2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burada havalar dün ve bugün cok güzel....esimde dün calismadigi icin sabahtan spora gittim ve ondan sonrada aksama kadar gezdik...hihoyyytbu sefer pek birsey almadim ama oda iyi geldi..zaten mayistan itibaren tatil alisverislerine baslarim..simdiden icim kipir kipir oldu..cok sükür yaz geliyor..:sm_cool:

evet canim ayni durum bende de var..ama benimki su siralar dengeli degil..ilkinde ayin 9 gibi oldum sonra 20 sinde..simdi de üzerimde bir siskinlik var ama ne zaman gelir bilmiyorum..:1no2: bence sende isini garantiye alda taktir spirali..a.s
cok gecmis olsun..a.s. bence baska bir doktora daha görün..böylesi hic iyi degil..düzelemedin bir türlü..:1no2:
canim hayra yormak lazim..birde yatmadan önce korkarak ve kötü seyler düsünerek yatiyorsan etkisinde kalipta tekrar kötü rüyalar görebilirsin..birde dua okumadan uyumamaya calis..a.s
sana da cok gecmis olsun..a.s.insallah bir an evvel kurtulursun bu halsizliginden..

evet özgülcüm ya psikolojik olabilir bu rüyalar.. hayırlısı diyeyim. bi iki yardıma muhtaç öğrenci bulayım da yardım edeyim inş.

saolun kızlar ece cok meraklı herseye el atıyor sırf bu merakı yuzunden bardaktan su icmeye basladı elimdekini ceke ceke.. yemek yaparken bakıo kucagımdayken.. Allam yaa

fatmacım okuyup yatsan basında kuran koysan birde namei peygamber die dua var gullu yasinlerde oluyo onu kes basının altına koy yada nettende indirebilirsin. ben lohusayken karabasanlardan hamileyken kabuslardan o dua sayesinde kurtuldum hep yastıgım altındaydı.. bana dadanamasa eceye dadanıodu o cıglık atıodu onun basının altına koyuyordum

perviiiiiiiiinnn

ya ben bu ecoşu varya yerim beaa
çok şirin aman aman buyumuşde annesine yardımlar edermiş..
hamarat kız

e normaldır kuzum.. kıyamam ben sana :)) hamıleyken ota moka aglıyorduk bız de.. halıyle senın mazeretlerın daha kuvvetlı..

efrimim fatoş kim?

kendisi Özgür'ün anası, benim de cigerim olur.. hayatın yüzüme güldüğü nadir yanlarından biridir.. Allah bozmasın.

fatmacım ya hayrolsun ruyaların ama bilinç altı ruyalarına bneziyor sanki,
yani herhangibir mj içermiyor bence
he anne gibi bebeğine bişey olacak korkusu baskın sanırım o yusden olabilir.

pervine katılıyorum gece yatmadan bildiğin dualrı oku.
özellikle yatmadan önce amenerrasulu biliyorsan okumanı şiddetle tavsiye ederim.

fatma sadaka iyi fikir.
az sadaka çok belaları önler,

öğrenip okurum olmazsa o duayı.. garanti olsun :) teşekkürler.

fatma sadaka iyi fikir.
az sadaka çok belaları önler,

inş söylediğin gibi bilinçaltı rüyasıdır gülistancım.biliyorum amenerrasulu okurum inş..
çok saolun kızlar..

esrako esrako

emzirme döneminde 28 gunluk düzeni beklemek çokda mantıklı değilmiş.
gecikmeli olması çok dogalmış.
emzirmek rahmin kasılmasına ve bi hormon var şimdi adını unuttum onun salgılanmasına sebep oluyor oda kanamayı geciktiriyor.
doktorumla tlf da konuştum malum benim reglym 10 gun gecikmeli oldu.
benmde agrım vardı yani sinyal veriyordu ama insan acaba hamilemiyim diyede içinden geçiriyor işte.

Off okuyorum okuyorum bi türlü alıntı yapıp cevap yazamadım. Çok da yoğunum bugün. Galiba okumakla yetinicem canlarım. öpüyorum sizi. opuyorumnanaktan

evet meltemcim şükür birini atlattık bu cuma akşamıda var. ama cumartesiyeengel değil. konuşurus yine. ben seni yarın ararım inş.

aman allah bozmasın bende gökhan gittiğinden beri k.validemle kalıodum baya ii oluyordu bugün tek kalacağız evde ankaraya gittiler
yapma be nurcum bak iste kilo sorunu oldu gelicek yakında ama elinde degil degilmi neyse artık olur bu kadar sabırr

evrim yok ben yazayım dedim fatos evrimin kayınvaldesi kanımca :)
aynen öle esracım o ağladığında bile ağlamamıştım telde ama dün kendimi gerçekten tutamadım anne baba aile tamamda eşin yeri çok farklı yaa herkes bi yana gökhan musti bi yanaa evde onun yokluğunu hissetmek gerçekten çok kötü

Geçmiş olsun cnm inş. hemen iyileşirsin..

Annemlerde badana var kaç günden beri doğduğundan beri her gün gelirdi tek başına bakmak ne zormuş cidden mafoldumben

Hayır olsun inş. Bende etkisinde çok kalırım rüyaların..

Canım 10 gün kadar bende öyleydim aslında hala üstümde bir ağırlık var ruh halim iyi değil ondandır sütümde azaldı stresten :sinifsinif:
bencede geriye bişey kalmamış. özde sağlammı hala kontrol ettinmi???
.
Görünürde birşey yok gibi ama bugün tekrar eli sıkıştı ben hiç iyi değilim kızımada o yüzden yeterince ilgi gösteremiyorum yaa :gitme:

Ohhh dün burada yağmur vardı ama bugün az bulutlu ve açık kaydirigubbakcemile3 hava durumu sona ermiştir :)) Bugün kızımıda alıp gezmeye gideceğim duvarlar üstüme üstüme geliyor..

Ben hala olmadım adet ya :sinifsinif: Benden başka olmayan kaldı mı???

Nur sabret cnm az kaldı bak eşin ne güzel geri gelecek sana kalan sadece o geldikten sonra formundan düşürmemen artık evde her öğün hamurişi falan yedirirmisin ne yaparsın orası senin bileceğin iş aklinialirimsmile

Son düzenleme:
belmaaa saçlarını çok beğendim
bende kestirmeyi düşünmüyor değilim hani
geçen sene bu zamanlarda yemiştim bu naneyi yine düşünyorum büyük rahatlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…