2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya ben bu aralar şu platese taktım. yani yapmayı çok istiyorum ama bi türlü fırsat bulamıyorum. bi de anneme bakarsan kilo verme diyor beni korkutuyor. bizim ailecek kilo alamama problemimiz var da içlerinde en kilolu benim yani ben de 63 kiloyum. ne yapsam ki karar veremedim.aranız da yapan var mı plates? kilo mu verdiyor yoksa vücudu sıkılaştırıp toparlıyor mu yani???

teşekkür ederim özlemciğim.kilodur alınır verilir takma kafacığına.
kayganama bunu okutmak lazım.ama kakaya çiş diyecek kadar terbiye abidesi birine bu kadar vermek kelimesiyle yaklaşılmaz herhalde.
koptum ben bu sefazedelerin haline.delikafadulden ne sefaymış be.helel olsun.şaka bir yana babam,nın yöntemi dene bari.nasıl olsa her şekilde üzüyor seni.bari içini boşaltırsın.
accık daha öğürteyim mi seni?
"halaşşşşşş" halası böyle sevdi oğlumu :bbo:
yok faraş
geçmiş olsun

geçmiş olsun teoya sende dikkat et kendine bırakma öyle hemen kendini
zor bir gece geçirmişsin pervin bizim oğlanda yattığı odaya girince ağlamaya başlıyo mutfağa vs. diğer odalara gidiyoruz çok güzel yatacağı odanın kapısına yaklaşır yaklaşmaz ağlamaya başlıyo. bende akşam deli oldum deliksiz 10 saat uyuyan çocuk akşam yarım saatte bir uyandı anlamadım gitti karnı aç desen değil bi yerimi ağrıdı acaba anlamadım gitti dün aşure yemeye gitmiştik orda kuzumu çok sevdiler hırpaladılar acaba ondan mı oldu diye düşünmeden edemedim:uhm:
canım topikte bir kaç kişi daha su olayından şikayet ediyor başta ben zorla içiriyorum kaşıkla verirsem ancak içiyor onuda tüküre tüküre ağzından aka aka zar zor veriyorum alışacaklar elbet
)))
allah sabır versin sana yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali fisfisfis
accık daha öğürteyim mi seni?
"halaşşşşşş" halası böyle sevdi oğlumu :bbo:
ne halaşıııı yaa allahım yarabbim koptum nevin:roflol::roflol:
geçmiş olsun sibelll selin nsl ateşlendimi dün aşısı nsl geçmiş
kendini iyi hissetmiyorsan bence bikaç gün daha gitme sonra daha çok ilerlemesin
hakkaten güzelmiş meltem yerimseniben

Son düzenleme:

Geçmiş olsun arkadaşlar... :teselli:

cnm aslında kaşıkla denemdim belki içer bugün kaşıkla vermeyi deneyeceğim..
Meltem güzel yazı teşekkürler... opuyorumnanaktan
Nevin ne yaptın bu sabah yürüyüşe çıkalım mı? olumunekankayizsmile Yoksa bensiz çıktın mı? :umursamaz:

ben ayşini merak etmeye başladım iyice telefon numarası kimde var acaba bi arasanız öğrensek

Son düzenleme:
Gülistan dün gece ce eeee yapıp kaçtın gördüm gördümmm sositososito
olumunekankayizsmile bi arkadaş grubumuzlan yidik içtik sohbet ettik eve geç geldim söylemesi ayıp yatmadan bi bakıyım dedim öyle yani sadece baktım ve yattım

opuyorumnanaktan

gülistan eşim diyorki sabahın köründe gidilir mi
aslında haklı o zaman ben korsan taksiyle giderim dedim yok güvenemem vb dedi
ben anlamam bul çaresini o zaman dedim

tam komediler yaaaa cidden inanıyorlar
birde o saracoglu her gun esra ceyhana çıkıyor habire anlatıyor birseyler ay ozledim bak evde tv izledigim gunleri bir anlık ozlem ama tabiB))))

bu da ben ve nevoş

supersinizzzz kaynana catlasın :))

ay canım benim geçmisler olsun teo ya kreste durumlarını haberdar et arada ama yaz

pervin ya mama yedi uyudu bolumu dikkatimi cekti ac olmasın ;? yani tam doymadıgı içinmi uyanıyor acaba

ben yatayım resmen omuzlarım agriii sizi bırakmakta hic isime gelmii hamile oldugum gunler geldi aklıma walla geyigin dibine vururduk hergece dimi

yaa dimi ne gunlerdi uyku sorunumuz vardı ama sabaha karsı dalınca kalkmamızı gerektiren olaylar yoktu bebek gibi:) hey gidii
balkonda sabahlardım ben laptopumla :) ozluyorum bazen

msj sayısıyla mı ilgili

evet canım mesaj sayısı ile alakalı

ya bened izliyorum burda yazan çogu diziyi ama cidden yalanmı ozlem çok guldum bende bu yazıyı okuyunca:)

ilk evlendigimizde ibo bana karıcık bende ona kocis diyordum yas benim 19 ibonun 24 :))))
su anda kendime inanamıyorum igrencmisizzzzz :)))))))))

itiraf com dan alıntı gibi oldu )))

çok işim var ben kaçarr. akşama görüşürük.)

ay burcu baban çok sekermis yaa bira almıs gelmis ha,
ya annene bencede yanıt vermelisin boyle surekli bu sekilde bir iliski olmamalı senin adına baksana nasıletkileniyorsun

gulluu

birak bu isim var ayaklarını
yalandan yazdın bize temizlik programlarını
asıl gercek program gezme programın ben ona inanıyorum :))))

bu aralar aşk ve ceza diye bir dizi var konusu güzel
parça pinçik de olsa Ece müsaade ettiği sürece izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…