valla ben aylardır çalıştığım köyden aldığım sütle mayalıyorum yogurdu nerdeyse 1 senedeir kendimize yapıyordum küçük fındık ezmesi kavanozlarrına mayalıyorum 5 tane 1 hafta tek tek yediriyorum günlükte mayalamıyorum ne yalan söleyimgözün aydın tatlım kırmızılar ürküttü ama:))))
kırşehire yerleşin siz boşverin yurt dışını:)))
şekerim 1 haftadır o yoğurttan yiyor deniz. önceleri tadını garipsedi. sonra alıştı.
dünde ntv de izledim iki hoca tartışıyordu bu konuyu. biri dediki uzun süre dayanması için içine eklenenler kansere neden olabilir. diğeride tam tersi teknoloji insanlık için çalışıyor dedi. ve hep beraber uzun süreli süte karşı çıkan hocaya yüklendiler, sektörü yok edeceksin diye!!! sonundada aynı hoca doğallıktan olabildiğince uzaklaşmayın dedi.
ama günlük süt için sağlıklı dedi. pastörize işleminde sorun yok uht de iş değişiyor, aynı şeyi yoğurt içinde söylüyor. haftalarca bozulmaması için elbette birşeyler eklenecekki dayanıklı olacak. eklendiğinde ise yoğurt yoğurt olmaktan sütte sütlükten çıkıyor dedi.
burada günlük süt yok. sadece uzun ömürlü süt var. bu nedenle ve köylerdeki süte ulaşabilmem kolay olduğu için taze sütü tercih edeceğim. hatta hafta da 6 lt almayı planlıyorum. çünkü yoğurdu gerçekten farklı yedikçe yiyesiniz geliyor.
bu arada brucella riskide aklımda ne yazıkki.
gülistan biz aldık salıncak ama berat o kadar oyalanmıyor malesefesracııım seni merak ettim ama meger sen cumartesi pazarda oldugun için tlf açmamaışsın.
evrimde aradım açmıyor yazmıştı panik olduydum birden
şükür iyisiniz ya sevindim.
yahomun eski performansına dönmesine hatta dahada iyi olup adım atmasına yürümeye kalkışmasına çok çok sevindim.
maşallah ya kuduruk daha boyun kaç leeyn senin dur bakalım ne yürümesi..muck
esram sana gelince tuylu taç haaa koptum kızım süppersin
foto isteris:)
bu arada maminin salıncak aldıgını yazmışsın ya süpper fikir.
kesinlikle bizde almalıyız. ben parklara çok götürmek istemiyorum şimdilik.
çunku parklardan mikrop bulşam riski çokmuş.doktorumuz uyarmıştı.
biras daha buyusun ozamana kadarda evde saallrız afikimi..
bizde dün bisiklet alcakdık ogluma karar veremedik
hani şu arkadan itmeli
tepesi şemsiyeli
kapı önunde yada sahilde falan gezerken iş görürü.
bebek arabasından sıkılıyor afik
anlamadım gitti neden
arabanın otokoltugu kısmını çıkardık normal ebbek arabası zımbırtılarını taktık tabi tek taraflı önune bakıyor
beni göremediği için sanırım çıldırdı ya nasıl bi ağlamak. kucagıma aldım aydın boş arabyı sürdü.
napcas bilmiyorum:sinifsinif:
ayy yerim ben onu buyumuse annesine yardim edrmis..kiz cocuk baska tabi..
Ozlem sagol tatlim, neredeyse 10 kilo gitti 2 beden, ee olsun okadar:)) 25 kilonun21ini verdim, son 4 kilo+1-2 de bonus yapicam insallah 57-58e gelicem, daha azi bana hic yakismiyor, unide kemiklerim cikiyordu 50-52 kiloyken, gozlerim avuklarim cokuyordu..
maşallah darısı başıma şuan olmak istediğim kilodasın kaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile
senin boyun var allahtan bizde o da yok(
buarada arabayi baya ilerlettim, yakinda kamyonsoforu yazilari yazicam face te:))
senin gamzelerin yeter yaaa! opuyorumnanaktan
Birde ben ilerletsem arabayı sattık ama akannehir İzmir e gitti araba zaten oradan gelmişti :gitme:
ben bir tane bile biliyorum ama söylemem ayıp :kedi:
Ozlem sagol tatlim, neredeyse 10 kilo gitti 2 beden, ee olsun okadar:)) 25 kilonun21ini verdim, son 4 kilo+1-2 de bonus yapicam insallah 57-58e gelicem, daha azi bana hic yakismiyor, unide kemiklerim cikiyordu 50-52 kiloyken, gozlerim avuklarim cokuyordu..
senin boyun var allahtan bizde o da yok(
buarada arabayi baya ilerlettim, yakinda kamyonsoforu yazilari yazicam face te:))
Ayrıca bugün kuzumu koltuktan yere yüz üstü düşürdüm daha doğrusu kendi düştü sonra güvenli olsundiye yere koydum yan düştü yerde kafasını vurdu o da yetmedi dolabi açarken koşa koşa arkasına geçti yürütecle kafasına dolabı vurdum akannehir Dünde ellerini çekmeceye sıkıştırmıştı bugün bantladım kafamçokkarıştı
ben cesaret etmeseydim kalirdi, oyle dahada kullanamazdim,simdi sabah aksam ise gidip geliyorum daha cevre yolunu almaya cesaretim yok sehiricinden gidip geliorum dur kalk isiklarda:))kazsiz belasz insallah devam eder boyle..trye gelene kadar piseyim iyice..
en zoru dur kalk zaten.. cevre yolunda ne var kı.. bas gaza gıtsın..
yalniz bazen iyi kufur yiyorum o da var tabi:)) bende o zaman arkada "L" harfi var onu gosteriyorum acemiyim demek:))bisi demiyorlar..
fatosun sevkatli kollarindan dondunmu evine, yoksa bakimdamisin hala...fatos benide sarip sarmalar mi geldigimde:))kenidisni cok opuyor ve takdir ediyorm buradan..
burda 200m de bir kirmizi isik olunca baya pratik oluyor bana:))enazindan artik stop ettirmiyorum...
haha supersinlarge im rejımdeyım.. L yim acemiyim.. Limoniyim anneyim, yorgunum.. Lehmacunu osledım, o da ülkemde.. ay bütün L lerde seni mi bulmuss annem yaaa kaydirigubbakcemile3
döndüm evime.. sarar sarmalar o herkesı, ole kadındır.. gelecek hafta Ozy 4 gun Antalya da.. ben de orada olacagım.. :)
200 m de mi kafamçokkarıştı e halıyle bacımmm.. bundan ıyısı İzmir de ot böreği :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?