzgünüm:....

slm kızlar hayırlı olsun serpilcim ecenin kıskançlığı biz ordaykende vardı hatırlıyomusun doğaça oyuncağını vermemek için dikkatini başka şeylere çekiyodu doğaçta hiç yok kıskançlık ama kız çocuklarında var sanki bu durum bi tane 2.5 yaşında misafir kız gelmişti doğaçın oyuncaklarını sahiplenip doğaça oynatmamıştı doğaçta kıskandığından değil oynatmamasından ağlamıştı diğer büyük erkek çocuk komşular var gelince oyuncaklarını çıkarıyo onlara gösteriyo oynayalım diye paylaşımcı büyük dediğim mesela 4yaşında falan güzel oynuyolar yani kızlarla hep sorun oluyo bu konu

ecenin kendinden büyüklerle hiç sorunu olmuyo ayşegül
kıskançlığı da mesela önceden o oyuncağı almak için dediğin gibi dikkatini dağıtmayı filan denerdi ama hiç kızma sinirlenme vurma huyu yoktu genelde de neşeli cana yakındı ama son zamanlarda eser yok o hallerinden bebeği safişin kolları yapışkanlı onla oynarken safiş eceye yapışsın onada bırakkk diyo DD
bi de kız kıza oynarken daha çok yapıyo
bende kız çocuklarının hep (ece olmadan önce) daha açıkgöz olduklarını farketmiştim erkeklere göre ; daha kurnaz bide . bi şekilde kandırıp yola getiriyolar erkekleri yada hırçınlaşıyolar erkekler boyun eğiyo genelde (demek bu bebeklikten beri olan bi şeymiş yaww)

kaydirigubbakcemile3 haklısın serpil biz kadınlar küçükkende belli ediyoruz kendimizi bide baksana diyosunki kızlara daha fena davranıyo diye biz kadınlarda hayatta kadınlara tahamül edemiyoruz özellikle iş yaşamında kadın patrondan nefret ederim ben mesela hiç anlaşamam bankadayken şefim kadındı nefret ederdim ondan her hareketi bana gıcık gelirdi o havası falan kaydirigubbakcemile3

deniz ne dicem dün seni rüyamda gördüm hayır olsun inşallah kayınvaliden kayınpederin eşin falan vardı size gelmişiz yemek hazırlamışsınız bize çocuklardan bahsediyoruz ama onları görmedim kayınpederin aklımda kaldı zayıf bi adammı sessiz sinirli bi yapısı varmış gibi duruyodu kayınvaliden biraz daha toplu biriydi nasıl rüyaysa işte görmeden etmeden oluşmuş rüyada :))

topitop keyfiii

montessori eğitimimizden mandal asmaca

calıu izliyoruz

yine montessori eğitimi ve çaydanlığın küçük deliğinden fasülye atmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…