2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

adas yahu bendende 5950 dedin ya kaybettigin kilodanbahsettigini dusunup aynen benimde o kadar dedim
yanlıs mı anladım 5950 ne ki ? :)))

bu çocuk salıncağa binmiyor ağlıyor korkup ne yapıcam yaaa
biraz nefes alırım diye hayaller kuruyordum
herşeyden korkuyor bu velet
elk süpürgesi-fön mak-mikser-salıncak-bazı ses çıkaran oyuncaklar

normalmi sizce??

e ne lafı dolandırıyorsun adas ya 78 missin iste aynıyız iste inkar etmeye çalısma :))alsanaalsanasmile

bu ikon çok hosuma gitti:)))

valla esracım normalmidir bilmiyorum bu kadar korkması ama normal yada degil yapacak birsey yok
bence nasıl alıstırmalısın onu arastırmalısın yani bu sesli aletlere nasıl alısmalı ne yapmalı nasıl biryol izlemeli
hos belkide zamanla alısacaktır kendilginden bakacaksın korkmayacak bir anda falan.

gypsesra,aynı model bizdede var,yaklaşık 1 aydır Eylül de korkuyobahsettiklerinden,ki ben hergün süpürke makinası açardım hani alışsın korkmasın diye birden kokrmaya başaldı,bimden hani bi oyuncak aldık ya bilmiyorum sen aldınmı anne,baba vs tuşalara basınca konuşyu falanb ondan çok korktu ondan sonra hassaslaştı..zati yabani bişi iice tam oldu yane.

Esrako zamanla alışcaktır belki:S makinanın başına geçtik oyun oynar gibi düğmeye ne zaman bsaasm elektrik çarpmışa dönüyo çocuk.bende üstelemiyorum.

ayyazık ya melek tabi oyle zorla olmaz

ya hiç unutmam mothercare magazaları varya onun saskınbakkalda 5 katlı yeri var orada bir agac vardı kocaman ama normal agac gibi . agac kavuguunn uzerinde goz kas agız falan yapmıslarkocaman uzerinde dugmeler var basıyorsun gozler oynuyor falan birseyler diyor oraya nezaman gitsek berke deli gibi titreye titreye korkar aglardı ama 1-2 yasında iken falan boyle bebekken degil. aylar geçer gidelim derdik bakalım belki korkmaz hani bizde istemiyorduk oyle korkuları falan olsun nekadar denediysek korktu artık ne zaman ucunu biraktık hatırlamıyorum geçen ece ye giysi almaya girdim anlatım gulduk birlikte :))))

Anam lazer epilasyona gitti, Şennur ütülerimi yapiyi. Ben de Doruk'u uyutuyorum, spora götüreceğim, salon sahibi "bırakacak yerin olmazsa getir ben bakarım" demişti. Aradım, getir, didi. Ev parladı çok şükür. Güzel temizledi sağ olsun. Evrim, teşekkür ederim canım. Bundan sonra 15 te bir gelecek. Yarım gün yeter sanırım.

aaayy şu toz olayı ne kadar kötu bişey ya..
pooff aydına ve çalışanlarına bi dolu maske aldık şapka ve tabiiki şeffaf gözlük. cilde göze saça çok zararlıymış. aman yarın dışarı çıkmak yok. burnumu bile çıkarmam..

tazeee ohh mis gibin olmuş evin güle güle kirlet böbeemm. temislik gibisi yok dimee..
yaz geliyor

esrakoooo

ya öglen senin mjını okudum ben anladım senin yanlış anlayıp kilodan bahsettiğini ama çok acele çıkmam lazımdı hatta seni tlf dan bile arıycakdım okadargüldümki..
şimdi baktım kimse bişey yazmışmı ben söyliyeyim diye. ama konu açığa kavuşmuş...

ayrıcaberkenin o agacdan titreyerek korkmasınada çok güldüm anlatımın süpper ya..
senin yazılarını okumakda zevkli.

gypsym esraam

bende azerbaycandaki abin zannettimdi
hmmm sende abide bol ablada. ne güzel kalabalık aile.

meleeeeeekkk
o hesap makinesi boyutundaki minimini minacık laptopun sesinden afikde çok korktu o yusden şimdilik pilleri çıkardık.
biz ne zaman elimize laptopu alsak oda hemen bizimkine saldırıyor bizde o zamnlar veriyoruz al bak bu çocuk laptopu sen bununla oyna diyorus.

gelelim süpürge sesine.
akif bebekliğinden beri hiç sakınmadım uyurken bile çalıştırdım ama cuma akşamı kuzenime gittik fıtık ameliyatı oldu
mutfakda yere bişeyler dökuldu bende ona yuk olmasın malum yeni ameliyat oldu ben temizlerim dedim süpürgeyi çalıştırdım sesi bizimkinden farklı ve daha kuvvetli bi sesi vardı afik çıldırdı çıglıklarla aglanya başladı aydının kucagında ama nasıl kaçmaya çalışıyor çocuk yavrum çok korktu hemen kapattık tabiiki
yani evdekinin sesnie alışmış sanırım diğer süpürgelerden korkuyor..

tazemmm ruhuda temizleniii insanın dimi ev temizlenince.. epilasyon sonrasıda hissedirum aynı dusunceyi .. ana kız mis missss modundasınız nazar degmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…