canım sana cok uzak bı yer deıl gelın gezelımmm :1hug:
bu arada emzıgı o ıstemedı bız agzına soktuk nedenı ıse elını her yere surup agzına sokuyorduu bogazına kadar bırde yerelere fln oturupo ınadına ellerını yere surup dılıne fln suruyordu babasıda emzıgını takalım mıkrop bulasmasın dedı oyle bı care bulduk yanı
normalde hıcc duskun deıldır Aral emzıgıne sadece yatarken arar
bu yaz ondan da kurtuluruz ınsallah
bırde bı oncekı sayfadakıı son resımde cekıclı bır oyuncak var ona bayıldım ben
cesıtlı sekıller var tahtadan cekıcı fln var cakıyorsun cok oyalayıcı bır oyuncak hemde kas yaparlar :))
bu arada sehır konusunda da bende bursaya sınır oluyorum.. ıstanbulun yerını tutmuyor dıye soylene soylene gezıyorum hep
ama dedıgın gıbı beterın beterı varrrrrr..
Kızlar hani bazen bahsediyorum hayattaki tek gerçek dostumla 5 senedir küstük,görüşmüyoruz diye..dün ilk kez onun ve bebeklerinin resimlerini gördüm çok tuhaf oldu yaaa oturdum ağladım saatlerce inat ve gurur bizi nerelere getirdi diye..neyse artık kırdım şu inadımı adım attım bakalım sanırım tekrar görüşcez..neyse içim kıpır kıpır sizinle paylaşmak istedim çünkü 5 senedir içim hep eksik ve biliyorum ki o eksiklik onun boşluğu..
Çorba konusunda katılıyorum sizlere çocuklar için zararlıdır muhakkak verme nermincim valla en basitini yap ama kendin yap..ben bu aralar çorba ustası oldum zaten Asrın bey yemeyince sürekli yeni lezzetlerle karşısına çıkıyorum bugün patatesli,havuçlu balkabağı çorbası var menümüzde..(umarım yerrr:Saruboceq: )
Ama kızlar ben alıyorum yeni çıkan hazır çorbalardan bazen gerçekten son çıkanların tadı süper oluyor bizim mutfak falan varya mantı çorbası vs..
Nermincim biz de sürekli optimumdayız malum en yakın yer ve herşey var..bi gün buluşalım canım optimumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?