benim seneye alıcamm oyuncaklardn biri ahşap aile giydirme puzzle kuzenlerime yeğenlerime hep ondan aldım damla kaybetmişde bi daha aldırmış abime her kıyafete masal uydurursun filan güzel bişey
özel sektör işte yaa hep böyle heralde daha işe başlamadan bezdiriyolar insanı bende beklemeyi hiç sevmem anında söylencek olacak bişey
denizcim bu kıskançlık içten gelen bişey heralde yoksa bizde evde bize bişey verdiğinde pekiştiririz eşimle biz bişey alıp verdiğmizde teşekkür ederiz birbirimize filan yoksa hani o senin verme sakın kimseye bilmem ne tarzı konuşma hiç yoktur bizdede yaa bunu anca kreşe gittiğinde öğrenir diye düşünüyorum
dışarda bizim eşyalarımızada sahip çıkıyo ece bu arada mesela dün günde bakıcını çantasını alıp ona veriyomuş başkası almasın diye bana kimseyi yaklaştırmıyo diyo
bende bır yıl sonra yada ıger kışa dogruu bır tahta gordum allah kısmet ederse onu alıcam .. Mıknatıslı yanında harflerı sayıları sekıllerı bı suru rengarenk mıknatıslı skeıl verıyorlar cocuk ıcın harıka bırsey bence koruparktakı toyz shopta gordum sevdacım
Ayşegülcüm nasılsın...iyigeceler.....
slm kızlar nurancım avatarındaki batuhan sanırım çok tatlı ya tam erkek olmuş o yaaaa saçları çok yakışmış
yasemincim bence oyuncak olayına ara verin siz oynamıyosa yazık o kadar para döküyosunuz ben acımıyorum doğaç çok seviyo oyuncağı bayılıyo hepsiylede ilgileniyo bi oyuncağı kırsa dahi parçasıyla yine oynuyo çok yaratıcı mesela bi arabanın içine minik objeler koyuyo insan gibi sıkıştırıyo kamyon kasalarına falan o kırık parçaları koyuyo bide bi huyu var ben onu uyuturken illa eline bi oyuncak alıcak ve onunla uyuyacak nasıl sarılıyo oyuncağına öpüyo görmelisiniz
bugün yeni komşuya hoşgeldine gittik 6 aylık erkek bebekleri vardı adı rüzgardı ona oyuncaklarını veriyo sonra öpüyo bebeği sarılıyo canını yakmadan çok hassas bi şekilde bebekte ona yaklaşıyodu çok güzel bi elektrik vardı aralarında demekki diyorum kardeşi olsa anlaşacak herkes diyo çok uyumlu bi çocuk diye onu seven ve kucağına almak isteyenleri reddetmiyo sarılıyo herkese öpüyo falan çok sıcak ya canım oğlum benim ya çok seviyorum onun bu yönünü sağolsun herkeste çok anlayışlı gittiğim yerde ev aksesuarlarını kaldırıyorum doğaç kırmasın diye kaldırmana gerek yok diyolar kırsın bırak diyolar ama ben izin vermiyorum kendinede zarar verebilir bişey kırılınca
Bende yazı tahtasını alırken görmüşitüm aynısını denizcim alıcaktım oyuncakcılar bana hayır bebeğiniz çok küçük ona yaramaz diye vermediler hayretbirşeyler yani kendi paramla alamadım....
slm kızlar nurancım avatarındaki batuhan sanırım çok tatlı ya tam erkek olmuş o yaaaa saçları çok yakışmış
yasemincim bence oyuncak olayına ara verin siz oynamıyosa yazık o kadar para döküyosunuz ben acımıyorum doğaç çok seviyo oyuncağı bayılıyo hepsiylede ilgileniyo bi oyuncağı kırsa dahi parçasıyla yine oynuyo çok yaratıcı mesela bi arabanın içine minik objeler koyuyo insan gibi sıkıştırıyo kamyon kasalarına falan o kırık parçaları koyuyo bide bi huyu var ben onu uyuturken illa eline bi oyuncak alıcak ve onunla uyuyacak nasıl sarılıyo oyuncağına öpüyo görmelisiniz
bugün yeni komşuya hoşgeldine gittik 6 aylık erkek bebekleri vardı adı rüzgardı ona oyuncaklarını veriyo sonra öpüyo bebeği sarılıyo canını yakmadan çok hassas bi şekilde bebekte ona yaklaşıyodu çok güzel bi elektrik vardı aralarında demekki diyorum kardeşi olsa anlaşacak herkes diyo çok uyumlu bi çocuk diye onu seven ve kucağına almak isteyenleri reddetmiyo sarılıyo herkese öpüyo falan çok sıcak ya canım oğlum benim ya çok seviyorum onun bu yönünü sağolsun herkeste çok anlayışlı gittiğim yerde ev aksesuarlarını kaldırıyorum doğaç kırmasın diye kaldırmana gerek yok diyolar kırsın bırak diyolar ama ben izin vermiyorum kendinede zarar verebilir bişey kırılınca
Ayyy çok gerginim bu aralar yaaaa yüzümü bi görseniz sivilceler bastı her tarafımı..zaten reglimde 2 gün gecikti ve teo çok yoruyo bu aralar beni psikolojik olarak bende bi doktora falan mı gitsem antidepresan için diye düşünmeye başladım..tahammül sınırım yok oldu resmen eşimle de her şeye didişiyoruz (o benden de beter zaten ) hayatttt yorma beni yaaaaaaa!
Saol yasemincim valla işine gelene ağzını balık gibi açıyo ama yemek tarzı bişey görsün saatlerce yalvartıyo beni..deryacım çok üzüldüm çok zor teoyu bayabi salladı dişler bi çıksada kurtulsan...yemek istemeyince nasılda dilleniyorlar değilmi........cicilerinizide güle güle kullanın toplar çok iyi olmuş hep hoşuma gitmiştir havuz yap oynasın teoda.......
canın reglı donemınde oldugun ıcın boyle hemen dr a gıtmee bende vazgectım dr a gıtmektenn kendı kendımın doktoru olmak ıstıyorum cogu zaman ve bunu basarabılıyorum da..
sende cok guclu hatunsun vesselam ustesınden gelıceksın..
kızzz tayt mı almıslarrr sana aneeeaaammmmmmmmmm
yaa banada alsınlarr delikafadulden ne moderenn bır aılee :)
bızımkılerınde durumu ıyıyken ılk zamanlar ıyıydı ya durumları o zaman cıcıler alırdı kayınvalıdem bana sımdıı ben onlara alıyorum..
hedıye almak vermek ne guzel dımı kucucuk bısey bıle olsa mutlu oluyor ınsan ve onemlı olan dusunmek bu tur ıncelıklerı.. keske cok param olsa her gıttıgım yere hedıyelerle gıderım :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?