Ben hala olmadım adet ya :sinifsinif: Benden başka olmayan kaldı mı???
belmaaa saçlarını çok beğendim
bende kestirmeyi düşünmüyor değilim hani
geçen sene bu zamanlarda yemiştim bu naneyi yine düşünyorum büyük rahatlık
ben olmadımdelikafadulden
evet özlem yine aynı moddayım ama bu sefer sebep tek mami değil
yahonun saçlarımı yolum yolum yolması
bakımsız tarzan gibi gezinmem vs
aman!!!belmaaa saçlarını çok beğendim
bende kestirmeyi düşünmüyor değilim hani
geçen sene bu zamanlarda yemiştim bu naneyi yine düşünyorum büyük rahatlık
kaydirigubbakcemile5Bence saç renginde değişiklik yap cnm bende sıkılınca rengiyle oynuyorum bukalemun gibiyim o yüzden depresyona girip girip çıktığımdan kaydirigubbakcemile3
Senin spor ne oldu Esram??
özlem özde gecen zor bir gün gecirmis yavrum..ama bebek onlar..daha neler yasayacaklar..allah büyük kazalardan korusun..insallah sorunlarindan bir an evvel kurtulursun..aile icinde her zaman yasanir böyle sorunlar..sen birde bizi gör..ben özellikle herseyden cok cabuk etkilenip morali bozulan ve sorunlari o an icin cok büyük ve asilmazmis gibi gören bir insanim..sürekli düsünür düsünür büyütür büyütür dirdirlanir virvirlanir kendimi yipratirim..esimde bunu bildigi icin hep alttan alir..yani ailede birinden biri hep daha anlayisli olmak zorunda kaliyor..ama simdi cocuklar büyüdügü icin bende daha sakin ve daha yumusak tepkiler vermeye calisiyorum..bence sende zamana birak biraz..asilmayacak sorunlar degildir eminim..:teselli:
su an cook mutluyum..yarin ve persembe günü esim calismiyor...hihoyyytkül bulutu yüzünden ucak seferleri durdugu icin firmaya parcada gelememis arjantinden o yüzden 2 gün kapali..oh oh...:sm_cool:
Özde ilk doğduğunda süpürge sesinde sakinleşiyordu şimdi korkuyor 3 tane korkusu var elektrikli süpürge, fön makinesi , yengem kaydirigubbakcemile3
Ayrıca bugün kuzumu koltuktan yere yüz üstü düşürdüm daha doğrusu kendi düştü sonra güvenli olsundiye yere koydum yan düştü yerde kafasını vurdu o da yetmedi dolabi açarken koşa koşa arkasına geçti yürütecle kafasına dolabı vurdum akannehir Dünde ellerini çekmeceye sıkıştırmıştı bugün bantladım kafamçokkarıştı
senin boyun var allahtan bizde o da yok(
buarada arabayi baya ilerlettim, yakinda kamyonsoforu yazilari yazicam face te:))
en zoru dur kalk zaten.. cevre yolunda ne var kı.. bas gaza gıtsın..
döndüm evime.. sarar sarmalar o herkesı, ole kadındır.. gelecek hafta Ozy 4 gun Antalya da.. ben de orada olacagım.. :)
Evrim Fatoşla Allah muhabbetinizi arttırsın darısı hepimizin başına ilkinde tutturamadık belki ikinciye kısmet kaydirigubbakcemile3 Bizim en son geçen geldi İst dan... Oldukça sabırlı davrandım..
Sabah eşim gidince Özdeyi yatağıma lıyorum ya zaten aynı odadayız beşiğinden aldım yanıma koydum kayınvalide Deniz gidince paldır küldür odaya daldı yatağımıza yattı.. Ben Özde ve kayganam aynı yatakta! Ben annemlerin odasına bile müsade ile girerim bilmiyorumkismile Onları yatakta bırakıp çıktım kahvaltı hazırladım yaptık kahvaltıyı Özdeyi uyutacağım uyuttum 10 dk geçmeden kayınpeder öksürünce uyandı uykusunu alamayıca agresif oluyor biliyorum tekrar sallamak için aldım ayağıma koydum söyledimde uykusunu alması lazım huysuzlanır diye inadına ayağımdan aldı gitti yatak odamıza tekrar yatağımıza Özdeyle yattı... Daha fazlası var ama ya sabır dedim.. Ben biliyorum bakarım diyor zaptedemeyince hemen Denizin kucağına veriyor bilmiyorumkismile
adet dongusunun 32, gunundeyim. bu 3. adetim olacak dogum sonrası,
ilki ile ikinci arasında 31 gun vardı ki ben normalde fiks sasmaz 28 gundne bir olurdum bekliorum sabırla belirtileri var ancak hala gelmedi sinir olmus durumda bekliyorum
birde kilom sabah 400 gr arttı diyeti bozmadgıım halde sismeye basladım sanırım. yinede korkmuyor degilim riskli birsey yasamadık ama su kılıflara guvenim yokkk . spirali taktırsam derin nefes alacagım
korkulu rüyalar görmeye devam..
emzirip yattıktan sonra bir rüya. ama nasıl korktum. oturma odasında yiğit yatıyor. insan mı hayvan mı belli değil, kadın mı erkek mi o da belli değil. bembeyaz tenli kocaman şişman bişi. yiğitin yanına yatmış. bebeğimi boğmaya çalışıyor. koşuyorum şahadet getirerek üzerine saldırıyorum. boğuşurken uyandım. çok kötüydü ya hala etkisindeyim.
anneme anlattım sabah. o da evde yangın çıktığını görmüş. allah hayır etsin bu kadar rüya. bi sadaka versem iyi olacak..
esracığım hiç sorma kötüyüm ekrana öyle bön bön bakıyorum sadece yazılanları okuyorum konulara dalamıyorum baş ağrım biraz dindi fakat boğazlarım berbat halsizlikl var üstümde kıvanç uyusada bende yatsam diye düşünüyorum hep uyku modundayım nedense
her türlü elektirkli ev aleti, köpük yapan adam, yüksek sesle möleyen inek, duvardan atlayan adam, sesizce yaklaşan baba....
Cnm saçın kısa değil mi zaten ? Bağlanacak kadar uzun olması senin için daha rahat olmaz mı? Tüylü taçlar kısa saçta iyi ddurmaz hemde bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?