2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrimin mesleği evrim geçirmiş danışmandı medya basın olmuş gözümden kaçmadı zemuszemus

Danısmanım, 10 senemı verdım ben o meslege, ama su an yapmıyorum.. sımdıkı oyalandıgım sey yazmak.. yapmadıgım bırseyı herseferınde gormek canımı sıkıyordu.muck..

Anca bu kadar guzel ozetlenebılırdı valla.

accık daha öğürteyim mi seni?
"halaşşşşşş" halası böyle sevdi oğlumu :bbo:

Ha bak.. bu aşılmış hali artık..

çok işim var ben kaçarr. akşama görüşürük.)

Gulben Ergen ın hayatının senden daha sakın oldugunu dusunuyorumm sengözlerimebaksanab

topikte yeri geliyor insanlar buralara yazılmayacak şeyler yazıyorlar ama ben kociş yazınca insanlar rahatsız oldular garip geldi asıl rahatsız olunacak konulara rahatsız olsunlar

Meltem, mesela ben de şu " kızzzzzzzzzz" lafı var ya.. illet olurum resmen, boyle tuylerım ayaga kalkar.. böğğhh derım ıcımden. Burcu da o mısal, o da kelımelerın sonuna gelen .şşş li seylerı sevmıyor, kendı gorusunu yazmıs acıkcası.. sana bana ona denen bısı yok, nereden bılıyorum, cunku kadın dıbımde yasıyor.. bende oğluşumm demeyı cok sevıyorum.. bı bakıyorum sacları dik dik olmus kadının.. :)))

delikafadulden:roflol:

ayrıca anne kız çok güzelsinz bağyan.kaşlar gözler maşallah olumunekankayizsmile:1hug:
tenk u beybi
Bende merak ediyorum numarası yok ama bilmiyorumkismile
esra da vardı.esrayı aramalıyım ben zaten
ilk evlendigimizde ibo bana karıcık bende ona kocis diyordum yas benim 19 ibonun 24 :))))
su anda kendime inanamıyorum igrencmisizzzzz :)))))))))

itiraf com dan alıntı gibi oldu )))
estağfirullah
topikte yeri geliyor insanlar buralara yazılmayacak şeyler yazıyorlar ama ben kociş yazınca insanlar rahatsız oldular garip geldi asıl rahatsız olunacak konulara rahatsız olsunlar
ben olmadım kendi adıma.burcuya gıcıklığına yazıp duruyorum.o da seni sevip nazı geçtiğinden yazma demiştir sana.

Fox TV Anlat Bakalım Yarışması :

Kelime: KADINBUDU
- Oğlum sen nesin?
- Erkek!
- Tersi?
- Kadın!
- Onun yeneni?
- Çıtır

Kelime: DıZ
- Pantolonu nereye giyeriz?
- Bacağa?
- Hah! Bacaklarımızın ortasında ne vardır?
- Ohaaa!

Kelime: ZEBANı
- Allahın meleklerinden biri.
- Cebrail.
- ılk üç harfi cizgili bir hayvanı çağrıştırıyor.
- Zebrail?
- Seni zebrail çarpsın inşallah!

Kelime: DUVAK
- Kadınla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldırdığı şey
- Ohaaa!

Kelime: TELEPATı
- Hani ben sana bir seyi anlatmaya çalışıyorum ama sözle değil
beyin, dalgalarıyla falan...
- Ihıhıh ney diiii.. teletabi..!
- Tamam, tele'si kalsın. Kedilerin eline ne denir?
- Buldum! Telepence
- Offf beee bi kere de bil...

Kelime: TıMSAH
- Abi bööle hani... kertenkele nedir?
- Hayva n
- Ne cins hayvan?
- Sürüngen
- Ok! Abi bu kertenkelenin birkaç beden büyüğü..
- Ejderha
- Yuhhh!

Son kelime eğer bilinirse oyun kazanılacaktır. Süre 10 saniye.

Ben en çok bunu beğendim :
Kelime: LAMBADA
Ekip1: Aha mıçtınız..!
Ekip2: Sen öyle san. Söyle bakalım Alaaddinin cini nerede yaşar?
Lambada
Ekip1: Hastirr...

Kelime: Van Gogh (kulak tabu kelime)
- Abi bu kişi bir organını kesen bir sanatçı
- Bülent Ersoy

Kelime: Uğur Dündar
- TV de program yapıyo hani yıllardır..
- Reha Muhtar? Ali Kırca? - Yok, yok. Sarışın mavi gözlü
- Atatürk?
Gülmekten iptal edildi...

Kelime: KRAMP
- Hani futbolculara girer
- Krampon

Kelime: SERÜVEN
- Abi Macellan nasıl biriydi?
- Ne biliyim, iyi biriydi heralde..
- Abi onu demiyorum neye düşkündü?
- Karıya, kıza, bi de içkiye olabilir
- Pes..!

Kelime: MISIR
- Keops nerede?
- Etiler!
- Allah cezanı versin Emre....

Kelime: OKUL
- Biz nereye gideriz hergün?
- Bara... Diskoya.. Sinemaya.. Cafeye.. Bowlinge.. Ayyy! Olmuyo
bööle başka şekilde anlat..
- Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor?
- Haaa.. okulaaa..

Kelime: Anneler Günü
- Cennet kimin ayaklari altında?
- Anne
- Tamam, ha ni onların özel bir günleri var, ne o?
- Adet..?

Kelime: KÖPEKBALIĞI
- Denizde ne olur?
- Dalgaa!
- Hayır ya öyle diil. Hani karadada var hav hav der?
- Ha! Köpek.
- Onun denizde olanı?
- Deniz köpeği!

şimdi süt sağma meselesinden biraz dem vurayım.önceden 2.5-3 saatte bir sağıyordum miktar yeterliydi.ancak sonradan azalma oldu.şimdi 4 saatte bir sağınca aynı miktara ulaşıyorum.genelde neva'nın uyanma,emme saatlerini öğrenip ona göre sağıyorum. sık sık sağmayla da aynı miktarı elde ediyorum.ne yapsam bilmiyorum.şu regly bir bitse normale döner hatta yumurtlama döneminde coşar.

harikasın valla bayıldım gülmektenn

hah evet salı aksamları 20 de papatyamı izliyoruz ailecek çok egleniyoruz o diziyi izlerken ondan ben askve cezayı kaçırıyorum anladım simdi
tekrarını falan izlemeye calıscam artık

bende medela pompa var iki arkadasım da aynı pompadan kullanmıs bana verdiler isleri bitmis birinin kenarı kırık dugmyitutmam gerekiyor elim yoruluyor digerininde hız ayarı maksimuma takılı kalmıs:) han ikisini bir araya getirsem guzel bir alet olcak ama neyse :)) hızlı olana alıstırdım kendimi ilk takınca rahasız oluyordum ama artı alıstım en azından dugmeye basmam geerkmiyor :) onla sagıyorum

az ohce hamile iken bolca yedigim birseyi ilk kez yedimdogumdan sonra
nesfit

sekerim çıkmıstı iki saatte bir birseyyler yiyordum bunlardan biride nesfit di sutu içmek için iyi oluyordu ay hey ggidi gunler sanki hamileyim gibi geldi bir an dolaptan sutumu alıp masama gelip yiyordum falan
gozumun onunden geçti :)

aysin den yanıt var

midesi hala kotu imis hastanaye yatıp yatarak tedavi olması gerekiyormus deva yi hastaney e sokmamak için erteliyormus tedaviyi simdilik keyfim yok su ara girmiyorum dedi hepinize selamları var

elif peki 3 saatte bir yani sık sagma ile aynı miktara ulasıyorsan neden arayı acıyorsun vaktinmi olmuyor ??

evet bugun il kkez bu kadarsık sagım yapacagım
9,30 da sagmıstım 140 cc çıkmıstı ki ece yi saat 6 da emzirmistim iki memeden bahsediyorum tabi

2,5 saat oldu yaklasık bakalı sagınca ne çıkacak çok merak ediyorum

kaydirigubbakcemile3 ayyyy yarıldım çatladım güldüm koptum ne diyim ben sana evrrrrrrrrrrrriiiim.öptüm senii:roflol::roflol:delikafadulden

bizim ögrencilik yıllarında oynadıgımız TABU yadönmüş ya resmen az gülmezdik. arnımız agrırdı valla

MELTEM canım sana bişi dediğim yok, ben sadece geldim gittim diye haber vermene gerek yok didim. Düşünsene burada her birimiz geldim gittim diye mesaj yazsak burası nolur? Yoksa kociş de diyebilirsin, her şeyi diyebilirsin. Ben hoşlanmıyorum ama sen kullanmayacaksın anlamına gelmez.

tekrar özel derslerime başlamış bulunuyorum yuppieeeeeeeeeeeeeehihoyyyt
umarım oglum usluca durur.
hemide 2 ögrenci birden biri 5 den sonra gelecek diğeride 9 dan sonra
haftanın 3 günü

puyyruun burdan yakın benim hayatım nasıl sakin olsun yaa..

aysin den yanıt var

midesi hala kotu imis hastanaye yatıp yatarak tedavi olması gerekiyormus deva yi hastaney e sokmamak için erteliyormus tedaviyi simdilik keyfim yok su ara girmiyorum dedi hepinize selamları var
a.selam
Fox TV Anlat Bakalım Yarışması :
evrişşşşş harika çok güldüm:roflol::roflol::roflol:

ilk kez 2,5 saat sonra sagma yaptım allahım once odum koptu damla zorç ıkıyor hep ben saatlers onra yaptıgım için direk ç ıkıyordu sut sandım sut kesildi :) baktım birkaç dakiak sora gelmeye basladı çok sismeden sagdıgmı için sanırım ama çıka çıka 75 cc cıktı çok enteresan birinden 50 digerinden 25 cc cıktı
birkaz gun hangi memeyi daha çok emzirirseniz hemen o meme ataga geçiyor
ben sagı bu ara çok emziriyorum eskiden solu idi yatarak emziriyordum evde oglene kadar uyudugum gunlerde
simdi yatagn yanındaki sandalyede emziriyorum ikisinde ama sagı daha çok sag dan emzirip kalkıp kolumla hemeny ataga birakıyorum çunku bu çok etkiliyor bunu anlamıs bulunmaktayım daha çok agzından kalınca çocgun sut artıyor

sut sagan arkadaslara bir diger soru
hos boyle hitap ettim ama meltem ve eliften baska sirkette sut sagan varmıydı kı: )

sorum su
pompa nın gogse gelen parcasını ve sutun biriktigi alttaki kabı her sefer yikiyormusunuz ?
yani ben birkaç gunde bira ksam kaynatıyorum
ama gun içinde yıkamaya cekiniyorum yıkadıgımda musluk suyutemas etmis olacak diye
gunduz kuru pecete ile içini kuruluyorum ama yıkamamaya çalısıyorum mikrop gelir sudan diye
siz nasıl yapıyorsunuz
her dakika o aparatları kaynatıyormusunuz

biberon kullanan arkadaslar ve emzikk

kaynatma steril islemini ne kadar zamanda bir yapıyorsunu
bizim hanım gunduz içiriyor biberonla aksamları birkez kaynatıyor o kadar
yani her mama sonası kaynatmıyoruz
sizlernasıl yapıyorsunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…