- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
kızlar bu arada benim avatarım gözüküyormu? bebeşimin resmini koydumda ben göremiyorum
ya enes dün aşısını oldu sanırım bacağı ağrımış akşama kadar anneme öptürmüş bacağını yavru kuşuma ağrı kesici vermek aklıma uyuttuktan sonra geldi.... :gitme:
ay kıyamam canım yaa çok geçmiş olsun kuzuma
batuhanda aşıdan sonra ayağına basamadı ateşi falan çıktı
[/B]
EVET EVET BENDE BIRAZ HAYATIMI YAŞAMAK ISTIYORUMM.. VALAL KIZLAR BEN DENIZ KUM GUNEŞ OLAYINI GECEN SENE YAPTIMM aRALSIZ TATILE GIDEREKK BILIYORSUNUZ
ama bu yıl nasıl bırakıcazzz hıc bılmıyorum esım ıstemıyor bense bu yıl bırakamıycagımızı bılıyorumn cunku artık bebek degıl ayıldı cocuk bızı her an ıstıyor 1 hafat bırakamam .. delı olur..
bende annemlerı de goturelım dıyorum esıme olmaz dıyor yıneee
Nermincim evet avatar gözükmüyor canım..
bu konularda en iyi sen yorum yaparsın 2 çocuk annesi olarak çünkü hepimizin ilk çocuğu..nasıl oluyor o psikoloji anlat bize ?[/QUOT valla kızlar dediğim gibi başta çok korktum ama hiçte öyle diğil benim büyük oğlum iki yaşına girdiği gün uğurcana hamile olduğumu öğrendim sevinsemmi üzülsemmi anlamadım çünkü ben hamileliğimin ilk 4 ayını kusarak ve hiç bişi yemeden geçiriyorum çok zor bakımıda benim çocuklarımın bebeklikleri çok akıllı oluyo gece uykusu falan sıkıntı yaşamadım ikisindede gazları falanda hiç olmazdı benle yatar benle kalkarlar şimdi yine öyle yani sıkıntı yok onlar büyüsün çalışıcam allahın izniyle ikiz gibi büyüyorlar ne güzel
gözükmüyo canım
çok merak ediyorum uğurcanıgamyoncuiremsu
günaydın kızlarr
bence bakacak biri varsa ikinci küçükken olabilir yani ben kayınvalidemlere yakın otursaydm erken düşünebilirdim ama şu anda olamz ikisinin yük ağr gelir yaa daha bunların düzenleri oturmadı hayırlısı bakalım
gerçi eşim ikinciyi hiç istemiyo ece yeter bize diyo banada mantıklı geliyo söyledikleri zaman ne gösterirse artık
tabii tecrübeli annelerdende fikir almak alzım nermincim oğlunun fotosunuda merak ettim o da çok tatlıdır eminim tüm bebişlerimiz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?