2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım eşim kulaktan dolma bilgilerle bir daha çocuğumuz falan olmaz diyor karşı çıkıyor.
söyelesem ki şu an böle bişey düşünüyorum yine kavga ederiz bilmiyorum ya zaten korkudan yaptıracağım da yok....

ooo baya bi kaynatmışsınız kızlar bende bi gireyim bakalım bu konuya esracığım bence çocuk konusunu eşinle karşılıklı konuşabilirsin sanırım bi tane çocuğun tam bilemiyorum ama ikinci çocuk eve girince evin havası değişiyor inanki bende çok korkmuştum uğurcana karar verirken ama şimdi evimiz şenşakrak sağız solumuz bebek sırnaşık şey ozaman tam bi aile olduğunu anlıyosun

merhaba kızlar

öncelikle hepinize teşekkür ederim avatar resmi için
batuhanımı koyayım dedim :)))

deryacım kayınvalidenlerin geldiği çok iyi olmuş rahatlarsın en azından
dağıt anam :))

denizcim bende kızım olsun çok istiyorum ama korkuyorum ya
geçenlerde eşim tutturmuş ikinciyi yapalım batuhan tek büyümesin diye
yemezler dedim çok erken ya
gece olunca zaten pilim bitiyo çok yoruyo beni
hemde ikinciyi asla batuhanın yanında sevemem kıyameti koparır

öyle canım zaten 1,5 senedir sosyallik denen bişey kalmadı
en azından biraz daha büyüsün bizde rahatlayalım
ikinciye dopingli bi şekilde başlarızhihoyyyt:jeyyar:

eşin neden istemiyo ki annenlere gitmeyi

ıkinci çocuk mu? yok yaaa bana da erken daha..halaa ilk çocuğun yükünü ve psikolojini atamamışken ikinciyi kaldıramaz derya sanırım! mantıken istiyorum ama iş icraata gelince yemiyor tekrar hamilelik o bulantılar aylarcaaa ardından doğum,minicik bir bebek ve büyümüşü yanında daha beter sosyal hayat sıfırrr falann.. bıraksan bile 2 bebeği nereye bırakırsın ki zaten şimdi bi tane hadi zar zor bırakılıyor..

denizcim sen habire istiyorum falan diyosun ama kendinle çok tezat değilmisin be canım bi yandan işe başlamak üzeresin iş hayatı falan,diğer yandan bebek hayali..kaldı ki siz eşinle gezmeyi özelliklede yanlız gezmeyi seviyorsunuz (çocuksuz) iki çocuk olunca bu gezmeler yok olacak bunları falan göze alabiliyormusunuz?

ya ne biliyim rabbim hepimize hayırlısını versin ama zor be yawww..

Nermincim evet avatar gözükmüyor canım..
bu konularda en iyi sen yorum yaparsın 2 çocuk annesi olarak çünkü hepimizin ilk çocuğu..nasıl oluyor o psikoloji anlat bize ?

günaydııın evet nermincim senin çocukların arası kaç yaş ve ne zorluklar yaşadın anlatırmısın iyi kötü yanlarıyla mesela yaş farkı çoksa anlatmaya değmez ader derya hep anlattı büyük tam abi yada abla oluyo pek sorun yaşanmıyo ama fark azsa ki nerminde az sanırım yaşı küçük çünkü oluyodur sorunlar

günaydın kızlarr
bence bakacak biri varsa ikinci küçükken olabilir yani ben kayınvalidemlere yakın otursaydm erken düşünebilirdim ama şu anda olamz ikisinin yük ağr gelir yaa daha bunların düzenleri oturmadı hayırlısı bakalım
gerçi eşim ikinciyi hiç istemiyo ece yeter bize diyo banada mantıklı geliyo söyledikleri zaman ne gösterirse artık
tabii tecrübeli annelerdende fikir almak alzım nermincim oğlunun fotosunuda merak ettim o da çok tatlıdır eminim tüm bebişlerimiz gibi

kızlar ben annemle oturuyorum ama ikinciyi yaparsam artık çalışamayaccağımı düşünüyorum enes bile şu anda annemi çok zorluyor.... annemle konuşuyoruz ikinci uslu olursa çalışmaya devam edebilirim yoksa ben ikinci bebekten sonra evimin kadını olacağım sanırım o yüzden de ikinciyi pek istemiyorum (içimden çok isitiyorum o ayrı tabiiiiii )

ya kızlar bu aralar göğüslerime taktım
bi kaç kilo verdim yaa şimdi onlar batmaya başladı ne çok sakmış yaa yuhh yani napmalı acaba
az önce göğüs topiğine baktım fındık yağı filan diyolar olmazsa haftasonu alıp deniicem
bide saçalrım acayip dökülüyo karanfilli bi kür var onu yapayım diyorum eşimde bioxin kullanıyo sende ondan kullan diyo o bayaa faydasını gördü çünkü

serpilcim aynı dert bendede var göğüslerim pörsümüş durumda akannehir
saçlarıma gelince zaten hep seyrek ve ince saçlara sahiptim artık hiç elle tutulur bir yanı kalmadı :sinifsinif:

nasıl kullanılıyo acaba esra duydunmu hiç biraz dolaştım bulamadım çatlaklara iyi geliyomuş ; benim acil toparlamaya ihtiyacım şunları öffff yaa

gözükmüyo canım

çok merak ediyorum uğurcanıgamyoncuiremsu

canım uğurcanın resmini koydumda 100 mesaj atmam lazımmış formda yoksa yayınlanmıyo dün yükledim olmadı ama profilime bakarsanız resimlarimizi görürsünüz ismimin üzerini tıklayarak bakabilirsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben yalnız büyüttüm bebişlerimi kimseden yardım almadan o yüzden bi sorumluluk aldım kendime kimseden fayda yok valla çalışan anneler için biraz zor olur tabiiki ama çalışmadığım için her anın onların bakımıyla geçiyo ama eskiden çok sakin sabırlı bi kiiydim şimdi ise herşeye çabuk sinirlenir oldum tahammülsüz oluyosun yani deişiyosun canım

allah bağışlasın çok tatlı iki oğlunda nurancım kocaman bi maşallah peki ikisinin diyaloğu nasıl kavga ediyolarmı kıskanıyolarmı birbirlerini büyükte 4.5 yaşında olacak sanırım değilmi hesaplarıma göre 2yaşında hamile kalınca küçükte 1.5 olunca tahminim o kadardır aslında çok iyi bi fark bende önce bi meslek sahibi olmayı çok istiyorum hem o zaman doğaçta kreşlik zamana gelmiş olur 2.yede bakıcı bakar diye düşünüyorum kendimde bakabilirim aslında ama önce mesleğime başlayım biraz olsun tecrübe edineyim 2.de büyüyünce tekrar işe dönebilirim şimdi yaş geçmeden işe başlayımki tecrübe edineyim diyorum çocuk için35ine kadar yolu var benim için

Tünaydın kıslarrrr...

serpilcim göğüs için benim bi hareketim var hergün yapıyorum ve işe yarıyor tavsiye ederim ,halaaa emzirmeme rağmen çok fazla sarkmadı.. kolunu dirsekten bük göğsüne doğru aç kapa en az 50 kez..
bir de banyodan çıkmadan önce soğuksu uygula o da işe yarıyo..

Nermincim allah bağışlasın yakışıklılar çok tatlı..

Bizim de ananemiz geldi gelirken de pamuk şeker almış Asrın anlamadı yemedi de mama dedik inanmadı bize :)) anneme de babama yaptığı gibi yapıyo geldiğinden beri yatağa götürüp boğuşuyor ilgi arsızı oğlum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…