yiğit henüz dönemiyor arkadaşlar. beşiğinde sallarken sadece yuvarlanıyor bi o tarafa bi diğer tarafa. ama hani öyle çekyata filan koyunca dönmüyor yani. sizinkiler dönüyor mu?
arkadaşlar aynı miktarda sütle doymuyor sanırım neva.150 cc içinde doyardı.fazlası varsa bazen keyif için içer genelde bırakırdı.artık kucağıma aldığım gibi memeye yapışıyor vermesem ağlıyor.acaba ek gıda vaktimiz mi geldi.kilosu,gelişimi iyi olunca hiç düşünmemeiştim. bu haftasonu doktora soracağım.hoş bu yeni doktor 4 aylık bebeklere bile meyve suyu verdiriyor.
Melteeeem, Ece'yi bu büyüklükte sevmek çok zor oluyor bacım, bir zahmet editleyiversene fotonu :))
Melteeeem, Ece'yi bu büyüklükte sevmek çok zor oluyor bacım, bir zahmet editleyiversene fotonu :))
canim benimkide dünden beri kendi tam olarak dönmeye basladi..ama devamli ve seri halde yapamiyor..canim döner acele etme..cocuklar herseyi icgüdüsel olarak ögreniyorlar..bolca yere koy ve yalniz koltukta sakin birakma döner ve yere düsebilir..yiğit henüz dönemiyor arkadaşlar. beşiğinde sallarken sadece yuvarlanıyor bi o tarafa bi diğer tarafa. ama hani öyle çekyata filan koyunca dönmüyor yani. sizinkiler dönüyor mu?
ay masallah...bu cok cingöz ha...cok canlar yakar bu annesi..[/URL][/IMG]
benimkide dün kolunu alamiyordu ama bir ögrendi simdi yapabiliyor..tabi cani isterse birte koca totosunu kaldirabilirse..benim kızımda tam dönmüyor kolu altında kalıyor kurtaramıyor kolunu
meltem sen yardımcı olmasan o kına ıkına kurtarsa elini..eylül bağıra çağıra kurtarıyo..bide tepesinden bakıyorum gülüyorum yok öle kolay dönmek kurtar...sonunda kurtarıyo amam bakışı çok fana oluyo banaaklinialirimsmile
meltem bende çok isterim bana gelmeni..sabahın köründe gel hiç farketmes... beklerim...
aslında sen çok merkezi bir yerde oturuyorsun neden gidemiyorsun kimeltem zaten ben zamanımı beklyorum bi açılcam pir açılcam yani...henüz gezmelere çıkamıyoz nadir...şimdilik biz misafir eve istiyoruz..ama sonra kızımla ben usandırcas milleti:)
benimki özelliklede sağ tarafına dönüyor sol tarafınada dönmeyi öğrensin diye sağa yastık koyuyorum bu sefer sola doğru dönmeye çalışıyor ama hala sola dönmeyi başaramadıyiğit henüz dönemiyor arkadaşlar. beşiğinde sallarken sadece yuvarlanıyor bi o tarafa bi diğer tarafa. ama hani öyle çekyata filan koyunca dönmüyor yani. sizinkiler dönüyor mu?
[URL=http://img199.imageshack.us/i/pc250085.jpg/][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/6303/pc[/QUOTE]
meltem ecoşş harika bak gör nsl sıkacağım o nanaklarını :nazar:
[quote="tuana3434, post: 11020608"][COLOR="Purple"][B]dilek özel bi sebebi yok..olsa zati altta adım olmazdı...sayfa açık kalıyo ben genelde başında olmuyorum..ama takip ediyorum..herkesten haberdarım:1ninca: ...[/B][/COLOR][/QUOTE]
ayy ne bileyim merak ettim canım bakıyorum facede oluyorsun yorum falan yazıyorsun fakat buraya pek uğramıyorsun o yüzden dedim bu kız küsmü bize yoksa diye
[quote="tuana3434, post: 11021251"][COLOR="Purple"][B]meltem zaten ben zamanımı beklyorum bi açılcam pir açılcam yani...henüz gezmelere çıkamıyoz nadir...şimdilik biz misafir eve istiyoruz..ama sonra kızımla ben usandırcas milleti:)[/B][/COLOR][/QUOTE]
gel gel banada gel senin kızıda bi ısırayımopuyorumnanaktan
aslında sen çok merkezi bir yerde oturuyorsun neden gidemiyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?