termiye (vodofone un kırmızı edasıyle egilioruz :))
şeker - tuz konusuna değineyim.
Kendi hazırladığım mamaya şeker koymaz, sonradan pekmezle tatlandırırsam yemiyor DOruk. Ama şeker koyarsam şapır şupur yiyor. Bugün aptamil muhallebi aldım, şeker ilave etmedim. Onu bayağı bir yedi. Yaptığm sebze çorbasına da tuz ilave etmezsem içmiyor. Tadını kıracak kadar, çok çok az koydum, onu da hüpletti. Kısaca: benim yiyebileceğim sınıra gelince, DOruk da yiyor. Çocukta bayağı bayağı damak tadı var. E o tatsız tuzsuz şeyi nasıl yesin çocuk, 1 çimdik atıcam gibi görünüyor (kendi hazırladıklarıma)
hadi bakalım, gazanız mübarek ola :)EVROS ya biz sadece gece takıyoduk eldiveni sabah çıkarıyorum gece yatarken takıyodum ama işte bu çizik canımı sıktı tırnaklarını tekrar kontrol edicem şimdi... takmıcam geceleride bakalım..
baktım hediyelerinize, çok ciciler.. alanların eline sağlık, Neva hanım da güle güle kullansınlar :)evrim ve esra hediyelerinizi çekiliş topiğine ekledim.tazem senin ska pantolonu giydirince ekleyeceğim.hepinizin hediyelerine bayıldım gerçekten.çok şanslıyım böyle zevkli,ince arkadaşlarım var.
2009 agustos annelerı çekiliş yapıyor :)) - Sayfa 18 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
bu sefer ben değilem :1ninca:hoş oldu gerçekten de bu sayfayı kim katletti
amaniiiin hojgeldin :) gözümüz yollarda kalmıştı yahuu :hulya:halohaaa
ben geldimmm
hastalık nişan laptop kablosu kopması ve üstüne bir yığın misafir
herşeye rağmen burdayımmm yıkılmadım ayaktayımmmm delikafadulden
hmm, çok derin laflar var burda be annem :ecrin_bebek:esra bırak geçmişi be yavru geçen geçti.anı yaşa şimdi ve buradaya odaklan.üfff bitsin şu sayfa
esra ben de çok özledim yahu.alçak arkadaşların izin vermediler iki lafın belini kıralım.yarın ara beni dolmuştayken. kayganalar da pazar gün gidiyorlarmış.heeyyyyy özgürlük dın dın dırı nı heyyy özgürlük
nevanın hediyeleride cok hosmus gercekten..
tazem bende muahllebiye seker katınca sapur supur yıyo hatta pudra sekeri kattım dun. burda koy tavugu buldum bı kısmını hasladım suyu dolapta corbalarını ondan yapmaya rkarar verdim sapur supur goturuoo
cok sukur doldumda cocugumu emzırdım demin ins uyanmazz
neva lohusalar gibi olmuş opuyorumnanaktan yirim onuuu
kim kimi yanlış anlamış bensiz ne dönüyor uleynn burada heee
evrimm gecmis bahar mimozaları yapmıssın ya dun , feysteki nazenin fotolarımızamı baktın ??
EVRİM şu akar dediğin şey mayt değil mi? Her tarafımızda var onlardan kaçış yok!!
Ayrıca emin ol, o önemseyerek açıklama yaptığın insanlar seni bir taraflarına takmayarak cevap vermiyor oldukları gibi, şu anda ne senin ne de benim mesajımı anlamıyorlar. O yüzden, körler sağırlar olduk ikimiz şu anda. Olsun...
evrim ve esra hediyelerinizi çekiliş topiğine ekledim.tazem senin ska pantolonu giydirince ekleyeceğim.hepinizin hediyelerine bayıldım gerçekten.çok şanslıyım böyle zevkli,ince arkadaşlarım var.
2009 agustos annelerı çekiliş yapıyor :)) - Sayfa 18 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
pazar gününden koyaraım kaynanadan kurtulma gülüşünü.nevininkinde daha katmer olacak eminim.
aha bu da kız böcüğüm.bugün kıza benzetmeye çalıştım olmuş mu?
güllüü mesac kutuna bakkk!!
Merhabalar herkese, geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim hepinize.
Henüz iyileşemedim malesef, pek iyi hissetmiyorum kendimi, galiba hastaneye yatacağım. Eşim ve babam yurt dışındalar, hafta sonu gelecekler, onlar gelince yatacağım gibi. Deva' yı hastaneye sokmak istemediğim için yatarak tedaviye pek sıcak bakmıyordum ama bugünü de zor geçirdim, mecburen yatacağım..
Bir doktor var görüşmek istediğim, o da kongredeymiş pazartesi gelecekmiş. Onunla da görüşüp tedavi şekline karar vereceğiz.
Benden haberler böyle şimdilik, Allah kimseyi sağlığından etmesin, öpüyorum hepinizi.
Merhabalar herkese, geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim hepinize.
Henüz iyileşemedim malesef, pek iyi hissetmiyorum kendimi, galiba hastaneye yatacağım. Eşim ve babam yurt dışındalar, hafta sonu gelecekler, onlar gelince yatacağım gibi. Deva' yı hastaneye sokmak istemediğim için yatarak tedaviye pek sıcak bakmıyordum ama bugünü de zor geçirdim, mecburen yatacağım..
Bir doktor var görüşmek istediğim, o da kongredeymiş pazartesi gelecekmiş. Onunla da görüşüp tedavi şekline karar vereceğiz.
Benden haberler böyle şimdilik, Allah kimseyi sağlığından etmesin, öpüyorum hepinizi.
Kuzey ın tırnagını keserken çok az kanattım, uyuyordu, 5 aydır kesıyorum, ilk kez kanattım, uykusundan 2 sanıye aglayarak uyandı, gerı uyudu.. kendımden nefret edıyorum resmen.. cıddı cıddı canı acısa uyuyamaz aglardı dıyerek kendımı tesellı edıyorum.. ama hala ıcımde cok cıddı bır rahatsızlık hıssedıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?