2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

belmaaa saçlarını çok beğendim
bende kestirmeyi düşünmüyor değilim hani
geçen sene bu zamanlarda yemiştim bu naneyi yine düşünyorum büyük rahatlık

sırnaşık şey hatırlıyorum mamiye kızmıştın saçlarına kıymıştın o da büyük hayal kırıklığı yaşamıştı akannehir

evet özlem yine aynı moddayım ama bu sefer sebep tek mami değil
yahonun saçlarımı yolum yolum yolması
bakımsız tarzan gibi gezinmem vs

evet özlem yine aynı moddayım ama bu sefer sebep tek mami değil
yahonun saçlarımı yolum yolum yolması
bakımsız tarzan gibi gezinmem vs

Cnm saçın kısa değil mi zaten ? Bağlanacak kadar uzun olması senin için daha rahat olmaz mı? Tüylü taçlar kısa saçta iyi ddurmaz hemde bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

Bence saç renginde değişiklik yap cnm bende sıkılınca rengiyle oynuyorum bukalemun gibiyim o yüzden depresyona girip girip çıktığımdan kaydirigubbakcemile3
Senin spor ne oldu Esram??

özlem özde gecen zor bir gün gecirmis yavrum..ama bebek onlar..daha neler yasayacaklar..allah büyük kazalardan korusun..insallah sorunlarindan bir an evvel kurtulursun..aile icinde her zaman yasanir böyle sorunlar..sen birde bizi gör..ben özellikle herseyden cok cabuk etkilenip morali bozulan ve sorunlari o an icin cok büyük ve asilmazmis gibi gören bir insanim..sürekli düsünür düsünür büyütür büyütür dirdirlanir virvirlanir kendimi yipratirim..esimde bunu bildigi icin hep alttan alir..yani ailede birinden biri hep daha anlayisli olmak zorunda kaliyor..ama simdi cocuklar büyüdügü icin bende daha sakin ve daha yumusak tepkiler vermeye calisiyorum..bence sende zamana birak biraz..asilmayacak sorunlar degildir eminim..:teselli:

belmaaa saçlarını çok beğendim
bende kestirmeyi düşünmüyor değilim hani
geçen sene bu zamanlarda yemiştim bu naneyi yine düşünyorum büyük rahatlık
aman!!!lmaz:bence kesinlikle kiyma sacina..uzun sac daha cok yakisiyor sana..kisa sac yakisiyor ama insani bence oldugundan yasli gösteriyor..hemde uzun sacin bakimi bence daha kolay..
Bence saç renginde değişiklik yap cnm bende sıkılınca rengiyle oynuyorum bukalemun gibiyim o yüzden depresyona girip girip çıktığımdan kaydirigubbakcemile3
Senin spor ne oldu Esram??
kaydirigubbakcemile5

su an cook mutluyum..yarin ve persembe günü esim calismiyor...hihoyyytkül bulutu yüzünden ucak seferleri durdugu icin firmaya parcada gelememis arjantinden o yüzden 2 gün kapali..oh oh...:sm_cool:

Bizde sorunlar çözülmeye çalışılmıyor ben konuşuyorum o duymamazlıktan geliyor yine bildiğini okuyor bir zaman sonra bende kendimi çaresiz hissediyorum bu böyle gitmez diyorum çekip gidemiyorumda işte neyse boşver hayırlısı ne ise o olsun diyorum... Bıraktım zamana...

günaydınnn.... bende bu ara topiğe adapte olamayan kısımdayım....okuyup okuyup çıkıyorum... sağlık sorunlarımla uğraşıyorum o yüzden yeterince olumsuzluk anlatıp sizlerede geçsin istemiyorum..... birkaç güne kendimi toparlayayım gelicem topiğe.... sizleri ve kuzuları öpüyorum.....

su an cook mutluyum..yarin ve persembe günü esim calismiyor...hihoyyytkül bulutu yüzünden ucak seferleri durdugu icin firmaya parcada gelememis arjantinden o yüzden 2 gün kapali..oh oh...:sm_cool:

ohhh ne güzel gezin tozun zemuszemus
Bende evi toparlayıp cicilerimizi giyip gezmeye gideceğim kuzumla kafamızı dağıtalım azıcık kaydirigubbakcemile2

Sosyal hizmetlere haber verelim miiiii :)

senin boyun var allahtan bizde o da yok(

buarada arabayi baya ilerlettim, yakinda kamyonsoforu yazilari yazicam face te:))

manyak :)

en zoru dur kalk zaten.. cevre yolunda ne var kı.. bas gaza gıtsın..

döndüm evime.. sarar sarmalar o herkesı, ole kadındır.. gelecek hafta Ozy 4 gun Antalya da.. ben de orada olacagım.. :)

Arada beni de gör.

Ya kadın torunumu sevcem derken ayarı kaçırıyor bence.

Hayırlısı olsun -tatlicadiarzu-

Hayır olsun. Düşünme bence de...

Hamileyken böyleydim ben kaydirigubbakcemile3 Şaka şaka :) Geçmiş olsun. Bahar yorgunluğudur, Damlam demiş.

her türlü elektirkli ev aleti, köpük yapan adam, yüksek sesle möleyen inek, duvardan atlayan adam, sesizce yaklaşan baba....

kaydirigubbakcemile3

Cnm saçın kısa değil mi zaten ? Bağlanacak kadar uzun olması senin için daha rahat olmaz mı? Tüylü taçlar kısa saçta iyi ddurmaz hemde bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

Özlem formundasın hee :))

geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
ayyy tazem korkuttun beni zaten midemde bulanıyor özellikle sabah ve akşamları regl günüm yaklaştı bekliyorum bugünlerde umarım öyle birşey yokturr

Çok şükür geri sayıma başladım tekrar kilo konusunda. 63,7 yim. 64,1 dim Çok sinir oldum 3 günde mide genişliyormuş arkadaşlar, dikkat edin, dün resmen kandıramadım kendimi.

Bırazdan okula gideceğim.

Bu arada evimle ilgili "güle güle kirlet" dilekleriniz için teşekkür ederim. Ev parladı resmen. Halıları da verdim yıkamaya, küçük paspaslar, kilimler, ne varsa yıkadım. Koltuk yüzlerini de yıkadım, geçirdim. Perdeler de prılı pırıl oldu. Darısı başınıza :)

regly de bugun 3.cü gun um ama felaket b, ağrım var
bacaklarım donuyor. vücudum titrek
ayy çokfenayım.
üstümde hırka var.
altımda taytve üstüne eşortman var
agrıdan kımıldıyamıyorum
afik uyuyor bende uyuyabilsem keşke..
mutfak dandini. keşkem sihirli sopam olsa yada burnumu kıvırınca herşey prırıl pırıl yemkler hazır olsa...sempatiksalakcinni

fill hafıza öslemm özdeye geçmiş olsun..

esranın saç kestirme olayını ayrıntısına kadar hatırlayan bağyan pess diyorum:)muckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…