biberon kullanan arkadaslar ve emzikk
kaynatma steril islemini ne kadar zamanda bir yapıyorsunu
bizim hanım gunduz içiriyor biberonla aksamları birkez kaynatıyor o kadar
yani her mama sonası kaynatmıyoruz
sizlernasıl yapıyorsunu
akannehir ben yanlışmı yapıyorum şimdi ben haftada bir yada iki defa kaynatıyorum
biz biberon kullanmıyoruz ama okuduğuma göre her kullanımdan sonra yıkamak ve kaynatmak gerekiyormuş..
aspirin, kendini çize çize çizmemeyi öğrenecektir. Doruk da çiziyordu 1-2 aylıkken. Çıkardım gene de eldivenleri, eskisi kadar çok olmuyor artık.
tekrar özel derslerime başlamış bulunuyorum yuppieeeeeeeeeeeeeehihoyyyt
umarım oglum usluca durur.
hemide 2 ögrenci birden biri 5 den sonra gelecek diğeride 9 dan sonra
haftanın 3 günü
puyyruun burdan yakın benim hayatım nasıl sakin olsun yaa..
sut sagan arkadaslara bir diger soru
hos boyle hitap ettim ama meltem ve eliften baska sirkette sut sagan varmıydı kı: )
sorum su
pompa nın gogse gelen parcasını ve sutun biriktigi alttaki kabı her sefer yikiyormusunuz ?
yani ben birkaç gunde bira ksam kaynatıyorum
ama gun içinde yıkamaya cekiniyorum yıkadıgımda musluk suyutemas etmis olacak diye
gunduz kuru pecete ile içini kuruluyorum ama yıkamamaya çalısıyorum mikrop gelir sudan diye
siz nasıl yapıyorsunuz
her dakika o aparatları kaynatıyormusunuz
hergün kaynatmak lazımbiz biberon kullanmıyoruz ama okuduğuma göre her kullanımdan sonra yıkamak ve kaynatmak gerekiyormuş..
canim ben her kullanimda kaynar suyla yikiyorum ve haftada birde sterilize ediyoruz..bence her kullanim sonrasi yapmaya gerek yok..biberon kullanan arkadaslar ve emzikk
sizlernasıl yapıyorsunu
ben dogdugundan beri eldiven kullanmadim..bana hemsireler eldiven takmamami cünkü yüzünü ve vucudunu tanimasi gerektigini söyledi..bu yüzden bende kullanmadim..arasira yüzünü ciziyor ama derin degil..birde devamli tirnagini kisa kesiyorum..tirnagini törpüleyemedigimiz icin yirtmis olabilir..ama yavas yavas alisir bence..günaydın arkadaşlar...
ya ilke gece yüzünü fena çizmiş.. iki gündür gece eldiven takmıyorum alışsın die.. dün burnunda ufacık bi çizik vardı şimdi gözünün biraz altında derin ve uzun bi çizik kıpkırmızı sabah gördüğümde ağlayacaktım.. gecede çok sık uyandı ama yoktu heralde sabah yaptı.. nası alıştırcam eldivensiz yatmaya tırnaklarınıda dün kestim daha nası yaptı anlamadım.. ??????????????
kizlar cevap lütfen..
çok iyimiş be:)bende medela pompa var iki arkadasım da aynı pompadan kullanmıs bana verdiler isleri bitmis birinin kenarı kırık dugmyitutmam gerekiyor elim yoruluyor digerininde hız ayarı maksimuma takılı kalmıs:) han ikisini bir araya getirsem guzel bir alet olcak ama neyse :)) hızlı olana alıstırdım kendimi ilk takınca rahasız oluyordum ama artı alıstım en azından dugmeye basmam geerkmiyor :) onla sagıyorum
Allah yardımcısı olsun.iyi olsun inşallah kısa sürede.aysin den yanıt var
midesi hala kotu imis hastanaye yatıp yatarak tedavi olması gerekiyormus deva yi hastaney e sokmamak için erteliyormus tedaviyi simdilik keyfim yok su ara girmiyorum dedi hepinize selamları var
ben önceden 2.5 saatte bir sağıyordum.şimdi 3-4 saatte bir sağıyorum.bazen vaktim olmuyor.bazende sağsam da değecek bir miktar çıkmıyor.bazen ikinci sağımı evde yaptığımdan oluyor.elif peki 3 saatte bir yani sık sagma ile aynı miktara ulasıyorsan neden arayı acıyorsun vaktinmi olmuyor ??
hayırlı olsuntekrar özel derslerime başlamış bulunuyorum yuppieeeeeeeeeeeeeehihoyyyt
umarım oglum usluca durur.
hemide 2 ögrenci birden biri 5 den sonra gelecek diğeride 9 dan sonra
haftanın 3 günü
puyyruun burdan yakın benim hayatım nasıl sakin olsun yaa..
benim iki pompam var dönüşümlü kullanıyorum.birini sterilize edip onu daha sonra diğerini kullanıyorum.sağdığım şişeyi kapağını kapatıp dolaba koyuyuorum.pompayı da çay ocağında kaynar su ile yıkıyorum.kuruluyorum.3-4 günde bir de bulaşık makinasının üst rafında yıkıyorum.kullanım klavuzunda yıkanabileceği yazıyor.sonrasında da duruluyorum iyice.sut sagan arkadaslara bir diger soru
hos boyle hitap ettim ama meltem ve eliften baska sirkette sut sagan varmıydı kı: )
sorum su
pompa nın gogse gelen parcasını ve sutun biriktigi alttaki kabı her sefer yikiyormusunuz ?
yani ben birkaç gunde bira ksam kaynatıyorum
ama gun içinde yıkamaya cekiniyorum yıkadıgımda musluk suyutemas etmis olacak diye
gunduz kuru pecete ile içini kuruluyorum ama yıkamamaya çalısıyorum mikrop gelir sudan diye
siz nasıl yapıyorsunuz
her dakika o aparatları kaynatıyormusunuz
emziği kaynatmadım ilk aldığım zaman kaynatmıştım.biberonu ise akşamları kaynar suda bekleterek sterilize ediyorum.biberon kullanan arkadaslar ve emzikk
sizlernasıl yapıyorsunu
Geçmiş olsun canım.. kreşte mi kaptı ki acaba?slm canlar, umarim herkes iyidir, bugun actim bi iki kere ama okumaya firsatim olmadi gecmisi..acikcasi canimda sikkindi..
teo hasta, cigerleri agzinda okusuryor, ateslendi v.s. ustune benim tadim tuzum yok..
bi muddet boyleyim, gireezsem yazamazsam merak etmeyin..
topikte yeri geliyor insanlar buralara yazılmayacak şeyler yazıyorlar ama ben kociş yazınca insanlar rahatsız oldular garip geldi asıl rahatsız olunacak konulara rahatsız olsunlar
bu aralar aşk ve ceza diye bir dizi var konusu güzel
parça pinçik de olsa Ece müsaade ettiği sürece izliyorum
alıstım sut sagmaya meltem ay kolaymıs yani acırdı arada evde sagınca ama alısıyorum hatta enhızlı kademede on dakikada sagıyorum
ama acaba diyorum sutbitse bile damla damla akmaya baslasa bile siki sıkı sagmak gerekmi
hani elif falan yarıya dustu diyorlar ya nedeni bumu ben damla haline gelince çıkarıyorum memeyi sagmayı birakıyorum o haldede uyarılmalımı acaba gousler bilgin varım ı sen kac odakike ne sekil sagıyorsun
birde ece pek hevesli içmedi diye 4-5 saatt e bir yani yaklasık gunde iki kez sagmaya basladımdı buara içiyor heves geldi aman azalmasın diye 3 saatte sagmaya çalıscam sen kac saatte bir sagıyorsun
birde bizim binada anne bakım odası var taa 22 k at asagıda asansor bekle in cık zaman kaybı oluyor yerimden ayrılmıs oluoyrumo kadar sure rahatsız oldum simdi tuvalette sagıyorum hem gelen giden le muhabet ediyorum pompayı yerlestirip bluzumu indiriyorum kimse biryerimi gormuyor hos gorsene olur aylardır yedi sulale gordu :) sirkettekilerde varsın gorsun :)))
günaydın arkadaşlar...
ya ilke gece yüzünü fena çizmiş.. iki gündür gece eldiven takmıyorum alışsın die.. dün burnunda ufacık bi çizik vardı şimdi gözünün biraz altında derin ve uzun bi çizik kıpkırmızı sabah gördüğümde ağlayacaktım.. gecede çok sık uyandı ama yoktu heralde sabah yaptı.. nası alıştırcam eldivensiz yatmaya tırnaklarınıda dün kestim daha nası yaptı anlamadım.. ??????????????
su an yere tutarsam basiyorda ama cok kuvvetli degil..kucagimdaysa bacaklarini kiviriveriyor hemen..bence normal ama taktilar kafama bir kere ne yapayim..haftaya doktora gidecegiz onada soracagim bakalim..canım benim oğlum yeri geliyor çivi gibi basıyor yeri geliyor hiç basmıyor ayaklar pırtttt diye kıvrılıveriyor seninki hiçmi basmıyor yani arada birdemi basmıyor
günaydın arkadaşlar...
günaydin kizlar...izin sonrasi pek giremedim malum yerlesmek uzun sürüyor...yazdiklarinizi okumadan izinde aklima takilan bir konuyu sizlere sormak istedim..kayinvalidem izinde Hayatin basmadigini söyledi..acikcasi erken diye bende dikkat etmemistim..kizim oldukca hareketli bir bebek..hatta bir kac gündür kendi kendine dönebiliyor ama kucagimdayken yere basmiyor..arada sirada basiyor ama cok sert degil..tabiri caizse civi gibi basmasi gerekirmis..valla kafama cok takildi..sizinkilerde böylemi yoksa benmi abartiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?