esrakoooo
ya öglen senin mjını okudum ben anladım senin yanlış anlayıp kilodan bahsettiğini ama çok acele çıkmam lazımdı hatta seni tlf dan bile arıycakdım okadargüldümki..
şimdi baktım kimse bişey yazmışmı ben söyliyeyim diye. ama konu açığa kavuşmuş...
ayrıcaberkenin o agacdan titreyerek korkmasınada çok güldüm anlatımın süpper ya..
senin yazılarını okumakda zevkli.
demekki bu spürgeden korkma olayı normalmiş
pekiii çamaşır makinasından korkan varmı??benimki ondanda korkuyorr :sinifsinif:
Ozlem sagol tatlim, neredeyse 10 kilo gitti 2 beden, ee olsun okadar:)) 25 kilonun21ini verdim, son 4 kilo+1-2 de bonus yapicam insallah 57-58e gelicem, daha azi bana hic yakismiyor, unide kemiklerim cikiyordu 50-52 kiloyken, gozlerim avuklarim cokuyordu..
ben cesaret etmeseydim kalirdi, oyle dahada kullanamazdim,simdi sabah aksam ise gidip geliyorum daha cevre yolunu almaya cesaretim yok sehiricinden gidip geliorum dur kalk isiklarda:))kazsiz belasz insallah devam eder boyle..trye gelene kadar piseyim iyice..
ben bugün çok duygusaldımmmm vee kötü bişi yaptım
Efrimim efriiim gel benl döv evrimim gelllll gökhan aradı tutamadım kendimi ağladım adamıda üzdüm aklımı sende bırakma hadi sus dedikce daha da dokundu ama elimden gelen bişi deildi efriiim kapıyı açtım gel
efrimim fatoş kim?
gözün aydın tuba. alerjikse şu günlerde biraz sıkıntı çekeceksin ama geçecek inşallah. boğazında ciğerlerinde bişi olmaması çok iyi. şurup vermemesi de tabi.. şurup içirmek bebişlere gerçekten çok zor oluyor.doktordan geldıkk......
cok şükür kısmen iyi haberlerle döndük,hassas bı bunyesı var dedı,yanı bahar alerjısıne karsı hassasmıs kızım.bu yüzden polen vs önce hafıften bır öksürük sonrsasında burun tıkanıklıgı ve hırıltı yapıyormus bıze.zatıden damla verdı hem dıslerının cıkmasına yardımcı olur agrısını hafıfletır hemde bu bahar alerjısıne karsı koruma saglarmış,tıkınıklık gecene kadar yarımşar doz ventılonlu hava vercez evde.cok şükür antıbıyotık yok surup yok.hastalık cok düşük düzeyde ama önüne gecmezsek bronsşite bıle cevırı dedı.bırde 3 hafta içinde hıc kılo alamamıs olması canımı sıktı bıraz.normal çünkü 1 haftadır iştah sıfır neysekı sütüm var ve benı emıyo sadece.öksürdüğü için canı hıc bıse ıstemıyodu.boyumuz 73cm kafa 44 normal yanı hersey.bogazlar temız kızarık falan degıl.
bahar yorgunluğu.. çok kötü oluyor behh.. biran önce atlat inşallah da aramıza dön..slm herkese sabahtan beri arada geçmişi okudum fakat hiç alıntı yapıp yazasım gelmedi ndn bilmiyorum bir kırgınlık var üstümde bir halsizlik sıkıntı boğazlarım kötü. hayırdır inş.ot gibiyim hiç birşey yapasım yok yemekte yapmadım kahvaltı türü yeriz artık bi çay demlerim olur yatağı bile toplamadım bugün öylece duruyor kıvançı yatırıyorum hemen bende yatıyorum bütün gün yattım nerdeyse
maşallah sana minik kuzu. pekte marifetlişmiş maşallah :)
çevre yolunda kullanmak daha kolaydır nurdan. dur kalk etmek acemiyken hep daha zor gelir. onu bile becerdiysen sen ooooo maşallah baya bi ilerletmişsin demektir.ben cesaret etmeseydim kalirdi, oyle dahada kullanamazdim,simdi sabah aksam ise gidip geliyorum daha cevre yolunu almaya cesaretim yok sehiricinden gidip geliorum dur kalk isiklarda:))kazsiz belasz insallah devam eder boyle..trye gelene kadar piseyim iyice..
evet ya şu spiral ben de bi taktırsam da rahatlasam. insan korkuyor böyle..adet dongusunun 32, gunundeyim. bu 3. adetim olacak dogum sonrası,
ilki ile ikinci arasında 31 gun vardı ki ben normalde fiks sasmaz 28 gundne bir olurdum bekliorum sabırla belirtileri var ancak hala gelmedi sinir olmus durumda bekliyorum
birde kilom sabah 400 gr arttı diyeti bozmadgıım halde sismeye basladım sanırım. yinede korkmuyor degilim riskli birsey yasamadık ama su kılıflara guvenim yokkk . spirali taktırsam derin nefes alacagım
demekki bu spürgeden korkma olayı normalmiş
pekiii çamaşır makinasından korkan varmı??benimki ondanda korkuyorr :sinifsinif:
Evroş nasılsın iyi misin? Beratın fotoğrafları arada ekle bakalım nasıl olmuş delikanlı kendi güzel gözlerinide saklama çekilin ana oğul bir fotoğraf koyun gözümüz gönlümüz açılsın boshayallersmile
Özde ilk doğduğunda süpürge sesinde sakinleşiyordu şimdi korkuyor 3 tane korkusu var elektrikli süpürge, fön makinesi , yengem kaydirigubbakcemile3
Ayrıca bugün kuzumu koltuktan yere yüz üstü düşürdüm daha doğrusu kendi düştü sonra güvenli olsundiye yere koydum yan düştü yerde kafasını vurdu o da yetmedi dolabi açarken koşa koşa arkasına geçti yürütecle kafasına dolabı vurdum akannehir Dünde ellerini çekmeceye sıkıştırmıştı bugün bantladım kafamçokkarıştı
doktordan geldıkk......
cok şükür kısmen iyi haberlerle döndük,hassas bı bunyesı var dedı,yanı bahar alerjısıne karsı hassasmıs kızım.bu yüzden polen vs önce hafıften bır öksürük sonrsasında burun tıkanıklıgı ve hırıltı yapıyormus bıze.zatıden damla verdı hem dıslerının cıkmasına yardımcı olur agrısını hafıfletır hemde bu bahar alerjısıne karsı koruma saglarmış,tıkınıklık gecene kadar yarımşar doz ventılonlu hava vercez evde.cok şükür antıbıyotık yok surup yok.hastalık cok düşük düzeyde ama önüne gecmezsek bronsşite bıle cevırı dedı.bırde 3 hafta içinde hıc kılo alamamıs olması canımı sıktı bıraz.normal çünkü 1 haftadır iştah sıfır neysekı sütüm var ve benı emıyo sadece.öksürdüğü için canı hıc bıse ıstemıyodu.boyumuz 73cm kafa 44 normal yanı hersey.bogazlar temız kızarık falan degıl.
sınav kağıdı okuyorum... sıkıldım...
.
teoma sevindim. umarım ve inşallah tekrarlamaz.
meltem hayırlı uğurlu olsun dişiniz.
geç kalanlardan bir bebiş daha gitti. kaç kişi kaldık listemi yapsak dişten yana tembeller listesi!!!
dun form cay ıctım ve gece fena ıshal oldum gecede eceye meme vermedım yanı ılk once cok agladı verdim almadı sonrada ishal olunca cayın etkisi ona gecmesın ishal olmaın die vermedim..dun gunduz emmedi gecede emmedi bu gunduzde emmedi şuan şiş durumdayım cok canım yanıo.. memeden kesicem bu kızı .. ezıyet cektıgım.. gecede vermıycem kurusun gıtsın.. cok fenayım sırtıma vuruo agrısı..
saol cnm benim yarın gidioz dr kendi drside bakardı ama sanırım yeni oldu canım yaa
Doruk'a artık meme vermiyorum. Çünkü emmiyor, ısırıyor, çekiştiriyor, mememi bir görseniz o meme savaşlarından sonra... Gece uykusunda alıyor ama kime ne fayda, doymuyor, ardından mama vermek zorunda kalıyorum? 8 aylık sıpayı günde 1 defa yarım yamalak emzirmenin bir getirisi olacağına inanmıyorum. Buna da şükür dedim, memeyi babaya devrettim -tatlicadiarzu- şaka bu, daha devretmedim. Belki yarın
3 aylık iğneden dolayı lekelenmelerim ara ara sürüyordu, bugün doktora gittim. Normal olduğunu söyledi. USG ile baktı, 3 ayın dolmasına ne kadar kaldığını sordu, 15 gün, dedim. Hapa mı başlayacaksın, dedi. Evet, dedim. 3 ay dolar dolmaz başla, çünkü minik minik yumurtalar hazır bak burada, dedi. Ohha dedim içimden. Millet 1 iğneden sonra aylarca adet olmuyormuş, benimkiler şimdiden hazırlanıyormuş. Dedim hemen başlayayım, ölçtü, biçti, gerek yok ama 15 gün sonra başla, dedi.
Yazz diye bir hap 28 lik miş yani hiç ara verilmeden kullanılıyormuş. Piyasaya yeni sürülmüş, dozu çok düşükmüş, yan etkileri çok çok azmış. Asla unutmamalıymışım. Unutmam zaten de... Böyle işte.
esracığım hiç sorma kötüyüm ekrana öyle bön bön bakıyorum sadece yazılanları okuyorum konulara dalamıyorum baş ağrım biraz dindi fakat boğazlarım berbat halsizlikl var üstümde kıvanç uyusada bende yatsam diye düşünüyorum hep uyku modundayım nedense
benimde annem geliyor. bende ona vericem fatma!!
al ben uyucam diycem. keyif benim olacak...
hayirdir insallah canim ya, evet bi sadaka falan ver yada bi fakiri sevindir olmazsa.korkulu rüyalar görmeye devam..
emzirip yattıktan sonra bir rüya. ama nasıl korktum. oturma odasında yiğit yatıyor. insan mı hayvan mı belli değil, kadın mı erkek mi o da belli değil. bembeyaz tenli kocaman şişman bişi. yiğitin yanına yatmış. bebeğimi boğmaya çalışıyor. koşuyorum şahadet getirerek üzerine saldırıyorum. boğuşurken uyandım. çok kötüydü ya hala etkisindeyim.
anneme anlattım sabah. o da evde yangın çıktığını görmüş. allah hayır etsin bu kadar rüya. bi sadaka versem iyi olacak..
benimde annem geliyor. bende ona vericem fatma!!
al ben uyucam diycem. keyif benim olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?