2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sagol bobemm :)) senin yazılarını okumakta keyifli kesinlikle

demekki bu spürgeden korkma olayı normalmiş
pekiii çamaşır makinasından korkan varmı??benimki ondanda korkuyorr :sinifsinif:

aa hiç aklıma gelmemisti bende calısırken bir gostereyim napacak pervinin ece gibi konusmaya calısır onunla kesin :)

aa ticker yapmıstım seninkinin aynısını bulmusum ilk kilo degisiminde baska bir tane yapayım karısmasın :)

super yaptınn cesaretini tebrik ediyorum
çocuklu olup arabasız olmak çok kotu hele tr de orayı bilmiyorumda.
arabanız olmasa neyse ama varken kullanamamak daha sinir bozucu olsa gerek biryerden baslamak gerek araba tecrube isi çok iyi yaptın valla kutluyorum

yapma be nurcum bak iste kilo sorunu oldu gelicek yakında ama elinde degil degilmi neyse artık olur bu kadar sabırr

efrimim fatoş kim?

evrim yok ben yazayım dedim fatos evrimin kayınvaldesi kanımca :)

adet dongusunun 32, gunundeyim. bu 3. adetim olacak dogum sonrası,
ilki ile ikinci arasında 31 gun vardı ki ben normalde fiks sasmaz 28 gundne bir olurdum bekliorum sabırla belirtileri var ancak hala gelmedi sinir olmus durumda bekliyorum
birde kilom sabah 400 gr arttı diyeti bozmadgıım halde sismeye basladım sanırım. yinede korkmuyor degilim riskli birsey yasamadık ama su kılıflara guvenim yokkk . spirali taktırsam derin nefes alacagım

damlaa denizin resimlerine baktım dun face de yorum yazamadım çok isim vardı baktım çıktım
bayılıyorum bukızın ciddi durusuna :)

gözün aydın tuba. alerjikse şu günlerde biraz sıkıntı çekeceksin ama geçecek inşallah. boğazında ciğerlerinde bişi olmaması çok iyi. şurup vermemesi de tabi.. şurup içirmek bebişlere gerçekten çok zor oluyor.
bahar yorgunluğu.. çok kötü oluyor behh.. biran önce atlat inşallah da aramıza dön..
mucadeleden hemen sonra

ve mutlu son

maşallah sana minik kuzu. pekte marifetlişmiş maşallah :)

çevre yolunda kullanmak daha kolaydır nurdan. dur kalk etmek acemiyken hep daha zor gelir. onu bile becerdiysen sen ooooo maşallah baya bi ilerletmişsin demektir.

evet ya şu spiral ben de bi taktırsam da rahatlasam. insan korkuyor böyle..

gece bi kalktım. nasıl boğazlarım acıyor. kulaklara vuruyor. yutkunamıyorum. faranjitti geçen hafta ama bu sefer resmen boğaz acısına döndü bişi de yiyip içmiyorum öyle soğuk filan ama yani havalar da güzel. nerden oldum bilmiyorum ya.. sesim erkek gibi çıkıyor. ders anlatırken çok rahatsız oluyorum. sürekli su içiyorum..

yiğit paşayı bu gece annemin yanında bıraktım. küçük beşiğiyle. tam biz yatacağız saat onbir. bizimki uyandı. al anne dedim bu gece torunun senin :) kaçta uyudu bilmiyorum ama annem dört gibi kaldırdı beni. emzirip geri yattım. altıda uyanmış tekrar. annem oyalamış yediye kadar. yedide çağırdılar artık beni. şu diş herşeyi alt üst etti resmen ya..

korkulu rüyalar görmeye devam..
emzirip yattıktan sonra bir rüya. ama nasıl korktum. oturma odasında yiğit yatıyor. insan mı hayvan mı belli değil, kadın mı erkek mi o da belli değil. bembeyaz tenli kocaman şişman bişi. yiğitin yanına yatmış. bebeğimi boğmaya çalışıyor. koşuyorum şahadet getirerek üzerine saldırıyorum. boğuşurken uyandım. çok kötüydü ya hala etkisindeyim.
anneme anlattım sabah. o da evde yangın çıktığını görmüş. allah hayır etsin bu kadar rüya. bi sadaka versem iyi olacak..

esracığım hiç sorma kötüyüm ekrana öyle bön bön bakıyorum sadece yazılanları okuyorum konulara dalamıyorum baş ağrım biraz dindi fakat boğazlarım berbat halsizlikl var üstümde kıvanç uyusada bende yatsam diye düşünüyorum hep uyku modundayım nedense

demekki bu spürgeden korkma olayı normalmiş
pekiii çamaşır makinasından korkan varmı??benimki ondanda korkuyorr :sinifsinif:

her türlü elektirkli ev aleti, köpük yapan adam, yüksek sesle möleyen inek, duvardan atlayan adam, sesizce yaklaşan baba....

bencede geriye bişey kalmamış. özde sağlammı hala kontrol ettinmi???

maşallah şevvalime gözün aydın minnacığım . iyileşsin kilo alır merak etme. anne sütü onu ayakta tutuyodur.

teşekkür ederiz

devam et emzirmeye 1 gün 1 gündür

saol cnm benim yarın gidioz dr kendi drside bakardı ama sanırım yeni oldu canım yaa

geçmiş olsun canımumarım kolayca düzelir

hımm hakkınızda hayırlısı olsun bakalım

günaydın herkese
bahar depresyonu zamanı ama sen sakın girme

benimde annem geliyor. bende ona vericem fatma!!
al ben uyucam diycem. keyif benim olacak...

Sagolun arkadaslar:)) ama burdaki cevre yolu istanbul E5 gibi, manyak dolu, herkes cevre yolunu aliyor birde ulkeler arasi gecis yapan tirlar da kullaniyor bu yolu, o yuzden sehir ici daha saglikli ve guvenli burda:))neyse bikac haftaya cikarim insallah...

hayirdir insallah canim ya, evet bi sadaka falan ver yada bi fakiri sevindir olmazsa.
benimde annem geliyor. bende ona vericem fatma!!
al ben uyucam diycem. keyif benim olacak...

bende trye gidisi bekliyirm, kaynanamda 1 gece kalip geri kalan butun geceler annemde teoyu anneme satip uyuycam:))))))buunun hayaliyle yasiyorum, 1 hafta deliksiz uyku...

Bizim teo korkmuyor elektriklisupurge camasir makinesi hatta cok seviyorn ozellikle supurgeyi, bi tek blendirdi en sonda calistirinca korktu, sonra guldu sapik gibi..heeeeeeeeeeeee yapiyor..

günaydin kizlar!!! yine iyice kaynatmissiniz...dodo nun tombik ayaklarini isirmak istiyoruuuuummmm!!!!yerimseniben ece büyümüste temizlik yapar olmus..pervin sen rahat edersin artik..bak kizin büyümüste annesine yardim eder olmus..kaydirigubbakcemile3 reklam konusunda bizde durum zaten öyleydi..reklamsiz yemek yemiyor malesef..118 80 80 ve pinar sosis pisirirmisin reklamina bayiliyor...tabi ben kusucam artik izlemekten...mafoldumben yaho da iyiymis cok sükür..ayaklanmis bile..oh oh masallah sise...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…