2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gülistan, bende sakınmadım hiç uyurken uyanıkken hergün makinaya çekiyodum evi,ama şimdi çok zor çekmem...aynı makinada ama büyüyolar işte huylarda değişiyo tabi.daha kaç şekil değiştircekler..................:S

doktordan geldıkk......

cok şükür kısmen iyi haberlerle döndük,hassas bı bunyesı var dedı,yanı bahar alerjısıne karsı hassasmıs kızım.bu yüzden polen vs önce hafıften bır öksürük sonrsasında burun tıkanıklıgı ve hırıltı yapıyormus bıze.zatıden damla verdı hem dıslerının cıkmasına yardımcı olur agrısını hafıfletır hemde bu bahar alerjısıne karsı koruma saglarmış,tıkınıklık gecene kadar yarımşar doz ventılonlu hava vercez evde.cok şükür antıbıyotık yok surup yok.hastalık cok düşük düzeyde ama önüne gecmezsek bronsşite bıle cevırı dedı.bırde 3 hafta içinde hıc kılo alamamıs olması canımı sıktı bıraz.normal çünkü 1 haftadır iştah sıfır neysekı sütüm var ve benı emıyo sadece.öksürdüğü için canı hıc bıse ıstemıyodu.boyumuz 73cm kafa 44 normal yanı hersey.bogazlar temız kızarık falan degıl.

ayy perviin epilasyon dedim aklıma geldi
ayyy yarına randevum vardı ayy olmas
ee ben unuttum iptal etmemm lazım hemncik..

korkma yaff biz elimizden geleni yapıyoruz tedbiri aldık takdir allahdan. tevekkül gerek böbeemm.

ben hastane yolunda çokdan kabullenmiştim.

ohh şükür minnacıkım tuuubam
hadi gözun aydınn. öperim keltoşumu...muckk

damlam şu kül olayı sinop ve zonguldakta yoğunmuş ya sen denizi dışarı çıkartma birkaç gün

sinop tarafında gökyüzü simsiyah esram
henüz ayancığa gelmedi ama gelirse ve dışarıya çıkamazsak mahvoluruz. tüm gün ve akşam sokaklardayız biz. halimiz ne olur. bilmiyorum.

siz o toz bulutunu bana sorun.akcakoca duman altı sankı.ama sadece kıyı şeridi yanı bızım oldugumuz yer.inan kıyadan 10 dakıka uzaklastıkmı sismis kalmıyo.resmen kapkara heryer,düzce aydınlık günes pırıl pırıl.ama bızım burası fenakı ne fena.cocugu arabaya nasıl sokcagımızı bılemedık valla

saol Gülicim,şükür iyi haberlerle geldık... a.s.

Esra Yaho adımmı attı,ayy cok süper ya,hadı hayırlı olsun ,9 aylık yürücek senın velet bellı oldu.

slm herkese sabahtan beri arada geçmişi okudum fakat hiç alıntı yapıp yazasım gelmedi ndn bilmiyorum bir kırgınlık var üstümde bir halsizlik sıkıntı boğazlarım kötü. hayırdır inş.ot gibiyim hiç birşey yapasım yok yemekte yapmadım kahvaltı türü yeriz artık bi çay demlerim olur yatağı bile toplamadım bugün öylece duruyor kıvançı yatırıyorum hemen bende yatıyorum bütün gün yattım nerdeyse

demekki bu spürgeden korkma olayı normalmiş
pekiii çamaşır makinasından korkan varmı??benimki ondanda korkuyorr :sinifsinif:

Esracım belkı Yaho uykusundayken felan öle gürültülü bişeden korkup uyandıysa olmus olabılır.Şevvalde halamdan korkmustu bıkere.cok yüksek sesle konusurlar ,Şevvalı sevmek içn yaklastı cıgırarak sevınce ogun bugundur yüksek sesle konusan , yumusak degılde bıraz hırpalayarak seven yabancı gördümü susmadan aglıyıor.halbüse bizde evırıp cevırerek sevıyoz ama...

Ay cok hoşsun Esra :))))

efrim dut çıktımı yaaa

Eeeee ciftresidansımıs far daa.. bakma buralara girdiğimee sen benim.. alçakgönüllüyüm de ben,bir de çok iyi bir insanım ben, senginim, güselim.

yahoda yüzonsekizz ooonnn sekiiiizzz ooonnn sekiiizzzz reklamını seviyor sürekli onu söylemekten gına geldi

herkes te durum aynı demek kı :)

evrim sinerji diorım suyu ketıla koydum ysil cay demlemek için pc basına geldim .. sevyurum seni

benım senı sevdıgım kadar diil.. piliyorum sen beni semiyosun (( yoksa sevio musun? :))

Tamam.. o zaman demek kı, karnının dolulugundan,evet olabılır haklısın,meyve yedi, 1.5 saat sonra bır bıberon su içti, yarım saat sonra da süt içirmeye calıstım.. sanırımm höh lük yaptımm bırasss

demekki bu spürgeden korkma olayı normalmiş
pekiii çamaşır makinasından korkan varmı??benimki ondanda korkuyorr :sinifsinif:

genelde kapı kapalı oluoo camasır makınesı calısınca.. hıc ona denk gelmedık ama fön makınesınden aklı cıkıyor orası kesın..

evet mavişcim o yorgunluk banada vurdu.bı hafta falan kolumu kıpırdatmak gelmedı içimden buraya bıle gırıp 2 kelıme yazamadım

Tuba, cok gecmıs olsun tekrar tekrar.. Sevval daha ıyıymıs cok sevındım.

ooo hadi gozun aydin, tamgaz devam..
delikafaduldensırnaşık şeyeee kuzy askeri egitim aliyo, olucak okadar:)))

ben abimin karısını gelinlikle görmüştüm 10 gün önce falan evli bir kadını gelinlikle görmek iyi değil derler
geçen hafta abim geldi boşanıyoruz dedi bu hafta mahkemeye başvuruyorlarmış :S
hakkinda hayirlisi olsun, azerbeycandaki abin mi??
gozun aydin canim..

[

Burcu evin paklanmis, ohh misler gibi gule gule kirlet..

benimde evi bi kaldirmam gerek camlar falan, du bakalim..

doruk,kuzey,yamulduğunu söyleyen evrim,saçlarını kestiren belma ve teo hepiniz harikasınız
gülli kalbime inecekti:))
mumy rüyan hayra çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…