2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selcan neden gelmiyomuş peki yasemin buraya
ben tlf yapılana kadar arayamam artık ama iy olmalarına sevindim

hakketten dogru laf ettın aysegul mesela ben ablama fln gıttıgımde kac gun yazmıyorum sıze.. ıstanbulda cunku vakıt olmuyor
amann sonra yazarım dıyorum
yalnızlıktann daha cok bıerbırımıe tutunduk .. kotu olmadı arkadaslıgımız acısından ama
cok ıyı bıseyde deıl yalnızlıktan sanal alemlerde taıulıp rahatlamaya calısmak
gercı ben artık sızlerı sanal fln gormuyorum kac yıllık dostlu olustu dıye herkese anlatıyorum cevremde bılıyor sızlerı
kayınpederım bıle bılıyor yanı dusunun artık
aralı alayım banyo yaptırayım ben uyumamıssa tabı

asu hoşgeldin canım
hangi ayda anne oluyosun ?
burayada bekleriz arada
ablan aramıza geç katılsada çok iyi arkadaş olduk senide bekleriz

arkadaşlar maaşallah coşmuşsunuz yine ben okuyasıya eskileri kız uyanacak
ayşegülcüm katılıyorum sana yanlızlık çok zor aynı benim kızımda arkadaş arıyo yok ( bugün park götürdüm biraz yorulsun uyusun diye büyük kaydıraktan kaymayı ögrendi küçüklerin içi su doluydu ilkinde bende onla beraber çıktım merdivenleri kafamı demire çarptım görmedim zaten dünde mutfak dolabına çarpmıştım uykusuzluktan sanırım hiç iyi degilim hem psikolojik hemde bedenen ....
asu kazasız belasız sagsaglim bebegine kavuş inş. bol bol dua et uslu bi bebegin olsun

yahu nerelere kayboldunzu yınee bakıyımmmmmmm

ben ıkı gun once bı ruya gordum bır arkadasım var ebru dıe cok samımıyızz kanka gıbı
ankaraya gelın gıttıı
onu gordum ruyamda aynı gunde o benı ruyasında gormuşşş
face den msj atmış hemen senı ruyamda gordum dıe bende aynı gun ben senı gordum yazdım ruyalarımız anlattık

kendı ruyamı anlatayım
aslında pek bısey hatırlamıyorum sadecee
ebrunbun ıkıkolunda da altından kelepce denen su bıleklıklerden vardı
bılezık gbıı hanı ama takılıyorr kola gecırılmıyor

harıkaydı ıkı kolunda da vardı 3 tane flndı sanırsam parlıyordu
ne demek acep yaaa

Slmmmmm haziranın en güselll anneleriiii...

ben geldim ama geç geldimmm,kimseler yok tabiiii..

dışarıdaydım bugün 25yıllık çok yakın bir arkadaşım var epeydir görüşemiyorduk evler uzak olduğu için bir de onda 2 çocuk var falan..neyse ablamı kandırdım çoluk çocuk ona gittik,iyi de oldu..teoya değişiklik kreş gibiydi ev..ama teo öyle kalabalıkta çok mahsunlaşıyor,sadeceizliyor,utangaç falan bi çocuk olcak sanırsam,açmam lazım onu yaaa..daha çok insan,çocuk vs..görmesi,zaman geçirmesi lazım..

kızlar bir de bugün iroşumun sesi kısıktı,öksürük vs..vardı..neyse eve gitmek üzereyken baktık çocuk halsiz uyukluyor,ateşi var,soyduk vücudunda kızarıklıklar vardı..sonra eve gelirken ablama bi telefon ecemin kreşinde 4-5 arkadaşı suçiçeği olmuş..ve sanırsam bizim kızların ikiside hasta oldu:1no2:

ben şimdi çok korkuyorum teoya da geçmiştir kesin napsam yaaaa..en çok eşimin çenesinden tırsıyorum valla,hiç çekilmiyor..:bbo:fırsatını bulsa çocuğu kavanoza kapatcak adam,hasta falan olmasın diye..

gerçi aşısını falan yaptırdık ama yinede hafif de olsa atlatıyormuş sanırım,durun bi araştırayım merak ettim şimdi..

Asucum hoşgeldin..sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin umarım ve o mucizevi anı yaşarsın zamanı gelince..burda bir sürü deneyimli anne var,sor istediğin herşeyi canım :))

Kızlar ben yaseminle dün konuştum ,iyiydi herşey yolundaymış..yine misafirlerimiz varmış onlardan dolayı biraz sorunlar yaşamışlar ama şimdi düzelmiş,merak etmeyin gelir yine aramıza..

Dün akşam inanılmaz moralim bozuldu..densizin biri blog sayfama mesaj yazmış tişört resimlerinin bazıları internetten alıntı,siz nasıl bunu satabiliyosunuz vs..gdevam edersiniz gerekli mercilere bildireceğim hbriniz olsun falan diye..nasıl tepem attı!:1shok::1shok::1shok:

sinek küçüktür mide bulandırır derler ya..dedim şimdi başıma da iş almayım (resimleri internetten aldım ama yabancı sitelerden yani türkiyede değil tasarımını yapanlar)zaten yeni başladım biliyorsunuz..
herşeyi iptal ettim,blog sayfasını,grubu(gizli grup yaptım sadece üyeler görüyor)..tüm resimleri değiştireceğim ,ufak da olsa değişiklik yapcam artık..o zaman kimse bişey diyemez...zaten baktım ünlü markalar bile o resimlerden kullanmış ama millet beni buluyo valla yaaaa..
kesin bu işle uğraşan biri yoksa niye bana mesj yazsın dimi..faceden görmüş kesin grubu falan biliyo yani..

offf ya tüm iştahım kaçtı..zaten herkes bilgi alıyor ama dönüşü yok,gıcık geldi valla!
facede reklam vermiştim (hani yanda çıkıyor ya) bu yüzden iptal ettim onu da..yani herşey tepetaklak oldu,delinin biri yüzünden ..şimdi kıskıs gülüyordur kesinnn!

Ayşegülcüm bu arada senin tişört hazır 2 gündür bekliyor unutuyorum yazmayı..
bedeni konusunda kararsız kaldım görümcen şimdi kaç aylık hamileydi sonra ufak gelmesin tişört..
istersen sana resim göndereyim bedenlere bak ona göre bana dön ok..adres falan gönder..

derya tatlım neden iptal ediyorsun ki...sen de internetten indirdiklerinden vazgeç yeni resimler yeni espriler üretelim biz de aklımıza geleni söyleriz.öyle olmaz mı?
başka kimsede olmayan şeyler üretirsin patentini de sen üstüne falan alsan olmaz mı? zor mu olur?
o salagı da takma kafana..havlar havlar susar gıcık ..........

günaydııın selcana katılıyorum deryacım görümcem 4aylık hamiş canım ve benim kilolarımda bi kız adres olarakta onun adresini vermek daha doğru düşündüm madem gidecek bana gelse bendende ona gidecek 2 iş olacak olmuşken onun adres olsun alayım ondan adresini ben vereyim sana bu arada ödeme nasıl olacak havaleylemi varsa hesap no netten göndereyim

yaseminde bi durum var kesin kızlar yoksa çoktan kkya girmişti bence madem düzeldi herşey yazardı buraya aramızda en çok yazan o en çok giren o doğru değilmi inş. bişey yoktur çok üzülürüm gerçekten

selcancım kardeşininde allah tamamına erdirsin inş. sende teyze oluyosun heee ayy ne güzel benim öyle şansım yok malesef ne teyze ne hala bişey olamıcam ben ((

kızlar ben geldimmm....

merak etmişsinizdir herhalde hiç sayfayı açasım yok ruh halim berbat içimden hiç bişey yapmak gelmiyor sadece farmvillede oyun oynuyorum bu kadar......

dün çocukluk arkadaşımı msn e ekledim biraz dertleşeyim dedim anlattım olanları biraz.... daha da kötü oldum

ayşegülcüm ay biriniz bi cevap verin tişört fiyatı lazım ya deryaya ulaşamıyorum

esracım yazdım ben sana gelmedimi?
beyaz 25tl siyah 30 tl isterlerse yazı falan da ekleyebilirim..

Ayşegülcüm senin bedenindeyse M olanını gönderiyorum tatlım ok..hesap no gönderirim sende adresi yolla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…