2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm bende işe baslayacagım için süt sagmaya baslamam lazım .ama nasıl bir pompa alacagımı bilmiyorum.. elektrıklı olanlar daha fazla saguıyormuş.. onlarda biraz pahalı.. siz ne kullanıyorsunuz...yardımcı olursanız sevinirim

Derya ben daha tam olarak ek gıdaya geçmiş değilim bir fikrim yok pırasaya ne tepki verir sen yusufa özel yaptığın çorbalara tuz atıyormusun? Neden canın sıkkın senin özel değilse tabii paylaşırsan belki rahatlarsın :teselli:
Evrim verdiğin bilgiler için teşekkürler her gün temizlik yapsak süper ama ben daha kişisel temizliklerimi banyomu bile jet hızıyla yapıyorum.... Nerede o eski saatlerce banyo keyfim.. boshayallersmile

Özlem, ilk bir yıl bebeklere tuz verilmiyor, aklında bulunsun.. böbreklerine zararlı olabilirmiş..

BERN Bİ YERDE OKUMUŞTUM BEBEKLER ÖNCE ÇOK İYİ BASARLARMIŞ İSTEM DIŞI pardon büyük harf olmuş...sonra basmazlarmış yere çökerlermiş gelişimin normal aşamasıymış endişelenmemek gerek daha sonra yürüme alıştırması gibi bilerek ve isteyerek basarlarmış bu ara normalmiş yani basmamaları endişelenme...yerimseniben

Özlem, ilk bir yıl bebeklere tuz verilmiyor, aklında bulunsun.. böbreklerine zararlı olabilirmiş..

cnm sağol bende öyle biliyordum ama doktorumuz tadını sevmez az da olsa at dedi su içirince o ter ile atıyormuş zaten bilmiyorumkismile bu doktorun söylediklerne bakarsa herşey serbest kafamçokkarıştı

aslına bakarsanız anne sütüde tatsız tuzsuz ne versek ona alışacaklar bana diyeceği yok ya kızımın ayyy anne niye tuzsuz yaptın çorbayı ben bizim doktoru anlamadım..

ozlem evet buaralar o moddayım resmen bugun bile psikolojime etki etti evde daha mutluyum gelip gidip emrahı opuyorum sarılıorum ama bu sefer o biraz cool davranıo :)) eceye bile ii geldi keyfi yerinde oynuo ama uyuduktan sonra halimiz nice olur bilinmez :))

mamada tatsız tutsuz muhallebide vs ama onlar bayılıolar walla... ama bazen benim sutum sekerlenio memenin kenarı yapıs yapıs oluo ama herzaman deil yediklerimle alakalı olabilir

ceren maşallah oğluna nede güzel yakımış ona...
onun arabası var güzelmi güzel şöförüde var özelmi özellll

ona yaptıklarıma atmıyorum..yağını bile ocaktan aldıktan sonra ekliyorum....yanlız bişey denedim tavuk suyu ekleyince bi nebze yiyor azda tuz ..
özel bir şeyim yok sıyırtma saatim geldi birden sıkıldım yani...

nerdeeee banyoya giriyorum jet hızı....eşim yusuf beye bakarsa oh keyif yapıyorum..ama arada oda ...

alkisalkisalkis evriş şu robotlar var ya onunla mı çektin yatagı bi deyiversen kuzum
şincik benim süpürge berbat yeni süpürge alcamda bu yazdıklarından sonra işe yarar bişi alıyım diye düşündüm
bide sin şu kaliteli paylaşımların var ya bayılıyorum sana alkisalkisalkisalkisalkisalkis
maşallaaahhh ece ye
hade hayırlı uğurlu olsunnn
kesek bende bulabilsem emme kim sınıfçıya derse gelir dimi ama
ben biberon kullanmıyorum maleseefff keşke alsa
ama emziği bazen hergün bazende 2 -3 günde bir sterilize ediyorum
halaa eldiven mi kullanıyorsun????
bende geç çıkardım ama 1.5 aylık falandı şimdi de arada bir çiziyor ama zaten sabaha kalmadan iyileşiyor bence sadece gece değil artık biran önce çıkar gece gündüz ki yüzünü tanısın bir an önce
mamada tatsız tutsuz muhallebide vs ama onlar bayılıolar walla... ama bazen benim sutum sekerlenio memenin kenarı yapıs yapıs oluo ama herzaman deil yediklerimle alakalı olabilir

babyim 2 gün önce dra gittim ben çorbaları ayrı yaptığımı ona sıfır tuz baharatsız yaptığımı söyledim
doktorum ki çok güveniyorum kendilerine gereksiz ilaç vermez çok kasmaz
sakın ayrı yapma tamam kendi yediğini de verme ama ona da biraz tuz baharat koy ki damak tadı gelişsin dedi
tamamen tuzsuz olması ilerde damar hast. yakalanmasın diyeymiş azıcık koy dedi
zaten ben bebeklerde damak tadı olduğuna inanıyorum şöleki berat a brokolü e karnabahardan çorba yaptım içmedi aç olduğu halde tüm şaklabanlıklarıma ragmen yemedi kilitledi ağzını
yogurttan çorba yaptım şapır şupur yuttu
buda bizim drdan bilgiler
demir damlasını mutlaka kullan dedi ferrum diye bişi yazdı vermeye başladım
bide minadeks diye bişi yazdı vitaminmiş zeka gelişiminede katkı sağlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…