2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

resim yüklemeye çalıştım hata veriyo gıcık oldum,hepsi face de kızlar..
3-4 tane video da ekledim rastgele..

Son düzenleme:
deya teo nun bu resminde saçları ne kadar güzel maşallah.uzatmayı düşünmüyormusun.biz kaganın saçlarını uzatıyoruz.yazın havalı olsun.ben uzun saçı çok yakıştırıyorum bebeklere.reklam yıldızı gibi oluyorlar...

günaydınnnn
rahat bi gece geçirdim bugün daha iyyiim ohh beee valla ya eşim olmııcak evde ya ben (tabii eşim ben biraz gelmeyim deliriyo ece diyo ama) ikimizde olunca mızmızda mızmız
bunları hep okuyoruz şöyle yapalım böyle yapalım diyoruz da ben herzaman başarılı olamıyorum aslında geçici bi dönem sabretmek lazım
suyunu hep döküyo diye biberonlarını attım süt için büyük su için küçük alıştırma bardağı aldım akıtmayanlardan şimdi onunla su içiyo ve dökemiyo ne güzel bişeydi benim için ama hanfendi bizden daha kurnaz çıktı suyunu içiyo ağzından geri çıkarıyo sıpa yaaa ay yazarken bile sinirlerim bozuluyo bide bal limon veriyodum yaa midesi bulandı artık iyice dün mutfakta ben verdim arkamdan tükürüp gezmiş akşam orda yürüdükçe yapış yapış ayağğıma bişeyler oluyo mayın tarlası gibi olmuş sildim filan sabah biraz ama daha nerleerde var bilmiyorum dolaptan helvayı almış gelmiş yedi bayaa birazda yere dökmüş oturma odasıda helva yapışmış ayyyyy leş gibi heryer ama bu iki olaydada kızmadım
bide acayip rüşvetçi oldu çorbanı yee mısır patlatcaz koca kase çorbayı yedi
şurubunu iç şeker vercem önce şekeri görelim diyo aldık elimizie açtı ağzını kocaman parmağında oynatıyo bizi
bide selcan araverme cezası uygulııcaz yaa ece bize yapıyo onu bişeyi yapma dediğimizde gidiyo kapının arkasında fayans üstünde soğuk yerlerde bekliyo sesimizi çıkarmazsak yatıyo öyyle bakıyo hasta olayımda görün der gibi

teoşun videolarına bakıyım şimdide bakalım neler yapmış yaramaz

günaydıııın kızlar selcancım paylaşımın için teşekkür ederim canım çok güzel deryacım videoyu izledim hemen bende çektim koydum şimdi biri dans ederken birindede bi kaç cümle kurarken

bu arada dün çok kötü oldu doğaç kızlar neler çektim görmeliydiniz eşimde nöbetciydi dün gece uyanmıştı ya ağlayarak doğaç gündüzde arabayla gezdirdim konu komşu attım arabaya herkesi gezelim alışveriş yapalım dedim ama sırf doğaç için canı sıkılıyo ağlıyo diye neyse eve geldik 5 gibi uyuttum 7de bi kalktı ama nasıl kalkış avazı çıktığı kadar ağlıyo hiç bişekilde susmuyo neler yaptım yok 1saat ağlamıştır nerdeyse herkes ayaklanacaktı dedim doğaça akşam vakti hadi atta gidelim giy üstünü hayatta reddetmeyeceği bişeydi bu onu bile tınmadan ağlamaya başladı zar zor tepinerek calpol verdim neyse dışarı çıkardım yerlerde sürüyo kendini çığlıklar atıyo falan dışardaki komşular falan bakakaldı bak kediler dedim falan hayatta ilgilenmedi devam etti ağlamaya ağzını gösteriyo sürekli diş sanırım neyse zar zor eve çıkardım tekrar camın önüne oturttum sanırım ağrıkesici etki gösterdi sakinlemeye başladı normal konuşmaya başladı yemek yedi azcık düzeldi yatarkende calpol verdim rahat gece geçirdi ağlamadı uyanmadıda şükür şimdide keyfi iyi şükür neydi bu ya çok korktum

canımm ya çok canı yanıyo demek ayşegül yada belki nazar değmiştir okusaydın kuzuya kıyamam

Diştendir ayşegülcüm biliyosunuz bende neler çektim teodan ama şu aralar o konuda sakin Allaha şükür bi kaç tane azı var onlarda hala çıkmadı..

selcancım teoşun saçlarını biz zaten 15 aylık falandı kestirdiğimizde kıvır kıvır çok güzeldi ama herkes kız zannedince
şimdi yine uzatıyorum ama çok biçimsiz oluyor bu uzama dönemi ve model konusunda kararsızım halaaa..
serpil teo da aynı ece gibi evi talan ediyo resmen artık bunaldım yaaaa her yer lekeli falan evevlikten çıktı resmen...

videoları düzgün çekemedim teo çekince konuşmuyo,gıcık oluyo sizde de öyledir gerçi..

dün oğluma lazımlık aldık (şimdi elinde oyuncak gibi gezdiriyor ama daha hiç bişey yapmadı,bekliycez..

bu arada lazımlık alırken iri bebeklerin anaları özellikle nuran ve selcan büyük olmasına dikkat edin teonun pipisi sığmıyorrr:)))

bize en küçük boy lazım minyatür adam yine zayıfladı kurudu eşşekk 11.200 oldu tarttım yemiyo bişey aman yemesi keyfi yerinde olsunda diyorum bizim çocuk böyle böyle kabul etmem lazım

canımm ya çok canı yanıyo demek ayşegül yada belki nazar değmiştir okusaydın kuzuya kıyamam

büyük ihtimal diş canım ya diğer bi sebebi ihtimali bile yok ateş yok ishal yok tek iştahsızlık bu bide oyuncak kemirme var eee buda en büyük kanıt sanırsam bugün çok iyi maşallah artık patlatıyo dişi herhalde kafamçokkarıştı

evet derya kağanı da hep kız sanıyorlardı ama artık yüzleri daha erkeksi kıyafetleri falan da daha erkeksi o yüzden uzatıyorum ben.
deryacım biz 18 aylıkken aldık lazımlıgı.sadece bazen işiyor kaka yapmadı henüz.ısrar etmiyoruz.hani çişini tutmasını saglayan bir kas varmış ya,o henüz gelişmedi çünkü.çişini kakasını söylüyor ama tutamıyor lazımlığa gidene kadar yolda halıya işiyor.bizimkinin de pipi sıgmıyor.bezi de sıkıyor.

serpilcim kağanın da en sevdiği şey biberondan su dökmek.ama sen neden bu kadar kızdın ki benim hoşuma bile gidiyor rahat bırakıyor beni o zaman.zaten hemen kuruyor döktüğü yerler.
bir de hani bunu yersen bunu yaparız gibi koşullandırmalar ileri de sorunlara yol açabilir.bazen eşim de yapıyor hemen uyarıyorum.bir süre sonra her yaptıgı şeyden sonra sizden ödül beklemeye başlayacak ve bu da sizi yoracaktır.yapmazsanız da dediğin gibi küsecek ya da asabi olacaktır.
sakın canım yanlış anlama akıl veriyor gibi olmayayım ama benim özel hobim bu.10 yıldır psikolojiyle ilgileniyorum.eger üniversitede pr okumasaydım kesin psikolojiyi seçerdim.

ayşegül senin doğum nasıl oldu canım.zor muydu kolay mıydı kaç saat sancı çektin?

kızlar selam
bız hala hastayız dund eıl ondan oncekı gun hastaneye gıttıka cılen
aral cok kötuydu
hala kötu ama o gun kı kadar deıl
bugun kustu balgam seklınde

geçmiş olsun deniz iyileşemedimi daha yazık yaa ama kusmak belki rahatlaşmıştır balgam çok mide bulantısı yapıyo çünkü atmıştır belki hepsini bi kerede

walla selcan hepsini bende kendi kendime çok söylüyorum rüşvet yokk diye ama şu hastalığı (Allah beterinden saklasın iki gece uyumadı öksürdü yaa) beni mahvetti sabahın köründe kalkıp işe gelmek akaşm evde yapılacak bi sürü iş varken bırakıp eceyle ilgilenmeye çalışmak bu hafta geçmek bilmiyo bana çok şükür yarın cumada iki gün kafa dinliicem pazarda Allah nasip edirse temizleticem evimi basmazlar artık bana
ama tabii ki ben de çalışmıyo olsaydım bi çok şey için daha hoşgörülü olabilirdim suyu dökmesi her zaman rahatsız etmez ama dökülen meyve suyu çay biberonun bardağın içinde ne varsa olunca sabrım taşıyo bazen napiimmm

daha sonra anlatırım cunku aral yazdırmıyor kızlar
bu arada erıdı ıyıce .. hıc bısey yemıyor hıc bısey....
sadece etı cıcı bebelı sut ıcıyor onuda bıtırmıyor hıc

kızlar selam
bız hala hastayız dund eıl ondan oncekı gun hastaneye gıttıka cılen
aral cok kötuydu
hala kötu ama o gun kı kadar deıl
bugun kustu balgam seklınde

geçmiş olsun canım evet balgamı atması iyi olmuş bencede dr.lar aslında vücut tamam sinyal veriyo güzelde kendini yenilemek kurtulmak içinde kustuğumuzu ateşlendiğimizi hatta titrediğimizi söylüyolar bence çok doğru balgam onu çok sıkmıştır rahatlar belki kuzum balgamı rengi ne sarımı sarıysa safrasını temizlemiştir

ayşegül senin doğum nasıl oldu canım.zor muydu kolay mıydı kaç saat sancı çektin?

zorunda zorunuydu selcancım 24 saat sancı çektim artık sonunda vakumla çekildi doğaç kafasında ezik oldu vakumdan ama dr. demişti bişeyi kalmaz geçer diye öylede oldu allahtan bi kere yapıldı vakumda 2. gerek kalmadı ankara gatada yaptım canım doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…