- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
merhaba arkadaşlar nasılsınız hepiniz ben iyiyim iş güç ecrinin hastalığı derken hiç giremedim kusurumabakmayın allah a emanet olun ....
ecrin yenice iyi oldu bağırsak iltihabı olmuştu çok kötüydü ama şimdilerde iyi maşallah bu zaman zarfında ecrinde çok fazla ilerleme oldu zaten konuşması iyiydi şimdilerde çokta daha iyi oldu artık her şeyi sürekli ama hiç susmadan anlatıyor muhabbetediyor bir şarkıyı sonuna kadar benimle söylüyor herkesle muhabbetedebiliyor hep bune anne dede vs diye her şeyi soruyor okumaya çalışıyor çok hevesli serpilcim ecrininde elinden kitap kalem düşmüyor çok değişti huyuda daha sakin oldu artık azda olsa yemeğede başladı böyle işte .........
hepinizden allah razı olsun her zaman için....
merhabalar kızlar
yasemin ecrine geçmiş olsun..
sende artık güzel şeyler yazabilmişsin ecrinle ilgili çok sevindim.umarım hep böyle devam eder..
arda nında yemesi biraz düzeldi ama kızlar bu ara kusma problemimiz var.bir bahane bulup yemekten sonra ağlıyor ve hop yediği herşeyi kusuyor..ya altını değiştirmemem için ağlıyor,yada üstünü değiştirmemen için..anlayamadım bir türlü midesimi bulanıyor yoksa siz beni nasıl ağlatırsınız deyip mi kusuyor...2 gündür kusmuyor.ama ağlatmamak için neler yapıyoruz bir görmelisiniz halimizi..bu gidişle her şeyi ağlayarak elde edebildiğini görünce şımarık bir çocuk olucak..ne yapmalıyım sizce..
ayşegül maşallah doğaca ne güzel kilo almış ne yaptın anlat ya.. bizim ne boyumuz uzuyor nede kilo alıyoruzz...
hangi şuruptu canım ben takip edemiyorum fazla biliyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?