2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sıkıcı ve yorucu birgün...

onun yüzünden eşime dalandım adamın moralini bozup işe yolladım...ama onunda bu sıkıntıda payı var gıcık etti beni...

bağyanlar bu sıpa yusuf oluyor kend,leri kendine özel yaptığım çorbaları beğenip içmiyi bize yaptığım yemekten çorbandan verince içiyi..şincik ben ne yapmalıyım..
bugün pırasa yaptım ondan versem akşam ağzıma edermi gaz sorunu yani olurmu..
gıccık bir günde birde gaz sancısı ağlamalarını çekebilirmiyim...günün soruları ...buyrun yanıtlayın hatun lar..

bencede kolunu kendi k urtarmalı bizimki çok komikti ih ihsesler çikarıyor yavas yavas cekti oyle bir anda çekip çıkaramaz tabi izledimbende çok alemler yaa
buyuk isyapargibi ıkıl tıkıl sesler çıkarıyorlar:)

meltem ben gunde 3 kez sut sagıyorum ortalam yani
100-120 civarı olduu oluyor falan degisiyor saatlere gore iste

birkaç gundur oturttuk gibi ilk gunler benim sutleri içmedi begenip çunku
mama yedi aksam emdi ben i sadeece amabu ara içiyor

3 kez benim sut veriliyor bir kez mama veriliyor geri kalan yogurt ç orba meyva suyu seklinde

kac cc dersen iste toplam gun içinde 300-350 cc gibi sanırım benim sutler
aksamda 3 kez emziriyorum gece kileride sayarsan 600 cc gunde sut içiyor sanırım
bunun içilmesi gereken sayısı nedir bilmiyoru
ama mamada gunde birkez yedigi için kilo sorunu olmaz alır heralde diyorummama yiyodiye içim rahat kilo alcak diye seviniyorum

ve mesai bitmek uzre
taze yokken rahar rahat gidiyorum ben diyim :)))))))) iyi aksamlar arkadaslar

şu anda yüksek sesle müzik dinliyorum..delikafadulden-tatlicadiarzu-.önceden böyle rahatlardım ama şimdi hiç etki etmiyor....:çok üzgünüm:

dur oynayayım...:sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyytzemuszemuszemuszemusdelikafaduldennaniknanik
nerdesiniz sıyırıyorummmmmmmmmmmmmm sissis olmiyi..olumunekankayizsmile

deryanın şase yaptığı birgün bugün.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-.sebebi belli delllllllllllllllllll..mafoldumbenöyle bir gün işte ..niye buraya yazıyorummmmm..sisis yanlıs sıyırmkat tat vermiyor.............lmaz:

yusuf'dan dolayı çok yüksek sesle müzik dinleyemiyorum aslında sanırım onun için kesmiyor..

bu psikolojinin üstüne aile topiğinde cocuğunuz dövmeyin başlığında bir çocuğun dramını okudum inanamıyorum çok acı iyice yıprattım kendimi olamaz böyl birşey CAN SIKINTISINDAN NE VARMIŞ DİYE BAKAYIM DEDİM BU MORAL BOZUKLUĞUNA DAHA BETER OLDUM İÇİM ACIDI..........

MILKSHAKE çok geçmiş olsun. foruma yeni girdim ancak okudum rahatsız olduğunu. migren çok zordur. allah şifanı versin canım.

Bilginize..

Astım hastalığına neden olan alerjenlerin başında gelen ev tozu akarlarının tüylü oyuncaklarda da bol miktarda bulunabileceğini hatırlatan Doç.Dr.Dane Ediger, “Çocuklara oyuncak seçiminde dikkatli olunmalı, tüylü oyuncakların ev tozu akarları nedeniyle astım hastalığını tetikleyebileceği unutulmamalı” dedi.

Ev tozu akarının üremesinde iç ortam kadar dış ortam ısı ve neminin de önemli olduğunu kaydeden Doç.Dr. Dane Ediger, “Akarlara kuru iklimde ve yüksek rakımda daha nadir rastlanırken deniz kenarı ve yüksek nemlilik içeren bölgelerde daha sık rastlanmaktadır. Nem oranının yüksek olduğu Karadeniz Bölgesi’nde alerjik astımlı her 10 çocuktan 9’unda akar alerjisi saptanırken iç bölgelerde yaşayanlarda bu oran düşmektedir. Örneğin Ankara’da yaşayan alerjik astımlı 10 erişkinin 6’sında akar duyarlılığı saptanırken bu oran Güneydoğu Anadolu bölgesinde 10’da 3’e düşmektedir” diye konuştu.

AKARLAR EN SIK NEREDE YAŞAR ?
Doç.Dr. Dane Ediger, ev tozu akarlarının tüm tekstil eşyalarında bulunabilmekle beraber ev içi ortamda en çok yaşadıkları yerleri şu şekilde sıraladı:

“Akarlar yatak, yorgan, nevresim takımları, çarşaf ve yastık kılıfları, battaniye ve halı gibi yünlü materyaller, perde ve kumaş kaplı mobilyalar, tüylü hayvanlar, tüylü oyuncaklarda bulunur. Akarların yastık ve yorganda yoğun bulunmasının nedeni bunlarda beslenebileceği insan deri döküntülerinin çokluğudur.”

Hıc bı fıkrım yok desem.. bızım yemeklerın tadı tuzu lezzetı oldugu ıcn mı desem bu yemek ısteklerı? tad damak zevklerı ne zaman gelıstı dıyecegım??

Ah be Derya..

Sımdı bırılerı bısılerı yanlıs anlar anlamaz.. bısı yazarsın dogru algılar algılmaz.. herkesın kendı kapasıtesı.. benı ılgılendırmez benı aşar.. ama boyle durumlarda, karsındakını cıddıye alıyorsun, ılgılenıyorsun, acıklayıcı yazılar yazıyorsun O na.. ama seni kaaleee almıyor.. bı tarafına takmıyor.

Kım ne demıs ne etmıs onu bılemem de.. bence bu hepsınden daha bır ayıp.

Şu akar meselesını okuduktan sonra.. makıne tutamadıgımız evlerımız aklıma geldı de.. sanırım ne yapıp ne etmelı, ev temız tutulmaya calısılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…