kolay gelsin o zaman,sağlıklı olduğu halde rapor almış biri olarak utandım şimdi :kedi:
teşekkür ederim özlemciğim.kilodur alınır verilir takma kafacığına.Bak gülistan güzel arkadaşım fit arkadaşım cnm sen bu kadar mamaları götürüp hala zayıf kalıyorsun ayrıca birde buralara yazıyorsun zaten 100 kiloyum biraz daha kıskançlıktan şiştim şimdi patlıciiim :umursamaz: Ayrıca bu kadar gezmek çok ayıp biz gezemiyoruz sende otur yerinde bakiimlmaz: yada benide götür kaydirigubbakcemile ben o kuzunu yerim çok tatlı çok yakışıklı bu delikanlı opuyorumnanaktan güle güle kullanın...
Pervin bu ara bende senin gibi karmaşık bir ruh halindeyim herşeye bozulabiliyorum ağlamak geliyor içimden...
Elif çok güzel resminiz maşallah sizesenin zaten yüz hatların ayrı bir güzel kaş göz maşallah sana kaygananın kürlerinden denesek nasıl oluruz acaba bizde işe yarar mı? Üstüne yenilen tereyağlı pilav kürün bir parçası galiba :roflol: Sana en yakın zamanda dünürüm Nevinin gülüşünden diliyorum....
Esrako bak herşey düzene girmiş ne güzel
Nurdan teoşuma geçmiş olsun... Umarım en kısa zamanda düzelir yavrum ...
Tazem yine bir Sefa krizi mi yaşandı? Sefadan yeni inciler.... Merak ettim bilmiyorumkismile
Meltem çaılşıp aynı anda evi idare etmek oldukca zor olmalı gerçekten tüm çalışan anneleri takdir ediyorum... buyrunnnnnnnnn moralini bozma... :teselli:
kayganama bunu okutmak lazım.ama kakaya çiş diyecek kadar terbiye abidesi birine bu kadar vermek kelimesiyle yaklaşılmaz herhalde.dizilerden nefret ediyorum:)) çünküüüüü;
Çocuklarım olmadan asla diyorsan ALİYE'yi;
Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BİNBİR GECE'yi;
Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı;
Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇİFTLİĞİ'ni ;
Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜM...Ü'nü Sülalenin hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'yu izle
Affınıza sığınarak malum sitede görüp beğendiğim bir şeyi paylaşmak istedim :kedi:
Bende dizileri izliyorum ağır bir espri olmuş sanki eyvahedigeldismile
koptum ben bu sefazedelerin haline.delikafadulden ne sefaymış be.helel olsun.şaka bir yana babam,nın yöntemi dene bari.nasıl olsa her şekilde üzüyor seni.bari içini boşaltırsın.Kariş mi aklinialirimsmile öğürmek istiyorum. Lütfen buraya yansıtma kocanla olan çarpık ilişkini!
Anlarım, çok pis anlarım! Hiç yeltenme!
Vay! İyiymiş! Ben hiç birini izleyemiyorum, Doruk piç ediyo
BABAM geldi, 3 bira kapmış gelirken. Birer tane devirelim demiş ama, 3 tane ağrı kesici içtim bugün. Hakkımı babamla Onur'a devrettim. İçine atma, neye kızıyorsan düzgünce söyle annene, bana bakma, ben yalama oldum artık, diyor. Ama söyleyince kızıyor, küsüyor, dedim. 1 gün küser, 2 gün küser, böyle daha mı iyi, diyor. bilmiyorumkismile Küsüyor bu sefer 1hafta - 10 gün çok resmi davranıyor, geçince laf sokmalara - dalga geçmelere devam ediyor. Millet kaynanasından dert yanar, kaynanamdan çekmiyorum annemden çektiğimi. :umursamaz:
yok faraşaccık daha öğürteyim mi seni?
"halaşşşşşş" halası böyle sevdi oğlumu :bbo:
geçmiş olsungünaydın.... çok kötüyüm bu sabah.... sabah baş ağrısıyla uyandım midemde sanki alabora olmuş bi gemiye binmiş gibi bulanıp duruyor....ağrı kesici içtim ama banamısın demiyor.... çaycı bi kokteyl yapmış getirmiş mide bulantısına iyi gelir dedi karışık bitkiler var sanırım içinde....bilgisayar ekranına bile bakamıyorum bir dünya işim var biran önce akşam olsun eve gitmek istiyorum...
geçmiş olsun teoya sende dikkat et kendine bırakma öyle hemen kendinislm canlar, umarim herkes iyidir, bugun actim bi iki kere ama okumaya firsatim olmadi gecmisi..acikcasi canimda sikkindi..
teo hasta, cigerleri agzinda okusuryor, ateslendi v.s. ustune benim tadim tuzum yok..
bi muddet boyleyim, gireezsem yazamazsam merak etmeyin..
zor bir gece geçirmişsin pervin bizim oğlanda yattığı odaya girince ağlamaya başlıyo mutfağa vs. diğer odalara gidiyoruz çok güzel yatacağı odanın kapısına yaklaşır yaklaşmaz ağlamaya başlıyo. bende akşam deli oldum deliksiz 10 saat uyuyan çocuk akşam yarım saatte bir uyandı anlamadım gitti karnı aç desen değil bi yerimi ağrıdı acaba anlamadım gitti dün aşure yemeye gitmiştik orda kuzumu çok sevdiler hırpaladılar acaba ondan mı oldu diye düşünmeden edemedim:uhm:saat 9dan beri eceyi sallıorum delircem ... 8de uyuttum muhallebi yedi vs oh mis gibi 9da yanık yanık aglayarak uyandı ama uyku akıo gozunden ..sonra yıne salladım gozlerını ovusturuo sonra babası geldi odaya bi ona bi bana bakıo oda hemen kızımmm vs uyansın dıe can atıo gormemıs geldiinde uyuyodu kız tabi cingoz aldı gıttı. sonra uykusu var bunun dio 10 da tekrar salladım biara ikimizinde gozu gecti uyandım ayagımda uyuyo ayagımı bıraktım uyandı yanına yattım pıspıslıom zırladı geldiler tabi getirdim babasına attım saat 11di...10da emdide uyudu bide. neysem velhasılı kelam babası sallama girisiminde bulumak icin yatak odasına goturunce ece cıglıgı bastı gozlerı yasardı susturduk ben goturdum emziriyim die yine agladı emmedi sonra salona getirdim ii geceler cayıyla mama yaptım bide. mamayı goturdu doymadı meme emdi ustunede caydan verdim salladım salonda 10dk icinde uyudu. cocugun odaya garezi var sevmioo ama deli oldum ya agladım sinirden artık
canım topikte bir kaç kişi daha su olayından şikayet ediyor başta ben zorla içiriyorum kaşıkla verirsem ancak içiyor onuda tüküre tüküre ağzından aka aka zar zor veriyorum alışacaklar elbetBu arada Özde muhallebiyi yemedi içine şeker katmak zorunda kaldım bu defa yedi ... Ama üstüne inatla emmek istedi kıramadım hanımefendiyi verdim inş. midesi rahatsız olmaz ayrıca muhallebiyi yedi hemde şekerli üstüne su verdim ama içmedi içmiyor su ya benim gibi suyla arası iyi değil ne yapacağım ben :umursamaz:
dizilerden nefret ediyorum:)) çünküüüüü;
Çocuklarım olmadan asla diyorsan ALıYE'yi;
Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BıNBıR GECE'yi;
Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇıFTLıĞı'ni ;
Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜM...Ü'nü Sülalenin hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'yu izle
Affınıza sığınarak malum sitede görüp beğendiğim bir şeyi paylaşmak istedim :kedi:
allah sabır versin sana yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali fisfisfisBABAM geldi, 3 bira kapmış gelirken. Birer tane devirelim demiş ama, 3 tane ağrı kesici içtim bugün. Hakkımı babamla Onur'a devrettim. ıçine atma, neye kızıyorsan düzgünce söyle annene, bana bakma, ben yalama oldum artık, diyor. Ama söyleyince kızıyor, küsüyor, dedim. 1 gün küser, 2 gün küser, böyle daha mı iyi, diyor. bilmiyorumkismile Küsüyor bu sefer 1hafta - 10 gün çok resmi davranıyor, geçince laf sokmalara - dalga geçmelere devam ediyor. Millet kaynanasından dert yanar, kaynanamdan çekmiyorum annemden çektiğimi. :umursamaz:
ne halaşıııı yaa allahım yarabbim koptum nevin:roflol::roflol:accık daha öğürteyim mi seni?
"halaşşşşşş" halası böyle sevdi oğlumu :bbo:
geçmiş olsun sibelll selin nsl ateşlendimi dün aşısı nsl geçmişgünaydın.... çok kötüyüm bu sabah.... sabah baş ağrısıyla uyandım midemde sanki alabora olmuş bi gemiye binmiş gibi bulanıp duruyor....ağrı kesici içtim ama banamısın demiyor.... çaycı bi kokteyl yapmış getirmiş mide bulantısına iyi gelir dedi karışık bitkiler var sanırım içinde....bilgisayar ekranına bile bakamıyorum bir dünya işim var biran önce akşam olsun eve gitmek istiyorum...
kendini iyi hissetmiyorsan bence bikaç gün daha gitme sonra daha çok ilerlemesingünaydın arkadaşlar. yine çok ilerlemiş sayfamız maşallah.. şimdi geçmişi okumaya çalışacağım. benim rahatsızlığım tam geçmedi ama raporum bittimecbur işe başladım bugün. keşke okullar bu hafta tatil olsaydı...
hakkaten güzelmiş meltem yerimsenibenKavanoz ve 2 Fincan Kahve:
Ne zaman hayatında bazı şeyler taşınamaz hale gelirse, ne zaman
24 saat kısa gelmeye başlarsa, o zaman mayonez kavanozu ve
2 Fincan Kahveyi hatırlayınız!
sabah sabah size güzel bir yazı
buyrun
günaydın.... çok kötüyüm bu sabah.... sabah baş ağrısıyla uyandım midemde sanki alabora olmuş bi gemiye binmiş gibi bulanıp duruyor....ağrı kesici içtim ama banamısın demiyor.... çaycı bi kokteyl yapmış getirmiş mide bulantısına iyi gelir dedi karışık bitkiler var sanırım içinde....bilgisayar ekranına bile bakamıyorum bir dünya işim var biran önce akşam olsun eve gitmek istiyorum...
günaydın arkadaşlar. yine çok ilerlemiş sayfamız maşallah.. şimdi geçmişi okumaya çalışacağım. benim rahatsızlığım tam geçmedi ama raporum bittimecbur işe başladım bugün. keşke okullar bu hafta tatil olsaydı...
geçmiş olsun teoya sende dikkat et kendine bırakma öyle hemen kendini
zor bir gece geçirmişsin pervin bizim oğlanda yattığı odaya girince ağlamaya başlıyo mutfağa vs. diğer odalara gidiyoruz çok güzel yatacağı odanın kapısına yaklaşır yaklaşmaz ağlamaya başlıyo. bende akşam deli oldum deliksiz 10 saat uyuyan çocuk akşam yarım saatte bir uyandı anlamadım gitti karnı aç desen değil bi yerimi ağrıdı acaba anlamadım gitti dün aşure yemeye gitmiştik orda kuzumu çok sevdiler hırpaladılar acaba ondan mı oldu diye düşünmeden edemedim:uhm:
canım topikte bir kaç kişi daha su olayından şikayet ediyor başta ben zorla içiriyorum kaşıkla verirsem ancak içiyor onuda tüküre tüküre ağzından aka aka zar zor veriyorum alışacaklar elbet
ben ayşini merak etmeye başladım iyice telefon numarası kimde var acaba bi arasanız öğrensek
olumunekankayizsmile bi arkadaş grubumuzlan yidik içtik sohbet ettik eve geç geldim söylemesi ayıp yatmadan bi bakıyım dedim öyle yani sadece baktım ve yattımGülistan dün gece ce eeee yapıp kaçtın gördüm gördümmm sositososito
olumunekankayizsmile bi arkadaş grubumuzlan yidik içtik sohbet ettik eve geç geldim söylemesi ayıp yatmadan bi bakıyım dedim öyle yani sadece baktım ve yattım
opuyorumnanaktan
nevaylan oynadık kitap okuduk sonra babası geldi yemek yedik.uyudu yavru kuşum.
bugünün kürünü açıklıyorum.eve geldiğimde netten himalaya tuzu araştırıyorlardı.en iyi tuz oymuş.o da kür yapılıp içiliyormuş.hergün ayrı bir heyecan,ayrı bir kür.dün de sarımsak kürüne başladılar.akşam yemekde tereyağı pilav vardı arz ederim.
slm canlar, umarim herkes iyidir, bugun actim bi iki kere ama okumaya firsatim olmadi gecmisi..acikcasi canimda sikkindi..
teo hasta, cigerleri agzinda okusuryor, ateslendi v.s. ustune benim tadim tuzum yok..
bi muddet boyleyim, gireezsem yazamazsam merak etmeyin..
saat 9dan beri eceyi sallıorum delircem ... 8de uyuttum muhallebi yedi vs oh mis gibi 9da yanık yanık aglayarak uyandı ama uyku akıo gozunden ..sonra yıne salladım gozlerını ovusturuo sonra babası geldi odaya bi ona bi bana bakıo oda hemen kızımmm vs uyansın dıe can atıo gormemıs geldiinde uyuyodu kız tabi cingoz aldı gıttı. sonra uykusu var bunun dio 10 da tekrar salladım biara ikimizinde gozu gecti uyandım ayagımda uyuyo ayagımı bıraktım uyandı yanına yattım pıspıslıom zırladı geldiler tabi getirdim babasına attım saat 11di...10da emdide uyudu bide. neysem velhasılı kelam babası sallama girisiminde bulumak icin yatak odasına goturunce ece cıglıgı bastı gozlerı yasardı susturduk ben goturdum emziriyim die yine agladı emmedi sonra salona getirdim ii geceler cayıyla mama yaptım bide. mamayı goturdu doymadı meme emdi ustunede caydan verdim salladım salonda 10dk icinde uyudu. cocugun odaya garezi var sevmioo ama deli oldum ya agladım sinirden artık
ben yatayım resmen omuzlarım agriii sizi bırakmakta hic isime gelmii hamile oldugum gunler geldi aklıma walla geyigin dibine vururduk hergece dimi
msj sayısıyla mı ilgili
dizilerden nefret ediyorum:)) çünküüüüü;
Çocuklarım olmadan asla diyorsan ALİYE'yi;
Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BİNBİR GECE'yi;
Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇİFTLİĞİ'ni ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?