2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ozellıkle yattıgımız yataklarımız nası temız tutulacak ıdrak etmıs degılım, koruyucu da olsa,bı sekılde o yatak leş gıbı oluyor.. akar uretmeyen yataklar cıkmıs cıkmasına da.. ne kadar guvenecegız buna onu da bılemıyorum. Bı ara makınenın cekme aparatını ıyıce sılıp yattıgımız yatagın ustunde ıyıce gezıdrıdım.. sıze sonucu yazmak ıstemıyorum.. kar gıbı gorunen yatak dan cıkan toz korkunctu.. Ozgur un resmen rengı atmıstı adamın.

Doç.Dr. Dane Ediger, Ediger, ‘Dermatophagoides’ adı verilen akarların 0.2-0.3 milimetre boyutunda, 8 kancası bulunan, gözleri görmeyen böcekçik olduklarını belirterek, ev ortamında insan saçlarından dökülen kepeklerle, tüy ve iplik parçacıklarıyla beslendiklerini kaydetti akannehir

Dusup bayılıcıgımm sımdııı akannehir

tazem paylaşımın çok güzel tşekkürler hakkaten bu böcekleri bizmi besliyoruz şimdi

tazem paylaşımın çok güzel tşekkürler hakkaten bu böcekleri bizmi besliyoruz şimdi

Sımdı o ak ıse, ben kara yımdır bu sıtede, o sapıksa, ben rahıbe yımdır.. sen benı taze yaptın ya mavıs.. Allah ta senı gypsesra yapsın e mı guzel kardesım??

Nurdan ım, hanı demıstın ya ben bu ısırgantohumlarını ne yapacagım dıye.. sabah ac karnına bal ıle karıstırıp yersen, kandakı yagı temızledıgı ıcın kılo verıırsın.. bence ole tuket onları.

Sımdı o ak ıse, ben kara yımdır bu sıtede, o sapıksa, ben rahıbe yımdır.. sen benı taze yaptın ya mavıs.. Allah ta senı gypsesra yapsın e mı guzel kardesım??

ayyy pardon evrimmm:roflol::roflol: kusuruma bakma bi elimde kıvanç bi elimle yazıyom ancak bu kadar dikkat edebilmişim çok özürrr:kedi:

artık rahatlıkla topiğe girebilirim diyorum sık sık.ne yazıkkı olmuyor misafiirer kesilmedi uzzun süre şimdide ustalar var onllar gitsin rahatlayacağım ancak yınede giremeyeceğim galıba babam gelecek samsundan.sonra arkadasım gelecek onun tarihi belli değil.
hmmmm bu arada eltim yıne hamıleymıs 2 yasında kızı vardı.2 sene sonra hamıleliği göze alabilirmiyim acabaeyvahedigeldismile

pırasa gaz mı yapar?? duymamıştım hiç benım bildiğim hazmı kolaylaştırır wc olayında kolaylık sağlar.bir bakayım en iyisi.

*

Pırasanın bol vitaminleri, mineralleri ve çeşitli nitritleri ile çok şifa verici özelliği bulunduğunu vurgulayan uzmanlar, mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları, damar sertliği için faydalı olduğunu belirtiyor. Uzmanlar, pırasa yemeğinin, bağırsaklara yumuşaklık verip pekliği giderdiğini, hemoroidi olanlara da ferahlık sağladığını bildiriyor. Uzmanlar, pırasa çorbasının, böbrekleri çalıştırarak bol idrar söktürdüğünü ve vücutta birikmiş üre asidi ve ürat tuzlarını dışarı attığını ifade ediyor.

ebru sanırım bugün minişin doğum günü demişti canım doğum günün kutlu olsun

evde yoktum arkadaslarlaydım nezamandır gorusemediklerimle.. bisuru mamalar yedim :) hepside cok guzeldi sutumde oldu ecede bol bol emdi bosalttı..6bucukta emdiydi enson hemde dolu dolu 8bucukta tekrar acıktı meme verdim sut gelmedi yani var ama oyle dolu deil bosaltmıstı.. mecbur mama yaptım 90ccye yakın icti .. muhallebi yapsaydım ii olurdu ama yetistiremedim sızlanıodu aclıktan..

ben biberonları oyle kaynatmıorum acıkcası.. zaten bulasık mak yıkıorum sonrada burda rus malı bebek bıberonlarını vs yı yıkamak ıcın ozel deterjan var ondan aldım kullanmadan oncede onla yıkıorum sıcak suyla sonra kullanıorum okadarr

ihlasın temizlik robotları var onlar cok guzel cekiolar yatakları halıları heryeri.. ben gencken :) okadar sık grip olu olmustumki bi ara sonra bizimkiler ondan aldılar ve daha grip olmadım alerjikmis demek dioruz hep...

deli gibi yememe ragmen sutum aksama cıkmadı ya cok uzuldum simdi suyud suyu yaptım onu icicem ..dolapta hosaflarımda var ama bugun hic su icemedim su beni cok etkilio yani sutumu..

baskada bugun kaynattıklarınızdan aklıma bisi gelmio:)

gull sen ne ogretmeniydin ne dersi vercen kızz:)) kocisin izin verdimi bakimaklinialirimsmile:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…