Ceren, yürüteciniz pek gözelmiş, güle güle kullanın!
şeker - tuz konusuna değineyim.
Kendi hazırladığım mamaya şeker koymaz, sonradan pekmezle tatlandırırsam yemiyor DOruk. Ama şeker koyarsam şapır şupur yiyor. Bugün aptamil muhallebi aldım, şeker ilave etmedim. Onu bayağı bir yedi. Yaptığm sebze çorbasına da tuz ilave etmezsem içmiyor. Tadını kıracak kadar, çok çok az koydum, onu da hüpletti. Kısaca: benim yiyebileceğim sınıra gelince, DOruk da yiyor. Çocukta bayağı bayağı damak tadı var. E o tatsız tuzsuz şeyi nasıl yesin çocuk, 1 çimdik atıcam gibi görünüyor (kendi hazırladıklarıma)
ben de talih olsa zatenNeden misafirleri seni çekiştiriyor ki? :kedi: çok meraklıyım bende alsanaalsanasmile
olabilir neden olmasınkaydirigubbakcemile3 formuma kavuştum çok ısınmıştı parçalar uyuyunca soğudu kendime geldim kaydirigubbakcemile2 yaz bana yaz beklerim ben olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
tuzlayalım da kokmasınlar diyorsun yani.haklısın.iltifatın için teşekkür ederim.umarım moralin düzelir.2 gün leyla gibiydim.hep dlu doluydu gözlerim.bir taraflarımı yırttım düzelmek için.sen de kızına sarılacakmışsın iyi gelmiştir eminin.dide ve kızına maşallah...dide kaşlar konuşuyor gerçekten...himalaya tuzunu söyle içmesin sadece sürsünde...kür tamamlanmış olur...aklinialirimsmile
afik ve atkı takımı yakuşmuş...gülistan benide gezdir..yaşam alanım yatak odası mutfak ve oturma odasından ibaret ....laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-senağlama
meltem senin kızı kimseyle kertmediysen talibim zira topiğin yakuşuklusu hala bekar kimse kızını vermiyi bize...anamın bir lafı vardır belki herkeşler onu bili onun için vermiyi...yakuşuklu erkeğin totosu başka kadınların kucağında olur derdi....sırnaşık şeydelikafadulden
milshake geçmiş olsun....öpeyim geçsin kuzumŞeniz
teom rahatsızmış geçmiş olsun :teselli:nurdan kendini özletme.a.s...
başka aklımda bişeycik kalmadı..:1shok:
sanırım neva da bu tip bir zevke sahip.bağyanlar bu sıpa yusuf oluyor kend,leri kendine özel yaptığım çorbaları beğenip içmiyi bize yaptığım yemekten çorbandan verince içiyi..şincik ben ne yapmalıyım..
bugün pırasa yaptım ondan versem akşam ağzıma edermi gaz sorunu yani olurmu..
gıccık bir günde birde gaz sancısı ağlamalarını çekebilirmiyim...günün soruları ...buyrun yanıtlayın hatun lar..
okuma derya.güzel şeyler oku karikatür falan gibi.bu psikolojinin üstüne aile topiğinde cocuğunuz dövmeyin başlığında bir çocuğun dramını okudum inanamıyorum çok acı iyice yıprattım kendimi olamaz böyl birşey CAN SIKINTISINDAN NE VARMIŞ DİYE BAKAYIM DEDİM BU MORAL BOZUKLUĞUNA DAHA BETER OLDUM İÇİM ACIDI..........
bir foto lütfeeenOzellıkle yattıgımız yataklarımız nası temız tutulacak ıdrak etmıs degılım, koruyucu da olsa,bı sekılde o yatak leş gıbı oluyor.. akar uretmeyen yataklar cıkmıs cıkmasına da.. ne kadar guvenecegız buna onu da bılemıyorum. Bı ara makınenın cekme aparatını ıyıce sılıp yattıgımız yatagın ustunde ıyıce gezıdrıdım.. sıze sonucu yazmak ıstemıyorum.. kar gıbı gorunen yatak dan cıkan toz korkunctu.. Ozgur un resmen rengı atmıstı adamın.
bir ara onların fotolarına bakardım ben.çok değişikler cidden.Doç.Dr. Dane Ediger, Ediger, ‘Dermatophagoides’ adı verilen akarların 0.2-0.3 milimetre boyutunda, 8 kancası bulunan, gözleri görmeyen böcekçik olduklarını belirterek, ev ortamında insan saçlarından dökülen kepeklerle, tüy ve iplik parçacıklarıyla beslendiklerini kaydetti akannehir
Dusup bayılıcıgımm sımdııı akannehir
ben malt içeceği içtim sonra ananas yedim,şalgam içmeyi düşünüyorum.çok da kasmıyacağım artık.regly döneminden mütevellit galiba azalma.bir geçsedeli gibi yememe ragmen sutum aksama cıkmadı ya cok uzuldum simdi suyud suyu yaptım onu icicem ..dolapta hosaflarımda var ama bugun hic su icemedim su beni cok etkilio yani sutumu..
lansinoh manuel kullanıyorum.memnunum.ama elektrikli daha hızlı sağıyor diyenler var.onda da bebeğin emme hareketlerini taklit edemezsiniz ama.ben bebeğin emme hareketlerini taklit ederek sağıyorum manuelle.slm bende işe baslayacagım için süt sagmaya baslamam lazım .ama nasıl bir pompa alacagımı bilmiyorum.. elektrıklı olanlar daha fazla saguıyormuş.. onlarda biraz pahalı.. siz ne kullanıyorsunuz...yardımcı olursanız sevinirim
şeker - tuz konusuna değineyim.
Kendi hazırladığım mamaya şeker koymaz, sonradan pekmezle tatlandırırsam yemiyor DOruk. Ama şeker koyarsam şapır şupur yiyor. Bugün aptamil muhallebi aldım, şeker ilave etmedim. Onu bayağı bir yedi. Yaptığm sebze çorbasına da tuz ilave etmezsem içmiyor. Tadını kıracak kadar, çok çok az koydum, onu da hüpletti. Kısaca: benim yiyebileceğim sınıra gelince, DOruk da yiyor. Çocukta bayağı bayağı damak tadı var. E o tatsız tuzsuz şeyi nasıl yesin çocuk, 1 çimdik atıcam gibi görünüyor (kendi hazırladıklarıma)
aynen benim drumun dediğide buydu tazem aklinialirimsmile
evrim ve esra hediyelerinizi çekiliş topiğine ekledim.tazem senin ska pantolonu giydirince ekleyeceğim.hepinizin hediyelerine bayıldım gerçekten.çok şanslıyım böyle zevkli,ince arkadaşlarım var.
2009 agustos annelerı çekiliş yapıyor :)) - Sayfa 18 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
evrim ve esra hediyelerinizi çekiliş topiğine ekledim.tazem senin ska pantolonu giydirince ekleyeceğim.hepinizin hediyelerine bayıldım gerçekten.çok şanslıyım böyle zevkli,ince arkadaşlarım var.
2009 agustos annelerı çekiliş yapıyor :)) - Sayfa 18 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?