şimdi süt sağma meselesinden biraz dem vurayım.önceden 2.5-3 saatte bir sağıyordum miktar yeterliydi.ancak sonradan azalma oldu.şimdi 4 saatte bir sağınca aynı miktara ulaşıyorum.genelde neva'nın uyanma,emme saatlerini öğrenip ona göre sağıyorum. sık sık sağmayla da aynı miktarı elde ediyorum.ne yapsam bilmiyorum.şu regly bir bitse normale döner hatta yumurtlama döneminde coşar.
Derya ben daha tam olarak ek gıdaya geçmiş değilim bir fikrim yok pırasaya ne tepki verir sen yusufa özel yaptığın çorbalara tuz atıyormusun? Neden canın sıkkın senin özel değilse tabii paylaşırsan belki rahatlarsın :teselli:
Evrim verdiğin bilgiler için teşekkürler her gün temizlik yapsak süper ama ben daha kişisel temizliklerimi banyomu bile jet hızıyla yapıyorum.... Nerede o eski saatlerce banyo keyfim.. boshayallersmile
günaydin kizlar...izin sonrasi pek giremedim malum yerlesmek uzun sürüyor...yazdiklarinizi okumadan izinde aklima takilan bir konuyu sizlere sormak istedim..kayinvalidem izinde Hayatin basmadigini söyledi..acikcasi erken diye bende dikkat etmemistim..kizim oldukca hareketli bir bebek..hatta bir kac gündür kendi kendine dönebiliyor ama kucagimdayken yere basmiyor..arada sirada basiyor ama cok sert degil..tabiri caizse civi gibi basmasi gerekirmis..valla kafama cok takildi..sizinkilerde böylemi yoksa benmi abartiyorum..
Özlem, ilk bir yıl bebeklere tuz verilmiyor, aklında bulunsun.. böbreklerine zararlı olabilirmiş..
Derya ben daha tam olarak ek gıdaya geçmiş değilim bir fikrim yok pırasaya ne tepki verir sen yusufa özel yaptığın çorbalara tuz atıyormusun? Neden canın sıkkın senin özel değilse tabii paylaşırsan belki rahatlarsın :teselli:
Evrim verdiğin bilgiler için teşekkürler her gün temizlik yapsak süper ama ben daha kişisel temizliklerimi banyomu bile jet hızıyla yapıyorum.... Nerede o eski saatlerce banyo keyfim.. boshayallersmile
evriş şu robotlar var ya onunla mı çektin yatagı bi deyiversen kuzumOzellıkle yattıgımız yataklarımız nası temız tutulacak ıdrak etmıs degılım, koruyucu da olsa,bı sekılde o yatak leş gıbı oluyor.. akar uretmeyen yataklar cıkmıs cıkmasına da.. ne kadar guvenecegız buna onu da bılemıyorum. Bı ara makınenın cekme aparatını ıyıce sılıp yattıgımız yatagın ustunde ıyıce gezıdrıdım.. sıze sonucu yazmak ıstemıyorum.. kar gıbı gorunen yatak dan cıkan toz korkunctu.. Ozgur un resmen rengı atmıstı adamın.
maşallaaahhh ece ye[/URL][/IMG]
hade hayırlı uğurlu olsunnntekrar özel derslerime başlamış bulunuyorum yuppieeeeeeeeeeeeeehihoyyyt
umarım oglum usluca durur.
hemide 2 ögrenci birden biri 5 den sonra gelecek diğeride 9 dan sonra
haftanın 3 günü
puyyruun burdan yakın benim hayatım nasıl sakin olsun yaa..
ben biberon kullanmıyorum maleseefff keşke alsabiberon kullanan arkadaslar ve emzikk
kaynatma steril islemini ne kadar zamanda bir yapıyorsunu
bizim hanım gunduz içiriyor biberonla aksamları birkez kaynatıyor o kadar
yani her mama sonası kaynatmıyoruz
sizlernasıl yapıyorsunu
halaa eldiven mi kullanıyorsun????günaydın arkadaşlar...
ya ilke gece yüzünü fena çizmiş.. iki gündür gece eldiven takmıyorum alışsın die.. dün burnunda ufacık bi çizik vardı şimdi gözünün biraz altında derin ve uzun bi çizik kıpkırmızı sabah gördüğümde ağlayacaktım.. gecede çok sık uyandı ama yoktu heralde sabah yaptı.. nası alıştırcam eldivensiz yatmaya tırnaklarınıda dün kestim daha nası yaptı anlamadım.. ??????????????
mamada tatsız tutsuz muhallebide vs ama onlar bayılıolar walla... ama bazen benim sutum sekerlenio memenin kenarı yapıs yapıs oluo ama herzaman deil yediklerimle alakalı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?