2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dilek özel bi sebebi yok..olsa zati altta adım olmazdı...sayfa açık kalıyo ben genelde başında olmuyorum..ama takip ediyorum..herkesten haberdarım:1ninca: ...

yiğit henüz dönemiyor arkadaşlar. beşiğinde sallarken sadece yuvarlanıyor bi o tarafa bi diğer tarafa. ama hani öyle çekyata filan koyunca dönmüyor yani. sizinkiler dönüyor mu?

benim kızım da dönemiyor. doktor bunu benim onu çok yüz üstü yatırmamama bağladı. günde birkaç kez yüzükoyun yatırıyorum o sıkılıncaya kadar ama henüz döndüğünü görmedim :)

bu aralar Defne'nin gündüz uyku düzeni çok bozuldu. uyanıkken de hep mızıklanma halinde. ben de bugün düşündüm acaba doymuyor mu artık diye. zaten biz birşey yerken çok yalanıyor yavrum, elimden geldiğince o görmeden yemek yemeğe çalışıyorum. zaten artık bu ayın sonunda 6 aylık olacakları için ek gıdaya başlamamız kaçınılmaz olacak.ben çok hevesleniyorum doğrusu, sanki o da aynı şeyleri yemekten sıkılmış da, yeni tatlar hayatına renk katacakmış gibime geliyor.. zemuszemus

meltem sen yardımcı olmasan o kına ıkına kurtarsa elini..eylül bağıra çağıra kurtarıyo..bide tepesinden bakıyorum gülüyorum yok öle kolay dönmek kurtar...sonunda kurtarıyo amam bakışı çok fana oluyo banaaklinialirimsmile

yiğit henüz dönemiyor arkadaşlar. beşiğinde sallarken sadece yuvarlanıyor bi o tarafa bi diğer tarafa. ama hani öyle çekyata filan koyunca dönmüyor yani. sizinkiler dönüyor mu?
canim benimkide dünden beri kendi tam olarak dönmeye basladi..ama devamli ve seri halde yapamiyor..canim döner acele etme..cocuklar herseyi icgüdüsel olarak ögreniyorlar..bolca yere koy ve yalniz koltukta sakin birakma döner ve yere düsebilir..
ay masallah...bu cok cingöz ha...cok canlar yakar bu annesi..
benim kızımda tam dönmüyor kolu altında kalıyor kurtaramıyor kolunu
benimkide dün kolunu alamiyordu ama bir ögrendi simdi yapabiliyor..tabi cani isterse birte koca totosunu kaldirabilirse..

ay bu akşam yapayım Ece hanıma

meltem zaten ben zamanımı beklyorum bi açılcam pir açılcam yani...henüz gezmelere çıkamıyoz nadir...şimdilik biz misafir eve istiyoruz..ama sonra kızımla ben usandırcas milleti:)

benimki özelliklede sağ tarafına dönüyor sol tarafınada dönmeyi öğrensin diye sağa yastık koyuyorum bu sefer sola doğru dönmeye çalışıyor ama hala sola dönmeyi başaramadı

aslında sen çok merkezi bir yerde oturuyorsun neden gidemiyorsun ki

bende bi koce var: kötükedihüso çok kıymetliyiz ...onlar gelsin yaza doğru sen gidersin diyi..her yere taksiye gitmek zorundayım araba yok bziim e onada darp hane dayanmas...o yüzden inimizden çıkmıyoz meltem:1ninca:.....

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. anladığım kadarıyla biraz daha fazla yüz üstü koymak lazım yere alıştırma yapması için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…