öyle canım zaten 1,5 senedir sosyallik denen bişey kalmadı
en azından biraz daha büyüsün bizde rahatlayalım
ikinciye dopingli bi şekilde başlarızhihoyyyt:jeyyar:
eşin neden istemiyo ki annenlere gitmeyi
İkinci çocuk mu? yok yaaa bana da erken daha..halaa ilk çocuğun yükünü ve psikolojini atamamışken ikinciyi kaldıramaz derya sanırım! mantıken istiyorum ama iş icraata gelince yemiyor tekrar hamilelik o bulantılar aylarcaaa ardından doğum,minicik bir bebek ve büyümüşü yanında daha beter sosyal hayat sıfırrr falann.. bıraksan bile 2 bebeği nereye bırakırsın ki zaten şimdi bi tane hadi zar zor bırakılıyor..
denizcim sen habire istiyorum falan diyosun ama kendinle çok tezat değilmisin be canım bi yandan işe başlamak üzeresin iş hayatı falan,diğer yandan bebek hayali..kaldı ki siz eşinle gezmeyi özelliklede yanlız gezmeyi seviyorsunuz (çocuksuz) iki çocuk olunca bu gezmeler yok olacak bunları falan göze alabiliyormusunuz?
ya ne biliyim rabbim hepimize hayırlısını versin ama zor be yawww..
oturma odamın perdesinin boyunu kestirdim kızlar uzun olduğu için peteğin sıcaklığını engelliyodu perde tokası takıyordum zeynep bırakmıyo hemen çekiyo sonrada yamuk yumuk duruyo bende öyle görünce sinir oluyodum kestirdim gitti keşke geçen kış yapsaymışım
bunu kışlık olarak kullunıcam yaz içinde yine uzun alıcam uzun yine favorim
allah bağışlasın çok tatlı iki oğlunda nurancım kocaman bi maşallah peki ikisinin diyaloğu nasıl kavga ediyolarmı kıskanıyolarmı birbirlerini büyükte 4.5 yaşında olacak sanırım değilmi hesaplarıma göre 2yaşında hamile kalınca küçükte 1.5 olunca tahminim o kadardır aslında çok iyi bi fark bende önce bi meslek sahibi olmayı çok istiyorum hem o zaman doğaçta kreşlik zamana gelmiş olur 2.yede bakıcı bakar diye düşünüyorum kendimde bakabilirim aslında ama önce mesleğime başlayım biraz olsun tecrübe edineyim 2.de büyüyünce tekrar işe dönebilirim şimdi yaş geçmeden işe başlayımki tecrübe edineyim diyorum çocuk için35ine kadar yolu var benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?