2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende hıcc sevmem ortulerı ama serpilin de dedıgı gıbı batyıyor etraf vallahı Aralın oyle huyları sımdılık yok Allahtan o yuzden halılarımda da koltuklarda da örtu yok ama yınede kırlıler tabıkı

heyy nereye gittiniz ya ders çalışıyodum braktım şlimdide canım istemiyo
deniz senin dediğinide deniiiciiimmm soğuk suyu yapardım bende evlenmeden önce hamileliğe kadar benim göğüslerde süperdi accıkkk büyüktü ama dimdikktiii ahhhhhhhhh yaşlılık laelaelaelaelae

bende örtü var ama örtü bile işlkemedi ecrine örtü batıyor radındanda kotuklar halılar 2 kere yıkadım kaç kerede sildim ben ama ecrin çoook pis yaa anlatama size ne bulsa vıççırığını çıkarıyor ellerini sürüyor kalmelerle çiziyor duvarlarıda çizdi hep böyle her gün ...

serpilcim bahsetmişsinya oturma grubundan nasıl bişey diye onu merakettim....

evet kızlar eşim bayadır iyi kulağına kurşun nasıl oldu bilmiyorum ama sihirli bir değnek miii değdi ne kızmıyor bağırmıyor bana küçük küçük jestler yapıyor..dünde yemeğe gidelim dedi bende arkadaşım doğum yaptı ona gideceğim dedim artık başka zaman dedik.....

birde bu ay eşim küçük bir operasyon geçirecek arkadaşlar boynunda fıtık gibi yağ bezesi gibi bir şey var onu alacaklar .....

kızlar işte çadırımız
zeynebin boş odasına kurduk istediği gibi dağıtıyoooo
yavaş yavaş odasında düzenlemeler yapmaya başlıyorum ilk iş cumartesi halı olmak olacak daha sonra duvar saati lamba bi kaç çerçeve falan almak istiyorum
şimdilik mobilya almayı düşünmüyorum çünki gecenin bi vakti uyanıp yanımızda yatmak istiyo şu an beşiğimiz bile boşuna yer kaplıyo evde

savaştan çıkmış gi,biyim ecrini doyurayım dedim sinrlerim altüst oldu yine ...off yemedi yaa 1 saat uğraştım zor zar ağzına 1 kaşık soktum onuda tükürdü.....

kızlar nasıl kaynatmışsınız yaaa sevdacım kaşmirin talya oymalıdan pembeyi beğendim ben resmini koyduğun pek güzel değil bence
yasemincim eşine maşallah bide geçmiş olsun canım senin kıymetini anlamasına çok sevindim inş. böyle devam eder

örtülere gelince bizdede polar örtü var doğaç elini her yere sürüyo bişey yerken leke yapıyo aslında leke gösteren bi modeli yok kanepemin ve koltuklarımın ama bn rahatsız oluyorum ayda bir yıkıyorum örtüleri iyi oluyo ya evet kayıyo o yönden bende gıcık oluyorum büyüsün aklı ersin kaldırıcam ama şu an meyve sularını falan döküyo heryere bisküvi yese elindeki bulaşığını falan sürüyo

heyy bayıldım o cadıra yaaa bende sıgarım ıcıne kocamanmışşşşş
gule gule oynasın
bu arada ne kadara aldınız sevdacım
bırde sevda burda halıca vardır belkı gormussundur dahaonceden carrefour un ılerısındeydı
oranında ılerısınee halı dunyasımı ne oyle bı yer acıldı daha buyuk yenı acıldı kocamannn bı yer bı gıdın enısteyle c tesı gunu tatlım.. ıstedıgın gıbı bı halı buulursun bencee cok buyuk bı yer ben daha gıtmedım daha onunden gecerken cok dıkkatımı cekıyor

ya ben hazır çorba yediriyorum ikisinede sizce sağlıklımı çocuklar çok seviyo bide hazır çorbayı valla bende pişirip pişirip yediriyorum ay napim

merhaba arkadaşlar..
ben 2009 haziran annesiyim...
hepinizin bebişleri sağlıkla büyüsün inşallah...
size bir şey danışmak istiyorum...
yurtdışından kıyafet siparişi vericem...seneye kışa giymesi için ...
oğlum şu an 70 cm ... ama ben seneye bu zamanlar kaç cm olacağını kestiremedim...
sizden ricam erkek bebişi olanlarınız şu an bebişlerinize kaç cm lik kıyafet giydiriyorsunuz??
teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…