2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar misafirim geliyo o yüzden giremedim: deryacığım geçmiş olsun.okudum mesajını inşallah bişi çıkmaz .. hayat bu herşey bizim için..

oku oku bitiremedim kızlar ben yokken kaynatmışsınız....

DERYACIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM İHMALETMEYİN NE YAP NE AT İKNA ET EŞİNİ GİDİN CANIM YAA İNŞ..BİR SORUN ÇIKMAZ ..ALLAH ŞİFALAR VERSİN....

DENİZCİM GÜLE GÜLE KULLANSIN ARALIM TRENİNİ ECRİNDE TREN HASTASI ALDIK BİZDE AMA OYNAMIYOR YÜZÜNE BİLE BAKMIYOR GERÇEKLERİ DAHA ÇOK İLGİSİNİ ÇEKİYOR..İŞİNDE HAYILRI OLSUN BEKLETMELERİ TUHAF İNSANIN SİNİRLERİNİ BOZUYORLAR HAKLISIN BU KPONUDA HAYILRLISI OLSUN BELKİ YARIN ARARLAR ...

ESRACIM ECRİNDE ÇOK UZUN SAYILMAZ 3 AY ÖNCE 80 CM Dİ GEÇEN 18 AY AŞISI YAPILDI YANLIŞ ÖLÇÜYORLAR 79 ÇIKARDI EŞİM GÜLÜYOR BİZİM KIZ ÇEKMİŞ ÇOK FAZLA YIKAMIŞSIN DİYE Kİİ BAYUDA OZMANDAN BERİ UZADI ÇÜNKÜ KIYAFETLERİ KÜÇÜK GELİYOR OZMANA GÖRE...SAĞLIĞI İYİ OLSUNDA BOŞVER ZATEN...

SERPİLCİM SEN ECEYİ YAZDIKÇA ECRİNİN GÖRÜYORMUŞ GİBİ OLUYORUM BU KIZLAR HEP Mİ AYNI AYY ECRİNDE KÜSER YALANDAN BİR AĞLAMA KRİZİ TUTAR YRDEN YERE ATR KENDİ ..ECEDE CADI KÜÇÜK SÜPÜRGESİZ CADI...

AYŞEGÜLCÜM AŞINIZ HAYIRLI OLSUN CANIM BOYU MAŞALLAH ÇOK ÇABUK UZUYOR..KİLOSUDA İYİ ASLINDA ÇOK ZAYİF DEĞİL SANIRIM HERKESİNKİ 10 11 CİVARINDA..YANİ TEK TEO VE BATUHAN HARİÇ

Canım bu sanırım kızların doğasında var ecrinde herkesin eşyasını kimnse ona verir başkası aldımıda osenin değil diye anlatır alır elinden sahibine götürür....

Bende yazı tahtasını alırken görmüşitüm aynısını denizcim alıcaktım oyuncakcılar bana hayır bebeğiniz çok küçük ona yaramaz diye vermediler hayretbirşeyler yani kendi paramla alamadım....

Oyuncak konusunda almak istemesemde her ay alıyorum bu kobuda kendime çok kızıyorum...eğitici şeyler almayı seviyorum ....ama ecrin hiç oynamıyor ve beni dinlemiyor sevdanında dediği gibi çok çabuk dikkatini dağıtıyor doğduğundan beri bu sorunumuz var çok aşırı hareketli olmasından da kaynaklanıyor sürekli bakınıyor nerede ne var ne yapsam diye ....

slm kızlar nurancım avatarındaki batuhan sanırım çok tatlı ya tam erkek olmuş o yaaaa saçları çok yakışmış
yasemincim bence oyuncak olayına ara verin siz oynamıyosa yazık o kadar para döküyosunuz ben acımıyorum doğaç çok seviyo oyuncağı bayılıyo hepsiylede ilgileniyo bi oyuncağı kırsa dahi parçasıyla yine oynuyo çok yaratıcı mesela bi arabanın içine minik objeler koyuyo insan gibi sıkıştırıyo kamyon kasalarına falan o kırık parçaları koyuyo bide bi huyu var ben onu uyuturken illa eline bi oyuncak alıcak ve onunla uyuyacak nasıl sarılıyo oyuncağına öpüyo görmelisiniz
bugün yeni komşuya hoşgeldine gittik 6 aylık erkek bebekleri vardı adı rüzgardı ona oyuncaklarını veriyo sonra öpüyo bebeği sarılıyo canını yakmadan çok hassas bi şekilde bebekte ona yaklaşıyodu çok güzel bi elektrik vardı aralarında demekki diyorum kardeşi olsa anlaşacak herkes diyo çok uyumlu bi çocuk diye onu seven ve kucağına almak isteyenleri reddetmiyo sarılıyo herkese öpüyo falan çok sıcak ya canım oğlum benim ya çok seviyorum onun bu yönünü sağolsun herkeste çok anlayışlı gittiğim yerde ev aksesuarlarını kaldırıyorum doğaç kırmasın diye kaldırmana gerek yok diyolar kırsın bırak diyolar ama ben izin vermiyorum kendinede zarar verebilir bişey kırılınca

canım nekadar uysal maşallah diyeyim nazarım değmesin sen anlattıkça böyle hayretler içinde okuyorum ianankii çünkü ecrin hiç böyle değil hep işi gücü kırmak dökmek konuşmak sinirlilik asilik ...her şeyin tersini yapıyor....sen bir tane daha doğur hemen yap yap .....:kedi::kedi::kedi:

Slmmmm gece bekçiniz görev başında...:))

Ayy ne yorucu bi gündü bugünnn..ev temizliği,yemek,misafir ağırla vs.. çok yoruldum!!-tatlicadiarzu-
babanemiz ve dedemiz geldiler hem de noel anne ve noel baba olarak kaydirigubbakcemile3 elleri kolları hediye içinde geldiler teoşa,bana ,eşime hepimize ciciler hediyeler almışlar tabi en çok da teoya.. uyku seti almışlardı ama galatasaraylı bulabilmişlerdi antalyada arabalısından bulunca onu da almışlar 2 tane uyku setimiz oldu şimdi ama odası tam takım oldu ve top havuzu toplarından almışlar bir sürü rengarenk onları görünce bizimki coştu resmen oyun parkının içine atıp küçük bir top havuzu yapıyım diyorum..

Bana da cici almışlar tayt üzerine giymelik bu sefer giyebileceğim bişey (her seferinde zevkimle çok alakasız bişey alıyolardı ve ben değiştirmek zorunda kalıyorum utanarak)bu sefer giyiyim de ayıp etmeyim küserler sonra hiç almazlar dimii...

Kızlar hepinize desteğinizden dolayı tskler umarım dediğiniz gibidir ve kötü bi şey çıkmaz ama dediğim gibi neredeyse tüm belirtiler var kolonoskopi şart yani bana göre bu hafta bi gün ayarlayabilirse eşim gitcez bakalım..çok gerildim bu konuda çokkkk!:çok üzgünüm:

Denizcim aramamışlar tam olarak ama bence olmuştur bu iş şimdiden hayırlı olsun canım ama bizi ihmal edersen bozuşuruz ona göre..lmaz:

Nurannnnn o batuhanı yerim ben yaaaa ne de güzel haşin haşin bakmış yakışıklım öp onu annesi benim yerime de..

Nermincim tekrar hoşgeldiniz ..ben de eryamandayım canım yakınız! resim eklersen seni de görmüş oluruz biz hepimiz birbirimizin ıncığını cıncığını biliyoruz da artık !kaydirigubbakcemile5

Ayşegülcüm maşallah doğaça cidden yaaa kuzuu kuzuuu! hem akıllı hem uslu oğlumuz yerim ben onu ne güzel oynuyomuş arabalarıyla falan..teonun hiç araba merakı yok eline alıyo sürer gibi yapıyo fırlatıp atıyo..daha doğrusu hiç bir oyuncağıyla oynamıyo artık arada kule yapıyor ben alkışlıycam falan diye o kadar bir de ilk sözcükler kitaplarını açıp açıp bana gösteriyo..sadece dağıtıyo diyorum ya ters çevirip duruyo hepsini bende kaldırdım çoğu oyuncağını..
ama bugün ahşap puzzle ile oynuyordu yerleştirmeye çalışıyordu falan..

Yasemincim son bir haftadır teo yine hiç bişey yemiyor seni anıyorum hep valla..o da ecrin gibi bittiiii diyor bana bitmedi oğlum bak daha var bir sürü diyorum eliyle ittirip bittiii diyor arkasını dönüyor..bütün sinirlerim tavan yapıyor acayip oluyorum eşim sallama yemesin falan diyo ama üzülüyorum yaaa kilo veriyor sürekli nolcek böyle bilmem hadi bitsin artık diş faslı oğluşumu özledim yaaa...

Kıskançlıktan bahsetmişsiniz biz de de yok kıskançlık kızlara özel sanırım,öyle küsme huyumuz da yok ama çok pis inatlaşıyor yapma dediğim her şey ona göre yappp! bende tepkisiz kalmaya çalışıyorum ama nereye kadar sandalyeye çıkıp sallanmaya çalışıyor sürekli deli ediyo beni düşecek bi gün yaaaa..akannehir

Son düzenleme:
Ayyy çok gerginim bu aralar yaaaa yüzümü bi görseniz sivilceler bastı her tarafımı..zaten reglimde 2 gün gecikti ve teo çok yoruyo bu aralar beni psikolojik olarak bende bi doktora falan mı gitsem antidepresan için diye düşünmeye başladım..tahammül sınırım yok oldu resmen eşimle de her şeye didişiyoruz (o benden de beter zaten ) hayatttt yorma beni yaaaaaaa!

deryacım çok üzüldüm çok zor teoyu bayabi salladı dişler bi çıksada kurtulsan...yemek istemeyince nasılda dilleniyorlar değilmi........cicilerinizide güle güle kullanın toplar çok iyi olmuş hep hoşuma gitmiştir havuz yap oynasın teoda.......

almaman ıyı olmus cnm suan onlar ıcın uygun deıl gercekten cunku..
3 yas ıcın onlar

ıyı yapıyorsun aysegulcum allah koruusn kırdıgında bı yerıne batabılır. ne guzel bır cocuk oldu bu doğaç yaa yerım ben onu yer yerrrr maşallah canım eee sen seneye hamılesın o zaman :))

canın reglı donemınde oldugun ıcın boyle hemen dr a gıtmee bende vazgectım dr a gıtmektenn kendı kendımın doktoru olmak ıstıyorum cogu zaman ve bunu basarabılıyorum da..
sende cok guclu hatunsun vesselam ustesınden gelıceksın..
kızzz tayt mı almıslarrr sana aneeeaaammmmmmmmmm
yaa banada alsınlarr delikafadulden ne moderenn bır aılee :)
bızımkılerınde durumu ıyıyken ılk zamanlar ıyıydı ya durumları o zaman cıcıler alırdı kayınvalıdem bana sımdıı ben onlara alıyorum..
hedıye almak vermek ne guzel dımı kucucuk bısey bıle olsa mutlu oluyor ınsan ve onemlı olan dusunmek bu tur ıncelıklerı.. keske cok param olsa her gıttıgım yere hedıyelerle gıderım :asigim:

deryacım ne güzel valla bu sefer tutturmuşlar bizimkilerin aldıklarıda dediğin gibi olurud burda değiştiremiyosunda evde giyerdim bende ama artık akyınvalidem pijama alıyo ve şal örüyo hep bana iyi oldu böyle
tayt bende istiyorum yaa bi elbise aldım dizimde işe gelirken malesef pantolonla giymek zorundayım ama dışarda taytla giyecem en kısa zamanda almam lazım elbiselerde bu aralar hep göz
m bayramda eskdende almıştım bi tane ben hiç giymezdim elbise

ayşegül yerim ben doğsç ı yaa böyle uslu bi erkek evlat maşallah canım çok şanslısın ilgiyi genelde seviyolar canayakın bizimkiler yaa bizde bu dönemi atlatsak düzelir biraz daha ece gerçi ben çok abartıyomuşum arkadaşım öyle diyo bilmem artık takıyorum diyemi

kızlar atamalar sabah belli oldu yerleşemedim minimum hizmet süreleride açıklanamdı henüz merak ediyorum en son kaç senelik memur atndı eğer bana yakınsa şubatta kadro açıldığı takdirde bi daha denerim benim daha 1095 günüm var 3000 küsür günle bekleyen ve daha üstüyle bi sürü memur vardı . hayırlısı ben üzülmedim beklediğim bi sonutu ama eşim ve arkadaşlarım çok hevesliydi onlar üzüldü biraz

derya dönem dönem öyle oluyo ya kendi kendini telkin et bence canımhemen ilaca sarılma tabii kendini yine en iyi sen bilirsin ben hiç öyle ilaç kullanmadım aslında bazen patladığım yerler oluyo ama çabuk toparlıyorum demek

Saol yasemincim valla işine gelene ağzını balık gibi açıyo ama yemek tarzı bişey görsün saatlerce yalvartıyo beni..
bugün sağlık ocağına gittik aşıya dün doğaça maşallah ne güzel hiç sesi çıkmamış kuzunun diye okuyordum bugün de benim oğlum gık bile demedi acaba yapmadımı hemşire falan dedim :)) dedesi ve babanesiyle gitmiştik (bu aralar pek bir itina var ev ile arası 250 mt falan ama arabayla gelmişler üşümesin diye,özlemişlerrrr :)))
neyse ordan çıktık optimum avm ye gittik playlandde coştu bizimki tüm arabalara,uçaklara vs defalarca bindi aldı hevesini..o mutlu ben mutlu tabi..şimdi uyuyo ve uyanınca babaneyi göremeyince yine kudurmaz umarım nazı bana sanırım bu böceğin yaaaa..

yok zaten desem de benim ağzımda canım kendime gelince zaman bulamam doktora gitmeye..diyetisyene gideyim diyorum onu da erteleyip duruyorum sürekli..
bakalım herşeyi sineye çeke çeke alışıyoruz hayata ,zorluklara..

aaa evet çok moderenlerdir :)) hatta gelinliğim dikilirken çok komikti terziye kayınvalidem açın açın biraz daha diyip duruyordu baban öyle dedi diyordu terzi şok olmuştu halimize ,,tüm kaynanalar kapatmaya uğraşır ne modernsiniz diyordu ben zaten severim göğüs dekoltesini eşim ağzını açamadı o ara annesi susturmuştu sağolsun :))
geçen sefer aldıkları da inceydi iç gösteriyordu eşim kızdı değiştirdik yaniii ::)) komikler dimi!kaydirigubbakcemile3

bende acayip severim hediye almayı ,verdiğim andaki o yüz ifadesini para olunca hed,iiye seçmek süperr ..ben dükkandan sonra artan bi çok hediyeliği etrafımdakilere hediye ettim noel ana gibiydim o arakaydirigubbakcemile3

Sağlık olsun serpilcim bi sonraki atama olur inşallah..

tayt konusuna gelince hamileyken ve doğumdan şu güne kadar tayt benim vazgeçilmezim oldu kızlar pantolonlar dar geliyo,sıkıyo vs derken hem rahat hemde uzun tuniklerle falan şık duruyor..ben çok severek giyorum hatta hafta sonu streç kot görünümünde tayt aldım kotondan aynı streç kot gibi ama kumaş ve çok rahat üzerine güzel bi cici bulamadım bi türlü yılbaşında giycem..

bu arada planları olan var mı yılbaşı için?
benim esk den ev arkadaşım gelcek eşiyle (satmazsa) bakalım evde yemeği yiyip sonra dışarı çıkmayı düşünüyoruz asrını babaneye bırakıp umarım herşey istediğimiz gibi olur artık çok sıkıldım bi güncük nefes almak istiyorum eskisi gibi..

kotondanmı aldınn bende haftasonu bi bakayım yaa
yılbaşı için bi planımız yok ya bizim olmaz da herhalde bakıcısı hep diyo dışarı çıkcaanız zaman getirin eceyi diye ama belki yemeğe gideriz onu bırakıp bilmiyorum konuşmadık hiç eşimle esk ye gitmek bizi maddi anlamda acayip sarstığı için hiç bişey istemiyorum adamdan valla 15 i geldi parayı aldık bitti ama dediğin gibi bende sıkılıyorum hergün dışarda olmama rağmen insan değişik bişeyler istiyo beni bi sinemaya götürse bile yeter ama film gelmiyo ki buraya abim kolpaçino bilmem ne bunlara kim gider yaa öfffffff pöffffffff
zaten artık kış geldi eceyle çıkamıyoruz eskisi gibi bende eceyi eşime bırakıp haftasonları arkadşlarla gezmeye başlııcam mağaza dolaşırız biraz temizlikten başımı kaldıramıyorum cumartes ipazar ya akşmada hadii ya biz birine gidiyoruz ya bize geliyolar pzt oluveriyo

bnm planım varrrrrrrrrrr.... ıstanbuLLLLL tabıkıde...
yegenlrım ve eslerıyle beraber olucazz ınsallahh bır araya gelınce cok guluyoruzz
evde olucazz bende aralı goturmıyebılırımmm esım goturmıyelım dıyor yaramaz ve huysuz ya yollarda o bakımdan..
ygenımın maslakta evı var cok buyuk onun kardesı esı ben bnm esım serap sedat fln oluruz sanırım belkı ablamlarda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…