meltem zaten mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta yaz nete çıkar ordan dinlersin
meltemcim kocis lafıın ilk senmi dedin bilmiyorum onu okumadım
benburcuya yanıt olarak yazdım
su an hoslanmıyorum ben kocis demekten demiyorum kotu geliyor bu benim secimim geçmiste yaptıgım birsey soyledigim bir soz su an sacma geliyor çogumuzda yasarız boyle seyler hani yıllar once yapgtıgımz komik sacma gelir onungibibirsey bu da
seni yargılamak yada dalga geçmek asla degildi amacım haberim bile yok senin dediginden inanki
canım sen kaçırdın heralde o kısmı ayşin rahatsızlanmıştı bayılmıştı falan ... ondan sonrada hiç girmedi bir daha topiğe o yüzden merak ettikaysin in numarası bende var da hafızam yerinde degil mazur gorun neden merat ettiniz bu ara pek girmedi diye mi ??
günaydın.... çok kötüyüm bu sabah.... sabah baş ağrısıyla uyandım midemde sanki alabora olmuş bi gemiye binmiş gibi bulanıp duruyor....ağrı kesici içtim ama banamısın demiyor.... çaycı bi kokteyl yapmış getirmiş mide bulantısına iyi gelir dedi karışık bitkiler var sanırım içinde....bilgisayar ekranına bile bakamıyorum bir dünya işim var biran önce akşam olsun eve gitmek istiyorum...
alıstım sut sagmaya meltem ay kolaymıs yani acırdı arada evde sagınca ama alısıyorum hatta enhızlı kademede on dakikada sagıyorum
ama acaba diyorum sutbitse bile damla damla akmaya baslasa bile siki sıkı sagmak gerekmi
hani elif falan yarıya dustu diyorlar ya nedeni bumu ben damla haline gelince çıkarıyorum memeyi sagmayı birakıyorum o haldede uyarılmalımı acaba gousler bilgin varım ı sen kac odakike ne sekil sagıyorsun
birde ece pek hevesli içmedi diye 4-5 saatt e bir yani yaklasık gunde iki kez sagmaya basladımdı buara içiyor heves geldi aman azalmasın diye 3 saatte sagmaya çalıscam sen kac saatte bir sagıyorsun
birde bizim binada anne bakım odası var taa 22 k at asagıda asansor bekle in cık zaman kaybı oluyor yerimden ayrılmıs oluoyrumo kadar sure rahatsız oldum simdi tuvalette sagıyorum hem gelen giden le muhabet ediyorum pompayı yerlestirip bluzumu indiriyorum kimse biryerimi gormuyor hos gorsene olur aylardır yedi sulale gordu :) sirkettekilerde varsın gorsun :)))
ask ve cezayı izlemek istedim ama basını yakalayamadım
sanırım izledigim bir dizi ile çakısıyor
nez amandı meltem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?