2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

minik şevvale geçmiş olsun
baby bu ece alem ya büyüyünce çok rahat etcen baksana şimdiden başlamış yardıma

valla ben aylardır çalıştığım köyden aldığım sütle mayalıyorum yogurdu nerdeyse 1 senedeir kendimize yapıyordum küçük fındık ezmesi kavanozlarrına mayalıyorum 5 tane 1 hafta tek tek yediriyorum günlükte mayalamıyorum ne yalan söleyim
gülistan biz aldık salıncak ama berat o kadar oyalanmıyor malesef
çevrende varsa birilerinin biraz dene ondan sonra al bence işe yaramayabilir

Ben geldim :)
Sondan başlayalım Ecoşum yardıma başlamış Pervin çok tatlı ya şanslısın annesi hamarat kızın var.. :hulya: Özde bulaşık makinesine tam anlamıyla aşık ilginç bir kızım var kaydirigubbakcemile3
Minik Şevvalime geçmiş olsun cnm :teselli:
Esralar aynı kilodasınız sizi yalnız bıraktım demek ama benimkide 74.5 75 arası gidip geliyor aşağısını göremiyorum maalesef takıldım :sm_confused: Esrako spora başladın başlayalı hızlı ilerliyorsun maşallah..
Esra benide gördün mü gelinlikle bende yakında bu adamı boşarsam şaşırmayın Çok üzgünüm çoook
Bence anlaşamıyorlarsa gerek yok uzatmaya.. Sorunlu bir ailede yetişmiş biri olarak annemle babamın ayrılmasını çok isterdim küçükken :çok üzgünüm: .. Bizde de durum farklı değil aslındaBen aile terapistine gidelim diyorum ne diye boş yere para verecekmiş adam dinleyip dinleyip parasını alıp gönderecek diyor :mymeka:
Aman Gülistan bende bir an acaba dedim bencede yap zamanı geldi 2. yi arayı fazla uzatma kötükedihüso
Nurdan geçen fotoğraflarına baktım incecik gördüm süpersin fotoğraflarda hile mi var bakiim ?? delikafadulden Arabanla aran nasıl? :)))
Belma saçların çok yakışmış cnm bende her defasında kısa kestirmeye yeltenip vazgeçenlerdenim saçım düz küt kestirmek istiyorum ama uzun saçı çok severim uzama sürecinde sıkılırım eminim :S
Kuzy kebabına bayıldım Evrim ya o nasıl tatlılık öyle askeri eğitim öyle mi? Ayrıca yine buluşmuşsunuz şöyle bir boy fotoğrafıda alsaydık süper olardı aklinialirimsmile Hepiniz harikasınız maşallah...
Dodonun barnaklarına bak ne şirin ben Özdeninkileri hep ısırıyorum ama ellleri daha vazgeçilmezim bende el fetişisti miyim neyim sempatiksalakcinni Dodonun videoda süper Özde ilk bardaktan iççmeye başladı biberona sonraadan alıştırdım bi yerde terslik var ama kaydirigubbakcemile3
Daha aklımda birşey kalmadı akannehir

Evroş nasılsın iyi misin? Beratın fotoğrafları arada ekle bakalım nasıl olmuş delikanlı kendi güzel gözlerinide saklama çekilin ana oğul bir fotoğraf koyun gözümüz gönlümüz açılsın boshayallersmile
Özde ilk doğduğunda süpürge sesinde sakinleşiyordu şimdi korkuyor 3 tane korkusu var elektrikli süpürge, fön makinesi , yengem kaydirigubbakcemile3
Ayrıca bugün kuzumu koltuktan yere yüz üstü düşürdüm daha doğrusu kendi düştü sonra güvenli olsundiye yere koydum yan düştü yerde kafasını vurdu o da yetmedi dolabi açarken koşa koşa arkasına geçti yürütecle kafasına dolabı vurdum akannehir Dünde ellerini çekmeceye sıkıştırmıştı bugün bantladım kafamçokkarıştı

Ozlem sagol tatlim, neredeyse 10 kilo gitti 2 beden, ee olsun okadar:)) 25 kilonun21ini verdim, son 4 kilo+1-2 de bonus yapicam insallah 57-58e gelicem, daha azi bana hic yakismiyor, unide kemiklerim cikiyordu 50-52 kiloyken, gozlerim avuklarim cokuyordu..

maşallah darısı başıma şuan olmak istediğim kilodasın kaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile

senin boyun var allahtan bizde o da yok(

buarada arabayi baya ilerlettim, yakinda kamyonsoforu yazilari yazicam face te:))

senin gamzelerin yeter yaaa! opuyorumnanaktan
Birde ben ilerletsem arabayı sattık ama akannehir İzmir e gitti araba zaten oradan gelmişti :gitme:
ben bir tane bile biliyorum ama söylemem ayıp :kedi:

senin gamzelerin yeter yaaa! opuyorumnanaktan
Birde ben ilerletsem arabayı sattık ama akannehir İzmir e gitti araba zaten oradan gelmişti :gitme:
ben bir tane bile biliyorum ama söylemem ayıp :kedi:

ben cesaret etmeseydim kalirdi, oyle dahada kullanamazdim,simdi sabah aksam ise gidip geliyorum daha cevre yolunu almaya cesaretim yok sehiricinden gidip geliorum dur kalk isiklarda:))kazsiz belasz insallah devam eder boyle..trye gelene kadar piseyim iyice..

avukunu yiyimm senin :))

senin boyun var allahtan bizde o da yok(

buarada arabayi baya ilerlettim, yakinda kamyonsoforu yazilari yazicam face te:))

delü kaydirigubbakcemile3

gerıye bısı kalmamıs.. gecen gun bızım gunun ozetı gıbı olmus.. :))

yalniz bazen iyi kufur yiyorum o da var tabi:)) bende o zaman arkada "L" harfi var onu gosteriyorum acemiyim demek:))bisi demiyorlar..

en zoru dur kalk zaten.. cevre yolunda ne var kı.. bas gaza gıtsın..

fatosun sevkatli kollarindan dondunmu evine, yoksa bakimdamisin hala...fatos benide sarip sarmalar mi geldigimde:))kenidisni cok opuyor ve takdir ediyorm buradan..

yalniz bazen iyi kufur yiyorum o da var tabi:)) bende o zaman arkada "L" harfi var onu gosteriyorum acemiyim demek:))bisi demiyorlar..

large im rejımdeyım.. L yim acemiyim.. Limoniyim anneyim, yorgunum.. Lehmacunu osledım, o da ülkemde.. ay bütün L lerde seni mi bulmuss annem yaaa kaydirigubbakcemile3

fatosun sevkatli kollarindan dondunmu evine, yoksa bakimdamisin hala...fatos benide sarip sarmalar mi geldigimde:))kenidisni cok opuyor ve takdir ediyorm buradan..

döndüm evime.. sarar sarmalar o herkesı, ole kadındır.. gelecek hafta Ozy 4 gun Antalya da.. ben de orada olacagım.. :)

burda 200m de bir kirmizi isik olunca baya pratik oluyor bana:))enazindan artik stop ettirmiyorum...

200 m de mi kafamçokkarıştı e halıyle bacımmm.. bundan ıyısı İzmir de ot böreği :))

large im rejımdeyım.. L yim acemiyim.. Limoniyim anneyim, yorgunum.. Lehmacunu osledım, o da ülkemde.. ay bütün L lerde seni mi bulmuss annem yaaa kaydirigubbakcemile3
haha supersin

borekmi otlu muu...((

Evrim Fatoşla Allah muhabbetinizi arttırsın darısı hepimizin başına ilkinde tutturamadık belki ikinciye kısmet kaydirigubbakcemile3 Bizim en son geçen geldi ıst dan... Oldukça sabırlı davrandım..
Sabah eşim gidince Özdeyi yatağıma lıyorum ya zaten aynı odadayız beşiğinden aldım yanıma koydum kayınvalide Deniz gidince paldır küldür odaya daldı yatağımıza yattı.. Ben Özde ve kayganam aynı yatakta! Ben annemlerin odasına bile müsade ile girerim bilmiyorumkismile Onları yatakta bırakıp çıktım kahvaltı hazırladım yaptık kahvaltıyı Özdeyi uyutacağım uyuttum 10 dk geçmeden kayınpeder öksürünce uyandı uykusunu alamayıca agresif oluyor biliyorum tekrar sallamak için aldım ayağıma koydum söyledimde uykusunu alması lazım huysuzlanır diye inadına ayağımdan aldı gitti yatak odamıza tekrar yatağımıza Özdeyle yattı... Daha fazlası var ama ya sabır dedim.. Ben biliyorum bakarım diyor zaptedemeyince hemen Denizin kucağına veriyor bilmiyorumkismile

ben bugün çok duygusaldımmmm vee kötü bişi yaptım
Efrimim efriiim gel benl döv evrimim gelllll gökhan aradı tutamadım kendimi ağladım adamıda üzdüm aklımı sende bırakma hadi sus dedikce daha da dokundu ama elimden gelen bişi deildi efriiim kapıyı açtım gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…