2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bnm planım varrrrrrrrrrr.... ıstanbuLLLLL tabıkıde...
yegenlrım ve eslerıyle beraber olucazz ınsallahh bır araya gelınce cok guluyoruzz
evde olucazz bende aralı goturmıyebılırımmm esım goturmıyelım dıyor yaramaz ve huysuz ya yollarda o bakımdan..
ygenımın maslakta evı var cok buyuk onun kardesı esı ben bnm esım serap sedat fln oluruz sanırım belkı ablamlarda olur
hihoyyyt

belkı sonraaaa dısarı cıkarız geceee :teytey:

serpilcim sizin orda batik varmı yada berskha o magazalarda cok guzel kışlık uzun elbıseler oluyor yada dız altı yada mini taytla gıyınılenlerden
tavsıye ederım
ah bende bı ışe gıreydımmm ılk ay gıdıp kendıme bıseyler alıcaktım ama bugunde aramadı mustafa oysa ıse baslamış olmam gerekıyordu.. kendısı alındıgımı soyledı ışe cunku
salaklar ya

kızzzzlarrrrrrrrrrr ben yenıden bebek sahıbı olmayı cok ıstıyorum bugunlerdee yaa delırdım mı bılemıyorum ama kucuk bebek cok gordum bu aralar oyy ne tatlı oluyorlar dımıı ama .. ahh bırde kızım olsaaa..
sonra dusunuyorumm aklımı basıma alıyorum hemen ...!
sızlerde de oluyormu bu duygularr

malesef deniz burda öyle şeyler bulunmazzz :roflol: rodi colins lcw dede bulabilcemm şeyler söyleyin bide kazıkçı bi ayakkabı sarayı var eskiherden aldığım elbisemin aynısından vardı yaa tek bende olcaktı halbukii delikafadulden kırkyılda bi gittim onu gördüm :roflol:
artık bende olmuyo denizz nceden istiyodum ama eşimde ece yter bize diyo o yüzden ben vazgeçtim bakalım hayat neler gösterecek

yahuu niree gittinizz yineee :mymeka:
aral uyandı kucagımdaa opuyormuşş sızı teyzoşlarııı a.s.

bende aralı öpüyorum denizcim
ben çıkıyorum kızlar gideyim kızıma eşime özledimm yawww
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya aral bu smıleylera bayılıyor gelısmıs cevap kısmını acıp yazıyorum sırf bu yuzdenn smıleylerle oyalanıyor guluyor onlara
bu arada pipisi altı fln pişti cocugumunm dun coka cıc ektı bugund aha ıyı ama kızarık halaa kı ben cok dıkkat edıyorum ıslak mendılle bıle sılmiyorum kaka yapmadıgı zamanlarda :çok üzgünüm:
sadece tuvalet k agıdını ıslatıp sılıyorum

deryacım kayınvalidenlerin gelmesine ve seninde artık rahat bir nefes alacağına sevindim...

nurancım batuhanın bu fotosu çok güzel tam abi olmuş bunlar ya hepsini gıdısından öperim... opuyorumnanaktan

denizcim bence şu mustafa beyi sen ara ne bu ya dalgamı geçiyorlar olumlu veya olumsuz bu kadar mı zor bir cevap vermek....

serpilcim hakkın da hayırlısı olsun inşallah bir dahakine gönlünce bir yere atanırsın...

:bbo: denizcim bende kız çocuk istiyorum ama bu kocadan değil (töbe töbe iyice manyaklaştım ben )

yazdırmıyor aral beyy gel gel dıyor yanıma gelıp

aysegull senı buraya davet etmıstım cnmn o yazımı gordun mu bacım ???

yılbaşı için herhangi bir planımız yok....
bu arada bugün hicri yılbaşı kızlar hicri yılbaşımız kutlu olsun... a.s.

esraaa guldurdun benı yaaa Allah senı ne etmesın bacım..
ınsallah Rabbım gonlumuze gore verır yaa..

yarın arıcam mustafa beyı artık esracım

slm kızlar neler kaynatmışsınız ya bu sabah doğaç ağlayarak uyandı ama nasıl tepiniyo ilk defa oluyo bu korkmuş sanırım rüyasında neyse ayıldı saat sabahın 6sıydı oynadık biraz eşim işe gitti sonra ben uyuya kalmışım doğaçta yanımda kollarımda tv izlerken uyuyakalmış o uyuyunca dedim öğle uykusunu uyudu sayayım bida uyutmayım dedim neyse şimdi yine tv izliyoduk doğaç kollarımdaydı yine uyuyakalmış yavrum örttüm üstünü buraya geldim benim için tarihi anlar bunlar sallamadan hayatta uyumazdı alışsa keşke uykusu gelince kendi uyusa bu arada belki aşıdanda ağlamış olabilir kolu kızarık ve hafif şiş hala buz koydum az bekletebildim ama yetmiştir herhalde ıslak mendil koydum sonra ateş düşürücü verdim iyi gibi şimdi benim kolumda dün sızım sızım sızladı tetanoz aşısı çok kötü oluyo ya yatmadan önce ağrı kesici aldım bugün kolum çok ağrımıyo iyi geldi sanırım size gelinceeeeee

demek yılbaşı planları var he bizimde var ptt tabiki pijama terlik tv :)) bizde bırakcak kimse yok doğaçı malesef evde pineklicez tadını çıkarın kızlar benim yerimede eğlenin
benim yerimede öpün bütün kuzuları kızlar
denizcim bende senin gibiyim kendime bi güvensem bırt 2.yi doğurcam ama korkuyorum zaman geçsin biraz daha diyorum seneye yaza doğru olsun diyorum bide ara verip yazın falan eğlenmek istiyorum deniz kum güneş olayına yani kaç sene oldu ömrümden 2yıl geçti sırf çocuk için biraz toparlanayım diyorum

ya enes dün aşısını oldu sanırım bacağı ağrımış akşama kadar anneme öptürmüş bacağını yavru kuşuma ağrı kesici vermek aklıma uyuttuktan sonra geldi.... :gitme:

maaşallah doğaca ya Allah nazarlardan saklasın hepsini :Saruboceq:

yazdırmıyor aral beyy gel gel dıyor yanıma gelıp

aysegull senı buraya davet etmıstım cnmn o yazımı gordun mu bacım ???

ahhh ahhh denizcim inan o kadar çok istiyorumki eşimin işinden hiç birşeye fırsat bulamıyoruz haftasonu full çalışıyo şükrediyorum allahtan geçen seneki gibi değil yine haftasonu çalışırdı ama hafta içinde 10larda gelirdi artık değil şükürki fırsatını bulsak bi eşimde çok istiyo sıkıldı o da ya çalışmaktan bizim sosyalliğimiz sıfır bunu fırsat bilip birikim yapalım diyoruz bizde öyle işte kafamçokkarıştı

korunma yöntemleri konuşulmuş
mide rahatsızlığım nedeniyle ilaç kullanamıyorum
bende spiral taktırmak istiyorum ama çok tırsıyorum
bi de yaptırırsam eşimden habersiz olucak maalesef....

EVET EVET BENDE BIRAZ HAYATIMI YAŞAMAK ISTIYORUMM.. VALAL KIZLAR BEN DENIZ KUM GUNEŞ OLAYINI GECEN SENE YAPTIMM aRALSIZ TATILE GIDEREKK BILIYORSUNUZ
ama bu yıl nasıl bırakıcazzz hıc bılmıyorum esım ıstemıyor bense bu yıl bırakamıycagımızı bılıyorumn cunku artık bebek degıl ayıldı cocuk bızı her an ıstıyor 1 hafat bırakamam .. delı olur..
bende annemlerı de goturelım dıyorum esıme olmaz dıyor yıneee

aysegul valla sız gelmezsenız bız gelıcezz hee :)))
ahh ahh keske olsaa yaaa esıme gecen gun dedım gıderız bıgun dedııııı ama hangı gun
o full calısıyorr dun cokk gec geldı bende baslarsam ıse hayatımız ıs olucak hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…