2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet denizcim uzak değil ama sizin kadarda şanslı değiliz canım sizin sürekli gitme şansınız var bizde nerde gerçi çok şikayet etmeyim daha küçük yerlerde oturup hiç bi imkanı olmayanlarda var hem belki burdan daha kötü bi yere gideceğiz 5sene sonra bellimi olur bütün heveslerimi emekliliğe saklaya saklaya gençliğim gidiyo elden offff offff
canım emziğe gelince vay yaramaz aral demek ağzına sokuyon herşeyi doğaçın dediği gibi eg eg onlar yapma teyzecim hasta olursun :gitme: bende geçen doğaça taktım sırf nasıl duruyo diye bakayım istedim abi olmuş ya bizim çocuk dedim yakışmadı çıkmış bebeklikten artık aralda abi olmuş artık kocamaaaaaaaan abi hemde opuyorumnanaktan

bırde bı oncekı sayfadakıı son resımde cekıclı bır oyuncak var ona bayıldım ben
cesıtlı sekıller var tahtadan cekıcı fln var cakıyorsun cok oyalayıcı bır oyuncak hemde kas yaparlar :))

tam doğaça göreymiş desene bayılıyo ya oyalıyıcı oyuncağa hiç sıkılmıyo oyuncak manyağı kaydirigubbakcemile3

bursaya geldıgınızde ıkea ya gıderız canım o zaman ıkısınede alırızz o cekıclı oyuncaktan .. tum cocuklar geldıgınde onlarla oynadılar ılk olarak .. demek kı ılgı cekıcı
bızde sureklı gıtmıyoruz be aysgul gıtsekte bısey alamıyoruzzz
o zaman 2 hafta fln onceydı annemı yolculamıstık termınalden hemen yanında ıkea o yuzden ugrayalım dedık

bu arada sehır konusunda da bende bursaya sınır oluyorum.. ıstanbulun yerını tutmuyor dıye soylene soylene gezıyorum hep
ama dedıgın gıbı beterın beterı varrrrrr..

Herkese meraba kızlar :Öncelıkle Çorba konusunda katılıyorum ama deĞıŞıklık olsun dıye yapıyorum .Çorbayı Çok sevıyorlar tarhana ;Şehrıye ;mercÜmek ;yoĞurt Çorbası ;erıŞtelı Çorba bunları hep kendım yapıyorum arada bıde hazır Çorbalardanda yapıyorum ama ben dırek suya boŞaltmıtorum Önceden yaĞ ve salÇa kavurup ondan sonra suyunu ve Çorbasını katıyorunm Öyle daha lezzetlı oluyo :ay zaten herŞeyde katkı maddesı var artık ne yıyeceĞımızı ŞaŞırdık valla

bu arada sehır konusunda da bende bursaya sınır oluyorum.. ıstanbulun yerını tutmuyor dıye soylene soylene gezıyorum hep
ama dedıgın gıbı beterın beterı varrrrrr..

ankarada güzel çok sakin istanbul gibi diil bak deryayla hemşeriyiz deryacığım eryaman bize çok yakın biliyosun eşim bizi her hafta optimuma götürür misafir olmadığı sürece bi gün inşallah tanışmak nasip olur

Slmmm

Denizcim o kocaman yakışıklıya yakışmış mı hiç o emzik vermeyin yaaa..azıcık mikrop alıcak zaten o kadarcıkdan bişey olmaz dün asrında yerlere düştü,oyuncaklara bindi sonra bi baktım dönen salıncaklarda eli ağzında diş kaşıyooookafamçokkarıştı ama napalım çok sakınırsak çöp batıyo artık buna inanmaya başladım bi de eşimi inandırabilseydimmm..
Çok kıskandım sizi bende biliyosun ikeaya bi gidemedim hep içimde,aklımda katalog istedim geldi ona bakıp bakıp işaretliyorum ama kimbilir ne zaman giderizzz,ankaraya da bi açılamadı gitti yaaaa offff..

Aral bey de çok tatlı olmuş maşallah güle güle kullansın oyuncaklarını o çekiçli oyuncaklardan var bizde de iki tane ama kaldırmıştım henüz küçük diye çıkarayım artık zamanı geldi sanırım.. ben artık bi çok oyuncağını kaldırdım 2 ay sonra çıkaracam yeni oyuncak olarak kandırcam bizimkini:))

Sevdacım zeyno da güle güle kullansın çadırını benim de alasım var ama oyun parkını kullanayım istiyorum hani ters çevirsem çadır gibi olmaz mı acep birde fermuarlı kapısı var oynasın dursun işte,al sana çadır..hiç kullanmadı yaaa oyun parkı falan 2. bebek olursa hiççç masrafımız olmayacak valla..

Çorba konusunda katılıyorum sizlere çocuklar için zararlıdır muhakkak verme nermincim valla en basitini yap ama kendin yap..ben bu aralar çorba ustası oldum zaten Asrın bey yemeyince sürekli yeni lezzetlerle karşısına çıkıyorum bugün patatesli,havuçlu balkabağı çorbası var menümüzde..(umarım yerrr:Saruboceq: )

Ama kızlar ben alıyorum yeni çıkan hazır çorbalardan bazen gerçekten son çıkanların tadı süper oluyor bizim mutfak falan varya mantı çorbası vs..

Nermincim biz de sürekli optimumdayız malum en yakın yer ve herşey var..bi gün buluşalım canım optimumda..

arala kocaman maşallah emziğe şaşırdım bilmiyodum emzik kullandığını
oyuncaklar süper zaten bu aylardan itibaren vurdulu kırdılı oyuncaklar almak lazımıış seviyolarmış hırçınlığı can yakmayı :jeyyar: ece kaplığıyla bize vurup duruyo dün akşam arkadaşlarım vardı dedim ya biri sırtını kaşıyo oynuyo onla çok seviyo ece onu diğeri de seviyo gel öpeyim filan diyo ama sıkıştırmıyo git öp teyzeyi diye diye zorla gönderdim yanına önce bi uzattı dudaklarını emine heveslendi uzandı sonra yanında duran kaplığı aldı başladı vurmaya yazık ızcaaaaz kötü oldu beni sevmiyo diyo ama sonra hepimize vurdu laelaelaelaelae

deryaa bende ikeaya gitmeyi çok istiyorum alamıyoruz bari gezcek biyer olsun bakalım biraz hep intten kataloglara bak nereye kadar burasıda küçük sıkıcı pek bi yer yok sıradan küçük bi il işte

Kızlar hani bazen bahsediyorum hayattaki tek gerçek dostumla 5 senedir küstük,görüşmüyoruz diye..dün ilk kez onun ve bebeklerinin resimlerini gördüm çok tuhaf oldu yaaa oturdum ağladım saatlerce inat ve gurur bizi nerelere getirdi diye..neyse artık kırdım şu inadımı adım attım bakalım sanırım tekrar görüşcez..neyse içim kıpır kıpır sizinle paylaşmak istedim çünkü 5 senedir içim hep eksik ve biliyorum ki o eksiklik onun boşluğu..

deryacımm görüşün tabii ne güzel yaa
benimde çocukluk arkadşım aynı liseye gidebilmek için ne çok ağlamıştık sonra sebebini bile bilemdiğim bişey yüzünden küstü bana beni kıskandığı içinmiş heralde oda çok hatırlamıyo ama neyse konuşmadık aynı mahallede oturuyoduk biz taşındık ünv fialn derken aradan tammm 10 sene geçmiş faceede eklemiş benii nasıl mutlu oldum tlflarımızı aldık aradık hemen konuştuk uzun uzun eceden 1 yaş küçük kızı var bayramda görüşmeyi çok istedik ama zaman kısıtlı olunca olmadı inş görüşcez insan hele ki artık dost bulmak bu kadar zor birilerine güvenmek nerdeyse imkansızken eski dostlarını yeniden görünce çokk mutlu oluyo bende seninle aynı duyguları yaşamıştım

ayyyyy tarhana deyince eskden harika tarhana getirdim hala pişirmedim yazım kendi ellerimizle yapmıştık kayınvalidemde bende en çok onu severim pişince içine birazda süt koycann hmmmmm canım istedi bugün doymadım zaten regl olcam yaa canım acayip tatlı istiyo ama dikkat etmeye çalışıyorum yediklerine 63,5 kiloyum kızlar 60 olabilsem keşkee yaaa
tabii ben rejimi haftada 4 gün yapabiliyorum bu akşamdan itibaren olmaz eşimin canım hep bişeyler istiyo bu akşam mantı alıp gelcek bi yer bulduk ev mantısı yapan çok güzel oluyo yarın mutfağım iptal olcak akşama kadar ne yer ne içeriz bilmiyorum adamların işide geç bitecekmişş bari oturma odasına küçük tüple ecenin yemeklerini koyayım :roflol::roflol:

tesekkurler

deryacıms erpilcim dedıgım gıbı bızımde emzık sorunumuz yok..
sadece mılletın ayakkabılarıyla basıp tuvaletlere gırıp cıktıgı bır mekanda o kadarda korumacı anne olayım deıl mı
yoksa bnm kadar aranızda kımse cocugunu mıkroplara soğuğa yagmura camura alıssın dıye bırakmaz emınım
bız hemen hemen hergun dışardayız aral yagmurda koşup oynar bahcenın yerlerıne oturur oynar ama bılmedıgım yerlerde korumam gerek cunku en son hastalıgı bu yuzden olmustu ..doktorumuzun dedıgıne gore mıkrobık bır enfeksıyon kapmıstı bunuda yerlere elını surup agzına sokmasına bagladı
o hastalıgı cokkk uzun surmuştu o yuzden bazı yerlerde de cok saldım cayıra yapmayayım dedım
emzıgı Aralım yaza dogru bırakıcak şuanda cok zor bır devreden gecıyorr dış kaşıntısından delı oluyorr cocugum emzıkle ascık kaşıyabılıyor dış etlerını onu ıısırıyor fln ..sakınleşıyor
ztn resımlerde de cogunlukta yok agzında emzık

bu arada dedıgım gıbı beklerım bursaya.. ıkeayada gıderızz :)) (artık orayla kandıram sızı ne edem )

Son düzenleme:
deryacım neden küsmüştünüzz arkadasınla..

ya bısey soylıyım mı bnmde bugune kadar en yakına rkadaslarım cok kıskanmıstı benı .. her sebepsizz küsüp gitmişlerdirr .. kendımde hıc bı zaman bır hata kötu bır davranma şeklı gormedıgım ıcın aramadım .. ama en sonunda hepp onlar ararlar gelırler ozur dılerler..
anlamıyorum ben bu ınsanları ya..
1 yıldırda bı arkadasımla gorusmuyordum cokkkkkkkk samımı arkadasım ablamında arkadası
sebepsızz cektı gıttı hayatımdan kı ufacık bı hatam olmamıstır
gecen gun ablama demıs denızle yasadıgım gunlerı unutamıyorum resımlerımıze bakıyorum gozlerım doluyor dıye aramayı dusunuyorum demıs
ablamda o deıl sen cıktınkızın ahaytından bı anda sebebı bıle bellı deıl onun senı aramasını beklemee ztn demıs
delı mı bu ınsanlar yaa
ben o donem cokk uzulmustum aglamıs cok acı cekmıstım .. degermı bunlara..

ArkadaŞlar ben ıkı gÜn Önce gebelık sonrası tetanoz aŞım vardı onu yaptırdm ama kolum morarmaya baŞladı nedense dıĞerlerınde bÖyle olmamaıŞtı saĞlık ocaĞına gıttım doktora gÖster dedı sırada Çoktu o yÜzden eve geldım akŞam eŞım gelınce acıle gıdelım dedı bıŞı olurmu ya sızde bÖyle durumlar oldumu hıÇ

Kızlar dedim ya benim için sadece bi arkadaş değil 15 yıl hiç ayrılmadığım beni benden iyi tanıyan kardeşimdi bu bahsettiğim kişi.. saçma sapan incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden kırıldık ve ben istifa ettim (eşi patronumdu ) o da yeni hamişdi ilgi bekliyordu falan sanırım..neyse ne o beni aradı ne de ben (onda da katır inadı vardır) sonra bi kaç laf söz duydum iyice kızdım vs..

ama halaaaa ne zaman müzik dinlesem,alkol alsam o aklıma gelir ve işte o anlarda patlak veriyorum çocuklar gibi ağlıyorum eşim kaç kez aramaya kalktı bu böyle olmuyor diye çünkü o da şahidi dostluğumuzun..izin vermedim ama hep her gece rüyalarımda barışıyoruz,sarılıyoruz böyle böyle 5 sene oldu..(bi gün beraber içmiştik ve ben çakır keyif olup onu da kendimi de kesmiştim(parmağını) kankardeş olmuştuk..)

Babası vefat etti ansızın ardından annesi meme kanseri oldu yıllarca yattı ve sonra o da vefat etti hep yanlarındaydım günlerce eve gitmedim onlarla yaşadım vs...

Ben onun düğününde herşeyiyle ilgilendim yanındaydım a dan z ye ev sahibiydim resmen ve birbirimize sözümüz vardı birbirimizin nikah şahidi olacaktık ben oldum tabi ama ...benim düğünümde nikah şahidim tanımadığım bi insan oldu o olmayacaksa böyle olsun istedim..

şimdi onun 2 çocuğu var ve 5 sene neler neler değiştirdi hayatlarımızda görüşsek bile aynı yerden devam edebilirmiyiz blemiyorum ama içimde hiç kapanmayan kanayan bi yara gibi..artık kapansın istiyorum!

Ayyy bu konu açılınca ben anlatırım da anlatırım 5 yıldır kimselere anlatmıyorum hep içimde yaşıyorum o yüzden kafanızı şişirdimsem kusura bakmayın kızlar ama siz benim günlüğüm gibisiniz :)

Bir de denizcim demişsin ya kıskançlık falan bizim aramızda asla böyle bi durum hiç olmadı kendisi çok çok güzel bir kızdır ve akıllıdır her konuda yeteneklidir benimse asla kıskançlık huyum yoktur muhteşem ikiliydik yani..
..

Son düzenleme:

NEDEN OLMASIN VALLA YAKINDAN TANIŞMIŞ LURUZ BEBİŞLERDE ARKADAŞ OLURLAR NASİPSE OLUR Bİ GÜN AYARLARZ RTIK

Bu sene bizim ailede de tarhana patlaması var annem,teyzem,ablam hep yapmışlar ev tarhana doldu..bende seviyorum tarhanayı sarımsaklı falan canım istedi yaaa..

Nermincim ben o tetanoz aşısını olmadım hamileliğimde doktorum gereksiz demişti..ama sen mutlaka göster bence de normal değil Allah korusun başına iş açmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…