ya şimdi yine kalktı kustu ya
çok kötü oldu yine
doktora götürücez birazdan
((
canım bilmyorum gidip gitediğini biraz önce kayınvalide aradı aradım görümcem hastaneye gitmiş cinsiyeti belli olmuş bebeğin erkekmiş tam tahmin ettiğimiz gibi çıktı küçük böcek hareket ediyomuş şimdiden dedik erkek bu kesin çin takvimindede erkekti bide görümcemin içinede erkek doğuyomuş annenin içine doğan olurmuş derler bendede doğmuştu erkek olmuştu şimdi hastaneye gitmiş ya inş. kargoyu falan kaçırmamıştır belkide dün eline ulaşmıştır evde dur demiştim çünkü ben ona arar beni biraz sonra eve varmamıştır belki duymamış numarası çekicem kayınvalide yumurtladı ya bana ondan onun aramasını bekliyorum yerimsenibenGünaydınnnn!
Nurancım batuhanı bende merak ettim,üşütmüştür umarımönemlibi şeyi yoktur ama onların kücücük bünyeleri zorlanınca işte insan kötü oluyor,hele anneysen..
biz de yırttık sanırım yazdım mı bilmiyorum geçen gün ablamla arkadaşıma gittiğimiz günün akşamı ecemin suçiçeği olduğu ortaya çıktı ama Allahtan bize bulaşmadı (aşısı yakın zamnda yapıldığı içinmi acaba) ireme de geçmemiş gerçi..ecem de 7 tane sulu çiçekle atlatıyor ( o öyle diyor )eskiden ne zordu böyle hastalıkları atlatmak!
Yasemcim Ecrin nasıl oldu? sende yaz tatlım merak ediyoruz..
ben bu aralar girip okuyup pkuyup çıkayorum resmen bazen tutuyor böyle ,canım yazmak istemiyor,keyfim yok!
ayşegül tişört gitmiş mi,beğenmiş mi derya?
İLk bahar geliyo kimlerdi hani ankara planı yapanlar,parmak kaldırsın ?:))
bu arada geçmiş olsun serpilcim ece gerçekten güçlü bünyeye sahip maşallah bence o kadar yiyo yediği kiloya değil vitamine dönüyo vücudunda maşallahslm kızlar bugün evdeyim kızım hasta diye kaldım; ece de herkese uydu kışıbi kere bile hasta olmadan kapatmam dedi heraldebbası geçen hafta çok hastaydı ecede ortamızda yatıyo bana bulaşmadı eceye bulaştı sanırım cuma günü çksürüyo demişti bakıcı hapşuruyoduda cts arkadaşta toplandık yeni ev aldı onlarda ikizleri olan çok güzel Allah bizede nasip etsin inş ; neyse orda iyiydi Allahtan balamlı öksürüğü var bide burnunda ne! vars artık bi çıkaramadı hep karıştırdı durdu arada buluyo hazine bulmuş gibi anne sütük diye getiriyo akşamda kayralar geldi ece aşık kayraya 7 aylık çekindim çocuğada bulaşcak diye bide yorgunluktan heralde iyice hasta gibi görünüyodu gece pek uyuyamadı öksrüyo ağzına geliyo heralde balgam mşdesi bulanıyo oturuyo ağlıyo annee yaaa anne yaa diye neyse iki gün gece böyle geçti ne versem ağcı acıyo diye çıkardı ama neşesi veh areketliliğinde bişey yoktu çok şükür sadece herşeye ağlıyo herkesinki gibi bedne dedim bugün dra götüreyim gittik zaten sabahtan beri hiç öksürmedi bişeyi yokmuş soğuk algınlığıdır belki ama iyi şimdi dedi boğazı filan temiz demek atmış balgamı bide diştir belki dedik sürekli ağcı acıyo dediği için üsttekiler çıkr belki dedi lekeli diye dra götürcektim ağzıda kokuyo dedim sabahları gece süt içtiği için kokuyomuş su ver arkasından dedi lekelerde geçer dedi ama bilmiyorum biraz daha bekliicez heralde olamzsa eskişehirde götürürüm
neyse uzun yazdım ama be iki üçgün pekmez bal limon karıştırıp verdim o iyileştirdi heralde kızlar yaa çok şkür ece vücut direnci yüksek bi kız hastaneden çıkınca simit sarayı açılmış gittik kızmla orda kahvaltı yaptık bi buçuk simit içi yedi kek yedi birazda tv izledi oturdu hep yanımda çok güzeldi böyle dursa hep götürürüm artık büyüyolarmı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?