2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

epruuu demek sen de alınmıştın.burcu sadece hoşlanmadığını,sevmediğini söylemişt.ben de kendi adıma onu kızdırmak için bir kaç birşey yazmıştım.umarım kırılmamışsındır.çünkü kim kociş diyor bilmiyorum bile.

ayni benimkide öyle..sonucta hertürlü muayenesi yapildi..yavas yavas alisir ama gel sen bunu cok bilmis kocakarilara anlat..bu cocuk basik deyip durdular..sonunda birini parcalamadan geldim cok sükür..daha 4 aylikti ya..nedir bu acele anlamadim..tamam benim oglumda erken basiyordu ama her cocuk bir olmazki..

Canım benim, üzerine açıklama yapılsın diye yazmadım inan ki.. hani içimde kalmasın diye şeeettim. tabii ki kim kime nasıl hitap ediyor, kim nasıl hitaplardan hoşlanıyor ya da hoşlanmıyor bunun seceresini tutacak değiliz. sen sıkma canını tadlum yerimseniben

sarmasik benimkinin de basmadığı zamanlar oluyor ama genelde basıyor biraz hoplatınca.

KOCıS lafı uzerine

ya arkadasalr kendimi igrenc hissettim demem sanırım uzerinize alınmanıza neden oldu
patavatsizlik etmis olabilirim bu benim hissim bu kelimeyi kullananlara igrencsiniz demek aslaaa istemedim lutfen yanlıs anlasılmasın
kimsenin konusma tarzı ile alay etme huyum yoktur alıskanlıktır o kisi sever konusur kendim istemem soylemem yazdıgım gibi igrenccc siniz ay diye dusunmuyorum konusanlar için yeminle yani kırdıysam kusura bakmayın lutfen

biz esimle birbirimize uzunyıllardır alısmısız askım deriz hiç ismi ile hitap etmeyiz (kavga tartısma anları haric tabi : ))
bir ara yakın arkadaslarımın alay konusu olmustum askım askım , askına soyledinmi vs vs hadi ordan sizene deyip geçtim. sizde bana hadi ordan sensin igrenc diyebilirsiniz yani :)

face'te gördüm, Miniş Tuğba'nn doğum günüymüş bugün. Mutlu yıllar Tuğbaaa, sevdiklerinle, Şevval'inle nice güzel yaşlar geçirmeni dilerim. Doğum günün kutlu olsun a.s.

boşver o densizleri.benim bakıcının kızı da öyleymiş.hatta sağından soluna bile dönezken birdenbire 10 aylıkken yürümeye başlamış.

ama benim annem oğluşu daha bir haftalıkken hoplatmaya başladı kucağında. çocukta napsın mecbur bastı yani :)

Esra'cım, öperim seni nanaklarından olumunekankayizsmile

arkadaşlar aynı miktarda sütle doymuyor sanırım neva.150 cc içinde doyardı.fazlası varsa bazen keyif için içer genelde bırakırdı.artık kucağıma aldığım gibi memeye yapışıyor vermesem ağlıyor.acaba ek gıda vaktimiz mi geldi.kilosu,gelişimi iyi olunca hiç düşünmemeiştim. bu haftasonu doktora soracağım.hoş bu yeni doktor 4 aylık bebeklere bile meyve suyu verdiriyor.

yiğit henüz dönemiyor arkadaşlar. beşiğinde sallarken sadece yuvarlanıyor bi o tarafa bi diğer tarafa. ama hani öyle çekyata filan koyunca dönmüyor yani. sizinkiler dönüyor mu?

elif niyebaslatmak istemiyorusn ek gıda yani meyva suyuna mesela
hos ara ogun oluyor meyva suyu hani sut yetmiyorsa doyurmaya yetmez ama yinede bir saat tutabiliyor bazen

mumy bizimk iz bir ay kadar evel dondu yuzu koyun hale ama her dakika yapmıyor bu hareketi arada bir uzanmak istedigi o tarafta bir oyuncakf alan varsa
birde yere bolca yatırman gerek yuvarlansın rahatca koltukta donmeye calısmaz bence
koltukta falan bir an bırakamıyoruz biz ayaklar hopp belden asagı yan kısma ceviriyor alt degistirme yerinden bile elimden duscek diyek orkuyoru bizimzi eli ayagı durmuyuor kıpır kıpır çunku

bende asla öyle çekyatta filan yalnız bırakmıyorum canım ya korkuyorum allah korusun. altını değiştirirken hareketli yani aslında her zaman çok hareketlidir maşallah ama dönme konusunda öyle değil. döner inşallah diyorum onun da vakti vardır.

sarmaşık benim kızmda basmıyodu biz hiç bastırmamıştık annem geldi a bu basmıyo dedim alla alla anne daha erken diilmi dedim olurmu çivi gibi olması gerek dedi bilmiyo dedim ondandır gerçekten de öleymiş alıştırınca basıyo şimdi..sende aykalrını yere bas öle öle basar .ama hareketsiz diil diyosun...bazı bebk inat eder basmas...bişi yoktur..alıştırma yaparsan görceksin basacaktır...dr gittiğimizde dr da öle dmeişti alıştırma yapın basar demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…