- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
dün oğluma lazımlık aldık (şimdi elinde oyuncak gibi gezdiriyor ama daha hiç bişey yapmadı,bekliycez..
bu arada lazımlık alırken iri bebeklerin anaları özellikle nuran ve selcan büyük olmasına dikkat edin teonun pipisi sığmıyorrr:)))
biraz önce seni kim doğurdu dedim anne doğurdu dedi evet 3kelimelik cümle konuşuyor ama kelime hazinesi biraz dar ama konuşabildiği kelimelerlede cümle kurarak konuşabiliyorayşegül doğaç ne güzel konuşuyo
açıldı birden 3 kelimelik cümleler söylüyo maşallah...
serpil daha önce de demiştim gerçekten çalışan annelik o kadar zor birşey ki.en azından evi temizleyen biri olması lazım.
nurancım kaç kilo oldu batuhan..kagan fazla kilo almadı ama boyu uzadı.15 günde 4 cm uzamış.
emzirmeyi azalttım keçi sütünü arttırdım onun faydası oldu heralde.....
bu arada videoları izledim .süperler..
öpüp sarılasım geldi.
gerçekten kendimi teyzeleriymişim gibi hissediyorum.
denizcim korkma bu havalarda hastalıklar artıyor.2 güne hiçbirşeyi kalmaz iyileşir kuzumun...
ayşegül dogaç çok agladı dedin ya acaba acı eşiği düşük mü diye düşündüm.geçen birşey duydum çok sancılı dogum yapanların bebekleri acıya daha dayanıklı oluyormuş.ne kadar doğru bilemiyorum...
ben de 19 saat suni sancı çektim.seninki de zor olmuş..inşallah 2. doğumumuz kolay olur..
maşallah canım yavaş yavaş kelime haznesi büyürbiraz önce seni kim doğurdu dedim anne doğurdu dedi evet 3kelimelik cümle konuşuyor ama kelime hazinesi biraz dar ama konuşabildiği kelimelerlede cümle kurarak konuşabiliyor
nurancım maşallah diyorum 41 kere maşallah.doktoru ne diyor canım biraz fazla değil mi kilosu.kağan da yemek seçmez iştahı iyidir ama artık fazla kilo almıyor.14.5 kilo.
ne yiyor mesela birgün boyunca.....
maşallah canım yavaş yavaş kelime haznesi büyür
batuhan tekli kelimeler söylüyo 2 kelimelere daha geçmedik
ama bugün bana musluğu göstererek anne aç dedi
ondan sonra daha da demedi normalde ikisinide kullanıyo ama birlikte ilk defa kullandı
bakalım belki yavaş yavaş başlar
nurancım birden başladı aslında demekki batuhanda birden başlıyacak 1 yada 2haftadır söylüyo doğaç çok olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?