ben bu kış geçsin oturma odamada ayrı ayrı 2 tane koltuk vardı ecrinin biliyorsunuz yemez kusar hep batırdı çıkmıyor artık lekeleri yeni almayı dülşünüyorum .....
bu arada kızlar süpürgem bozuldu yeni aldım güzel çekiyor hipaa filitreli aldım.....
evet benim sinirtimi bozuyor göğüslerrim banada bir çareeeeeee bende krem alcakatım caydım serpilcim bir çözüm bulursan banade.......
deryacım soğuk suyu duymuştum hem bacaklara hem göğüslere iyi geldiğini denedim ama bende işe yaramadıı çok uzun zmandır beri yapıyorum ...
çatlaklarımdan nefretediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......................
hayırlı olsun yasemin kayınvalideme arnica su filtreli almıştım taksiti bitsin kendi anneme sonrada kendime alsam aynı süpürgeden diyodum ama bana zahmetli olcak suyunu dök doldur hepa filtreli hangi markayı kaça aldın sen
bizimde cumartesi dolaplarımız takılıyo bi rahat nefes alıcam yaa ayakkabılık filan iyice dağılmıştı bu akşam bide mutfağı boşaltcaktım ama yarın akşam yaparım artık pazar günüde temizliğimi yaparsam evimin fotolarını paylaşırım sizlee
aynı dert bendede var yani çatlaklar varsa bi bildiğiniz banada söylesin harita gibi bi karnım var ııığ öğğğ iğrenç yazık bana
bizimde cumartesi dolaplarımız takılıyo bi rahat nefes alıcam yaa ayakkabılık filan iyice dağılmıştı bu akşam bide mutfağı boşaltcaktım ama yarın akşam yaparım artık pazar günüde temizliğimi yaparsam evimin fotolarını paylaşırım sizlee
nermin fındık yağı çatlaklara iyi geliyomuş kimisi topalrlıyo da diyo ama bilmiyorum öncelikli olarak çatlaklara kullanılıyomuş bide arkadaşım hamileyken kakao yağı sür demiş dru göğsüne çatlama filan olmaz diye ben bi iki kere badem yağı sürmüştüm çok şükür hiç çatlak yok karınmda bacaklarımda
sevda bakteri temizler güzel ama çok koyu değilmi bunun rengi bence talyalar daha uygun olur lila pembe çok güzel oluyo ben beğeniyorum bende mor fuşya bi oturma odası istiyorum yaa
yasemin fiyatı çok iyiymiş bende hep arçelik beko kullanıyorum servisi en iyi olan marka gerçekten toz torbalı benimkide çekişi filan güzel ama toz çıkartıyo ya arkadan süpüresim gelmiyo
serpilcim nasıl bişey resmini koyarmısın ilerisi için fikir olsun banada.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?