2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nurancım çok sevindim canım batuhanın iyi olmasın hiç biri hasta olmasın ya çok kötü oluyolar onlarda bizde kızlar buralar çok ıssızlaştı ya valla arada bakıyorum kimse yok çıkıyorum bende facede takılıyorum kendimi firmville fishvilleye verdim napıyım ya yoksa sıyırcam sıkıntıtan adette olamadım hala beklemedeyim bomba gibi geziyorum

benim ki de 3 gün gecikmeli oldu çok korktum valla.dün oldum da rahatladım.
aslında 6 gün geçti diye korkmuştum ama subat 28 çekiyor ya onu hesaba katmamışım.
nuran çok sevindim kuzun iyileşmiş...

Kızlarrrrr slmmmmm..
oleyyyy bende regl oldum 3 gün gecikmeli:)) öldüm öldüm dirildim valla dün salak gibiydim ya hamileysem diye,Allah olmayanlara versin ama şu an bana değil!

kızlar bir de şubat ayı 28 çekti ya ondan şaşırdık biz..

selam bıuz cok zor bır gece gecırdık bnmn boynum fecı agrıoo
yerımden zar zor kalkıp oturuyorum
aralda cok hasta bu halımlee cok zordu gecemız hep agladı yavrum
hala hasta.. hala kötu
hıc keyfı yok yemıo ıcmıoo

kızlar sizin şubat 28 di benim aralıktan beri hangi aylar kısa veya uzundu ya hala olmadım ben adet söktürücüye başladım bakalım ne zaman olacak

slm kızlarr
batuhan iyileşmiş gözünüzaydın nuran bizimde iştahımız kötü biraz tüm gün tatlı ve şeker diye sayıklıyo dün koydum önüne pilav yedi ben verince yemiyoo bende koyuyorum yersen ye yoksa götürcem diyorum canım isterse yiyo ama dişetleri acıyo kuzumun
onun dışında balgamlı öksürüğü kalmadı ama kuru öksürük var biraz yalız gece iyi uyudu çok şükür bi ere uyANDI
deniz sen başladınmı ilaç iburaminde iyi grip ilacı olarak duymuştum drda yazdı bize ama ben açmadım
augmentin demiştim ama sanırım o antibiyotik değilmiydi yaaa reçetesiz alınıyomuş ; biz hiç antibiyotik kullanmadık daha çok şükür ama ablam agumentinin iyi olduğunu söylemişti
sabah ve akşam yatmadn önce bal limon pekmezi tavsiye ederim bizim çok işimize yaradı bide arkadaşım keçiboynuzu kaynatıyomuş ya suyunu yada çok yumuşayınca ezip kendisini yediriyomuş öksürüğe birebirmiş aklınızda bulunsun kızlar

aa bende aldırıryım bugun eşıme
kecıbpynuzu
bız hergun sabah aksam ballı lımonlu ıhlamur ıcırıyoruz
ılacları var ıstee
ama onuda yapıcam

deniz bence ıhlamuru içir ama bal limon pekmez ayrı karıştırıp ver
valla ben hamileykende hep bununla iyielşmiştim ecede 2 günde attı balgamı ıhlamurun içine koymaktan daha faydalı bence

slm arkadaşlar hasta çocuklarımıza çok çok geçmiş olsun biz hasta degiliz şükür ama gene diş geliyo sanırım dün de bugünde dogru düzgün bişey yemedi yemek istiyo agzına sokuyo geri çıkartıyo bitse şu dişler çok zorlanıyo kızım ( uyudu çorba yapayım o uyurken
bu arada sevindigim bi durum var inş. gerçekleşirse dahada çok sevinecem eşime bi firmadan iş teklifi var yarın görüşmeye gidecek şartları için şimdiki yeride iyi çok şükür ama cumartesileride çalışıyo ben çok sıkılıyorum yanlız başıma akşamlarıda geç geliyo burası olursa cumartesileri çalışmıcakmış dua edin kızlar hakkımızda hayırlısıysa olsun. Allah kimseyi işsiz bırakmasın sıkıntıda koymasın iş isteyenlere (deniz) hayırlı iş nasip etsin derya'ya da hayırlı müşteri Amin

kızlar çocuklar hastalanmış bakıyorumda
herkese çok geçmiş olsun
bizde hastalık yok maşallah
ama iştahsızlık ve huysuzluk ful devam ediyor
internete girmeye bile vakit bulamıyorum
eşimde kapatıcam interneti diyor zaten oda iş yerinde akşama kadar bilgisayar karşısında evde hiç açmıyor
bi tek ben fırsat bulursam buraya giriyorum
bide biz ev telefonunu kapatıcaz ama sırf internet yüzünden onuda kapatamıyoruz
ikisine 70 tl ödüyoruz her ay

zeynepte 10 kadar sayıyor
ama sıralı değil 1-2-6-9 10 oluyo genelde
harfleride biliyo oyuncak laptopun üzerindeki harfleri gösterip bu hangi harf diye soruyorum k ise m d ise o falan şeklinde söylüyo
yani sallayıo
henüz sizinkiler kadar başarılı değil

ayşegül farlutal mı içiyosun
bana bi keresinde onu vermişti dr kullanmaya başladıktan 4 gün sonra regl olmuştum
sen kullanmaya başlayalı kaç gün olduki ?

ayşegül farlutal mı içiyosun
bana bi keresinde onu vermişti dr kullanmaya başladıktan 4 gün sonra regl olmuştum
sen kullanmaya başlayalı kaç gün olduki ?

bugün başladım canım inadı bıraktım bugün inat ettim kendi gelsin dedim d. kontrolle ama sinirlerim depresif baya yerinden zıplıyo sinir küpüyüm resmen dayanamıcam beklemeye ondan aldım hapı sanırım bende dediğin gibi 3 yada 4gün sonra olurum öncede kullanmıştım dr. hep bunu veriyo zaten

eceye batuhana çok geçmiş olsun...
,batuhana yediği birşeyde dokunmuş olabilir.sürekli kusması pek üşütmeye benzemiyor gibi geldi bana
bizde 10 a kadar sayabiliyoruz.yalnız ben 1 diyorum arda2 diyor ben 3 diyorum o 4 diyor 10 a gelincede bitti diyor..
her gün şaşırtıyorlar bizi.dün babası halı saha maçında ayağını yaralamış.ardaya gösteriyordu.arda da'aaa çay döktü' dedi.şok olduk babasıyla...ayağına çayın dökülmesinden çok etkilenmiş demekki yavrum

günaydııın kızlar çok kötü bi gece geçirdim ya doğaç 4.5ta bi kalktı ağlıyo hiç susmadan sallıyorum sallamayı bırakınca tekrar uyanıp ağlıyo bide benimde nasıl midem bulanıyo gece gece eşim biraz ilgilendi neyse geçti midemin bulantısı sonra tekrar ben devraldım ama susmuyo hiç hep ağlıyo konu komşu uyanmıştır kesin doğaçın sesini duymayan olmasına imkan yok o kadar gürki camın önünde sakinleştirdim neyse çiçeği öptü şeker falan verdim sustu sonra oturma odasına geçtik ben uzandım uyuya kalmşım eşimin kalkma zamanıydı zaten o ilgilenmiş yine işe gitmiş bi kalktım halının üstünde uyuyakalmış yerine yatırdım bende yattım tekrar kalktık soruyorum karnın açmı aç diyo veriyorum yemiyo çok iştahsız ağzına bişey sokmuyo dünden beri şuruba rağmen hastalık belirtiside yok sadece huysuz ve inat oturdum ağladım valla uzun zaman olmuştu böyle ağlamayalı offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…