2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

elifim sınavı kazanmışsın çok sevindimm senin adına tatlım ayrıca ben salifoya demiştimki çaldırsın ben ararım malum beleşim diye hatlar karışmışş

nevinn kuzum ne tatlı çıkmışsınz arka fonda süpermiş

ecoşun elmalı suratına bayıldım ama önlüğünü heç beğenmedin ne o aslan falan :ecrin_bebek:

ay adaş süpersin yaa geçmişi okuyorumda burcunun bebek gelişimi ile ilgiliği geyiğine ciddi ciddi cvp vermişsin koptum vallaha burda delikafadulden

termiye (vodofone un kırmızı edasıyle egilioruz :))

ne diyobu kız ya derken üstteki mjı gördüm ve koptum.
Perviiiiiin bu kadar ince espriler yapma yaffdelikafadulden:roflol: bak arada kaynamış güzelim espri...

ahh benim kurdelalı nevam yirim seni bebeeeeeeeeek...

esram topla gel yapıyosun geçmişden buda güzel..kablonuz gelmiş anladıgım kadarıylan....

Şeker konusunda bişi hatırlamıyorum ama tuz kullanılmıyor diye aklımda kalmış.. bakalım drun bize verdiği listede neler olacak. iş damak tadına gelince sıfır tuz da bebelere eziyet olabiler..

EVROS ya biz sadece gece takıyoduk eldiveni sabah çıkarıyorum gece yatarken takıyodum ama işte bu çizik canımı sıktı tırnaklarını tekrar kontrol edicem şimdi... takmıcam geceleride bakalım..
hadi bakalım, gazanız mübarek ola :)

baktım hediyelerinize, çok ciciler.. alanların eline sağlık, Neva hanım da güle güle kullansınlar :)
hoş oldu gerçekten de bu sayfayı kim katletti
bu sefer ben değilem :1ninca:

halohaaa
ben geldimmm
hastalık nişan laptop kablosu kopması ve üstüne bir yığın misafir
herşeye rağmen burdayımmm yıkılmadım ayaktayımmmm delikafadulden
amaniiiin hojgeldin :) gözümüz yollarda kalmıştı yahuu :hulya:

esra bırak geçmişi be yavru geçen geçti.anı yaşa şimdi ve buradaya odaklan.üfff bitsin şu sayfa
hmm, çok derin laflar var burda be annem :ecrin_bebek:

gözün aydın canım.. özgürlük karesi istiyoruz kesinlikle

ya bugün ben keşkül yerken pek yalandı yavru. parmağımla 2-3 kez yalattım. yüz ifadesi koparttı beni, ne de olsa ilk defa böyle tatlı bişi yedi ama şapırtısı dünyayı tuttu..

neva lohusalar gibi olmuş opuyorumnanaktan yirim onuuu

kim kimi yanlış anlamış bensiz ne dönüyor uleynn burada heee

lohusa benzetmesine bittim. Yesinler o datlu kırmızı kurdelalı Neva'yı :))

Merhabalar herkese, geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim hepinize.

Henüz iyileşemedim malesef, pek iyi hissetmiyorum kendimi, galiba hastaneye yatacağım. Eşim ve babam yurt dışındalar, hafta sonu gelecekler, onlar gelince yatacağım gibi. Deva' yı hastaneye sokmak istemediğim için yatarak tedaviye pek sıcak bakmıyordum ama bugünü de zor geçirdim, mecburen yatacağım..
Bir doktor var görüşmek istediğim, o da kongredeymiş pazartesi gelecekmiş. Onunla da görüşüp tedavi şekline karar vereceğiz.

Benden haberler böyle şimdilik, Allah kimseyi sağlığından etmesin, öpüyorum hepinizi.

evrimm gecmis bahar mimozaları yapmıssın ya dun , feysteki nazenin fotolarımızamı baktın ??

bildiin gibi değil

Amaaaannnn Burcu.. atalarımız ne demıs... uzuvumdan aşağı, kasımpaşağı..

Rıca ederım.. içine sinmesine, işini görmesine sevındım.

pazar gününden koyaraım kaynanadan kurtulma gülüşünü.nevininkinde daha katmer olacak eminim.
aha bu da kız böcüğüm.bugün kıza benzetmeye çalıştım olmuş mu?

Neva nın bısıye benzemesıne gerek yok.. O anası arkasında olsun hayatta.. yeter de artar bıle ona.. ama cıdden de ugur bocugu olmus tam.

güllüü mesac kutuna bakkk!!

Dagıttırmayın bana paçanızı uleyynnnnn, ne mesacı, ne kutusu???

termiyenin açıklamasına bayıldım elif gadınııı lülülülülülü

özdeciğin dişimi çıkmışş maşallah kocaman bebeğimeee hemide azııı

Mavişim söyledilerimi aldım ama kargoya veremedim halen, çok üzgünüm geciktiğim için. Yarın kargoya vereceğim inşallah, kusuruma bakma ne olur..

Habıre aklımdasın.. Allahım evladına bagıslasın senı.

Kuzey ın tırnagını keserken çok az kanattım, uyuyordu, 5 aydır kesıyorum, ilk kez kanattım, uykusundan 2 sanıye aglayarak uyandı, gerı uyudu.. kendımden nefret edıyorum resmen.. cıddı cıddı canı acısa uyuyamaz aglardı dıyerek kendımı tesellı edıyorum.. ama hala ıcımde cok cıddı bır rahatsızlık hıssedıyorum.

Tekrar geçmiş olsun Ayşin.. Dilerim kısa soluklu bir tedaviyle bomba gibi çıkacaksın hastaneden.. iyi haberlerini bekliyor olacağız..

offf aynısını ben de yaptım geçenlerde. çok derinden girmişim, kanadı parmağı. bir de nasıl bunalım, depresif bir günüme geldi anlatamam. panikle eşimi çağırdım, üstüne bir de oturdum ağladım.. ama sanırım canları yanmıyor ki benimki de ağlamadı. belki Kuzy sadece uykusunda kurcalandığını anlayıp ağlamıştır. ya da bir anlık sızlama olmuştur. ciddi ciddi acısa eminim bağırtısından durulmazdı..

ben geldim, depresyonum kisa surdu dayanamadim geldim, resmen bagimlilik yapmissiniz, benim ilacim sizmissiniz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…