büyük gecmis olsun Nurancim..Allah korumus bizde 1 yasindan kücüktü bogazina elma parcasi kacirmistida cikarincaya kadar aklimdan gecenler ben bilirim yani..sana tavsiyem Batuhan adina sadaka ver...bir fakiri filan sevindir...
selam kızlar bir kaç gündür uğursuzluk var bizim üzerimizde sanki
pazar günü çok büyük bi kaza atlattık
kayınvalidemlerdeydik batuhanda babaannesinin yanında mutfaktaydı
bende eşimle içerde oturuyodum
kayınvalidem dediki nuran batuhan acıbadem aldı eline onu al elinden dedi
bende aldım meğersem ağzınada almış ağzındakini almama kalmadı yutkundu
boğazına gitti mosmor oldu hemen alimi attım ağzına tam gırtlağında çıkaramıyorum batuhanın gözleri kaymaya başladı sesi gitti elimi çıkardım ağzından titremeye başladım anne koş ölüyo batuhan koş diye bağırabildim hemen geldi ters çevirdik sırtına vurdu yok çıkmıyo iyice morardı batuhan
kucağıma aldım iyice vurdum sırtına kan çıktı ağzında sonra kustu ama ne kusmak kan kustu
çok şükür atlattık onu ama öldüm mahvoldum aklımdan neler geçti o anda
ölüyo yavrum ben yaşayamam asla dedim balkon kapısı açıktı gözüm orda kurtaramazsak atıcaktım kendimi yaşayamazdım aslasenağlama
biraz öncede yatakta oynuyodu zıpladı oturdu yanındayım yani birden kendini bi geri attı kafa üztü düştü yataktan bende aşdım soğuk su falan tuttum kafasına sustuktan sonra yere koyuyim dedim ayağını basmadı baktım ayağı şişmiş basamadı kırık yok burkmuş
çok moralim bozuk şu günlerde nazara mı geliyo anlamıyorum ki hep dua ederim ama oluyo işte
çok şükür canım atlattık Allah bir daha yaşatmasın çok zor çokcanım çok üzüldüm okurken tüylerim diken diken oldu çok şükür bişey oplmamış yavruma ayy allah korumuş allah yaşatmasın bir daha iyi yapmışsınız aman değilim bende çok inanırım nazara göze hyemen çocuk sevindireceksin zaten....bende böyle ufak tefek bişey olsun az olsun çok olsun hemen çoluğa çocuğa dağıtırım allah ne verdiyse yani....
bu gün bende acayip sinirliyim ecrin iç lokma yemiyor yememk içinde birde ağlama huyu çıkardı her yemek vaktinde bir ağlamaya başlıyor kii sormayın artık bu gün şimdi patlacam ağzına şimdi patlatcam diye geçi çok kıdım ama hiç tınlamıyor yaa çok sinirlerimi geriyor kızlar ne olacak bu cimcimenin hali yemesi dert değilde kotmuyor hiç benden bazen takmıyor ağlamıyor bile gülüp geçiyor inanınki bazen vurasım geliyor hayır diyorum kendime bağırıyorum kızıyorum tehditediyorum bazen ama nafile kortuğu şeyelri kullanıyorum beni yine dinlemiyor yaa çok canım sıkılıyor bilerek yapması beni deliediyor neyseki çabuk sinirim yatışıyor koklaşıyoruz bitiyor...
sonra çok üzülüyorum neden bğırdım diye kahroluyorum bedne de öyle bir huy var hem kızıyorum hemde çok üzülüyorum ama sabır bırakmıyor bazen bende de hele bu sıralaar çünkü dişde çıkarıyorda .....çok şükür iyiki varlar ama allah yokluklarını göstermesin olmayanlara nasipeylesin ....
çok fenada her kızdığımda anneeeee annee diye diye gülerek gelir ayy annem benim diye resmen abartmıyorum yalakalık yapıyor sonra öpüyor da öpüyor ohh bende hemen yumuşuyorum sanırım bu yüzden benden hiç korkmuyor bağırsamda nasıl olsa bağırıp unutuyormu diyor ne....
nurancım çok geçmiş olsun canım çok büyük bi kaza atlatmışsınız allahtan kusturmayı başarabilmişsiniz o an yoksa olacakları düşünmek bile istemiyorum
yavrum batuhanda çok etkilenmiştir
allah hiçkimseye yaşatmasın böyle olaylyar inşallah
insan çocuğunun başına bişey geldimi kıymetini dahada çokkk anlıyor onların varlıklarının değilmi kızlar
allahım eksikliklerini göstermesin inşallah
Kizlar bu wc egitmi meselesi sadece sabir isi ..bugün ögle uykusundan kuru kalktik ve sonra kendi yapmak istedi yani söyledi...simdi kaldi gece meselesi darisi basiniza ben gözümde cok büyütüyodum...
kızsakta yinede dediklerini yapıyolar valla
senin cimcimede seni çok yoruyo dilli maşallah :))
Allah yokluklarını göstermesin
Kizlar bu wc egitmi meselesi sadece sabir isi ..bugün ögle uykusundan kuru kalktik ve sonra kendi yapmak istedi yani söyledi...simdi kaldi gece meselesi darisi basiniza ben gözümde cok büyütüyodum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?