2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun yasemin kayınvalideme arnica su filtreli almıştım taksiti bitsin kendi anneme sonrada kendime alsam aynı süpürgeden diyodum ama bana zahmetli olcak suyunu dök doldur hepa filtreli hangi markayı kaça aldın sen

sevdacım reklamlarda çıkıyor bakteri temizleyici diye doğrusu hoşuma gitmişti ama kullanmadığım için bir fikrim yok.....

aynı dert bendede var yani çatlaklar varsa bi bildiğiniz banada söylesin harita gibi bi karnım var ııığ öğğğ iğrenç yazık bana

canım arçelik aldım çünkü bütün elektronik aletlerim arçelik ve bir sorun oldumu hemen kapımdalar saüolsunlar..255 ytl 200 aldım 2000wtlık su filitreliside vardı 300 demişti ama zahmmetli ve çekim gücünü düşürüyor dedi bende çekim gücü iyi olsun istiyordum o yüzden almadım....

hadi hayılrı olsun canım bekliyorum fotolaralkisalkisalkisı ......

allahıma şükür çatlağım yok kızlar yalnız göğüsler biraz yerçekimine uğradı :))

senin adına çok sevindim serpilcim
zevkini merak ediyorum doğrusu

nermin fındık yağı çatlaklara iyi geliyomuş kimisi topalrlıyo da diyo ama bilmiyorum öncelikli olarak çatlaklara kullanılıyomuş bide arkadaşım hamileyken kakao yağı sür demiş dru göğsüne çatlama filan olmaz diye ben bi iki kere badem yağı sürmüştüm çok şükür hiç çatlak yok karınmda bacaklarımda

sevda bakteri temizler güzel ama çok koyu değilmi bunun rengi bence talyalar daha uygun olur lila pembe çok güzel oluyo ben beğeniyorum bende mor fuşya bi oturma odası istiyorum yaa

yasemin fiyatı çok iyiymiş bende hep arçelik beko kullanıyorum servisi en iyi olan marka gerçekten toz torbalı benimkide çekişi filan güzel ama toz çıkartıyo ya arkadan süpüresim gelmiyo

serpilcim nasıl bişey resmini koyarmısın ilerisi için fikir olsun banada.....

kızlar birde eşimin jestinden bahsedeyim sizeee...eşim geçenelrde bana hediye hırka almıştıı dünde kalpli furanboğazlı bir pasta almış çiçeklede süslenmiş çok hoşuma gitti resmini çektim koyarım bir ara.....

serpilcim nasıl bişey resmini koyarmısın ilerisi için fikir olsun banada.....

neyin resmini koyayım canım

eşinlede aranız iyi gidiyo heralde maşallah diyim hep böyle olun canım

bende kanepe ve halıma bi örtü alamadım yaa eskişehirden bakmıştım ne güel yük yapmayalım dedi eşim şimdide burda yok peluş örtü istiyorum heralde halıya halı üstü kanepelere de polar alcam hemde ucuza kapatmış olurum napimmm

oooo yasemincim çok güzel bir gelişme
nasıl mutlu olmuşsundur kimbilir
sanırım eşin senin kıymetini anlamaya başlıyor

serpil neden halının ve kanepelerinin üstünü örtüyosun canım
sürekli düzeltmen gerekiyo onları
ya ben gıcık oluyorum öyle örtülere falan

geçen sene bende örtmedim sevda bende sevmiyorum ammaaa ece kalemle çiziyo duvarları kurtaramıyoruz (elinde kalem koşa koşa boyuyo koridoru yada aydede filan çiziyo mutfak dolaplarındada var eserleri)bari kanepeleri çizmesin silince çıkıyo ama bende her hafta kanepe silcek zamanı bulamıyorum
yada mesela meyve istiyo mandalinanın yarısını yiyo yarısının suyunu halıya sıkıyo halımda shaggy silemem ki onu artık bi battaniyeyle idare ettim şimdiye kadar oda kısa geliyo biraz bi halıüstü alayımda halımı yıkatıp sericem tertemiz dursun

ohhoooooo bı alt kata ındımmm neler olmus yaaa
ama ben geldım yaa hepınız ucarsınz sımdıkk :)))

sevdacım bende o halıyı begenmedım bıraz agır kactı sankııı rengı koyu geldı bana...
hem mora daha yakın lıladan cok... sıyah TA VAR ICINDDE I IHH BEGENMEDIMM ...

Kızlar goguslerınız ıcın bı kac hareket var belkı netten bulabılırsınız ben bekarkende hep yapardım ınanın en yakın arkadaslarım bıle sılıkon sanardı goguslerımı (ahh ahhh eskı memelerımm :) )

ıkı elınızın avuçlarını goguslerınınızn ortasında bırlestırıceksınız ve bırbırılerıne dogru ıtttırıceksınızz
ben bu hareketı baya yaptım.. dedıgım gıbı dımdıklerdı eskıden ama emzırme donemınden sonra hafıf sarktılar vede yumusadılar bı kac kez yıne yaptım bu hareketı bıraz toparlanma oldu esım soyledı bunu
soguk su tatbıkı yapın duştan sonra
o cokk zor oluyorr ama ıse yarıyorr.. onun dısındaa kremlerın yalnız basına bır ıse yaradıgını sanmıyorum kanmayın oyle seylere sporsuzz olmaz bu ıslerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…