2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Şu yukarıdaki formulx3 reklamındaki yeşil elma görünümündeki ppoya gıcık oluyorummmmmmmm...kıskanç smiley :))

kızlar benimde emzirmemenin tek faydası bu oldu sanırım göğüsler aynı formundalar kilo alıp vermenin biraz etkisi olmadı desem yalan olur ama emzirene göre fazla değildir tabi bide bende silikon varya oda etkili tabi zamanla oda deforme oluyo ama seneler geçti artık sonuçta üstünü kapalayan senin derin kilo alıp verince deri gevşiyo

öyle canım zaten 1,5 senedir sosyallik denen bişey kalmadı
en azından biraz daha büyüsün bizde rahatlayalım
ikinciye dopingli bi şekilde başlarızhihoyyyt:jeyyar:

eşin neden istemiyo ki annenlere gitmeyi

annemler dedıgım kayınvelıdemler canım ama esım ıstemıyorr ek masraf olucak ve free olamıcak dıyeee
bırde onlar uzun yolu cekemexz dıyee

aminnnnnnnn deromm
ztn bende sadece ıstedıgıı soyluyorum henuz hgıccccccccccc hazır dılımmmm

ayy okuuuuu okuuu biteremedim yiyki açmadım yani bensiz kaynatmışsınız......

2. çocuk aslaaaaaa dursun yerinde diyorum yaa çok yoruluyorum zaten günler kısa zman yok hayat sıkıcı daha ne sayayım kızlar..dün bebek görmeye gittik ecrin bayıldı bebek bebek sevdi okşadı hoşuna gitti ....aslında yaında 2. bir bebek çocuk oldumu ecrin çok iyi oluyor kızlar.....

Son düzenleme:
aral kucagımda yazdırmıyorr smıley ıustıyorr bayılıyor bunlaraa gamyoncuiremsu

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile bı kaç tane eklıyım barıııı :)))

nermincim maşallah büyütmüşasünde çok tatlı yaaa ben şaşırıyorum nasıl kendi başlarına 2 çocuk yetiştirebiliyorlar diye çünkü ben 1 ne zor bakıyorum yani.....

yılbaşı için planım yok hep dışarı çıkmak isterim hiçte çıkamam klasik her yılbaşı dedemizde toplanırız sonra annelere bir uğrarız yeriz içeriz sonnrada yatırız işte bu kadar......eğlenin kızlar benim yerimede çıkın gezin......

bizim yılbaşı kutlama adetimiz yoktur hiççç
eşimde bende doğumgünü haricindeki günlere takılmayız pek

oturma odamın perdesinin boyunu kestirdim kızlar uzun olduğu için peteğin sıcaklığını engelliyodu perde tokası takıyordum zeynep bırakmıyo hemen çekiyo sonrada yamuk yumuk duruyo bende öyle görünce sinir oluyodum kestirdim gitti keşke geçen kış yapsaymışım
bunu kışlık olarak kullunıcam yaz içinde yine uzun alıcam uzun yine favorim

bide zeynebin odasına halı bakıyorum teminden beri bana fikir verirmisiniz bir kaç resim eklicem
odamızın duvar rengi lila
perdeside lilalı çizgili aklınızda bulunsun

evet benim sinirtimi bozuyor göğüslerrim banada bir çareeeeeee bende krem alcakatım caydım serpilcim bir çözüm bulursan banade.......

deryacım soğuk suyu duymuştum hem bacaklara hem göğüslere iyi geldiğini denedim ama bende işe yaramadıı çok uzun zmandır beri yapıyorum ...

çatlaklarımdan nefretediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......................

iiyii yapmışsın canım benim perdelerimde kısa benim için faketmez uzun kısa bende istiyorum perde felan ama oo çok var bana daha.....resimleri ekle halıların bakalım.....

bi deneyim onuda derya faydası olursa çok memnun olurum eşimde böyle iyi ama eski hali daha iyiydi dedii banaaa bide küçüldü sanki biraz ; büyüktü benimkiler şimdiki boyut iyi bira dikleştirmek lazım
bu akşam eşim yok işyerinden iki arkadaşı davet ettim balık temizlemeyi sevmiyomuş biri canım istiyo yiyemiyorum dedi ben alıp temixleyim sen pişir dedim hams buğulama var akşamki menüde ; bakalım ece inş yormaz beni gerçi gelince onlarda ilgileniyo duşumu filan rahat alıyorum
sevda zeynep de geç uyumuş sanki biraz akşamları kaçta uyuyo eceninde böyle uykusuda sonra 11 i geçiyo uyuması kötü oluyo benim için geçen kış ne güzeldi ya 8 9 arası uyurud bizde film filan izlerdik eşimle otururduk gece uyansada çok yormazdı beni ama artık öylemii o uyuyunca tumba yatağa pestilim çıkıyo ya iş ev yemek bulaşık kaka derken

teşekkür ederim canım bebişlerimizin hepsi birbirinden tatlılar

ben bu kış geçsin oturma odamada ayrı ayrı 2 tane koltuk vardı ecrinin biliyorsunuz yemez kusar hep batırdı çıkmıyor artık lekeleri yeni almayı dülşünüyorum .....

bu arada kızlar süpürgem bozuldu yeni aldım güzel çekiyor hipaa filitreli aldım.....

bizimde cumartesi dolaplarımız takılıyo bi rahat nefes alıcam yaa ayakkabılık filan iyice dağılmıştı bu akşam bide mutfağı boşaltcaktım ama yarın akşam yaparım artık pazar günüde temizliğimi yaparsam evimin fotolarını paylaşırım sizlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…