2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valal bende onune gecemıyorum derya
konusmalarıda baya ılerleedı
uzun uzun yazmıyorum
bırazda bunalımdayım bugunlerde
pek cevremle ılgılenemıyorum kk ıle fln
sıkılıyorumn cok
ıse gıremememe bulamama canımı sıktı bu kış
ışe yaramaz hıssdeıyorum o yuzden kendımı
aral ogrenmeye cok mrklı
herseyın resmını cızdırıyor bana kalıplar seklıdne kumandayı fln getırdı gecen gun anne bapp dıyor
onu kagıda koyup kalemle cevresını cızdım herseyı cızıyoruz oylee
harflerı ıse kendı soruyor
sayıları muntazam sayıyor
ben ogrenmesını ıstemıyorum ama babası bısey olmaz bende yasadım dıyor
bılmıyorum ıkılemdeyım

Bana sorarsan şu nda çevrelerinde öğrencekleri o kadar çok şey var ki denizcim bırak onları öğrensin yani çoğu şeyi bilmeyen küçük bir çocuğun yazı yazmak ne demek,okumak ne demek ,ne işe yarar bunları bilmeden öğrenme çabası benim garibime giden..genlerdenmiş ama:))) eşin bunun bi sıkıntısını yaşamadıysa aral da yaşamaz diye bir şey yok ki önünde daha 5 sene var okula gidip bunları öğrenmek için,zamanı geldiğinde okul onun için çocuk oyuncağı olur öğretmeni harflari yaz diye ödevverdiğinde sallamaz ödev falan..yani bana öyle geliyor! ben olsam senin yerinde öğretmemeye,dikkatini farklı şeylere çekmeye çalışırdım objelere,doğa olaylarına,duygulara ne biliyim öğrenebileceğiçokkk şey var bu böcüklerin..

Konuşma bizde de öyle dediğim herşeyi nerdese söylüyor,kelimeleri doğru yerde kullanıyor vs..yaza iyice bıcır bıcır olurlar şimdi bile babasıyla beni konuşturmuyor araya giriyor sıpa..

Sende üzme kendini denizcim şu kasvetli günler bitsin,bahar gelsin için açılır emin ol,sen olumsuz düşünme iş fırsatı çıkacak karşına emin ol..yaşadığın psikolojiyi anlıyorum bende de aynından var işe yaramamazlık falan o yüzden şu tişört işine bulaştım ya ek gelir olsun diye gerçi daha kara falan geçmedim

Kızlar video eklesenize çocukların böyle özlem giderelim:)) teo uyansın bende çeker eklerim

Son düzenleme:
offf yine msjlar çıldırdı gitmiyo diyor sonrada ikişer ikişer gidiyor..

yaaa denizzz regl oldunmu? ne zaman oluyodun sen hani aynı gündük yaaa..geçen aymıydı o? ben geçen ay 12 diye hatırlıyorum hala olmadım çıldırcammm..tık yok!benim öyle gecikme falan olmaz pek asrını bile 5+2 günde öğrenmiştim

valal deryacım bende oturup ogretmıyorum dedıgım gıbı .. ama yazıları fln tanıyor aşına olduug ıcın burger kıng mıgros
carrefour şaypa market
media markt bunları okuyor gordugunde ..
onune gecmek ıstemıyorum
okusun cunku o aslınd aokumuyor bıldıgı yerle rolsuguu ıcın adlarını soyluyor o kadar
ama harflerı bılıuyor teker teker
yazmıyor henuz cnm o kadarda deıl :))))
baska seylere gelınce hergun dogadayız hastalıgının ılk gunu bıle dısardaydık sıtede

ay aral yazdırmıyor
sadece evde oturan ınsanlar olsak dıyıcem kı bu cocuk sıkıldıkca bunlara yonelıyor ama bencede ıcten gelen bısey..
hergun gunduz olmasa bıle aksam carrefourda yada şaypada oyun evlerınd ekoruparkta
en olmadı mıgrostayız .. aral her yerı tanıyor bılıyor neredeyse
yon duygusu cok ıyı eve yaklastıgımızda hemen aglamay baslıyor
evde durmaktan sıkılan bır cocuk alıstıgı şey gezmek olunca evde tutamaz olduk hatta
kapıları açıp gıtmeye fln kalkışıyor
parklara cok sık gıdıyoruz o konuda şanslıyız cunku butun parklar yuruyuş yerlerı avm ler yakın oldugu ıcın cocuk bunlardan fazlasıyla yararlanıyor
harflere yada sayılara yonelmesını bunuh ıcın babasına baglıyorum
o da cok bılgılı bır adam bılmem ne balıgının ne kadar omru olduundan tutu ta ne yedıgıne kadar turune kadar yada bır ucakla ılgılı yada sor sana rbızanslılardan osmanlılara anlatsın

ay aral durmuyor karısık yazdım bu nedenlee

doğaçta 10a kadar söylüyo biz tekrarlamadan 3e kadar kendi sayıyor parmakla gösterince bu kaç diye söylüyo kaçsa tabi 3e kadar ama çok komik söylüyo üt döt bes diye biz öğretmedik baby tvde bi charli var deniz bilir rakamlarla oynuyo sayıların krallığına gidiyolar şarkı söylüyo sayılar falan ondan göre göre öğrendi bide 3kelimelik cümlelerle konuşuyo yine bildiği kelimelerle ama anne mama yiyo baba mama yiyo dede düt düt dürüyo anne gu itiyo (yani su ) buna benzer cümleler kullanıyor nasıl sıkıyo kendini konuşurken bende çekeyim bi videoya yakalarsam inş.

biz geldik hanfendi illa yaz diyo videolarını izlemek için açtık iki dakka buraya bakalım dedim
aralada geçmişlerr olsunn
bir iki aya kadar derya inş buluşcaz seninle eceyi gördüğünde sen ne diiceksin bakalım çok burnu havada ya bu kızın cazgır bide yaptırıyo işini vala bazen utanıyorum sanki ben öğretiyomuşum gibi hiç olmadı ağlıyooo karşısındakinide ağlatıyo bırakıyo ve şimdien arkadaş seçiyo mesela ilaydayla elele gezip oynuyolar gülceyle kavga kıyamet kayrayı ; baranı çok seviyo ikizi berata kızıyo bide hadi oynayın kızım diyorum sevmiyosa dötünü dönüp gidiyo misafir gelmiş arkadaşım oynatayım demiyo çok işim var bu kızla
video nasıl ekleniyo yaa 2 hafta önce çekmiştim en son komik bi videosunu ekleyim kızımın deniyim bakalım

izlesene ye yükleyince herkes görebiliyomu kızlar
neyse bugün dursun yarın silerim
burda yine burnunu karıştırıyodu tatak tatak diye diye o yüzden seviyorum hehe
en yeni videosuda bu zaten 15 tatil sonrası babasının ilk nöbetinde çektim baba aşkı coşmuştu zillinin

Son düzenleme:
merhaba kızlar
doktora gittik mikrobik dedi
iğne yaptılar çok ağladı
ilaç verdi doktor kusması yarında devam ederse
iğne yapılıcakmış yine
bugünde 4 kere daha kustu
hiç bişey yemedi emiyo sadece
su içincede hemen kusuyo
bide sabahta ishal oldu
bende de aynı belirtiler var
haftasonu kardeşime gitmiştik ev kalabalıktı
çocuklar falan vardı
kardeşimde halamın kızıda bugün hastaneye gitti
aynı şikayetlerden
herhalde orda kaptı

Çok geçmiş olsun nurancım,Allahtan emiyor biraz olsun anne sütü iyi gelir..acil şifalar canım!

Ece de çok şirin yaaaa sıpaaa coşmuş gerçekten! :))

hepinize çokkkkk geçmiş olsun....
benim bitkisel çayların falan faydası oluyor kagana.hastalanmadan atlattık.aslında bahar dönemi daha riskli.inşallah bu dönemi de atlatırız.
ece maşallah sana kuzum
bende video ekleyeyim ama nasıl eklesem ki....

günaydın kızlar...
gece batuhan çok rahattı
gece 11 de yattı sabah 7,30 a kadar aralıksız yattı
şimdide iyi kahvaltısını yaptı
çok şükür daha iyi bugün
kusmadı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…