2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sevdacim ben daha fazla beklemek istemedim,idrar yollarinin gelismeside lazim buda tutmayi ögrenerek oluyo..
Yasemincim ecrin ayri bi alem zaten.o bi tatli cadi...Allah sana kolaylik versin...

büyük gecmis olsun Nurancim..Allah korumus bizde 1 yasindan kücüktü bogazina elma parcasi kacirmistida cikarincaya kadar aklimdan gecenler ben bilirim yani..sana tavsiyem Batuhan adina sadaka ver...bir fakiri filan sevindir...

sağol canım...
evet hemen kayınvalidem koştu zaten attı kendini dışarı önüne gelene sadaka verdi ekmek tuz verdi aşağı sokaklarda yaşlı fakir bi teyze var ona gitti bişeyler verdi sağolsun
aklımız gitti anlatamam hele kayınvalidem mahvoldu hala kendinde değil hala ağlıyo

canım çok üzüldüm okurken tüylerim diken diken oldu çok şükür bişey oplmamış yavruma ayy allah korumuş allah yaşatmasın bir daha iyi yapmışsınız aman değilim bende çok inanırım nazara göze hyemen çocuk sevindireceksin zaten....bende böyle ufak tefek bişey olsun az olsun çok olsun hemen çoluğa çocuğa dağıtırım allah ne verdiyse yani....

bu gün bende acayip sinirliyim ecrin iç lokma yemiyor yememk içinde birde ağlama huyu çıkardı her yemek vaktinde bir ağlamaya başlıyor kii sormayın artık bu gün şimdi patlacam ağzına şimdi patlatcam diye geçi çok kıdım ama hiç tınlamıyor yaa çok sinirlerimi geriyor kızlar ne olacak bu cimcimenin hali yemesi dert değilde kotmuyor hiç benden bazen takmıyor ağlamıyor bile gülüp geçiyor inanınki bazen vurasım geliyor hayır diyorum kendime bağırıyorum kızıyorum tehditediyorum bazen ama nafile kortuğu şeyelri kullanıyorum beni yine dinlemiyor yaa çok canım sıkılıyor bilerek yapması beni deliediyor neyseki çabuk sinirim yatışıyor koklaşıyoruz bitiyor...
sonra çok üzülüyorum neden bğırdım diye kahroluyorum bedne de öyle bir huy var hem kızıyorum hemde çok üzülüyorum ama sabır bırakmıyor bazen bende de hele bu sıralaar çünkü dişde çıkarıyorda .....çok şükür iyiki varlar ama allah yokluklarını göstermesin olmayanlara nasipeylesin ....
çok fenada her kızdığımda anneeeee annee diye diye gülerek gelir ayy annem benim diye resmen abartmıyorum yalakalık yapıyor sonra öpüyor da öpüyor ohh bende hemen yumuşuyorum sanırım bu yüzden benden hiç korkmuyor bağırsamda nasıl olsa bağırıp unutuyormu diyor ne....

Son düzenleme:
çok şükür canım atlattık Allah bir daha yaşatmasın çok zor çok
ömrümden 20 yıl gitmiştir yani çok kötüydü...

kızsakta yinede dediklerini yapıyolar valla
senin cimcimede seni çok yoruyo dilli maşallah :))
Allah yokluklarını göstermesin

kalktı batuhan şimdi ama yine basmıyo ayağını anne acıyo diyo
oyuncağını alıcak uzanıyo alamayınca bağırıyo basmak istemiyo ayağına
şişliği hafif inmiş

nurancım çok geçmiş olsun canım çok büyük bi kaza atlatmışsınız allahtan kusturmayı başarabilmişsiniz o an yoksa olacakları düşünmek bile istemiyorum
yavrum batuhanda çok etkilenmiştir
allah hiçkimseye yaşatmasın böyle olaylyar inşallah
insan çocuğunun başına bişey geldimi kıymetini dahada çokkk anlıyor onların varlıklarının değilmi kızlar
allahım eksikliklerini göstermesin inşallah

Kizlar bu wc egitmi meselesi sadece sabir isi ..bugün ögle uykusundan kuru kalktik ve sonra kendi yapmak istedi yani söyledi...simdi kaldi gece meselesi darisi basiniza ben gözümde cok büyütüyodum...

sağol canım batuhanda çok korktu. gece hep sayıkladı yatakta hep sıçradı durdu
çok şükür atlattık
Allah kimsenin başına vermesin

Kizlar bu wc egitmi meselesi sadece sabir isi ..bugün ögle uykusundan kuru kalktik ve sonra kendi yapmak istedi yani söyledi...simdi kaldi gece meselesi darisi basiniza ben gözümde cok büyütüyodum...

canım alışmaya başlamış artık bizde başlayabilsek keşke
altını açıyorum hadi çişe gidelim gidorum bağırıyo ağlıyo hiç istemiyo
zorlamadım hiç ama istemiyo altı açıkken rahat 2-3 saat tutabilio öğlen uyurken altını açık bırakıyorum yapmıyo kuru kalkıyo ama tuvalete gitmek istemiyo çişi gelince bezini istiyo bağla diyo bağlamadığım zaman yere yapıyo koltuk halı heryer çiş oldu silsemde temizlesemde koku oluyo bazen
biraz dahamı beklesem acaba??

evet canım zaten ilk olarak öğlen uykusunda kuru kalkıyorlar ve sonradan çişim var diyorlar ama gün içerisinde sürekli derse çok iyi....dediğim gibi ecrin ecrin çok çişe gidiyor bu yorucu bazen 2 dk..bir bile geliyor....hadi bakalım kolaylamışsınız ...

aferin zeynebe maşallah diyelimde nazarımız değmesin ne güzel alışıyo yavaş yavaş
normalde zeynep denize gittiğimizde farkında olmadan mayosuna yapıyodu çişini bugün yine sıkı sıkı tembihledim kızım çişin gelince anne çişim geldi de dedim ve nitekimde gelince söyledi yavrum bende hemen kenara alıp tutup yaptırmaya çalıştım ama mümkün değil yapmadı 5 dakika falan tuttum o şekilde yok yapmıyo çişşş diyo ama çiş gelmiyo :)
sonra bıraktım yapmayınca yine anne çişim geliyo dedi yine tuttum yok yine yapmıyo aslında yapmak istiyo ama bırakamıyo sanırım
baktım olmucak çocuk çişini tutuyo 2 saat falan tuttu mesanesine bi zararı olmasın dedim bende artık bezini bağladım mecburen ve hemen yaptı bezine doldu bezi baya bi biriktirmiş kuzum
aslında yaptığım çok yalnıştı ama dayanamadım işte
demekki zeynebinde kasları gelişmiş 2 saat tutabildi kaçırmadan

Nurancım çok çok çokkkk geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın öyle bir an..okurken bile çok fena oldum kimbilir sen neler yaşamışsındır o saniyeler içierisinde..allah korumuş oğlumuzu çok şükür offf yaaa büyüdüler falan ama yanlız bırakmaya asla gelmiyorlar bazen eşimin pimpirikliğine kızıyorum falan ama yinede temkinli olmak lazım her an.. Allah onları bizlere bağışlasın!

sevdacım zeynep çok tatlı olmuş resmen abla olmuş bayıldım resmine..maşallah!

yasemincim,denizcim artık ankara çıkartması 2 sonbaharda olsun emi..ama planları aylar öncesinden yapmayalım çok isteyince olmuyor ya hani..

denizcim ablanların barışmasına sevindim umarım uzun soluklu bir barışmadır hatta tekrar geri adım atmazlar ve herşey yoluna girer ne diyelim hayırlısı olsunnn..

yasemincim ne güzel zeynep de alışmış bezsizler kervanına katılmış ecrin ve zeynoya kocamannn aferinnnnn bendennn!alkisalkisalkis
biz akçayda denemeler yapıcaz sanırsam..ama asrın hala bezini çok seviyor hiç ayrılası yok yaaa..hatta bu aralar kaksını falan çok zor temizletiyor (

Bugün ayşegüllerle beraber hayvanat bahçesine gidebildik nihayet çocuklar çok eğlendi yine beraber koşup oynadılar..annelerimiz de geldi bu sefer ananesiz olmassss!:)
ama hayvanlarla ilgilendiklerini pek söyleyemem oraya buraya koşup durdular..bi kaç resim çekebildim eklerim face den..

Asrın çok fena oldu bu aralar ne lafımı dinliyor ne de eskisi gibi uslu..acayip değişti şu 2 yaş sendromu mahvetti beni hiç beni dinlemiyor aksine ne dersem,yapma dersem inadına inadına yapıyor sıpaa..bazen çıldıryorum bende yasemin gibi kızyorum bağırıyorum hatta geçen poposuna vurdum 2 tane ama anlamadı zaten..sonra baktım ben vururken o gelmiş bana sarılmaya çalışıyor nasıl kızdım kendime offf yaaa ..geçsin artık bu asi gençlik tavırları ben oğlumu ösledimmm ne güzel sözümü dinlerdi sakindi şimdi çok hırçın ve mızmız herşeye ağlıyor ,yerlere atıyor kendini..

bugünnnnn benim d.günümmmmmmmm!
ama yaş ilerledikçe anlamını ve özelliğini yitiriyor sanırım bu d.günleri..
veee 33 sene devirmişim kızlar mucize gibi yaaaa resmen göz göre göre yıllar geçiyor beee..yaşlanıyorumm(
durdurabilsem keşke!
yaşımın güzelliğini yaşamalıyım dimi ama olgun kadın imajı!:)aklinialirimsmile

sağol deryacım çok büyük bişey atlattık
büyüdükçe tehlikelerde artıyo çok dikkatli olmak lazım

batuhan alışmadı ya hala tuvalete
bezine yapmak istiyo tuvalete görünce ağlıyo yada istemiyo
zorlamıyorum ama alışmasını da istiyorum bir an önce

deryacım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
sevdiklerinle uzun ömürlerin olsun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…