yok canim bizimkide korkmuyor..hatta bebekken süpürgenin sesiyle uyuyordu...Bizim teo korkmuyor elektriklisupurge camasir makinesi hatta cok seviyorn ozellikle supurgeyi, bi tek blendirdi en sonda calistirinca korktu, sonra guldu sapik gibi..heeeeeeeeeeeee yapiyor..
evet canim ayni durum bende de var..ama benimki su siralar dengeli degil..ilkinde ayin 9 gibi oldum sonra 20 sinde..simdi de üzerimde bir siskinlik var ama ne zaman gelir bilmiyorum..:1no2: bence sende isini garantiye alda taktir spirali..a.sadet dongusunun 32, gunundeyim. bu 3. adetim olacak dogum sonrası,
ilki ile ikinci arasında 31 gun vardı ki ben normalde fiks sasmaz 28 gundne bir olurdum bekliorum sabırla belirtileri var ancak hala gelmedi sinir olmus durumda bekliyorum
birde kilom sabah 400 gr arttı diyeti bozmadgıım halde sismeye basladım sanırım. yinede korkmuyor degilim riskli birsey yasamadık ama su kılıflara guvenim yokkk . spirali taktırsam derin nefes alacagım
cok gecmis olsun..a.s. bence baska bir doktora daha görün..böylesi hic iyi degil..düzelemedin bir türlü..:1no2:gece bi kalktım. nasıl boğazlarım acıyor. kulaklara vuruyor. yutkunamıyorum. faranjitti geçen hafta ama bu sefer resmen boğaz acısına döndübişi de yiyip içmiyorum öyle soğuk filan ama yani havalar da güzel. nerden oldum bilmiyorum ya.. sesim erkek gibi çıkıyor. ders anlatırken çok rahatsız oluyorum. sürekli su içiyorum..
canim hayra yormak lazim..birde yatmadan önce korkarak ve kötü seyler düsünerek yatiyorsan etkisinde kalipta tekrar kötü rüyalar görebilirsin..birde dua okumadan uyumamaya calis..a.skorkulu rüyalar görmeye devam..
emzirip yattıktan sonra bir rüya. ama nasıl korktum. oturma odasında yiğit yatıyor. insan mı hayvan mı belli değil, kadın mı erkek mi o da belli değil. bembeyaz tenli kocaman şişman bişi. yiğitin yanına yatmış. bebeğimi boğmaya çalışıyor. koşuyorum şahadet getirerek üzerine saldırıyorum. boğuşurken uyandım. çok kötüydü ya hala etkisindeyim.
anneme anlattım sabah. o da evde yangın çıktığını görmüş. allah hayır etsin bu kadar rüya. bi sadaka versem iyi olacak..
sana da cok gecmis olsun..a.s.insallah bir an evvel kurtulursun bu halsizliginden..esracığım hiç sorma kötüyüm ekrana öyle bön bön bakıyorum sadece yazılanları okuyorum konulara dalamıyorum baş ağrım biraz dindi fakat boğazlarım berbat halsizlikl var üstümde kıvanç uyusada bende yatsam diye düşünüyorum hep uyku modundayım nedense
ben bugün çok duygusaldımmmm vee kötü bişi yaptım
Efrimim efriiim gel benl döv evrimim gelllll gökhan aradı tutamadım kendimi ağladım adamıda üzdüm aklımı sende bırakma hadi sus dedikce daha da dokundu ama elimden gelen bişi deildi efriiim kapıyı açtım gel
efrimim fatoş kim?
saolun kızlar ece cok meraklı herseye el atıyor sırf bu merakı yuzunden bardaktan su icmeye basladı elimdekini ceke ceke.. yemek yaparken bakıo kucagımdayken.. Allam yaa
fatmacım okuyup yatsan basında kuran koysan birde namei peygamber die dua var gullu yasinlerde oluyo onu kes basının altına koy yada nettende indirebilirsin. ben lohusayken karabasanlardan hamileyken kabuslardan o dua sayesinde kurtuldum hep yastıgım altındaydı.. bana dadanamasa eceye dadanıodu o cıglık atıodu onun basının altına koyuyordum
fatmacım ya hayrolsun ruyaların ama bilinç altı ruyalarına bneziyor sanki,
yani herhangibir mj içermiyor bence
he anne gibi bebeğine bişey olacak korkusu baskın sanırım o yusden olabilir.
pervine katılıyorum gece yatmadan bildiğin dualrı oku.
özellikle yatmadan önce amenerrasulu biliyorsan okumanı şiddetle tavsiye ederim.
fatma sadaka iyi fikir.
az sadaka çok belaları önler,
evet meltemcim şükür birini atlattık bu cuma akşamıda var. ama cumartesiyeengel değil. konuşurus yine. ben seni yarın ararım inş.
aman allah bozmasın bende gökhan gittiğinden beri k.validemle kalıodum baya ii oluyordu bugün tek kalacağız evde ankaraya gittilere normaldır kuzum.. kıyamam ben sana :)) hamıleyken ota moka aglıyorduk bız de.. halıyle senın mazeretlerın daha kuvvetlı..
kendisi Özgür'ün anası, benim de cigerim olur.. hayatın yüzüme güldüğü nadir yanlarından biridir.. Allah bozmasın.
aynen öle esracım o ağladığında bile ağlamamıştım telde ama dün kendimi gerçekten tutamadım anne baba aile tamamda eşin yeri çok farklı yaa herkes bi yana gökhan musti bi yanaa evde onun yokluğunu hissetmek gerçekten çok kötüyapma be nurcum bak iste kilo sorunu oldu gelicek yakında ama elinde degil degilmi neyse artık olur bu kadar sabırr
evrim yok ben yazayım dedim fatos evrimin kayınvaldesi kanımca :)
Geçmiş olsun cnm inş. hemen iyileşirsin..gece bi kalktım. nasıl boğazlarım acıyor. kulaklara vuruyor. yutkunamıyorum. faranjitti geçen hafta ama bu sefer resmen boğaz acısına döndübişi de yiyip içmiyorum öyle soğuk filan ama yani havalar da güzel. nerden oldum bilmiyorum ya.. sesim erkek gibi çıkıyor. ders anlatırken çok rahatsız oluyorum. sürekli su içiyorum..
Annemlerde badana var kaç günden beri doğduğundan beri her gün gelirdi tek başına bakmak ne zormuş cidden mafoldumbenyiğit paşayı bu gece annemin yanında bıraktım. küçük beşiğiyle. tam biz yatacağız saat onbir. bizimki uyandı. al anne dedim bu gece torunun senin :) kaçta uyudu bilmiyorum ama annem dört gibi kaldırdı beni. emzirip geri yattım. altıda uyanmış tekrar. annem oyalamış yediye kadar. yedide çağırdılar artık beni. şu diş herşeyi alt üst etti resmen ya..
korkulu rüyalar görmeye devam..
emzirip yattıktan sonra bir rüya. ama nasıl korktum. oturma odasında yiğit yatıyor. insan mı hayvan mı belli değil, kadın mı erkek mi o da belli değil. bembeyaz tenli kocaman şişman bişi. yiğitin yanına yatmış. bebeğimi boğmaya çalışıyor. koşuyorum şahadet getirerek üzerine saldırıyorum. boğuşurken uyandım. çok kötüydü ya hala etkisindeyim.
anneme anlattım sabah. o da evde yangın çıktığını görmüş. allah hayır etsin bu kadar rüya. bi sadaka versem iyi olacak..
esracığım hiç sorma kötüyüm ekrana öyle bön bön bakıyorum sadece yazılanları okuyorum konulara dalamıyorum baş ağrım biraz dindi fakat boğazlarım berbat halsizlikl var üstümde kıvanç uyusada bende yatsam diye düşünüyorum hep uyku modundayım nedense
Görünürde birşey yok gibi ama bugün tekrar eli sıkıştı ben hiç iyi değilim kızımada o yüzden yeterince ilgi gösteremiyorum yaa :gitme:bencede geriye bişey kalmamış. özde sağlammı hala kontrol ettinmi???
.
burada havalar dün ve bugün cok güzel....esimde dün calismadigi icin sabahtan spora gittim ve ondan sonrada aksama kadar gezdik...hihoyyytbu sefer pek birsey almadim ama oda iyi geldi..zaten mayistan itibaren tatil alisverislerine baslarim..simdiden icim kipir kipir oldu..cok sükür yaz geliyor..:sm_cool:
esrako esrako
emzirme döneminde 28 gunluk düzeni beklemek çokda mantıklı değilmiş.
gecikmeli olması çok dogalmış.
emzirmek rahmin kasılmasına ve bi hormon var şimdi adını unuttum onun salgılanmasına sebep oluyor oda kanamayı geciktiriyor.
doktorumla tlf da konuştum malum benim reglym 10 gun gecikmeli oldu.
benmde agrım vardı yani sinyal veriyordu ama insan acaba hamilemiyim diyede içinden geçiriyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?