2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EVRıM şu akar dediğin şey mayt değil mi? Her tarafımızda var onlardan kaçış yok!!

Ayrıca emin ol, o önemseyerek açıklama yaptığın insanlar seni bir taraflarına takmayarak cevap vermiyor oldukları gibi, şu anda ne senin ne de benim mesajımı anlamıyorlar. O yüzden, körler sağırlar olduk ikimiz şu anda. Olsun...

şeker - tuz konusuna değineyim.

Kendi hazırladığım mamaya şeker koymaz, sonradan pekmezle tatlandırırsam yemiyor DOruk. Ama şeker koyarsam şapır şupur yiyor. Bugün aptamil muhallebi aldım, şeker ilave etmedim. Onu bayağı bir yedi. Yaptığm sebze çorbasına da tuz ilave etmezsem içmiyor. Tadını kıracak kadar, çok çok az koydum, onu da hüpletti. Kısaca: benim yiyebileceğim sınıra gelince, DOruk da yiyor. Çocukta bayağı bayağı damak tadı var. E o tatsız tuzsuz şeyi nasıl yesin çocuk, 1 çimdik atıcam gibi görünüyor (kendi hazırladıklarıma)

aynen benim drumun dediğide buydu tazem aklinialirimsmile

Neden misafirleri seni çekiştiriyor ki? :kedi: çok meraklıyım bende alsanaalsanasmile
ben de talih olsa zaten
kaydirigubbakcemile3 formuma kavuştum çok ısınmıştı parçalar uyuyunca soğudu kendime geldim kaydirigubbakcemile2 yaz bana yaz beklerim ben olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
olabilir neden olmasın
tuzlayalım da kokmasınlar diyorsun yani.haklısın.iltifatın için teşekkür ederim.umarım moralin düzelir.2 gün leyla gibiydim.hep dlu doluydu gözlerim.bir taraflarımı yırttım düzelmek için.sen de kızına sarılacakmışsın iyi gelmiştir eminin.
sanırım neva da bu tip bir zevke sahip.
okuma derya.güzel şeyler oku karikatür falan gibi.

bir foto lütfeeen
bir ara onların fotolarına bakardım ben.çok değişikler cidden.
deli gibi yememe ragmen sutum aksama cıkmadı ya cok uzuldum simdi suyud suyu yaptım onu icicem ..dolapta hosaflarımda var ama bugun hic su icemedim su beni cok etkilio yani sutumu..
ben malt içeceği içtim sonra ananas yedim,şalgam içmeyi düşünüyorum.çok da kasmıyacağım artık.regly döneminden mütevellit galiba azalma.bir geçse
lansinoh manuel kullanıyorum.memnunum.ama elektrikli daha hızlı sağıyor diyenler var.onda da bebeğin emme hareketlerini taklit edemezsiniz ama.ben bebeğin emme hareketlerini taklit ederek sağıyorum manuelle.

vardır o izmir pijind ne desen vardır sirserideaklinialirimsmile

EVROS ya biz sadece gece takıyoduk eldiveni sabah çıkarıyorum gece yatarken takıyodum ama işte bu çizik canımı sıktı tırnaklarını tekrar kontrol edicem şimdi... takmıcam geceleride bakalım..

linkden baktımda ne güzel yapmışsınız ben çok geç farkettim katılmak isterdim bende gerçekten.. üzüldüm şimdi yaff

halohaaa
ben geldimmm
hastalık nişan laptop kablosu kopması ve üstüne bir yığın misafir
herşeye rağmen burdayımmm yıkılmadım ayaktayımmmm delikafadulden

esra bırak geçmişi be yavru geçen geçti.anı yaşa şimdi ve buradaya odaklan.üfff bitsin şu sayfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…