2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol ayşegülcüm şükür ALLAH IMAAAAA..inş..hep böyle gider:Saruboceq:.....

canım teşekkürederiz sende inş..bebeğini sağlıcakla büyütürsün...benim kızım var ve şuan 82 cm ve 86 cm arası giyiyor bazıları ne yazıkkki aynı olsada cm leri küçük oluyor ...tabi her bebişte aynı değil heleki erkekler çabuk boy atabiliyorlar....

off kızlar yaa ecrinin videosunu çekip koymak istiyorum benim cimcime hiç böyle çektirtmiyor çekerkende rahat vermiyor ve konuşmuyor ya ben tekraredicem ancak öyle artık abla oldu yaa hanımefendi takmıyor beni şu ne bune hadi göter söyle felşan dedim mi hiç tık yok yeri gelince konuşuyor sinir oluyorum......

hayırlı cumalar kızlar
sevda ecede son günlerde benimle uyuyo bu gidişler eşimle yatakları ayırcaz hiç de istemiyorum hem eşimden ayrı yatmak hemde ecenin yanıma alışmasını dişten die sesimi çıkarmıyorum ama çıktı artık 4 dişide bilmiyorum başkada mı gelyo hiç bi problemi yok yiyo içiyo oynuyo gece uykusuna gelince çıldırıyo beşiğinde 3 4 saat uyuyo sonra istemiyo bi daha orada yatmayı yanımdada saçlarımla oynayarak uyuyo hemen dalamıyo hani yorgun oluruz uyuyamayız ya yorgunlukta ecede öyle durmadan sağa sola atıyo kendini bi dra sorcam denk glirsen bizim burdan bi prof a ; aslında rektör çocuk dru eğer muvaffakatıı imzalamam deseydi konuyu değiştirmek için eceyi sorcaktım ama adam hemn getir imzalayım dediği için sevinçten unuttumkaydirigubbakcemile2
yada belki bi çocuk pedagoguyla konuşmak lazım tavır yapmaya başladı ben gidiyorum diye çünkü büyüdükçe belli ediyo çünkü
neyse dün akşam arkadaşlar vardı çok mutluydu dışarı çıkamıyoruz yaa birisi gelince bize çuuyo havalara

sevda çadırınız çok güzelmiş inş sıkılmaz oyuncaklarıda hep orda durur ne güzel toplu olur

nermin hazır çorbalar sonuçta bi sürü koruyucu madde içeriyo bizim için bile zararlı diyo drlar kaldı ki çocuklara daha da fazladır
vermesen hiç kendin yap alışırlar yawaş yawaş mecbur kalınca belki
ben evlendiğimden beri hiç hazır çorba almaım eve bulyonları bile kullanırken tereddüt ediyorum artık tavuk suyunu buzlukta su kabına koydum ordan kullanıyorum pilava filan

evet canım haklısın çok zararlıymış büyüklere bile tavsiye etmiyorlar ....

canım ecrinde çok uzun zmandır tavılar asilik var üzerine gittikçede koyuyyor dinlememk zaten süreklide belirtiyorum hiç söz dinlemiyor yardımcı felan hiç olmaz şunu getir götür felan derim yapmaz tersini yapar....ecede huy yapmış olabilir.....

ya ben hazır çorba yediriyorum ikisinede sizce sağlıklımı çocuklar çok seviyo bide hazır çorbayı valla bende pişirip pişirip yediriyorum ay napim

nermincim şahsen hazır çorbalara cok karşıyım bılıyorsun ıcınde baya bır katkı maddesı var.. yok yazsada var..
onun yerıne tarhana fln ıcırsen cok vıtamınlı hemde dogal (hazılarından deıl bırılerıne yaptırsan yazdan yaza toz halınde oluyor ztn alsan koysan bı kenara)
ben bı kac kez ıcırdım Arala hazır corba cokk tuzlu geldı bana

canım bnm ablam londradan Arala hep kıyagfet getırır bılıyorsun sıze lar farklı olabılıyor kımı yerlerde
ama sen 18 ay 24 ay arası olanlardan al
kucuk gelecegıne buyuk gelsın daha ıyı dımı
seneye bu zamanlar ıcın yazdm bu ayları
Aral hala yurt dısından gelenlerı gıyınıyorr cok ırı bır bebek deılse 2 yaşa kadar rahatt rahat gıyer canım :1hug:

evet serpilcim oyle cok pratıkk oluyor ve ben tavuk suyuna pılava bayılırımmmm
off olsadaa yesemm

offfffffffff ben geldım yaa yoksunuz yıneeeee nerdesınızz hatunlar.....
bızde bu sabah aşımızı oldukkk
hıc aglamadı paşamm ama ben cok uzuluyorum yaaaa

slm kızlar bende sevmiyorum hazır çorbayı kendimde içmeyi sevmiyorum doğaça içirmeyi asla istemem zorda kalırsam hasta falan olursam belki ben katkı maddelerinden ziyade lezzet olarak beğenmiyorum bulyonlarıda sevmiyorum değişik ağır bi kokusu oluyo değilmi ıyyyy yemekte değilde sade pilavda bazen kullanırım lezzet versin biraz diye ama kokusu dediğim gibi hoşuma gitmiyo denizcim ev yapımı tarhana bende istiyorum ama yok ya güvenemiyorum ben burda köylüler satıyo pazarda ama babannemin yöresel tarhanası vardır bu sizin bildiğiniz toz halinin kurutulmamışını yapar hamur halinde yani ama çok acılı yapar diyimde bari acısızından yapsın bize :))

sevdacım çadırınız çok güzelmiş yaaa inş. dağıtmaz etrafı hep içinde tutar oyuncaklarını orda oynar dün bende oyuncak temizliği yaptım kırık dökük gereksizleri ayırdım oturma odasında oyuncaktan kendimize yer bulamıyoruz ya oturcak yer kalmıyo şimdi biraz daha toplu oldu arabalarına legolarına kıyamadım onlar duruyo bide bultakları

denizcim maşallah arala ya ne kadar büyümüş ama şu emziği çıkartsın artık olmazmı abi olmuş artık oooo şaka bi yana ayyy ne güzel şeyler var o dükkanda yaaaaaaaaaa adını vermek istemedim çok reklam olacak ayyyyy burda yokkk böyle yerler yaaaaaaaaaaa offff ki ne of nasıl bi memlekette yaşıyorum yaaa

iştee bu da evımızın selocanııııı .. Aral bu dıp dıp dırıpdıplara bayıldıgı ıcın
dun carrefourdan aldık bunu turkcell den

canım sana cok uzak bı yer deıl gelın gezelımmm :1hug:
bu arada emzıgı o ıstemedı bız agzına soktuk nedenı ıse elını her yere surup agzına sokuyorduu bogazına kadar bırde yerelere fln oturupo ınadına ellerını yere surup dılıne fln suruyordu babasıda emzıgını takalım mıkrop bulasmasın dedı oyle bı care bulduk yanı
normalde hıcc duskun deıldır Aral emzıgıne sadece yatarken arar
bu yaz ondan da kurtuluruz ınsallah

bırde bı oncekı sayfadakıı son resımde cekıclı bır oyuncak var ona bayıldım ben
cesıtlı sekıller var tahtadan cekıcı fln var cakıyorsun cok oyalayıcı bır oyuncak hemde kas yaparlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…