ayni benimkide öyle..sonucta hertürlü muayenesi yapildi..yavas yavas alisir ama gel sen bunu cok bilmis kocakarilara anlat..bu cocuk basik deyip durdular..sonunda birini parcalamadan geldim cok sükür..daha 4 aylikti ya..nedir bu acele anlamadim..tamam benim oglumda erken basiyordu ama her cocuk bir olmazki..sarmaşık arkadaşım neva da önceden hiç basmıyordu parmakları kıvırabiliyordu hatta benim kaynanatör belinde bir sorun var mı diye ötmüştü.ben de biraz denedim bastırmaya çalıştıkça daha iyi basar hale geldi.ama öyle çivi gibi basmıyor.pop dışa fırlıyor dizler bükülüveriyor.sorun olduğunu düşünmüyorum.zamanı gelince basacaktır.
epruuu demek sen de alınmıştın.burcu sadece hoşlanmadığını,sevmediğini söylemişt.ben de kendi adıma onu kızdırmak için bir kaç birşey yazmıştım.umarım kırılmamışsındır.çünkü kim kociş diyor bilmiyorum bile.
KOCİS lafı uzerine
ya arkadasalr kendimi igrenc hissettim demem sanırım uzerinize alınmanıza neden oldu
patavatsizlik etmis olabilirim bu benim hissim bu kelimeyi kullananlara igrencsiniz demek aslaaa istemedim lutfen yanlıs anlasılmasın
kimsenin konusma tarzı ile alay etme huyum yoktur alıskanlıktır o kisi sever konusur kendim istemem soylemem yazdıgım gibi igrenccc siniz ay diye dusunmuyorum konusanlar için yeminle yani kırdıysam kusura bakmayın lutfen
biz esimle birbirimize uzunyıllardır alısmısız askım deriz hiç ismi ile hitap etmeyiz (kavga tartısma anları haric tabi : ))
bir ara yakın arkadaslarımın alay konusu olmustum askım askım , askına soyledinmi vs vs hadi ordan sizene deyip geçtim. sizde bana hadi ordan sensin igrenc diyebilirsiniz yani :)
mumy bizimk iz bir ay kadar evel dondu yuzu koyun hale ama her dakika yapmıyor bu hareketi arada bir uzanmak istedigi o tarafta bir oyuncakf alan varsa
birde yere bolca yatırman gerek yuvarlansın rahatca koltukta donmeye calısmaz bence
koltukta falan bir an bırakamıyoruz biz ayaklar hopp belden asagı yan kısma ceviriyor alt degistirme yerinden bile elimden duscek diyek orkuyoru bizimzi eli ayagı durmuyuor kıpır kıpır çunku
MUMY.2009 sende mi yozgatlısın
ben yozgattayım canımyozgatlı değilim ama yozgat yerköyde görev yapıyorum. üç ay olduk geleli..
ben yozgattayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?