sibelcim çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın böyle bişey...
bu aralar ben fecı yogunum . annem ve derya ablamın bıtmek bılmeyen sorunlarıyla bogusuyorum.. enıstemden ayrılan ablam tek basına ev tuttu ama o evı begenmedıler ve baska bır eve daha tasındılar ıkı cocuk annem amelıyatlı cok seyler cektıler hala da cekyıorlar suan bu yenı evden de tasınıyorlar.. bugun ıstanbula gıdıyoruz gece . sırketın arabası hafta ıcı bızde oldugundan annemı ve aytac ı alıcam aksam 19,00 gıbı yola cıkıcaz
onları alıcam
ablam cok kötu durumda ıkı kere bayılmıs hıcc bısey yıyemıyormus cocuklara bakıcak durumda deılmıs 10 ghun ıcınde kadın basına ıkı kere tasındılar.
enıstem 15 gun sonunda aytacı gormeye ırmagı gormeye geldıgınde cıkarıp ablama 50 lıra vermıs .. bır annemın emeklısıne kalmıs durumdalar bırde elıf ablam yollarsa o . ama ev tasımak cok buyuk zahmet ve buyukmasraf. ablam sımdı bu evden de cıkıcakmıs ev sahıbı burayı karsılayamazsınzı sız demıs cok gelıomus dogalgazı fln .
barı annemı aytacı alayımda kız ırmakla daha rahat eder. annem sureklı aglyıormuss hıc durmadan. o oyle olunca derya ııce kendını salmıs. of offff
dert bıtmıyor kı bende..
buyuk ıhtımal gelemıcem ankarayada. ztn araba yok alamadık henuz.. sırketın aracını o kadar uzun yola hayatta vermezler.. muratta ıs yerınde cok rahat deıl su son donemlerde cunku .
Allah hayır etsın sonumuzu
noldu deniz,yasemin yarın gelebiliyormusunuz?cok sevındım sızın adınızaa.. ınsallah bende gelebılırım daha ortada araba fln yok ne zormuss bızım ıcın arabasızlık aksıne bu hafta sonuda dugunler vardı off offf
bu hafta muhakkak almamız lazıma raba hafta sonu ordaolmak ısterım cunku..
aysegul derya ve ben en azından goruselım ısterım..
Çok geçmiş olsun Sibelcim çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok en azından senin sebep olduğun bişey yüzünden olamamış bu düşük Allahın takdiri..selam cnm arkadaşlarım ben cts günü doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için bebeğimin ama 8 haftalıkken öldüğünü öğrendim ve hemen aldırdım çok zor bir durum ama annelerin içine doğarmış ya ben de hep bir korkuyla gitmiştim doktora içime doğan oldu..ama allah a şükür eşim hep yanımdaydı kayınvalidem de rüya ya baktı kolayca atlattım şimdi çok iyiyim artık ocak annesi de olamayacağım ama allah a şükür haziran annesiyim ve sizin gibi insanlarla arkadaşım hepinizi çok seviyorum allah canlarımızı bize bağışlasın ...........
Deniz bu aile sorunları cidden seni ne çok yordu yaaaa..ama kayıtsız da kalamazsın ki.bu aralar ben fecı yogunum . annem ve derya ablamın bıtmek bılmeyen sorunlarıyla bogusuyorum.. enıstemden ayrılan ablam tek basına ev tuttu ama o evı begenmedıler ve baska bır eve daha tasındılar ıkı cocuk annem amelıyatlı cok seyler cektıler hala da cekyıorlar suan bu yenı evden de tasınıyorlar.. bugun ıstanbula gıdıyoruz gece . sırketın arabası hafta ıcı bızde oldugundan annemı ve aytac ı alıcam aksam 19,00 gıbı yola cıkıcaz
onları alıcam
ablam cok kötu durumda ıkı kere bayılmıs hıcc bısey yıyemıyormus cocuklara bakıcak durumda deılmıs 10 ghun ıcınde kadın basına ıkı kere tasındılar.
enıstem 15 gun sonunda aytacı gormeye ırmagı gormeye geldıgınde cıkarıp ablama 50 lıra vermıs .. bır annemın emeklısıne kalmıs durumdalar bırde elıf ablam yollarsa o . ama ev tasımak cok buyuk zahmet ve buyukmasraf. ablam sımdı bu evden de cıkıcakmıs ev sahıbı burayı karsılayamazsınzı sız demıs cok gelıomus dogalgazı fln .
barı annemı aytacı alayımda kız ırmakla daha rahat eder. annem sureklı aglyıormuss hıc durmadan. o oyle olunca derya ııce kendını salmıs. of offff
dert bıtmıyor kı bende..
buyuk ıhtımal gelemıcem ankarayada. ztn araba yok alamadık henuz.. sırketın aracını o kadar uzun yola hayatta vermezler.. muratta ıs yerınde cok rahat deıl su son donemlerde cunku .
Allah hayır etsın sonumuzu
Evet bencede iyi ki ilerleyen aylarda olmamış sibelcim ne zor olurdu kimbilir hem doğum yapıp hem de bebeğinin ellerinde olmaması psikolojini çok etkilerdi emin ol..her iş de bir hayır vardır derler ya!teşekkür ederim cnm inşallah kimse yaşamaz zor bir durum ama ne anneler var ben halime şükrettim daha ilk gün çünkü çok küçükken oldu bu eğer 5-6 aylıkken olsaydı o zaman sezeryanla almak zorunda kalacaklardı ve ben elim bomboş ameliyatlı bir halde kalacaktım o daha kötü yani..
slm kızlar nete araba bakmak için girdim girmişken hepinize slm vereyim dedim yorumları okumam mümkün değil ama çok eğlendiğimizi söyleyebilirim sibelin bebeğine çok üzüldüm serpilden duydum bende ne denir bu duruma bilemiyorum allah hayırlısını versin nasip etsin inş. hepinizi öpüyorum en mucukundan
Sibelcim cok üzüldüm canim ya böle bi durumu yasadigin icin ama herkese katiliyorum bundan sonrasinda saglikli bebeklerin olur insaallah..
Denizcim ya ailede sorun olunca vucudun bir parcasi gibi tüme yansiyor..helede tedavisi güc bi durumsa..Ama Allah büyük, annene hayatinin bu yasi ilerlemis zamanlarinda rahat etme imkani insaallah nasip eder..
Aysegül sende bebek haberleri yok galiba tam inceleyemedim ama..
Sevda sen napiyorsun,ahhh ahh imkan olsa bursaya ilk gelecek benolurum..bide benim atama bursaya cikarmis..ah nerde ogünler nasil sevinirim varya
Sibel,Yasemin,Derya,Nurhan,Selcan,Atike umarim herkes ve kuzucuklar iyidir...
bizde wc egitimiyle ugrasiyoruz...ilk deneme basarisiz oldu babamizin sinavi vardi devamli mizlayamaya dayanamadi bezledi...ama ara vermek istemedim ..arada kaldim aslinda ben lazimligi sevmiyo saniyodum anladimki cisini yaparken hissetmek hosuna gitmiyo agliyo devamli ve tam yapmadigindan 10-15dkda bir altina yapiyo 1 saat otursa lazimliga yapmiyodu tam acaba iyice psikolojisimi bozulur bide benimde öle derken lazimliga yapti ödüllendirdim sevindi..öle öle derken 4 gün kadar oldu sanirim..sinyal veriyo hemen anliyorum yapiyoruz lazimliga gece meselesine gelince bi kac kez baglamadim sütten sonra hemen uyutmamaya calisiyorum bölece mesanesi dolu yatmiyo ama süt icerke uyuduysa bezliyorum muhakkak altina yapiyo uyaniyo uyuyamiyo üstelik arka azilari cikariyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?