2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya şimdi yine kalktı kustu ya
çok kötü oldu yine
doktora götürücez birazdan
((

ya şimdi yine kalktı kustu ya
çok kötü oldu yine
doktora götürücez birazdan
((

günaydııın üşütmüştür nurancım geçmiş olsun batuhana dr.a götür bence biran önce bizimkilerin durumu dr.a götürsekte değişmiyo doğaçın tiksinme huyu var herşeye tiksiniyo hala kussada yemeye devam ediyo allahtan iştahını etkilemiyo bide ishal gibi biraz sanırım dişten aşırı su gibi değilde cıvık yinede dişten kesin diş dönemi kıçı durmuyo hiç zaten :))

ay noluyor kızlar ya bebişlere.canlarım nasıl üzüldüm.
batuhandan haber bekliyorum ne dedi doktor.
çok zor birşey annelik gerçekten.o kusarken sizin de içinir parçalanır.
ama az kaldı kızlar biraz daha büyüyünce düzelirler bence.
atike iyi bir bakıcı bulmana çok sevindim.çünkü çocukların psikoloji alt üst oluyor bu bakıcıların elinde....
deniz annen nasıl canım.iyice iyileşti mi?
aramızda kaçaklar var nerelerdesiniz kızlarrrrrrrr

Günaydınnnn!

Nurancım batuhanı bende merak ettim,üşütmüştür umarımönemlibi şeyi yoktur ama onların kücücük bünyeleri zorlanınca işte insan kötü oluyor,hele anneysen..

biz de yırttık sanırım yazdım mı bilmiyorum geçen gün ablamla arkadaşıma gittiğimiz günün akşamı ecemin suçiçeği olduğu ortaya çıktı ama Allahtan bize bulaşmadı (aşısı yakın zamnda yapıldığı içinmi acaba) ireme de geçmemiş gerçi..ecem de 7 tane sulu çiçekle atlatıyor ( o öyle diyor )eskiden ne zordu böyle hastalıkları atlatmak!

Yasemcim Ecrin nasıl oldu? sende yaz tatlım merak ediyoruz..
ben bu aralar girip okuyup pkuyup çıkayorum resmen bazen tutuyor böyle ,canım yazmak istemiyor,keyfim yok!

ayşegül tişört gitmiş mi,beğenmiş mi derya?

Kızlar sağolun desteğiniz için (tişörtler konusunda),bende şimdi modelleri yavaş yavaş değiştiriyorum renk,yazı vs birebir değil,kendim de bişeyler yapıyorum ara ara eklerim görürsünüz..
esra noldu senin arkadaşların?

Ayçacım ne iyi olmuş yeni bakıcı olayı,taze kannn iyidir!:)) kızın aklı başındaysa hem bişeyler öğretir,hem oynatır falan ne güzel sevindim sizin adınıza..

Bu aralar iyice büyüdüklerini, resmen çocuk olduklarını hissediyormusunz sizde teo tüm derdini anlatıyor artık,her hareketi çocuksu bebeklikle tek alakası meme emmesi :)) günde 8 kez falan emiyor heralde,öyle bi aşk yaşıyorlar ki bıraktırasım gelmiyo,resmen kendinden geçiyor sıpa..

canım bilmyorum gidip gitediğini biraz önce kayınvalide aradı aradım görümcem hastaneye gitmiş cinsiyeti belli olmuş bebeğin erkekmiş tam tahmin ettiğimiz gibi çıktı küçük böcek hareket ediyomuş şimdiden dedik erkek bu kesin çin takvimindede erkekti bide görümcemin içinede erkek doğuyomuş annenin içine doğan olurmuş derler bendede doğmuştu erkek olmuştu şimdi hastaneye gitmiş ya inş. kargoyu falan kaçırmamıştır belkide dün eline ulaşmıştır evde dur demiştim çünkü ben ona arar beni biraz sonra eve varmamıştır belki duymamış numarası çekicem kayınvalide yumurtladı ya bana ondan onun aramasını bekliyorum yerimseniben

slm kızlar bugün evdeyim kızım hasta diye kaldım; ece de herkese uydu kışıbi kere bile hasta olmadan kapatmam dedi heralde bbası geçen hafta çok hastaydı ecede ortamızda yatıyo bana bulaşmadı eceye bulaştı sanırım cuma günü çksürüyo demişti bakıcı hapşuruyoduda cts arkadaşta toplandık yeni ev aldı onlarda ikizleri olan çok güzel Allah bizede nasip etsin inş ; neyse orda iyiydi Allahtan balamlı öksürüğü var bide burnunda ne! vars artık bi çıkaramadı hep karıştırdı durdu arada buluyo hazine bulmuş gibi anne sütük diye getiriyo akşamda kayralar geldi ece aşık kayraya 7 aylık çekindim çocuğada bulaşcak diye bide yorgunluktan heralde iyice hasta gibi görünüyodu gece pek uyuyamadı öksrüyo ağzına geliyo heralde balgam mşdesi bulanıyo oturuyo ağlıyo annee yaaa anne yaa diye neyse iki gün gece böyle geçti ne versem ağcı acıyo diye çıkardı ama neşesi veh areketliliğinde bişey yoktu çok şükür sadece herşeye ağlıyo herkesinki gibi bedne dedim bugün dra götüreyim gittik zaten sabahtan beri hiç öksürmedi bişeyi yokmuş soğuk algınlığıdır belki ama iyi şimdi dedi boğazı filan temiz demek atmış balgamı bide diştir belki dedik sürekli ağcı acıyo dediği için üsttekiler çıkr belki dedi lekeli diye dra götürcektim ağzıda kokuyo dedim sabahları gece süt içtiği için kokuyomuş su ver arkasından dedi lekelerde geçer dedi ama bilmiyorum biraz daha bekliicez heralde olamzsa eskişehirde götürürüm
neyse uzun yazdım ama be iki üçgün pekmez bal limon karıştırıp verdim o iyileştirdi heralde kızlar yaa çok şkür ece vücut direnci yüksek bi kız hastaneden çıkınca simit sarayı açılmış gittik kızmla orda kahvaltı yaptık bi buçuk simit içi yedi kek yedi birazda tv izledi oturdu hep yanımda çok güzeldi böyle dursa hep götürürüm artık büyüyolarmı ne

yasemin hoşgeldin canım geçmiş olsun ecine ama iştahıın düzelmesine de sevindim
batuhana da geçmiş olsun mdeini üşütmüştür belki yaa dolaptan filan biey yediyse bizimki bu sıralar salatalık filan yiyo belki oda dokunmuştur bizim bademciklerimize
diğer hasta beibşlerin hepsine geçmiş olsun hastanede hasta doluydu yaat tam mevsimi hava iyi diye ince giyindik böyle oldu heralde
evv dandini yemek yok bugün evdeyim diye dün yapmamıştım bide ütü yapıcam çok işim var yani ben kaçıyım ecede yolda uyudu o uyurken en azından yemeği yaparım belki

deryacım aradım şimdi görümcemi dayanamadım çarşıdan almış kargoyu cmtesi gelmiş evde değillermiş 7lira kargo ücret ödemiş çok pahalı bence bu kargolar ya küçücük şeylere dünyanın parasını istiyolar ne saçma

bu arada geçmiş olsun serpilcim ece gerçekten güçlü bünyeye sahip maşallah bence o kadar yiyo yediği kiloya değil vitamine dönüyo vücudunda maşallah

selam kızlar bızde hastayız bızıde o kervana yazınnn
off off haftasonumuz berbatttı
Allah beterınden saklasın ama evladım hasta olunca bnm ıcın dunya duruyor..!
canım yavrum yaa bogazları enfeksıyon kapmıs sanrıım
burnu fışır fışır akıyor nefes alamıyor
yemek yıyemıyor
yıne erımeye başladı
hafta sonum aglamakla gectı ...
dun gecede dogru durus uyuyamadı
Allahtan annemler var ya
cok yardımcı oluyor annem bana . yanı kayınvaldıem
esım ılac aldı eczaneden ıcırdık agumentın
o kesmye e basladı bogaz agrısını ama burnundan ve genzının tıkanıklıgından
bu kezd euyuyamıyor
sınırden delırıyor
bu sabah aglarken kucagıma alayımd edım yenı kalkmıstık
boynumu gerıye atmamala hırçççdıye bır sesın acıyla saplanması bır oldu..
bnm bagırmama aral sustu yavrum..sasırdı kaldı
hala boynum fecı agrıyor
bogazımda sızlıyor
aralda burnu akıoo suan babaannede uyuyorr

batuhan ecrın ece de hastaymıs
kuzucukjlarımıza bnazar degdı
ayy butun hafta sonu dualar ettım hıc bır bebek hasta olmasın dıe
cok zor yaaa
Allahımn tam havalar duzelıyor derken tum kış dogru duzgun hastalanmayan cocuklarımıza hastalanmaya basladılar
hepsıne acıl sıfalar dılıyorum

selcancım annemın gozune gecıcı bır tip takmıslardı hastaneden taburcu oldugundan berı hergun o tüp cıkıyor annemde o halıyle hergun taksıme hastaneye gıdıyor gerı taktırıyor..
anneme teyze elleme cokkk dıkkatlı ol demısler ama annem yuzuumu yıkarken bıle cıkıyor dıyor
annemın gozundekı o zmbırtı 3 ay sonra tamamen cıkartılıcak 3 ay dayan demısler ama
ha bıre cıkıyor yaa
annemde hastane yollarına dusuyor
boyle yanı ıstanbulda durumlar.

valal dursa ben hıc yanımdan ayrımam evladımı
bızımkıde hasta hasta hala haylazlık pesınde gucu yok kafasını koycak yer arıyor ama
kendıne yakıstıramıyor boyle durgun olmayı kı
hemen ayaga kalkıp yaramazlık yapmaya calsııyor
artık baya buyuduler
ben bunu fazlasyla hıssedıyorum ..
konusmasından tutun hali tavrına kadar bakısına kadar herseyı buyuk bır cocuk gıbı aralın
alfbenın neredeyse hepsını bılıyor
dun bana taktasını getırdı ne oglum ne cızeyım dedım
annee Looo dıyor evdekıler koptu yanı L cızıcekmısım
oglum LO deıl LEEE dedım hee Leee dıyor
cok taklıtcı cok espırılı
bızı guldurmeye bayılıyor
babaannesını kızdırmaya bayılıyor
gıdıp babaannesının fırınını kuruyorr
fırın ötucekte babaannesıde koşup kapatcak dıe onu oyun yaptı ıyıce

Ayşegülll kargo gerçekten çok tutmuşşş oysaki kutuya falan da koymadım hediye paketine koymuştum ağır olmasın diyeee,mesafe uzak diye mi acaba?

Aral gerçekten bu hızla babası gibi erken mi öğrencek okumayı deniz çok çok erken bu dediklerin için,merek işte her çocukta farklı!
fırın saatimiz bizimde kırık teo kopardı çeviremiyorum artık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…