bende bi koce var: kötükedihüso çok kıymetliyiz ...onlar gelsin yaza doğru sen gidersin diyi..her yere taksiye gitmek zorundayım araba yok bziim e onada darp hane dayanmas...o yüzden inimizden çıkmıyoz meltem:1ninca:.....
HIMM
sen m.köyde oturuyordun sanırım
olur canım biz geliriz önce
sibel geçmiş olsun..migrenmi var sende acba...bugün doktorum pragramini izledimde sanki ona benziyo şikayetlern
cok gecmis olsun canim..bu migren cok kötü bir hastalik ya..insallah bir an evvel düzelirsin..normal agri kesiciler degilde migren icin daha agir agrikesiciler var..onlarda mi fayda etmiyor??gerci migren agrilari bazi zamanlar hic olmazken bazen cok siddetlenir ve bir müddet devam edip ancak öyle gecermis..bebek oluncada cok zor canim ya..:teselli:geçmişe geleceğe pek bakamıyorum arkadaşlar başım çok ağrıyor ekrana bile zor bakıyorum o yüzden atladığım bir sürü konu var.. sadece birkaç sayfa geriye bakmaya çalıştım ama ona bile çok zorlandım gözlerimi açamıyorum....
meyve püresi yiyor günde 1 kere.geçirme istemiyorum değil ama daha geç başlasın istiyorum. geçen gün dolma yerken yaanıyorduverdim ağzına afiyetle yedi ve ağladı ver diye.yoğurtluydu bir de.elif niyebaslatmak istemiyorusn ek gıda yani meyva suyuna mesela
hos ara ogun oluyor meyva suyu hani sut yetmiyorsa doyurmaya yetmez ama yinede bir saat tutabiliyor bazen
bir doktora gitsen rapor alsan dinlensen keşke.geçmiş olsun diyen arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum öpüyorum hepinizi....
ESRAKOM yok canım ya hala düzelemedim çatlıyor başım ne biçim bi baş ağrısı bu bilmiyorum ömrü hayatımda olmadı böyle dün gündüzden beri 24 saati geçti nerdeyse.... ağrıyla yattım ağrıyla kalktım sabah bide mide bulantısı olmuştu şimdi o geçti ama baş ağrım geliyor sağdan sağdan akşam olsada biran önce evime gidebilsem.... inşalllah yarına geçer yoksa bu ağrıya bir gün daha tahammül edemeyeceğim... hiçbirşey fayda etmiyor ağrı kesici vs...
MAVİŞİM unutmamışsın canım selinin aşı olduğnu sağol.... dün akşam birazateşi oldu fitil koyduk çok şükür öyle çok yükselmedi ama sabahtan beri pek neşesi yokmuş biraz ateşi varmıştı babannemiz şurup vermiş şimdi yine keyfi yerine gelmiş ama 4. aydaki aşısından biliyorum bu huysuzluk falan 3-4 gün devam ediyor.....
Dönme konusundan bahsetmişsiniz biryada iki kez becerebildi Özde yüzüstü yatırıyorum ama sıkılıyor çok çabuk ağlıyor... Yere yorganı seriyorum katlıyorum üstüne yatırıyorum düşse bile birşey olmaz poposunu sürte sürte yer değiştiriyor... Ama dönme olayı yok ...
Ayağının üzerine basma konusunda basıyor ama öyle uzun süreli değil hemen bacakları kıvırıp oturma pozisyonuna geçiyor...
Gülistan bu tempoyla bir deri bir kemik kalcaksın öğrencide almaya başlamışsın oooh adına sevindim allah arttırsın... Yakışıklıya kayınvaliden bakacak galiba...
Meltem maşallah kara kızıma çok tatlı yazın gelirseniz sıkıcam o yanakları opuyorumnanaktan
Sibel geçmiş olsun ağrı kesiciler fayda etmiyor mu??
Aspirin bencede eldivenleri çıkarmalısın artık ben doktora sordum yüzünü çiziyor ama demiştim iz kalmaz mı ?Annesi sen öpünce geçer dedi iz falan kalmaz.. Bize şey demişti ellerini ağzına daha sık götürecek eldiven boğulmalara sebep olabiliyor yüzden çıkar demişti..2 ay olmuştur belki çıkaralı..
Ohhh herkes birbirine gezmeye gidiyor biz burada öksüz kaldık senağlama
Ayşine geçmiş olsun umarım hastaneye yatmasına gerek kalmadan iyileşir bir an önce...
Ya bu Esranın misafirler yatıya mı geldi ?? Hala yok... akannehir
Annem geldi Özdeye azıcık baktı uyudum çok uykusuzdum iyi geldi.. Sonra banyo yaptırdık.. Bu arada Özdenin bir huyu var banyo sonrası uyku bastırıyor masajını yapıyorum ağlamaya başlıyor ama nasıl ortalığı yıkıyor.. İstediği an hemen uyuması lazım yoksa kriz geliyor.. Bazen üstünü giydirmeden yatırıyorum...
özlemdisk işbaşında bakıyorum.esra'nın misafirler beni çekiştiyorlarmış en son.
şu an süt sağıyorum evdeyim.neva ben geldiğimde içiyordu sütünü.verimli bir biçimde yazamıyorum.yoksa var sana yazacklarım.
meltem maşallh ecene aynı babası neva gibi.
Derya nasılsın geçmişin derinliklerinden çıkamadın mı yoksa fisfisfis Yusuf beyimiz nasıllar ?? opuyorumnanaktan
sut sagan arkadaslara bir diger soru
hos boyle hitap ettim ama meltem ve eliften baska sirkette sut sagan varmıydı kı: )
sorum su
pompa nın gogse gelen parcasını ve sutun biriktigi alttaki kabı her sefer yikiyormusunuz ?
yani ben birkaç gunde bira ksam kaynatıyorum
ama gun içinde yıkamaya cekiniyorum yıkadıgımda musluk suyutemas etmis olacak diye
gunduz kuru pecete ile içini kuruluyorum ama yıkamamaya çalısıyorum mikrop gelir sudan diye
siz nasıl yapıyorsunuz
her dakika o aparatları kaynatıyormusunuz
biberon kullanan arkadaslar ve emzikk
kaynatma steril islemini ne kadar zamanda bir yapıyorsunu
bizim hanım gunduz içiriyor biberonla aksamları birkez kaynatıyor o kadar
yani her mama sonası kaynatmıyoruz
sizlernasıl yapıyorsunu
biz püreyi bıraktık..bu gün suyunu içirmeyi denedim 35 ml içti...bende myve püresi yedireyim dedim yine beceremedim
bende bende sağıyorum hatırlarsanız ben 2 ay bittiğinde başladım işe ama ev yakın olduğu için daha doğrusu burda heryer birbirine yakın olduğu için ve ben müdür olduğum içinde galiba zırt pırt eve gidebiliyorum :)) ama deniz obur olduğu için ve derslerimi bölmek istemeyince sağdığım sütten veriyoruz. önceleri her seferinde kaynatıyordum fekat tv de bir doktor plastik şeyleri sürekli kaynatıp durmayın diyince aklıma yattı sıcak sudan geçiriyorum. iki+üç günde bir kaynatıyorum. sterilizasyon aletleri var ya aslında onlardanda almak istiyorum kaynattıktan sonra ya da sıcak sudan geçirdikten sonra saklamakda benim için sorun büyük cam kavanoz alıcam galiba bunun içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?