2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın böyle bişey...

teşekkür ederim cnm inşallah kimse yaşamaz zor bir durum ama ne anneler var ben halime şükrettim daha ilk gün çünkü çok küçükken oldu bu eğer 5-6 aylıkken olsaydı o zaman sezeryanla almak zorunda kalacaklardı ve ben elim bomboş ameliyatlı bir halde kalacaktım o daha kötü yani..

denizcim sizin durum da kötüymüş yaa..acaba ablan bursaya gelmeyi düşünmez mi burda hem sana yakın hem de kiralar dah uygun gibi istanbul a göre..istanbulda yaşam çok pahalı ben de orda okuduğum için biliyorum yani bursa daha rahat sanki..

evet dusunuyor ama buraya gelıcek parayı nerden bulucaklar naklıye fırmasına 10 gun ıcınde ıkı kere para verdı .. gerızekalı ablam acele ettıgı ıcın her konuda.. yıllardır bız cekıyoruz garıp anam cekıyor onun hatalarının gunahlarını..
anneme bagrımasına asla tahammul edemıyorum . bı kere bu yuzden 1 yıl konusmadık. annemle hem gecınemıyor hemde kadına evınıd agıtttrdı ne guzel gul gıbı kutu gıbı tertemız evı vardı annemın .
Allahım yardımcısı olsun annemın ve benım aptal kafalı ablamın.
kendı evımı hayatımı mutlulugumnu yaşayamıyorum bu sorunlar yuzunden yaa
enıştem gıbı sorumsuz bır adamla 1,5 ay ıcınde tanışıp evlenme hatasını yapan ablam yıllardr bıze cektırıyor boylee

slm kızlar nete araba bakmak için girdim girmişken hepinize slm vereyim dedim yorumları okumam mümkün değil ama çok eğlendiğimizi söyleyebilirim sibelin bebeğine çok üzüldüm serpilden duydum bende ne denir bu duruma bilemiyorum allah hayırlısını versin nasip etsin inş. hepinizi öpüyorum en mucukundan

noldu deniz,yasemin yarın gelebiliyormusunuz?
Çok geçmiş olsun Sibelcim çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok en azından senin sebep olduğun bişey yüzünden olamamış bu düşük Allahın takdiri..
sen de dediğin gibi ikinci hamileliğine daha iyi hazırlanırsın kilolar falan gider,aspirinler içilir ve vakti gelince inşalah sağlıkla hamile kalır ve kucağına alırsın canım..

Deniz bu aile sorunları cidden seni ne çok yordu yaaaa..ama kayıtsız da kalamazsın ki.
en iyisini yapmışsın anneni ve aytacı bursaya getirmekle ablan hiç değilse daha rahat hareket eder gerçi ırmak da küçük
herşeyin hayırlısı canım yaa sanırım şu saatten sonra düzeleceği yok eniştenle ablanın arasının artık ablan önüne baksın bulabilirse en acilinden bir iş bulsun bari çokkk zorrr valla allah yanında olsun inşallah!

Evet bencede iyi ki ilerleyen aylarda olmamış sibelcim ne zor olurdu kimbilir hem doğum yapıp hem de bebeğinin ellerinde olmaması psikolojini çok etkilerdi emin ol..her iş de bir hayır vardır derler ya!

Hadi ayşegülcüm al arabanı daha beraber gezcez arabaylaaa:))

selam herkese.
annemle aytac bendeler bugun2. gun ve ben fecı yoruldum
annemın ozel bakıma ıhıtıyacı var
aralla aytac ılk gunden didişmeye başladılar
şöyleki aral aytacı cok sevıyor beraber oynamak ıstıyor aytac ta hıcc ılgılenmıyor bu kez aral aytacı gel dıye elınden tutup cekmeye calısıyor o zaman aytacta elım acıdı dıye bagırıoo aral da anlamıyor..
böyle ıstee
bu sekılde15 gun aytacı burda tutamıcam ama annem 1 ay kalıcak
bu arada derya ve salıh barıstılar ama mecburıyetten cunku ablam son tasındıgı evden de cıkmak ıstıyordu evı karsılayamıcaklar dıye enıstemle bı ev bulmsurlar anadolu yakasında
bugun yarın tasınıyorlar

aaa ayşegülcüm uğramış
eğlenmenize çok sevindim canım tadını çıkarmaya devam et...

selam kızlar
havalar ısındı evde durmuyoruz dışardayız artık eve girmiyo batuhan

denizcim sende çok yıprandın arada annene mi üzülsen ablana mı çocuklara mı hepsi ayrı üzüntü
anneni yanına getirmen çok iyi olmuş ablan en azından işleri azda olsa yoluna koyar inşallah

slm kızlar aynen havalr ısındı 4 gündür eve uğramıyoruz gündüz misafirlik akşam yürüyş bir tek ytamaya giriyoruz eve yarın oda olmayacak ..pikniğe gidiyoruz göl krnarına baraja orada yazlıkta kalacağız gecede kamp felan yapacağız artık ertesigünü döneceğiz balık felan tutacağız zaten arada balık tutmaya gideriz biz kızımla eşimle ....

deeryacım canım benim eşimin yıllık izini şimdi yok olunca ancak gelebiliriz bu ay çok yoğun olurlar petrolde çalışıyor yaaaaamalum hasat zamanı gezi zamanı çok yoğun ....asla izin vermiyorlar alışverişe bile gidemiyoruz düğünümüz var yanii nasıl olacak onu bile bilmiyorum..hatta şimdiden bana bu ayın sonunda evlilik yıldönümümüz izin vermiyorlar çok fazla bişey yapamayız belki evde oluruz felan demeye başladı yani çok yoğun ..bende çok gelmek istiyoruz ama ne yapabilrim kiii wşime bağlıyım oda canı sıkılıyor yaz gününde hiç çekilmiyor iş güç diye söylenip duruyor..tatil felanda yok zaten bu sene ...

Sibelcim cok üzüldüm canim ya böle bi durumu yasadigin icin ama herkese katiliyorum bundan sonrasinda saglikli bebeklerin olur insaallah..
Denizcim ya ailede sorun olunca vucudun bir parcasi gibi tüme yansiyor..helede tedavisi güc bi durumsa..Ama Allah büyük, annene hayatinin bu yasi ilerlemis zamanlarinda rahat etme imkani insaallah nasip eder..
Aysegül sende bebek haberleri yok galiba tam inceleyemedim ama..
Sevda sen napiyorsun,ahhh ahh imkan olsa bursaya ilk gelecek benolurum..bide benim atama bursaya cikarmis..ah nerde ogünler nasil sevinirim varya
Sibel,Yasemin,Derya,Nurhan,Selcan,Atike umarim herkes ve kuzucuklar iyidir...

bizde wc egitimiyle ugrasiyoruz...ilk deneme basarisiz oldu babamizin sinavi vardi devamli mizlayamaya dayanamadi bezledi...ama ara vermek istemedim ..arada kaldim aslinda ben lazimligi sevmiyo saniyodum anladimki cisini yaparken hissetmek hosuna gitmiyo agliyo devamli ve tam yapmadigindan 10-15dkda bir altina yapiyo 1 saat otursa lazimliga yapmiyodu tam acaba iyice psikolojisimi bozulur bide benimde öle derken lazimliga yapti ödüllendirdim sevindi..öle öle derken 4 gün kadar oldu sanirim..sinyal veriyo hemen anliyorum yapiyoruz lazimliga gece meselesine gelince bi kac kez baglamadim sütten sonra hemen uyutmamaya calisiyorum bölece mesanesi dolu yatmiyo ama süt icerke uyuduysa bezliyorum muhakkak altina yapiyo uyaniyo uyuyamiyo üstelik arka azilari cikariyo..

yasemincim sen ilk adımı attın wc konusunda devamı gelir umarım
lazımlığada yaptı diyosun artık korkma sen bu işi öğrenmiş zeynep
biz daha başlamadık ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum şimdi yaz biz bütünnnn gün dışarılardayız çok zor olur benim için yaz sonu başlıcam inşallah
şimdi evdeyken bağlamasam dışarı çıkarken bağlamak zorunda kalıcam aklını karıştırmak istemiyorum bende
artık evde otururken kısa sürede atlatıcağımı düşünüyorum çünki artık herşeyin farkında bezi biraz dolsun hemen rahatsız oluyo ve bezimi aç diyo...

ben cokkkkkkkkk yogunummm aytacı yarın babası olcak sorumsuz almaya gelıyor neysekı ay onlarla ugrasıam dıyee kendımı helak ettımmm bıttım resmen ya. aral aytacı cok sevıoo aytacsız bısey yapmak ıstemıoo oyun oynamaya calısıo aytac hıc oralı olmayıncada bızım kı sınrılenıyor. bagırıs cıgırışş off kı neee offf
annemde uzuluo bu duruma
aytac gıdınce rahat edıcezz cunku aral kendı kendıen oynıcak yatma zamanını bılcek
kayınvalıdem hıc yardımcı olmuo artıkk ne hıokmetse onada bıseyler oldu.
kızlar sadece suan TATILLLLLLL ISTIYORUMMMMMMMMMMMM
araba henuz alamadık. bulsakta tatıle gıdemıcez buyuk ıhtımal bu yıl.. bakalım neler olcak

canım her çocuık bir olmaz ki en iyi örneğide benim karşımda ecrnin çok su içmesinden dolayı hala 10 dk çişi geliyor asla tuvlet sorunumuz olmadı küçüklüğünden beri çok rahat tuvalete yapıyor hiç kormadı küçükkende ama çok sık gelmesinden ben bunaldım her dk. çişe götürüyorum senin de dediğin gibi pskolojinisi bozmak istemedim ama bazen bilerek kaçırdığı oldu yani ama kızdığımda oldu uyardığımda yani bizim sorunumuz çok sık yapması uzun zamna oldu kendisi yani çişi bu şekilde sık geliyo bende yoruluyorum kıızzmda tuvalete gitmekten bzen sıkılıyor tam en güzel şeyin ortasında hadi çişe gitmek istem,iyor direniyor kaçırıyor altına hepsini yapmıyor kaçırıypr sonradanda çok utnıyao kötü oluyor yıka annee diye ağlamaya başlıor çok fazla titiz ve bu konuda utnagaç olsun temizleriz dedikm ide iyice alışıyor kaçırmaya kızıncada toparlıyor kendini biraz tuvalete sık sık gidiyor böyle yani sık yapıyorsa çişini çok zor oluyor tuvaletini tutamıyor hiç kasları gelişmedimi artık yoksa normalmi tutamamaası bilmiyorum çükü eltimin oğlu kaçırmıyor tutuyor rahatlıkla ....ecrin birde biliyorsun çher şeyi biliyor yani biz gibi anlayışı konuşması hareketleri her şeyi büyük ünsan gibi algılamasıda aynı şekilde bu çişi de ben buyüzden erken öğretmek zorunda kaldım kendisi bilerek tuvalete gidiyordu yetişkin gibi ...ama çok zor ...

ben hem evde hem dışarıda hiç bez bağlamıyorum rahatım ama tek sorun işte çok sık yapması umarım düzene girer....

selam kızlar bir kaç gündür uğursuzluk var bizim üzerimizde sanki
pazar günü çok büyük bi kaza atlattık
kayınvalidemlerdeydik batuhanda babaannesinin yanında mutfaktaydı
bende eşimle içerde oturuyodum
kayınvalidem dediki nuran batuhan acıbadem aldı eline onu al elinden dedi
bende aldım meğersem ağzınada almış ağzındakini almama kalmadı yutkundu
boğazına gitti mosmor oldu hemen alimi attım ağzına tam gırtlağında çıkaramıyorum batuhanın gözleri kaymaya başladı sesi gitti elimi çıkardım ağzından titremeye başladım anne koş ölüyo batuhan koş diye bağırabildim hemen geldi ters çevirdik sırtına vurdu yok çıkmıyo iyice morardı batuhan
kucağıma aldım iyice vurdum sırtına kan çıktı ağzında sonra kustu ama ne kusmak kan kustu
çok şükür atlattık onu ama öldüm mahvoldum aklımdan neler geçti o anda
ölüyo yavrum ben yaşayamam asla dedim balkon kapısı açıktı gözüm orda kurtaramazsak atıcaktım kendimi yaşayamazdım aslasenağlama

biraz öncede yatakta oynuyodu zıpladı oturdu yanındayım yani birden kendini bi geri attı kafa üztü düştü yataktan bende aşdım soğuk su falan tuttum kafasına sustuktan sonra yere koyuyim dedim ayağını basmadı baktım ayağı şişmiş basamadı kırık yok burkmuş

çok moralim bozuk şu günlerde nazara mı geliyo anlamıyorum ki hep dua ederim ama oluyo işte

büyük gecmis olsun Nurancim..Allah korumus bizde 1 yasindan kücüktü bogazina elma parcasi kacirmistida cikarincaya kadar aklimdan gecenler ben bilirim yani..sana tavsiyem Batuhan adina sadaka ver...bir fakiri filan sevindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…