babymmm hiç rastlaşmıyorus seninle...
öslediim
damlam şu kül olayı sinop ve zonguldakta yoğunmuş ya sen denizi dışarı çıkartma birkaç gün
sinop tarafında gökyüzü simsiyah esram
henüz ayancığa gelmedi ama gelirse ve dışarıya çıkamazsak mahvoluruz. tüm gün ve akşam sokaklardayız biz. halimiz ne olur. bilmiyorum.
valla evrim dut hiç vermedim berkeye aklıma gelmedi tabi ondan yoksa zararı varmıdır vs hiç bir fikrim yok dusunuyorumda simdi belki ondan kusmamıstır.
bu arada ece de reklamda super yiyorr
su turkcell in 55 diyoralr ya onlara bayılıyor sırıtıyor
birde pınar sosis reklamındaki gıcık kız çocugu var ona sırıtıyor benziycek ona diye odum kopuyor:)))
efrim dut çıktımı yaaa
yahoda yüzonsekizz ooonnn sekiiiizzz ooonnn sekiiizzzz reklamını seviyor sürekli onu söylemekten gına geldi
evrim sinerji diorım suyu ketıla koydum ysil cay demlemek için pc basına geldim .. sevyurum seni
ecede tıkla bana tıkla bana ya bayılıo.. artık oynamaya basladı tek el havada hipopcı gibi..
evrimm dut konusunda bilgim yok ama agır gelmis olmasından cok midesinin dolu olmasıyla alakalı olabilirmi... biz dun dısarlardaydk corbasını 9 gibi verdim 10 bucuk gibide sutunu verp uyutayım dedim bi oksurdu kustu sutude corbadanda biraz.. dedim fazla yuklendim herhal.. sonra uyutup 1de verdim sutunu gozu kapalı
demekki bu spürgeden korkma olayı normalmiş
pekiii çamaşır makinasından korkan varmı??benimki ondanda korkuyorr :sinifsinif:
Esracım belkı Yaho uykusundayken felan öle gürültülü bişeden korkup uyandıysa olmus olabılır.Şevvalde halamdan korkmustu bıkere.cok yüksek sesle konusurlar ,Şevvalı sevmek içn yaklastı cıgırarak sevınce ogun bugundur yüksek sesle konusan , yumusak degılde bıraz hırpalayarak seven yabancı gördümü susmadan aglıyıor.halbüse bizde evırıp cevırerek sevıyoz ama...
demekki bu spürgeden korkma olayı normalmiş
pekiii çamaşır makinasından korkan varmı??benimki ondanda korkuyorr :sinifsinif:
ooo hadi gozun aydin, tamgaz devam..gunaydınlarrr
iyi haftalar
ticker im bilmem dikkatiniz cektimi hizli kilo vermeye basladııgım için gaza geldim heves ettim ve bende ticker yaptım
ece nin ticker i bozmak istemiyordum ama nasılsa haftasını surekli takipteyim onu unutmak mumkun degil burda yazmasına gerek yok dedim sabah hemen hazırladım bir kilo tickeri
diyetisyene basladgıım kilomu yazdım insallah bu ticker la daha fazla motive olurum ama daha onumde çokkk yol var. yolu bir yarılasam yani gebelik oncesi kilom demek bu 1. adım gerceklesmis olacak
sonraki adım gebe kalmaya çalırsırken almıs oldugum kiloları vermek.
delikafaduldensırnaşık şeyeee kuzy askeri egitim aliyo, olucak okadar:)))bende evrimin kuzye yaptığı gibi biberonu ağzına sıkma çalışmaları yaptım
sonuç; çıkan suları yaho ağzıyla değil eliyle tutmaya çabaladı üstü başı su içinde kaldı :umursamaz:
hakkinda hayirlisi olsun, azerbeycandaki abin mi??ben abimin karısını gelinlikle görmüştüm 10 gün önce falan evli bir kadını gelinlikle görmek iyi değil derler
geçen hafta abim geldi boşanıyoruz dedi bu hafta mahkemeye başvuruyorlarmış :S
gozun aydin canim..doktordan geldıkk......
cok şükür kısmen iyi haberlerle döndük,hassas bı bunyesı var dedı,yanı bahar alerjısıne karsı hassasmıs kızım.bu yüzden polen vs önce hafıften bır öksürük sonrsasında burun tıkanıklıgı ve hırıltı yapıyormus bıze.zatıden damla verdı hem dıslerının cıkmasına yardımcı olur agrısını hafıfletır hemde bu bahar alerjısıne karsı koruma saglarmış,tıkınıklık gecene kadar yarımşar doz ventılonlu hava vercez evde.cok şükür antıbıyotık yok surup yok.hastalık cok düşük düzeyde ama önüne gecmezsek bronsşite bıle cevırı dedı.bırde 3 hafta içinde hıc kılo alamamıs olması canımı sıktı bıraz.normal çünkü 1 haftadır iştah sıfır neysekı sütüm var ve benı emıyo sadece.öksürdüğü için canı hıc bıse ıstemıyodu.boyumuz 73cm kafa 44 normal yanı hersey.bogazlar temız kızarık falan degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?