kızlar nasıl kaynatmışsınız yaaa sevdacım kaşmirin talya oymalıdan pembeyi beğendim ben resmini koyduğun pek güzel değil bence
yasemincim eşine maşallah bide geçmiş olsun canım senin kıymetini anlamasına çok sevindim inş. böyle devam eder
merhaba arkadaşlar..
ben 2009 haziran annesiyim...
hepinizin bebişleri sağlıkla büyüsün inşallah...
size bir şey danışmak istiyorum...
yurtdışından kıyafet siparişi vericem...seneye kışa giymesi için ...
oğlum şu an 70 cm ... ama ben seneye bu zamanlar kaç cm olacağını kestiremedim...
sizden ricam erkek bebişi olanlarınız şu an bebişlerinize kaç cm lik kıyafet giydiriyorsunuz??
teşekkürler...
nermin hazır çorbalar sonuçta bi sürü koruyucu madde içeriyo bizim için bile zararlı diyo drlar kaldı ki çocuklara daha da fazladır
vermesen hiç kendin yap alışırlar yawaş yawaş mecbur kalınca belki
ben evlendiğimden beri hiç hazır çorba almaım eve bulyonları bile kullanırken tereddüt ediyorum artık tavuk suyunu buzlukta su kabına koydum ordan kullanıyorum pilava filan
ya ben hazır çorba yediriyorum ikisinede sizce sağlıklımı çocuklar çok seviyo bide hazır çorbayı valla bende pişirip pişirip yediriyorum ay napim
merhaba arkadaşlar..
ben 2009 haziran annesiyim...
hepinizin bebişleri sağlıkla büyüsün inşallah...
size bir şey danışmak istiyorum...
yurtdışından kıyafet siparişi vericem...seneye kışa giymesi için ...
oğlum şu an 70 cm ... ama ben seneye bu zamanlar kaç cm olacağını kestiremedim...
sizden ricam erkek bebişi olanlarınız şu an bebişlerinize kaç cm lik kıyafet giydiriyorsunuz??
teşekkürler...
nermin hazır çorbalar sonuçta bi sürü koruyucu madde içeriyo bizim için bile zararlı diyo drlar kaldı ki çocuklara daha da fazladır
vermesen hiç kendin yap alışırlar yawaş yawaş mecbur kalınca belki
ben evlendiğimden beri hiç hazır çorba almaım eve bulyonları bile kullanırken tereddüt ediyorum artık tavuk suyunu buzlukta su kabına koydum ordan kullanıyorum pilava filan
denizcim maşallah arala ya ne kadar büyümüş ama şu emziği çıkartsın artık olmazmı abi olmuş artık oooo şaka bi yana ayyy ne güzel şeyler var o dükkanda yaaaaaaaaaa adını vermek istemedim çok reklam olacak ayyyyy burda yokkk böyle yerler yaaaaaaaaaaa offff ki ne of nasıl bi memlekette yaşıyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?