2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

furcum ekliyorum senin güzel hediyeni de.tam nevanın tarzıymış salih öyle diyo.diyoki bu da batman piji olacak.

esra ben de çok özledim yahu.alçak arkadaşların izin vermediler iki lafın belini kıralım.yarın ara beni dolmuştayken. kayganalar da pazar gün gidiyorlarmış.heeyyyyy özgürlük dın dın dırı nı heyyy özgürlük

tazem öncelikle ben o konuyu anlamadım anlamayada çalışmıyorum anlasılmamalar olmus kim anlamamış neden yanlış anlamış bilmiyorum ama sanal ortamdayız malum ki ben geç katıldım aranıza eger biri birini yanlış anladıysa direk neden böle yazdın yoksa ben mi yanlış anladım diye sorulması gerektiğini düşünüyorum

olumunekankayizsmileelif çok sevindi pazar günü olayına artıkım nevaylan pozunu istiyoruz pazartesi aklinialirimsmile

pazar gününden koyaraım kaynanadan kurtulma gülüşünü.nevininkinde daha katmer olacak eminim.
aha bu da kız böcüğüm.bugün kıza benzetmeye çalıştım olmuş mu?

nevanın hediyeleride cok hosmus gercekten..

tazem bende muahllebiye seker katınca sapur supur yıyo hatta pudra sekeri kattım dun. burda koy tavugu buldum bı kısmını hasladım suyu dolapta corbalarını ondan yapmaya rkarar verdim sapur supur goturuoo

cok sukur doldumda cocugumu emzırdım demin ins uyanmazz

neva lohusalar gibi olmuş opuyorumnanaktan yirim onuuu

kim kimi yanlış anlamış bensiz ne dönüyor uleynn burada heee

elifim ben nevamın kurdalesiz halini daha çok beğeniyorum tek geçerim o pozlarını ama her hali güzel bu kızın malum mayası güsel opuyorumnanaktan:1rolleyes:

PERVİN, pudra şekeri sanki vanilya kokuyo gibi geldi bana. Kanımca toz şeker daha sağlıklı!!! Ya da toz şekeri rondodan çekip kendin de yapabilirsin pudra şekerini!

GYPSY, şükür kavuşturana be anam!

EVROS, çok haklısın. Bİ daha öbdüm seni!

NEVAM, sayko kızım benim! 10 numara hatunsun ama anan birazzzz ............ !!!

kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…